«ΒΟΜΒΑ» στις ΗΠΑ βάζει το Βαθύ Κράτος – Απειλή ακόμα και για Στρατό, ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

«ΒΟΜΒΑ» στις ΗΠΑ βάζει το Βαθύ Κράτος – Απειλή ακόμα και για Στρατό, ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

26 Αυγούστου, 2020 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:697
Μοίρασέ το

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υπέρμαχος της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης, Al Gore, μιλώντας στο ειδησεογραφικό Πρακτορείο Reuters, αφού κατηγόρησε, με υποκριτικό τρόπο, τον Ντόναλντ Τραμπ «βάζει το γόνατό του στον λαιμό της δημοκρατίας», ;άφησε να εννοηθεί πως σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ χάσει και δεν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο με την θέλησή του, θα τον εξαναγκάσουν στις 20. Ιανουαρίου, οι μυστικές υπηρεσίες μαζί με τις στρατιωτικές δυνάμεις και τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς θα υπακούν στον νέο πρόεδρο εκείνη την στιγμή.

Η δήλωση είναι χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί και δείχνει πως στις ΗΠΑ θα διεξαχθεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗ με φόντο τον Νοέμβριο και ουδείς μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι θα επακολουθήσει.

trump_unsplash
Τι… απαντά ο Τραμπ…

Οι εκλογές του Νοεμβρίου πλησιάζουν και οι διεθνιστές των ΗΠΑ θέλουν, με κάθε τρόπο, να ανακτήσουν τον Λευκό Οίκο και να επαναφέρουν τις ΗΠΑ στην κορυφή της διοίκησης του πλανήτη με το βλέμμα σε μία παγκόσμια κυβέρνηση αριστερού τύπου.

Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών της 3ης Νοεμβρίου

Ωστόσο είναι τέτοια η μανία των διεθνιστών του Βαθέος Κράτους να ανακτήσουν τα ηνία που δεν διστάζουν να προβαίνουν ακόμα και σε ακραίες δηλώσεις.

Ως εκ τούτου, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υπέρμαχος της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης, Al Gore, μιλώντας στο ειδησεογραφικό Πρακτορείο Reuters, αφού κατηγόρησε, με υποκριτικό τρόπο, τον Ντόναλντ Τραμπ «βάζει το γόνατό του στον λαιμό της δημοκρατίας», ;άφησε να εννοηθεί πως σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ χάσει και δεν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο με την θέλησή του, θα τον εξαναγκάσουν στις 20. Ιανουαρίου, οι μυστικές υπηρεσίες μαζί με τις στρατιωτικές δυνάμεις και τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς θα υπακούν στον νέο πρόεδρο εκείνη την στιγμή.

Η δήλωση είναι χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί και δείχνει πως στις ΗΠΑ θα διεξαχθεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗ με φόντο τον Νοέμβριο και ουδείς μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι θα επακολουθήσει.

Τα σχόλια του Al Gore έρχονται μερικές ώρες μετά από συνέντευξη της Χίλαρι Κλίντον, η οποία είπε πως ο Τραμπ θα υπονομεύσει δήθεν τις εκλογές και πως ο Joe Biden δεν θα πρέπει να παραδεχτεί ήττα σε καμία περίπτωση.

Τι εννοεί η Χίλαρι;

Δεν θα αποδεχθεί το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ πιθανή νίκη Τραμπ;

Τι συνθήκες περιμένουν τις ΗΠΑ, όπου ήδη αριστεριστές των διεθνιστών προκαλούν χάος σε δρόμους και γειτονιές μεγάλων πόλεων;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει πως θα χάσει τις εκλογές μόνο σε περίπτωση νοθείας.

«Ο μόνος τρόπος να πάρουν τις εκλογές από εμάς είναι η νοθεία. Θα κερδίσουμε αυτές τις εκλογές», είπε, επιμένοντας ότι η ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου, που αναμένεται να είναι μεγάλη λόγω του κορωνοϊού, αυξάνει τον κίνδυνο της εκλογικής απάτης.

«Βλέπουμε να το στήνουν. Χρειάζεται επαγρύπνηση και προσοχή επειδή πρέπει να νικήσουμε. Είναι οι πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία της χώρας μας», κατέληξε.

Τι θα συμβεί λοιπόν αν το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ κερδίσει τις εκλογές με νοθεία; Θα εγκαταλείψει ο Τραμπ τον Λευκό Οίκο ή ο Στρατός θα εισβάλει μέσα, όπως μας προϊδέασε ο Αλ Γκορ;

 
 
 

Πηγή

Προβολές : 697


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα