Ας το διαβάσουν αυτό, δικαστές, εισαγγελείς, και ιατροί: Η απάτη επιβεβαιώθηκε: Η PCR δεν ανιχνεύει τον SARS-CoV-2

Ας το διαβάσουν αυτό, δικαστές, εισαγγελείς, και ιατροί: Η απάτη επιβεβαιώθηκε: Η PCR δεν ανιχνεύει τον SARS-CoV-2

16 Απριλίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:860
Μοίρασέ το

 

 

Το τεστ είναι άχρηστο και όλα τα “θετικά” αποτελέσματα που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα θα πρέπει να είναι επιστημονικά άκυρα και να κοινοποιηθεί αυτό σε εκείνους που ‘εχουν επηρεαστεί και αν έχουν πεθάνει, στους συγγενείς τους.

 

 

 

Καλά… οι δικαστές και οι εισαγγελείς, δεν είναι γιατροί… αν και παραβιάζουν και καταπατούν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Οι γιατροί που υποτίθεται είναι ειδήμονες, τι στο διάολο κάνουν;

Είναι δυνατόν ο απλός πολίτης, να ψάχνει και να βρίσκει ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και αυτοί να παίζουν τις… κουμπάρες με την ψυχική, σωματική και πνευματική υγεία ενός ολόκληρου λαού;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι γενετικές αλληλουχίες που χρησιμοποιούνται στην PCR για την ανίχνευση ”υποπτων περιπτώσεων SARS--2” και για τη διάγνωση φορέων, ασθενών και θανάτων που αποδίδονται στην Covid-19 υπάρχουν σε δεκάδες αλληλουχίες του ίδιου του ανθρώπινου γονιδιώματος και σε αυτές εκατό περίπου μικροβίων.

Και αυτό περιλαμβάνει τους  τους εκκινητές, τα πιο εκτεταμένα θραύσματα που λαμβάνονται τυχαία από το υποτιθέμενο ”γονιδίωμα” τους και ακόμη και τα λεγόμενα ”γονίδια στόχους” που φέρεται να είναι ειδικά για τον ”νέο κοροναϊό”.

Το τεστ είναι άχρηστο και όλα τα “θετικά” αποτελέσματα που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα θα πρέπει να είναι επιστημονικά άκυρα και να κοινοποιηθεί αυτό σε εκείνους που ‘εχουν επηρεαστεί και αν έχουν πεθάνει, στους συγγενείς τους.

Ο Stephen Bustin, ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον κόσμο για την PCR, στην πραγματικότητα λέει ότι κάτω από ορισμένες συνθήκες ο καθένας μπορεί να βγεί θετικός!

Σας προειδοποιήσαμε από τον Μάρτιο: δεν μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένες δοκιμές για έναν ιό χωρίς να γνωρίζετε τα συστατικά του ιού που προσπαθείτε να εντοπίσετε.

Διαβάστε την σημαντική και αποκαλυπτική συνέχεια, εδώ

 

Προβολές : 860


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα