ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;;;

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;;;

21 Απριλίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:451
Μοίρασέ το

ΕΚΤΑΚΤΟ – Λευκορωσία: Στρατεύματα & δυνάμεις ασφαλείας συρρέουν στην πρωτεύουσα – Θα ανακοινωθεί ένωση με Ρωσία;

 

 

 

 

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν, για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

ΡΩΣΙΑ VS ΗΠΑ + ΑΓΓΛΙΑ + ΝΑΤΟ!!!

Ας ετοιμαζόμαστε για όλα, γιατί ως προτεκτοράτο τους, ο Ρώσος δεν θα μας αφήσει εκτός… όπως φυσικά και την Τουρκία.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα τελευταία λεπτά την ώρα που ο Βλάντιμιρ Πούτιν μιλάει στην ετήσια ομιλία του, στρατεύματα και δυνάμεις ασφαλείας της Λευκορωσίας, συγκεντρώνονται στην πρωτεύουσα Μινσκ, κυκλώνοντας στρατηγικά κτήρια. 

Η επίσημη ανακοίνωση μιλάει για «άσκηση» αλλά τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν έντονες φήμες ότι θα ανακοινωθεί ένωση της Λευκορωσίας με τη Ρωσία, ενώ αύριο 22 Απριλίου Βλάντιμιρ Πούτιν και Αλεξάντερ Λουκασένκο θα έχουν έκτακτη συνάντηση, μετά την αποτροπή από τη Μόσχα πραξικοπήματος στη Λευκορωσία οργανωμένου από τις δυτικές υπηρεσίες.

Ο Λουκασένκο είχε πει πριν λίγες ημέρες ότι θα ανακοινώσει τη «σημαντικότερη απόφαση της προεδρίας του», η οποία θα σταματήσει «μόνο πάνω από το πτώμα του».

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 451


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα