ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ της “επιστημονικής διημερίδας” που υποτίθεται πως θα γινόταν με στόχο την “αντικειμενική ενημέρωση”; Περίεργη ανακοίνωση στην σελίδα τους

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ της “επιστημονικής διημερίδας” που υποτίθεται πως θα γινόταν με στόχο την “αντικειμενική ενημέρωση”; Περίεργη ανακοίνωση στην σελίδα τους

19 Σεπτεμβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,241
Μοίρασέ το

Ανεξάρτητη συμμαχία γιατρών: “Εδώ να γίνει η διευκρίνηση ότι η Ανεξάρτητη Συμμαχία είναι εναντίον των δηλώσεων και εκδηλώσεων κατά της χρήσης μάσκας, των λοιπών μέτρων δημόσιας υγείας, ή κατά των εμβολιασμών που τις θεωρεί επικίνδυνες και σκοταδιστικές.”

 

 
Με το “καλημέρα σας”, καληνύχτα σας κυρίες και κύριοι…
Τι γίνεται εδώ, γιατί κάτι δεν κολλάει με τα όσα ακούγονται από τους συμμετέχοντες ιατρούς, που είναι σαφείς κατά της παγκόσμιας απάτης της μάσκας και του εμβολίου…
Η σχετική ανάρτηση είναι τουλάχιστον “περίεργη”.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
 
Διακύρηξη Ανεξάρτητης συμμαχίας για τις ανυπόστατες δημοσιεύσεις
 
Η συμπαράταξη της Ανεξάρτητης συμμαχίας καταδικάζει όλες τις ανυπόστατες και επικίνδυνες απόψεις που διατυπώνονται σχετικά με τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοιό.
 
Άλλωστε στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΑ της 10/9/2020 ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ υπέρ όλων των μέτρων ατομικής και κοινωνικής προστασίας που προτείνουν οι ειδικοί.
 
Εδώ να γίνει η διευκρίνηση ότι η Ανεξάρτητη Συμμαχία είναι εναντίον των δηλώσεων και εκδηλώσεων κατά της χρήσης μάσκας, των λοιπών μέτρων δημόσιας υγείας, ή κατά των εμβολιασμών που τις θεωρεί επικίνδυνες και σκοταδιστικές.
 
Βέβαια στην παράταξη αναπτύσσονται σε προσωπικό επίπεδο διαφορετικές απόψεις που είναι σεβαστές και αναγνωρίζει την ελευθερία της έκφρασης, αλλά, υπό τις παρούσες συνθήκες της παγκόσμιας πανδημίας, δεν μπορεί να ανεχτεί την προβολή προσωπικών απόψεων που στερούνται επιστημονικού ερείσματος και μελετών, ή έρχονται σε αντίθεση με τις οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, που επειδή μπορεί να αποπροσανατολίσουν το κοινό, περιχαρακώνονται.
 
Η ημερίδα που οργανώνει ο ιατρός κος Γιαννουλόπουλος μας διαβεβαίωσε ότι είναι καθόλα βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα με κύριο μέλημα να δοθούν απαντήσεις στο πλαίσιο ενός επιστημονικού forum με συμμετοχή επιφανών Καθηγητών και Ερευνητών από την Ελλάδα και από πολλές άλλες χώρες, σε όλες τις πλευρές και σε όλες τι γωνίες αυτή της καταστροφικής Πανδημίας.
 
Με αυτά τα δεδομένα και με το γεγονος οτι δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ σπονσορα…ζητήσαμε την αίθουσα του ΙΣΑ η οποία ευγενικά μας παραχωρήθηκε από το ΔΣ στην συνεδρίαση της 10/9/2020, άλλα που μετά, λόγω ενός ανυπόστατου δημοσιεύματος, αφαιρέθηκε δυστυχώς την επομένη 11/9/2020 με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Σχόλια

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,241


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα