ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Δακτυλικά αποτυπώματα και ψηφιακή αναγνώριση προσώπου πλέον στις συναλλαγές με τράπεζες!

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Δακτυλικά αποτυπώματα και ψηφιακή αναγνώριση προσώπου πλέον στις συναλλαγές με τράπεζες!

9 Νοεμβρίου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,068
Μοίρασέ το
Εχθές έλαβα στο email μου ενημέρωση από την Εθνική τράπεζα πως από δω και στο εξής οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται με δακτυλικό αποτύπωμα ή αναγνώριση προσώπου (χέρι & μέτωπο) κτλ…

 
 
Οι έσχατες μέρες, έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό.
Αλοίμονο σε όσους δεχθούν το χάραγμα.
Προβλέπω να παίρνουμε τα βουνά για να σωθούμε. Όσοι πιαστήκατε στην παγίδα της εύκολης διακίνησης του χρήματος, μέσω e-banking, σταματήστε το και ξαναγυρίστε στα γκισε και στς κάρτες στα ΑΤΜ, μέχρι να δούμε τι θα γίνει και μ’ αυτά, γιατί είναι βέβαιο πως το μέτρο θα … εξαπλωθεί.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

Εχθές έλαβα στο email μου ενημέρωση από την Εθνική τράπεζα πως από δω και στο εξής οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται με δακτυλικό αποτύπωμα ή αναγνώριση προσώπου (χέρι & μέτωπο) κτλ…

Για όσους σκέφτονται μόνο με τη λογική, είναι απολύτως δικαιολογημένο.

Ασφάλεια και εύκολες συναλλαγές.

Για τους χριστιανούς που έχουν διαβάσει την Καινή Διαθήκη δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά αναμενόμενο.

Η διαχείριση και ο έλεγχος της κοινωνίας έστω κι αν φαινομενικά προστατεύει την υγεία μας στην παρούσα συγκυρία (lockdown, ενημέρωση ποιος ψωνίζει, ποιος γυμνάζεται, ποιος πάει στο γιατρό κτλ.), είναι μια πρόγευση για το “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.” (Ιωάννη κεφ. Ιγ’ 16)

Είναι μια ευλογία του Θεού που μας δείχνει πώς θα είναι τα πράγματα εκείνες τις ημέρες… κι ότι είναι εφικτό να γίνει για όσους πιστεύουν πως δεν πρόκειται να συμβεί.

Σε κάποιες χώρες όπως η Σλοβακία π.χ. ο έλεγχος είναι ακόμη πιο αυστηρός. 

Δεν μπορείς να πας πουθενά αν δεν έχεις έγκυρο τεστ για covid-19 το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε 8 ημέρες.

Το πρόστιμο για τους παραβάτες…1500€.

 

Με αγάπη,

π. Γεώργιος Χριστοδούλου

https://www.facebook.com/profile.php?id=1311446266

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

 

Πηγή

Προβολές : 1,068


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα