«ΒΟΜΒΑ» στα θεμέλια της χώρας αν τα ΒΙΝΤΕΟ αυτά λένε την αλήθεια. Καλείται να απαντήσει η κυβέρνηση!!!

«ΒΟΜΒΑ» στα θεμέλια της χώρας αν τα ΒΙΝΤΕΟ αυτά λένε την αλήθεια. Καλείται να απαντήσει η κυβέρνηση!!!

29 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:362
Μοίρασέ το

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως Πακιστανοί χτίζουν τζαμί σε ένα τεράστιο οικόπεδο στα Μέγαρα και μάλιστα προσευχήθηκαν, πριν από λίγες μέρες, στην ημιτελή οικοδομή, για το Eid al-Adha.

Όσοι δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πως η  κυβέρνηση είναι ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ή είναι τελείως ηλίθιοι, ή γνωρίζουν και σιωπούν, γιατί είναι ΔΕΙΛΟΙ.
Όσο δεχόμαστε όλον αυτόν τον ανθελληνικό συρφετό να εισβάλει και να εγκαθίσταται στην Πατρίδα μας, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΓΜA Coudenhove – Kalergi, το οποίο αποτελεί σατανικό σχεδιασμό των εβραιοσιωνιστών, τουλάχιστον διακοσίων χρόνων, προκειμένου να αλλοιώσουν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και την Ελλάδα, σε δύο το πολύ τρία χρόνια, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕΣΑ
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Δεν αναρωτιέστε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ;;;
ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, Η ΠΡΝ “δικαιοσύνη”, τους αφήνει ελεύθερους;
ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ που πολλοί τον έχετε περί πολλού, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ;;;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΗΔΗ ΓΙΝΑΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ;;;
ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΦΤΟ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
Καλλιόπη Σουφλή

 

Όσα φέρονται να συμβαίνουν ξεπερνούν κάθε φαντασία

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως Πακιστανοί χτίζουν τζαμί σε ένα τεράστιο οικόπεδο στα Μέγαρα και μάλιστα προσευχήθηκαν, πριν από λίγες μέρες, στην ημιτελή οικοδομή, για το Eid al-Adha.

Ισχύουν όλα αυτά ή θα βγει η κυβέρνηση να το διαψεύσει;;;

Έχει δώσει άδεια η Αθήνα να ανεγερθούν και άλλα τζαμιά εκτός του Βοτανικού ή οι Πακιστανοί, που φέρονται να αγοράζουν οικόπεδα, είναι πλέον κράτος εν κράτει;

Παρατίθενται τα βίντεο που κυκλοφορούν, αναμένοντας την επιβεβαίωση ή την διάψευση της κυβέρνησης:

 

 

Αυτός είναι ο ίδιος ιμάμης, που φαίνεται στο πρώτο βίντεο, μαζί με τον πρόεδρο των Πακιστανών που πάντρεψε μια Ελληνίδα με έναν μουσουλμάνο:

 

 

Ο ίδιος ιμάμης παρουσιάζεται και σε πρόσφατο βίντεο στην Θήβα:

 

 

Πηγή

Προβολές : 362


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα