Από το Ζαχόπουλο στον Λιγνάδη. Ο κύκλος κλείνει και θα σαπίσουν όλοι μαζί οι δοσίλογοι

Από το Ζαχόπουλο στον Λιγνάδη. Ο κύκλος κλείνει και θα σαπίσουν όλοι μαζί οι δοσίλογοι

26 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,172
Μοίρασέ το

Ο «εφιάλτης στο δρόμο με τις Λεύκες», που ξεκίνησε ο Λιγνάδης, έτσι όπως εξελίσσεται συστημικά, θα πάει και πιο πίσω και θα επιστρέψουμε στο Ζαχόπουλο και τον Καραμανλή.

Η υπόθεση Λιγνάδη, έχει βάθος.

Φτάνει μέχρι την περίοδο της συγκυβέρνησης του 2012 και παραπέρα.

Αγγίζει και άλλους.

Πολλούς άλλους!

Ακόμα πιο πίσω να πάμε…

Από Ευταξία και πισωγλέντη “εθνάρχη”.. και μετά στα σκάνδαλα του “Γέρου της Δημοκρατίας”…κάτι είχε ακουστεί για… παιδάκια…

Και μετά στην διάλυση του κοινωνικού ιστού από τον Αντρέ τον γκομενιάρη… και μετά στον υιό του -υιό του, που κάτι παλιές εφημερίδες έγραφαν πως “έπαιζε κρυφτό με τον Γρηγόρη κάποια βράδυα στο Πεδίον του Άρεως…

Και σιγά σιγά, να ερχόμαστε και πιο κοντά… για τον Κωστάκη της Ραφήνας με τον Θεσσαλονικό Βιλβιρίδη…

Έχουν πολλή μπόχα τα πρωθυπουργικά και τα υπουργικά – βουλευτικά κρεββάτια.

Κι αυτή η μπόχα πρέπει να χυθεί όλη έξω, τώρα που άνοιξε ο βόθρος.

Μόνον έτσι θα ξεβρωμίσει η Ελλάδα, και απ’ αυτούς, και από τους ελληνόφωνους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες που επέλεξα, δεν είναι τυχαίες…

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, ήταν ο ερωτιάρης που ξήλωσε το πουλόβερ της τότε Κυβέρνησης, με τις ερωτικές του περιπτύξεις στο διαβόητο DVD.

O Ζαχόπουλος, ήταν αυτός που προκάλεσε ρωγμές στον επικοινωνιακό μύθο του σεμνού και ταπεινού brutal, Κώστα Καραμανλή. Ο κόσμος τό’ χε τούμπανο τότε και η ΝΔ, κρυφό καμάρι.

Ένα απολαυστικό απόσπασμα από τον αξέχαστο διάλογο μεταξύ του Στέφανου Χίου και του Δημήτρη Καμπουράκη, δημοσιογράφου τότε στο Mega για το τι περιείχε το DVD της ακολασίας.

Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα, όμως.

Χίος: Και τι φαινόταν;

Καμπ: Εκεί, φαινόταν ο Ζαχόπουλος, ο οποίος έλεγε με τα σώβρακα, είδες κάτι άνδρες που έχει δίπλα του ο Καραμανλής, γι’ αυτό γαμάμε καλά και κάτι τέτοιες μαλακίες. Και τον έπαιζε, και τι άνδρες έχει ο Καραμανλής, και έλεγε μαλακίες τέτοιες αυτός, κι αυτή τον έγραφε.

Σήμερα, πάλι εκτελεστικό στέλεχος του Υπουργείου Πολιτισμού, η κυρία Μενδώνη εν προκειμένω, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

Ο Ζαχόπουλος, ήταν κολλητός του Κώστα Καραμανλή και ο Λιγνάδης είναι φίλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πολύ κολλητός με φίλους του Πρωθυπουργού.

Δύο, σχεδόν καρμπόν σκάνδαλα, έχουν ως αφετηρία το Υπουργείο Πολιτισμού.

Επιχείρηση κουκουλώματος της υπόθεσης στην μία με τον Καραμανλή, επιχείρηση κουκουλώματος της υπόθεσης και τώρα με τον Μητσοτάκη.

Απέτυχαν και στις δύο βέβαια.

Ο μεν Ζαχόπουλος, διέλυσε κυριολεκτικά τη φήμη του Καραμανλή και τον έστειλε στα αζήτητα της πολιτικής και η άλλη, η τωρινή, θα στείλει επίσης, τον Κυριάκο στα αζήτητα, ίσως και πολύ χειρότερα…

Όμως, κρατήστε αυτό.

Η υπόθεση Λιγνάδη, έχει βάθος.

Φτάνει μέχρι την περίοδο της συγκυβέρνησης του 2012 και παραπέρα.

Αγγίζει και άλλους.

Πολλούς άλλους!

Επίσης, όταν θα βγει το όνομα του «γουρουνιού» της πολιτικής με τα ανήλικα κοριτσάκια, τότε θα έχει άφθονο δράμα για τους πρωταγωνιστές, η ιστορία των μνημονίων και των συγκυβερνήσεων στην Ελλάδα.

Ο «εφιάλτης στο δρόμο με τις Λεύκες», που ξεκίνησε ο Λιγνάδης, έτσι όπως εξελίσσεται συστημικά, θα πάει και πιο πίσω και θα επιστρέψουμε στο Ζαχόπουλο και τον Καραμανλή.

Το Βούδα της Ραφήνας, που στο θρίλερ των διαπραγματεύσεων το 2015, πήρε τηλέφωνο τον Τσίπρα και ουσιαστικά τον απειλούσε να μην οδηγήσει τη χώρα σε ολοκληρωτική σύγκρουση με τα καθάρματα της Ευρωζώνης.

Ο επαγγελματίας κηφήνας της ΝΔ, που διά του αντιπροσώπου του, Προκόπη Παυλόπουλο, πούλησε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Αυτό φοβάται ο Αλέξη Τσίπρας σήμερα και αντιμετωπίζει με πολύ αγάπη, στοργή και προδέρμ τον Μητσοτάκη, στην υπόθεση Λιγνάδη.

Οι σκελετοί στην ντουλάπα Καραμανλή και όχι μόνο, είναι ο ανασταλτικός παράγοντας που τον κάνει να συμπεριφέρεται ως η βρεφοκόμος του Μητσοτάκη.

Δυστυχώς, για τον Αλέξη, δεν είναι στο χέρι του ο έλεγχος των εξελίξεων.

Ούτε και κανενός άλλου πολιτικού της μνημονιακής συμμορίας.

Ήταν να μην πέσουν τα ντόμινο και τα πρώτα ντόμινο έπεσαν με το Ζαχόπουλο…

Τώρα, θέλουν δε θέλουν, θα κλείσει ο κύκλος και το φίδι, θα δαγκώσει την ουρά του.

Πηγή

Προβολές : 2,172


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα