Αρκετοί εμπειρογνώμονες και πρώην δημοσιογράφοι όπως ο John O’Sullivan προειδοποιούν ότι η μαζική εκστρατεία δοκιμών PCR θα μπορούσε να είναι μεταμφιεσμένη σε πρόγραμμα εμβολιασμού του ΠΟΥ.

Αρκετοί εμπειρογνώμονες και πρώην δημοσιογράφοι όπως ο John O’Sullivan προειδοποιούν ότι η μαζική εκστρατεία δοκιμών PCR θα μπορούσε να είναι μεταμφιεσμένη σε πρόγραμμα εμβολιασμού του ΠΟΥ.

22 Απριλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:710
Μοίρασέ το

Άλλωστε το μόνο που χρειάζεται για τον διαμοιρασμό, είναι ίσως μια τυχάρπαστη νεοσύστατη εταιριούλα των 30.000 , όπως είδαμε πρόσφατα στην δημοσιότητα.

 

 

 

 

Ο τίτλος και η εμμονή και επιβολή της κυβέρνησης να αναγκάσει τους πάντες να κάνουν το τεστ, λένε πολλά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Στα πλαίσια της βιοηθικής και πιθανών κινδύνων, θα ήθελα οι σκεπτόμενοι επιστήμονες και άνθρωποι, να έχουν υπόψη τους πού μπορεί δυνητικά να οδηγηθεί το θέμα με τις υποχρεωτικές βατονέτες.

 

Θα πρέπει λοιπόν όσοι ανησυχήσουν να κοιτούν και για αυτές τις μικρές κουκίδες, όπως θα δουν παρακάτω.

Δεν υποστηρίζω ότι αυτό γίνεται ήδη στην ελληνική επικράτεια ή αλλού.

Αλλά θα πρέπει να είμαστε μελλοντικά πάντα υποψιασμένοι.

Άλλωστε το μόνο που χρειάζεται για τον διαμοιρασμό, είναι ίσως μια τυχάρπαστη νεοσύστατη εταιριούλα των 30.000 , όπως είδαμε πρόσφατα στην δημοσιότητα.

Ακόμα και αν Κάποιοι λένε ότι είμαστε ψεκασμένοι. Αυτό είναι το λιγότερο μπροστά σε ότι διακυβεύεται.

Η ουσία είναι ότι η τεχνολογία για κάτι τέτοιο είναι εδώ, έτοιμη για αδειοδότηση…

Ακολουθούν αποσπάσματα από ερευνητικό άρθρο αλλά και από το ίδιο το πανεπιστήμιο που ανακοινώνει την νέα  ιατρική τεχνολογία έκχυσης φαρμάκων από μικροσυσκευές.

Τον Ιανουάριο του 2019, ο Π.Ο.Υ καθόρισε τον αυξανόμενο αριθμό κριτικών για τον εμβολιασμό, ως μία από τις δέκα κορυφαίες απειλές για την παγκόσμια υγεία. Από το πρωτοφανές φιάσκο εμβολιασμού, ο αριθμός των απορριφθέντων εμβολιασμών έχει πραγματικά πολλαπλασιαστεί.

Σε ένα ξένο άρθρο,  ο Jan Walter περιγράφει, με εκτεταμένες πηγές, ποιες τεχνικές είναι πιθανές να εμβολιάσουν τον πληθυσμό, όταν οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο επικριτικοί για τους εμβολιασμούς.

Αυτό τροφοδοτείται μόνο από τη συνεχιζόμενη πίεση για μαζικό «εμβολιασμό» κατά μη θανατηφόρου νόσου για το 99,8% των ανθρώπων, με έναν νέο τύπο «εμβολίου» που είναι στην πραγματικότητα γονιδιακή θεραπεία μέσω mRNA.

Φαίνεται σαν επιστημονική φαντασία αλλά οι μέθοδοι και οι τεχνικές είναι διαθέσιμες. Υπάρχει ερώτηση και είναι “πόσο μακριά το αφήνουμε”;

Τώρα αρκετοί εμπειρογνώμονες και πρώην δημοσιογράφοι όπως ο John O’Sullivan προειδοποιούν ότι η μαζική εκστρατεία δοκιμών PCR θα μπορούσε να είναι μεταμφιεσμένη σε πρόγραμμα εμβολιασμού του ΠΟΥ.

(βλ.  Principia Scientific ) [3]

Ο O’Sullivan αναφέρεται σε μια νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins που υποτίθεται ότι καθιστά δυνατή τη διεξαγωγή μυστικών εμβολιασμών μέσω δοκιμής PCR. (Βλέπε  Johns Hopkins Universitiy ) [2]

Εμπνευσμένο από ένα παρασιτικό σκουλήκι που σκάβει τα αιχμηρά δόντια του στα έντερα του ξενιστή του, οι ερευνητές του Johns Hopkins έχουν αναπτύξει μικροσκοπικές μικροσυσκευές σε σχήμα αστεριού που συνδέονται με τον εντερικό βλεννογόνο και μπορούν να μεταφέρουν φάρμακα στο σώμα.

Αυτές οι μικροσκοπικές συσκευές, γνωστές ως “Theragrippers”, είναι κατασκευασμένες από μέταλλο και ένα λεπτό φιλμ που αλλάζει σχήμα. Καλύπτονται με ευαίσθητο στη θερμότητα κερί κηροζίνης και το καθένα δεν είναι μεγαλύτερο από ένα σωματίδιο σκόνης.

Όταν η επικάλυψη κηροζίνης στο Theragripper φτάσει στη θερμοκρασία του σώματος, οι συσκευές κλείνουν αυτόνομα και στερεώνονται στον τοίχο του παχέος εντέρου.

 Λόγω της στεγανωτικής δράσης, οι μικροσκοπικές, εξακεντρικές συσκευές εισχωρούν στο βλεννογόνο και προσκολλούνται στο κόλον, όπου συγκρατούνται και σταδιακά απελευθερώνουν το φορτίο του φαρμάκου στο σώμα. 

Τελικά, το Theragripper χάνει την πρόσφυση στον ιστό και απομακρύνεται από το παχύ έντερο μέσω της φυσιολογικής λειτουργίας του γαστρεντερικού μυός.

Σημείωση : Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, οι Theragrippers χορηγούνται στην πραγματικότητα με βαμβάκι. (βλέπε φωτό ανωτέρω)

Συμπέρασμα: Όποιος γνωρίζει λίγη ιστορία γνωρίζει ότι ο  γενετικός πειραματισμός  και ο  ανθρώπινος πειραματισμός  δεν είναι κάτι καινούργιο.

Αν και η σύγχρονη  ευγονική έχει τις ρίζες του τον 19ο αιώνα, οι ιδέες, τα μέτρα και οι αιτιολογήσεις των κρατικών και κοινωνικών παρεμβάσεων και επιρροών στην αναπαραγωγή είναι γνωστές από την αρχαιότητα.

Μπορούν ήδη να βρεθούν στο «Politeia» του Πλάτωνα, το οποίο, ωστόσο, περιορίζεται στην επιλογή του κράτους και στην εκπαίδευση.

Στην Αναγέννηση, αντίστοιχες γραμμές σκέψης βρίσκονται στα κοινωνικά ουτοπικά γραπτά «Ουτοπία» του Thomas Morus, «Nova Atlantis» του Francis Bacon και «La città del Sole» του Tommaso Campanella.

Αλλά επειδή η κοινή λογική αντιστέκεται ενστικτωδώς σε τέτοιες παρεμβάσεις, το ίδρυμα πάντα προσπαθούσε να συγκαλύψει τις πραγματικές του προθέσεις με παραπλανητικές ετικέτες.

Οι Ναζί, για παράδειγμα, συγκαλυμμένα ευγονικά ως «κληρονομική επιστήμη υγείας» ή «κληρονομική φροντίδα» για να το καταστήσουν ελκυστικό για τις μάζες.

Όπως αναφέρει στο HUB του Πανεπιστημίου ο Πάτρικ Σμιθ και Δημοσίευσε στις 25 Νοεμβρίου 2020:

“Οι Theragrippers”, λέει ο επιστήμονας Gracias, “δεν βασίζονται σε ηλεκτρικό ρεύμα, ασύρματα σήματα ή εξωτερικά χειριστήρια.

Αντ ‘αυτού, λειτουργούν σαν μικρά, συμπιεσμένα ελατήρια με επικάλυψη που προκαλείται από τη θερμοκρασία στις συσκευές που απελευθερώνει την αποθηκευμένη ενέργεια αυτόνομα σε θερμοκρασία σώματος.”

Οι ερευνητές του Johns Hopkins δημιούργησαν τις συσκευές με περίπου 6.000 θεραπευτές ανά γκοφρέτα πυριτίου 3 ιντσών.

Στα πειράματά τους σε ζώα, φόρτωσαν ένα φάρμακο ανακούφισης του πόνου στις αρπάγες.

Οι μελέτες των ερευνητών διαπίστωσαν ότι τα ζώα στα οποία χορηγήθηκαν θεραπευτές είχαν υψηλότερα συμπυκνώματα του ανακουφιστικού πόνου στην κυκλοφορία του αίματος από ό, τι η ομάδα ελέγχου.

Το φάρμακο παρέμεινε στα συστήματα των εξεταζομένων για σχεδόν 12 ώρες έναντι δύο ωρών στην ομάδα ελέγχου.

Η τεχνολογία είναι διαθέσιμη για αδειοδότηση μέσω της Johns Hopkins Technology Ventures .

 

Βασίλης

 

Πηγές.

  1. https://tapnewswire.com/2021/04/johns-hopkins-university-confirms-you-can-be-vaccinated-with-a-pcr-test-even-without-knowing/

 

2. https://hub.jhu.edu/2020/11/25/theragripper-gi-tract-medicine-delivery/

3. https://principia-scientific.com/are-pcr-tests-secret-vaccines/

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 710


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα