Αργεντινός διανοούμενος π. Leonardo Castellani:  “Η Αποκάλυψη θα έρθει όταν η Δικτατορία θα είναι παντού με τους σκορπιούς της και τις κεραίες της και τις σύριγγές της « όλος ο κόσμος ως μια φυλακή ».

Αργεντινός διανοούμενος π. Leonardo Castellani: “Η Αποκάλυψη θα έρθει όταν η Δικτατορία θα είναι παντού με τους σκορπιούς της και τις κεραίες της και τις σύριγγές της « όλος ο κόσμος ως μια φυλακή ».

29 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:377
Μοίρασέ το

 

 

π. Leonardo Castellani: “Αυτό το σκληρό φως διαλύει και αδειάζει την Βαβελ-ική αιώνια ψευδαίσθηση που έγκειται στην απόπειρα ανόδου ως τον ουρανό με έναν πύργο από τούβλα και λάσπη, της ανάκτησης κι αναδόμησης της αρχαίας Εδέμ βασιζόμενη μόνο στις ανθρώπινες δυνάμεις.”

 

ΠΟΙΟΙ ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ;;; ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Και θα προσθέσω…: “ΒΑΒΕΛΙΚΗ – ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ”…

Μα την αλήθεια, τι δεν καταλαβαίνετε;;;

ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;

ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΕΡΠΕΤΑ;

ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ;;;

Αν δεν μάθουν όλοι οι λαοί, ποιοί βρίσκονται πίσω από το ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, δεν θα μάθουν ποτέ τον απόλυτο εχθρό της ανθρωπότητας.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Όταν οι ίδιοι οι ηγέτες των λαών, βρίσκονται υπό  τον σατανικό καμπαλίστικο νοητικό έλεγχο, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αναρωτιούνται και αμφισβητούν πως αυτοί δεν θα διαβάλουν τις μάζες;

 

 

Υ.Γ.2. Ο Βολταίρος είχε γράψει: “Για να μάθεις ποιοί βάζουν τους κανόνες πάνω από εσένα ώστε να σε κυβερνούν, μάθε ποιούς δεν πρέπει να … κριτικάρεις”.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΔΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ;;;

 

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ.

Να βλέπω απαντήσεις παρακαλώ από τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Αποκαλυπτική εποχή υπό την αυστηρή του όρου έννοια : “Η Αποκάλυψη, έλεγε o διανοούμενος Αργεντίνος π. Leonardo Castellani, θα έρθει όταν η Δικτατορία θα είναι παντού με τους σκορπιούς της και τις κεραίες της και τις σύριγγές της « el mundo entero como una carcel- όλος ο κόσμος ως μια φυλακή ».

« Αυτό το σκληρό φως διαλύει και αδειάζει την Βαβελ-ική αιώνια ψευδαίσθηση που έγκειται στην απόπειρα ανόδου ως τον ουρανό με έναν πύργο από τούβλα και λάσπη, της ανάκτησης κι αναδόμησης της αρχαίας Εδέμ βασιζόμενη μόνο στις ανθρώπινες δυνάμεις.

Tην εγκαθίδρυση της Βασιλείας των Ουρανών με πολιτικά μέσα..να κάνει σαν αυτός ο κόσμος θα διαρκέσει για πάντα και προοδεύοντας συνεχώς.

Τέτοιες είναι οι ονειροπόλες αρχές του σύγχρονου κόσμου.

Από τότε και πάντα δομούν τον πιο βαθύ πειρασμό ».

(Los Papeles de BenjamínBenavides [Les Rôles de Benjamin Benavides], éd. Dictio, Buenos Aires 1978, p. 65)leblogalupus 28/6/21

Ο Leonardo Castellani γεννήθηκε στο Reconquista της Αργεντινής (1899), εντάχθηκε στo Τάγμα του Ιησού (1918) και χειροτονήθηκε ιερέας (1931). Έλαβε διδακτορικά στη Φιλοσοφία και τη Θεολογία στο Γρηγοριανό Πανεπιστήμιο της Ρώμης,

Σπούδασε ψυχολογία στη Sorbonne στο Παρίσι, και το 1935 επέστρεψε στην Αργεντινή.

Εκδίδει πολλά βιβλία και άρθρα ποιητικής, λογοτεχνικής, θρησκευτικής και πολιτικής φύσης.

Απελάθηκε από το Τάγμα και ανεστάλει η ιδιότητα του ως ιερέας (1949), καλωσορίζεται από τον επίσκοπο της Salta (1959) και επιστρέφει στο Μπουένος Άιρες (1952).

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών δημοσίευσε την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη.

Επανεντάσσεται στην άσκηση της ιεροσύνης
(1966) και μέχρι το θάνατό του στο Μπουένος Άιρες (1981) συνεχίζει να γράφει και να δημοσιεύει.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς της Λατινικής Αμερικής τον εικοστό αιώνα.

Έλαβε πολλές τιμητικές διακρίσεις..

 

 

Πηγή

Προβολές : 377


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα