Αρχιεπίσκοπος Viganò προς Τραμπ: “Βαθύ Κράτος και Μασόνοι πίσω από κορονοϊό και οργανωμένες ταραχές”

Αρχιεπίσκοπος Viganò προς Τραμπ: “Βαθύ Κράτος και Μασόνοι πίσω από κορονοϊό και οργανωμένες ταραχές”

11 Ιουνίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:594
Μοίρασέ το

Υπάρχουν πιστοί Ποιμένες που φροντίζουν το κοπάδι του Χριστού, αλλά υπάρχουν και μισθοφόροι άπιστοι που επιδιώκουν να διασκορπίσουν το κοπάδι και να παραδώσουν τα πρόβατα για να καταβροχθισθούν από τους φανατικούς λύκους.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί οι μισθοφόροι είναι σύμμαχοι των παιδιών του σκότους και μισούν τα παιδιά του φωτός: ακριβώς όπως υπάρχει ένα Βαθύ Κράτος, υπάρχει επίσης μια Βαθιά Εκκλησία που προδίδει τα καθήκοντά της και προσβάλλει τις κατάλληλες δεσμεύσεις της ενώπιον του Θεού.

 

 

 

ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ.. ΒΑΘΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ… ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.

Αν δεν γίνει από όλους τους λαούς, ΒΑΘΥ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ, δεν γλυτώνουμε.

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ…

ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ…

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Να υπενθυμίσω, πως ο KARLO MARIA VIGANO, είχε ζητήσει την παραίτηση του Πάπα, ως γνώστη και συνειδητό συγκαλύπτοντα σεξουαλικά σκάνδαλα ανηλίκων,  της Παπικής Εκκλησίας. (εδώ)

 

Κύριε Πρόεδρε,

Τους τελευταίους μήνες είμαστε μάρτυρες του σχηματισμού δύο αντιτιθέμενων πλευρών που θα αποκαλούσα βιβλικές: τα παιδιά του φωτός και τα παιδιά του σκότους. Τα παιδιά του φωτός αποτελούν το πιο εμφανές μέρος της ανθρωπότητας, ενώ τα παιδιά του σκότους αντιπροσωπεύουν μια απόλυτη μειονότητα. Ωστόσο, οι πρώτοι αποτελούν αντικείμενο ενός είδους διακρίσεων που τους θέτει σε μια κατάσταση ηθικής κατωτερότητας έναντι των αντιπάλων τους, οι οποίοι συχνά κατέχουν στρατηγικές θέσεις στην κυβέρνηση, στην πολιτική, στην οικονομία και στα μέσα ενημέρωσης. Με έναν προφανώς ανεξήγητο τρόπο, οι καλοί κρατούνται όμηροι από τους κακούς και από εκείνους που τους βοηθούν είτε από το συμφέρον είτε από το φόβο.

Αυτές οι δύο πλευρές, οι οποίες έχουν βιβλική φύση, ακολουθούν τον σαφή διαχωρισμό μεταξύ των απογόνων της γυναίκας και των απογόνων του φιδιού. Από τη μία πλευρά υπάρχουν εκείνοι που, αν και έχουν χίλια ελαττώματα και αδυναμίες, παρακινούνται από την επιθυμία να κάνουν καλό, να είναι ειλικρινείς, να μεγαλώσουν μια οικογένεια, να εργαστούν, να δώσουν ευημερία στην πατρίδα τους, να βοηθήσουν οι άποροι, και, σύμφωνα με τον νόμο του Θεού, να αξίζουν τη Βασιλεία των Ουρανών.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που υπηρετούν τον εαυτό τους, που δεν έχουν ηθικές αρχές, που θέλουν να κατεδαφίσουν την οικογένεια και το έθνος, να εκμεταλλευτούν τους εργαζόμενους για να κάνουν τους εαυτούς τους αδικαιολόγητα πλούσιους, υποκινώντας εσωτερικούς διχασμούς και πολέμους και να συσσωρεύσουν δύναμη και χρήματα: γι αυτούς η ψευδαίσθηση της διαχρονικής ευημερίας μια μέρα – αν δεν μετανοήσουν – θα παραδοθεί στην τρομερή μοίρα που τους περιμένει, μακριά από τον Θεό, σε αιώνια καταδίκη.

Στην κοινωνία, κύριε Πρόεδρε, αυτές οι δύο αντίθετες πραγματικότητες συνυπάρχουν ως αιώνιοι εχθροί, όπως και ο Θεός και ο Σατανάς είναι αιώνιοι εχθροί.

Και φαίνεται ότι τα παιδιά του σκοταδιού – τα οποία μπορούμε εύκολα να ταυτίσουμε με το Βαθύ Κράτος, στο οποίο αντιτίθεστε με σύνεση και που πολεμά σκληρά εναντίον σας αυτές τις μέρες – αποφάσισαν να δείξουν τα χαρτιά τους, όπως συνηθίζουμε να λέμε, αποκαλύπτοντας τώρα τα σχέδιά τους.

Φαίνονται να είναι τόσο σίγουροι ότι έχουν ήδη τα πάντα υπό έλεγχο που έχουν παραμελήσει αυτήν την επιμέλεια που μέχρι τώρα είχαν τουλάχιστον εν μέρει αποκρύψει τις πραγματικές τους προθέσεις.

Οι ήδη διεξαγόμενες έρευνες θα αποκαλύψουν την πραγματική ευθύνη εκείνων που διαχειρίζονται την κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Covid όχι μόνο στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αλλά και στην πολιτική, την οικονομία και τα μέσα ενημέρωσης.

Πιθανότατα θα διαπιστώσουμε ότι σε αυτήν την κολοσσιαία λειτουργία της κοινωνικής μηχανικής υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αποφασίσει τη μοίρα της ανθρωπότητας, με αλαζονεία το δικαίωμα να ενεργούν κατά της βούλησης των πολιτών και των εκπροσώπων τους στις κυβερνήσεις των εθνών.

Θα ανακαλύψουμε επίσης ότι οι ταραχές αυτές τις μέρες προκλήθηκαν από εκείνους που, βλέποντας ότι ο ιός αναπόφευκτα εξασθενεί και ότι ο κοινωνικός συναγερμός της πανδημίας εξαφανίζεται, αναγκαστικά έπρεπε να προκαλέσουν αστικές αναταραχές, επειδή θα ακολουθούσε καταστολή που , αν και νόμιμη, θα μπορούσε να καταδικαστεί ως αδικαιολόγητη επίθεση εναντίον του πληθυσμού.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη, σε τέλειο συγχρονισμό.

Είναι απολύτως σαφές ότι η χρήση διαδηλώσεων στους δρόμους είναι καθοριστικής σημασίας για τους σκοπούς εκείνων που θα ήθελαν να δουν κάποιον να εκλεγεί στις προσεχείς προεδρικές εκλογές που ενσωματώνει τους στόχους του Βαθέος Κράτους και που εκφράζει αυτούς τους στόχους πιστά και με πεποίθηση.

Δεν θα προκαλεί έκπληξη εάν, σε λίγους μήνες, μάθουμε για άλλη μια φορά ότι κρύβονται πίσω από αυτές τις πράξεις βανδαλισμού και βίας υπάρχουν εκείνοι που ελπίζουν να επωφεληθούν από τη διάλυση της κοινωνικής τάξης, ώστε να οικοδομήσουν έναν κόσμο χωρίς ελευθερία: Solve et Το Coagula, όπως διδάσκει η μασονική παροιμία.

Αν και μπορεί να φαίνεται ανησυχητικό, οι αντίθετες ευθυγραμμίσεις που περιέγραψα βρίσκονται επίσης σε θρησκευτικούς κύκλους.

Υπάρχουν πιστοί Ποιμένες που φροντίζουν το κοπάδι του Χριστού, αλλά υπάρχουν και μισθοφόροι άπιστοι που επιδιώκουν να διασκορπίσουν το κοπάδι και να παραδώσουν τα πρόβατα για να καταβροχθισθούν από τους φανατικούς λύκους.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί οι μισθοφόροι είναι σύμμαχοι των παιδιών του σκότους και μισούν τα παιδιά του φωτός: ακριβώς όπως υπάρχει ένα Βαθύ Κράτος, υπάρχει επίσης μια Βαθιά Εκκλησία που προδίδει τα καθήκοντά της και προσβάλλει τις κατάλληλες δεσμεύσεις της ενώπιον του Θεού.

Έτσι, ο Αόρατος Εχθρός, τον οποίο οι καλοί ηγέτες πολεμούν στις δημόσιες υποθέσεις, καταπολεμάται επίσης από καλούς βοσκούς στην εκκλησιαστική σφαίρα. Πρόκειται για μια πνευματική μάχη, για την οποία μίλησα στην πρόσφατη προσφυγή μου, η οποία δημοσιεύθηκε στις 8 Μαΐου.

Για πρώτη φορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες βλέπουν σε σας έναν Πρόεδρο που υπερασπίζεται τολμηρά το δικαίωμα στη ζωή, ο οποίος δεν ντρέπεται να καταγγείλει τη δίωξη των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, ο οποίος μιλά για τον Ιησού Χριστό και το δικαίωμα των πολιτών στην ελευθερία της λατρείας. Η συμμετοχή σας στο March for Life και πιο πρόσφατα η διακήρυξή σας για τον μήνα Απρίλιο ως Εθνικός Μήνας Πρόληψης Κακοποίησης παιδιών, είναι ενέργειες που επιβεβαιώνουν σε ποια πλευρά θέλετε να πολεμήσετε. Και τολμώ να πιστεύω ότι και οι δύο είμαστε στην ίδια πλευρά σε αυτήν τη μάχη, αν και με διαφορετικά όπλα.

Γι ‘αυτόν τον λόγο, πιστεύω ότι η επίθεση που σας εξαπολύθηκε μετά την επίσκεψή σας στο Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β΄ αποτελεί μέρος της ενορχηστρωμένης αφήγησης των μέσων ενημέρωσης που επιδιώκει να μην καταπολεμήσει τον ρατσισμό και να φέρει κοινωνική τάξη, αλλά να επιδεινώσει τις διαθέσεις.

Όχι να φέρει δικαιοσύνη, αλλά να νομιμοποιήσει τη βία και το έγκλημα όχι για να υπηρετήσουμε την αλήθεια, αλλά να ευνοήσει μια πολιτική φατρία.

Και είναι ανησυχητικό ότι υπάρχουν επίσκοποι – όπως αυτοί που πρόσφατα καταγγέλλω – οι οποίοι, με τα λόγια τους, αποδεικνύουν ότι είναι ευθυγραμμισμένοι με την αντίθετη πλευρά.

Είναι υποταγμένοι στο Βαθύ Κράτος, στην παγκοσμιοποίηση, στην ευθυγραμμισμένη σκέψη, στη Νέα Παγκόσμια Τάξη που επικαλούνται όλο και πιο συχνά στο όνομα μιας καθολικής αδελφότητας που δεν έχει τίποτα Χριστιανό γι ‘αυτό, αλλά που προκαλεί τα μασονικά ιδανικά εκείνων που θέλουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο, απομακρύνοντας τον Θεό από τα δικαστήρια, από τα σχολεία, από τις οικογένειες, και ίσως ακόμη και από τις εκκλησίες.

Ο αμερικανικός λαός είναι ώριμος και τώρα έχει καταλάβει πόσο τα mainstream media δεν θέλουν να διαδώσουν την αλήθεια, αλλά προσπαθούν να το σιωπήσουν και να το παραμορφώσουν, διαδίδοντας το ψέμα που είναι χρήσιμο για τους σκοπούς των κυρίων τους.

Ωστόσο, είναι σημαντικό τα καλά – που είναι η πλειοψηφία – να ξυπνήσουν από τη βραδύτητά τους και να μην αποδεχτούν να εξαπατηθούν από μια μειονότητα ανέντιμων ανθρώπων με αναπόφευκτους σκοπούς. Είναι απαραίτητο τα καλά, τα παιδιά του φωτός, να ενώνονται και να κάνουν τις φωνές τους να ακουστούν.

Τι πιο αποτελεσματικός τρόπος υπάρχει για αυτό, κύριε Πρόεδρε, παρά με προσευχή, ζητώντας από τον Κύριο να σας προστατεύσει, τις Ηνωμένες Πολιτείες και όλη την ανθρωπότητα από αυτήν την τεράστια επίθεση του Εχθρού;

Πριν από τη δύναμη της προσευχής, οι εξαπατήσεις των παιδιών του σκοταδιού θα καταρρεύσουν, οι συνωμοσίες τους θα αποκαλυφθούν, η προδοσία τους θα εμφανιστεί, η τρομακτική τους δύναμη δεν θα τελειώσει σε τίποτα, θα φανερωθούν και θα εκτεθούν για αυτό που είναι: μια κακή εξαπάτηση.

Κύριε Πρόεδρε, η προσευχή μου στρέφεται συνεχώς στο αγαπημένο αμερικανικό έθνος, όπου είχα το προνόμιο και την τιμή να σταλώ από τον Πάπα Βενέδικτο XVI ως Αποστολικός Νούντσιος.

Σε αυτήν τη δραματική και αποφασιστική ώρα για όλη την ανθρωπότητα, προσεύχομαι για εσάς και επίσης για όλους εκείνους που είναι στο πλευρό σας στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ελπίζω ότι ο αμερικανικός λαός είναι ενωμένος μαζί μου και εσείς στην προσευχή προς τον Παντοδύναμο Θεό.

Ενωμένοι ενάντια στον Αόρατο Εχθρό όλης της ανθρωπότητας, ευλογώ εσάς και την Πρώτη Κυρία, το αγαπημένο αμερικανικό έθνος, και όλους τους άντρες και τις γυναίκες καλής θέλησης.

Carlo Maria Viganò

Τιτουλάριος Αρχιεπίσκοπος Ulpiana

Πρώην αποστολικός Νούντσιος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

 

 

Πηγή

Προβολές : 594


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα