Αυτή την προειδοποίηση για το εμβόλιο, μην την αγνοήσετε...

Αυτή την προειδοποίηση για το εμβόλιο, μην την αγνοήσετε...

19 Δεκεμβρίου, 2020 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,343
Μοίρασέ το

Nick Kilo: Έλαβες ακόμα μια προειδοποίηση και αν την αγνοήσεις απλά θα την πατήσεις και θα πάρεις και κόσμο και κοσμάκη στο λαιμό σου λόγω πανηλιθιότητας.

Στην προειδοποίηση του Nick Kilo, για όσους σκοπεύουν να εμβολιαστούν, θα προσθέσω κάτι ακόμα, για όσους σκοπεύουν να στηθούν στην ουρά για να κάνουν το εμβόλιο:

Μπορεί να υποτιμάτε το δώρο που σας έδωσε ο Θεό, τη ζωή, να υποτιμάτε το σώμα που περικλείει την ψυχή σας, αν όμως διαθέτετε έστω ένα ψήγμα σκέψης, βεβαιωθείτε πως η σύριγγα που θα κάνουν το εμβόλιο όλοι αυτοί που αναφέρει ο NICK, δεν θα είναι κι αυτή ΑΠΑΤΗ, όπως η “δυναμική” του κοροϊδοϊού… και ότι το εμβόλιο δεν θα είναι διαφορετικό από αυτό που θα κάνουν σ’ εσάς.

Άντε μπρε και μην τολμήσετε να διαμαρτυρηθείτε γι αυτά που θα υποστείτε…

Κάποιοι έχουμε ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ… κι εσείς, δεν ακούσατε… ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 
Το ακόλουθο με πραγματική εκτίμηση στους συνανθρώπους μου και ειδικά για όσους σκέφτονται να στηθούν στην ουρά για τα σούπερ ντουπερ εμβολιακια που θα σώσουν την ανθρωπότητα από τον δολοφόνο ΦΑΝΤΟΜΑ ΙΟ (Φαντομας γιατί κρυβόταν ο ατιμουλη για δεκαετίες αν όχι αιώνες και δεν είχαμε και σούπερ ντουπερ τεστ για να τον “βλέπουμε”).
 
Αγαπητέ συνάνθρωπε που θα πας να κάτσεις στην ουρά για τα πρώτα εμβολιακια.
 
ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ πρώτους στην ουρά τον Κουλη και όλο το πολιτικό συρφετό και τις οικογένειές τους
 
ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ πρώτους στην ουρά, τον ψάλτη σου, τον νταβαντζη σου, την σήψη, το παγωνι και όλο τον συρφετό των λοιμωξιολόγων, επιδημιολογων, των δήθεν ειδικών και τις οικογένειές τους
 
ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ πρώτους στην ουρά τον πορδοσαλτη, τον εισαγγελατο και όλο τον συρφετό των δημοσιοκαφρων και τις οικογένειές τους
 
ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ πρώτους στην ουρά όλους τους επαγγελματίες υγείας και τις οικογένειές τους
 
ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ πρώτους στην ουρά όλους τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους.
 
ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ πρώτους στην ουρά όλους τους εμβολιοπλασιε και ΕΜΒΟΛΙΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ και τις οικογένειές τους.
 
ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ πρώτους στην ουρά όλους τους διευθυνταδες και υπαλλήλους των εμβολιοκατασκευαστων και τις οικογένειές τους.
 
Τότε ειλικρινά ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, τότε δεν είσαι μόνο πρόβατο, υποτακτικός, αδαής, αλλά και ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ και φυσικά επικίνδυνος και για τον εαυτό σου, τα παιδιά σου και την οικογένειά σου αλλά και την κοινωνία και όλη την ανθρωπότητα.
 
Έλαβες ακόμα μια προειδοποίηση και αν την αγνοήσεις απλά θα την πατήσεις και θα πάρεις και κόσμο και κοσμάκη στο λαιμό σου λόγω πανηλιθιότητας.
 
Οπως ειπα με πραγματική εκτίμηση προς το συνάνθρωπο μου.

 

Πηγή

Προβολές : 1,343


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα