«ΒΟΜΒΑ» Μόσχας ενώ το Αιγαίο «φλέγεται»!!! Το ΝΑΤΟ αλλάζει τακτική και ρισκάρει «σύγκρουση»

«ΒΟΜΒΑ» Μόσχας ενώ το Αιγαίο «φλέγεται»!!! Το ΝΑΤΟ αλλάζει τακτική και ρισκάρει «σύγκρουση»

7 Σεπτεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:288
Μοίρασέ το

 

Η Ρωσία βλέπει σε αυτές τις κινήσεις προετοιμασία χτυπημάτων κατά ρωσικών εδαφών.

Οι δύο γίγαντες βρυχώνται και ο βρυχηθμός τους έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η «φλόγα» δεν αποκλείεται να ανάψει ακόμα και από μικρή αιτία, ειδικά στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, όπου, στην παρούσα φάση, είναι στραμμένα όλα τα παγκόσμια βλέμματα.

 
Τι αποκαλύπτει το ρωσικό ΥΠΕΘΑ

«Βόμβα» στο ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί, λόγω της έντασης στα Ελληνοτουρκικά, έριξε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού.

Μιλώντας στο εθνικό δίκτυο Rossiya 24, το οποίο επικαλούνται Russia Today και Sputnik, ανέφερε πως τα μαχητικά του ΝΑΤΟ, αλλάζοντας την πολεμική τακτική τους, προετοιμάζονται, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, για απευθείας χτυπήματα μέσα στην ρωσική επικράτεια.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε, τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ πλησιάζουν τα σύνορα της Ρωσίας και αναχαιτίζονται.

Σύμφωνα με τον Σοϊγκού, οι νατοϊκές εκπαιδευτικές πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών κοντά στα σύνορα της Ρωσίας έχουν αυξηθεί, πραγματοποιώντας προσομοιώσεις επιθέσεων με πυραύλους κατά της χώρας.

Ως παράδειγμα, ο Ρώσος υπουργός ανέφερε τον πρόσφατο εντοπισμό αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών B-52 κοντά στα σύνορα, για πρώτη φορά ύστερα από πάρα πολύ καιρό.

«Καταλαβαίνουμε τι είναι αυτή η δραστηριότητα, από πού προέρχεται», υπογράμμισε ο Ρώσος ΥΠΕΘΑ, στέλνοντας μήνυμα στους διεθνιστές του ΝΑΤΟ και στους υπέρμαχους του μονοπολικού κόσμου: «Είχαν ήδη συμβιβαστεί με την ιδέας πως υπάρχει ένα «αφεντικό» σε έναν μονοπωλιακό κόσμο και όταν εμφανίζεται ένας άλλος «πόλος», αυτό δεν αρέσει στο «αφεντικό»».

«Η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή, πρέπει να είναι ισχυρή και τώρα όλα γίνονται έτσι ώστε τίποτα να μην απειλεί την χώρα», κατέληξε.

Όπως γράφει το Sputnik:

«Εδώ και αρκετές εβδομάδες το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρει πως αεροσκάφη του ΝΑΤΟ πλησιάζουν τα σύνορα της Ρωσίας στον εναέριο χώρο πάνω από τη Μαύρη και τη Βαλτική Θάλασσα. Στην συνέχεια, τα αναγνωριστικά αεροσκάφη και τα βομβαρδιστικά αναχαιτίζονται από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-27.

Την Παρασκευή τρία βομβαρδιστικά B-52H της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ πλησίασαν τα ρωσικά σύνορα πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, ενώ οκτώ ρωσικά μαχητικά Su-27 και Su-30 απογειώθηκαν προκειμένου να τα αναχαιτίσουν».

Η Ρωσία βλέπει σε αυτές τις κινήσεις προετοιμασία χτυπημάτων κατά ρωσικών εδαφών.

Οι δύο γίγαντες βρυχώνται και ο βρυχηθμός τους έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η «φλόγα» δεν αποκλείεται να ανάψει ακόμα και από μικρή αιτία, ειδικά στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, όπου, στην παρούσα φάση, είναι στραμμένα όλα τα παγκόσμια βλέμματα.

Όσο υψηλότερα ανεβαίνει το θερμόμετρο Ρωσίας-ΝΑΤΟ, τόσο πιο κοντά φέρνει μια σύγκρουση Ελλάδας και Τουρκίας.

 

Πηγή

Προβολές : 288


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα