Αυτό το σχόλιο, αξίζει ανάρτησης. Και ένα βίντεο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ “ΙΟ”

Αυτό το σχόλιο, αξίζει ανάρτησης. Και ένα βίντεο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ “ΙΟ”

16 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:934
Μοίρασέ το
Κανονικά όταν λήξει αυτή η ιστορία οι γιατροί που το στήριζαν το τέρας θα πρέπει να περάσουν μια νέα Νυρεμβέργη.
Γιατί γιατρέ, δεν μπορείς να τρομοκρατείς μια ολόκληρη κοινωνία να διαλύεις κάθε έννοια επιστημονική,να διχάζεις τον κοσμο και να είσαι ατιμώρητος.

 

Αυτό το σχόλιο, πραγματικά αξίζει ξεχωριστής ανάρτησης, γιατί ανοίγει δρόμους ενημέρωσης και αφύπνισης, αν και στο σημείο που αναφέρεται στον κ. Κούβελα με θετικό σχόλιο, μάλλον κάνει λάθος και δεν έχει καταλάβει πως είναι υπερασπιστής των εμβολίων του κορονοϊού… και σ’ αυτό, φταίει η διγλωσσία του κυρίου καθηγητή.

Το δανείστηκα από ανάρτηση του καθηγητή Δημήτρη Κούβελα, με τον οποίον διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με την “διγλωσσία” του καθηγητή περί των εμβολίων, που μέχρι πριν λίγους μήνες, διαρρήγνυε τα ιμάτιά του πως ένα εμβόλιο χρειάζεται τουλάχιστον οκτώ χρόνια δοκιμών, για να είναι ασφαλές.

Θα πρότεινα δε τον Δημήτρη Κούβελα, αλλά και κάθε γιατρό που εμπλέκεται μέσω της επιστήμης του με την κορονοΑΠΑΤΗ, να ακούσει τον βραβευμένο με ΝΟΜΠΕΛ Καθηγητή Ιολογίας, LUC MONTAGNIER και να διαβάσει το βιβλίο που παρατίθεται κατωτέρω.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ioannis Modiatis

Γυρνώντας από την προπόνηση μου και με ωραία διάθεση μπήκα στην διαδικασία να γράψω μιας και δεν το κάνω αυτό!

Τελικα εσείς όλοι οι γιατροί που εφαρμόζετε τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και όλων αυτών των οργανισμών υγείας τι γνώσεις πραγματικές έχετε πάνω στην ιατρική που σπουδάσατε και που εμείς δεν μάθαμε αλλά τόσα χρόνια μαθαίναμε απο εσάς;
Τι από όλα αυτά που μας μάθατε και που ισχύουν ακολουθείτε και που μπαίνει το πρωτόκολλο σας;
Έχετε πάρει μια ίωση και την κάνατε τέρας, έχετε τρομάξει μέχρι και τα ζώα, βάλατε το κόσμο να φοράει μάσκες, διπλές τριπλές, έχετε καταπατήσει κάθε έννοια λογικής αντιμετώπισης μιας ασθένειας, έχετε καταπατήσει τους όρκους σας, έχετε κάνει με το ζόρι μια ίωση πανδημία φουσκώνετε τα ποσόστα με υπέρ καταγραφές, το τραβάτε από εδω το τραβάτε από εκεί, διχάζεται, μια ξέρετε μια δεν ξέρετε , κάνετε ένα από τα αγαθά της ιατρικής το εμβόλιο να είναι μισητό  ,να είναι μάνα εξ ουρανού που θα σώσει τον κόσμο από την φοβερή ίωση.
Που εσείς σαν γιατρός θα έπρεπε να λέτε που πραγματικά χρειάζεστε εμβόλιο και πως οι άνθρωποι με καλή υγεία έχουν ανοσοποιητικό… όχι εμβόλιο.
Κλείνετε τον κόσμο μέσα και τον φοβίζετε και βάζετε όλοι το λιθαράκι σας για την διάλυση την κοινωνίας μας,ενώ ξέρετε ότι αυτά τα μέτρα είναι για γέλια!
Για ποια παγκόσμια υγεία μιλάς γιατρέ μάλλον όχι αυτή που διδάχτηκες στο πανεπιστήμιο.
Άνοιξε τα μάτια και δες χλευάζατε σαν άπειρο τον κύριο Ιωαννιδη και όμως τα στατιστικά στοιχεία του λένε την απόλυτη αλήθεια,με τις υπέρ καταγραφές δεν ξεπερνάει την εποχική γρίπη.
Το ονειδος της παγκόσμιας ιατρικής το φιάσκο, σ’ εσάς θα το φορτώσουν οι πολιτικοί όταν φανεί με τον χρόνο.
Ξέρετε κατά βάθος την αλήθεια και αλλά έπρεπε να λέτε στον κόσμο με βάσει την ιδιότητα σας.
Υγεία =διατροφή κίνηση,κοινωνικότητα,ψυχική ηρεμία,φύση όλα αυτά που κάνουν ένα γερό ανοσοποιητικό και ένα υγιής άνθρωπο.
Όχι κρυμμένο με μάσκες να περιμένει το μάνα εξ ουρανού.
Το εμβόλιο.
Τα εμβόλια είναι η κουλτούρα της ιατρικής γιατρέ αλλά έτσι που το πάτε θα δώσετε τροφή σε όλους αυτούς για το αντίθετο.
Εμβόλια στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, όχι στους κανονικούς αυτοί έχουν ανοσοποιητικό γιατρέ μου!
Και οποίος λέει το αντίθετο για την ανοσία απλά κοροϊδεύει τον κόσμο!
The price of panic λέγετε το βιβλίο γιατρέ που πρέπει να διαβάσεις κυκλοφορεί μόνο στα αγγλικά και όταν το διαβάσεις να μας πεις για τον γάτο που έγινε τέρας!!!
Ειναι σαν μου λες ότι όταν τρέχεις μια κούρσα 10 χιλιομέτρων δουλεύει ο αναερόβιος μεταβολισμός αυτό μας πουλάτε για τον ιο!
Κανονικα όταν λήξει αυτή η ιστορία οι γιατροί που το στήριζαν το τέρας θα πρέπει να περάσουν μια νέα Νυρεμβέργη.
Γιατί γιατρέ δεν μπορείς να τρομοκρατείς μια ολόκληρη κοινωνία να διαλύεις κάθε έννοια επιστημονική,να διχάζεις τον κοσμο και να είσαι ατιμώρητος.
Ευτυχώς για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν τους τίτλους τους και μας ανοίγουν τα μάτια και ο κύριος Κούβελας, είναι ένας εξάλλου αυτών.
Αυτά και όσο για τα πρωτόκολλα που ακολουθείς να θυμάσαι την Νυρεμβέργη!
Καλό απόγευμα!
Και η απάντηση που δίνει κάποιος κυριούλης εμβολιόπληκτος…
Dimitris Kalaitsidis
1. Προφανώς δεν γνωρίζεις πως στην σύγχρονη Ιατρική η διαχείριση κλινικών νοσημάτων και περιστατικών, γίνεται βάση κατευθυντηρίων οδηγιών, πάντα εξατομικεύοντας, για την ΜΕΓΙΣΤΗ ασφάλεια του ασθενή.
Συνεπώς η άποψη πως οι Ιατροί που εφαρμόζουν οδηγίες και πρωτόκολλα είναι δήθεν επίορκοι, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΒΑΣΙΜΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ !!
2. Το εμβόλιο είναι αγαθό που ιστορικά εξάλειψε πανδημίες, και θανατηφόρα νοσήματα, αύξησε το προσδόκιμο ζωής, και προορίζεται για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες.
Όσοι λοιπόν είναι αρνητές των εμβολίων, είναι εχθροί της επιστήμης, και ταυτόχρονα βλάπτουν σημαντικά, την Δημόσια Υγεία.
3. Προφανώς δεν γνωρίζεις και δεν έχεις καταλάβει, πως ο κ.Κούβελας είναι υπέρμαχος των εμβολίων .
4. Προφανώς δεν γνωρίζεις πως σέβομαι απεριόριστα τον κ.Ιωαννίδη.
5. Η «Νυρεμβέργη» θα έρθει πολύ γρήγορα, αλλά για τους αρνητές των εμβολίων, του κορονοϊού, και όσους με την ανεύθυνη και επικίνδυνη συμπεριφορά τους, θέτουν σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία, και ΟΧΙ για αυτούς που την προασπίζονται !!
Καλό βράδυ . . .

Διαβάστε και αυτή την διαδικτυακή συνομιλία μεταξύ Δημητρίου Κούβελα και σχολιαστή.

 

πηγή

 

Ας ρίξουμε και μια ματιά στο βιβλίο που προτείνει ο πρώτος ανωτέρω σχολιαστής.

Σχετικά με αυτό το βιβλίο

Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο κόσμος έκλεισε –επιλογή– όλοι επειδή φοβόταν έναν ιό, το COVID-19, που δεν ήταν καλά κατανοητό.

Η κυβέρνηση, με την υποστήριξη των περισσότερων Αμερικανών, διέταξε το κλείσιμο δεκάδων χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων – πολλές από τις οποίες δεν επέστρεφαν ποτέ.

Σχεδόν κάθε σχολείο και κολέγιο στη χώρα έστειλαν τους μαθητές του στο σπίτι για να ολοκληρώσουν τη σχολική χρονιά μπροστά από έναν υπολογιστή.

Οι εκκλησίες ακύρωσαν τις λατρευτικές υπηρεσίες.

Η «κοινωνική απόσταση» μεταφέρθηκε από μια μη λέξη σε μια ηθική υποχρέωση μια μέρα στην άλλη.

Η ηθική διάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέτυχε συνεχώς νέα ύψη.

Ο κόσμος θα ανοίξει ξανά και η ζωή θα συνεχιστεί, αλλά τι είδους κόσμος θα είναι όταν συμβαίνει;

Δεν μπορεί να είναι αυτό που ήταν, λόγω του τι συνέβη.

Καθηγητές Jay Richards, William Briggs, and Douglas Axetate μια βαθιά βουτιά στα κρίσιμα ερωτήματα στο μυαλό εκατομμυρίων Αμερικανών κατά τη διάρκεια ενός από τα πιο τραγικά και πρωτοφανή παγκόσμια γεγονότα σε μια γενιά.

  • Ποιο θα είναι το συνολικό κόστος σε δολάρια, ζωές και τα προς το ζην αυτής της απάντησης από τις κυβερνήσεις, μετά από συμβουλές της Επιστήμης;
  • Ποιος είναι ο ρόλος των εθνικών και παγκόσμιων οργανισμών υγείας όπως ο ΠΟΥ; Σε ποιον είναι υπόλογοι;
  • Σε τι αποδεικτικά στοιχεία στηρίζονται στον ήχο του συναγερμού;
  • Πώς κέρδισαν οι γραφειοκράτες της επιστήμης, βασιζόμενοι σε σκοτεινά δεδομένα και κερδοσκοπικά μοντέλα υπολογιστών, τη δύναμη να κλείσουν την παγκόσμια οικονομία;
  • Πώς αποφάσισαν οι πολιτικοί, που δεν γνωρίζουν τίποτα από την επιστήμη, σε ποιον να εμπιστευτούν;

Πρέπει να ξέρουμε τι και πώς συνέβη, για να μην το ξανασυμβεί.

 

Ακούστε και το ηχητικό του παραπάνω βιβλίου, πατώντας  στα κουμπιά του βίντεο, πρώτα το ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ, μετά το ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.

Τα όσα αποκαλύπτονται είναι συγκλονιστικά.

Και ναι… θα στηθεί μια νέα ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ, για τους ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

THE PRICE OF PANIC: HOW THE TYRANNY OF EXPERTS TURNED A PANDEMIC INTO A CATASTROPHE: DR JAY RICHARDS

 

Προβολές : 934


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα