ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ… ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;   Προσοχή με το “Γουρούνι της πολιτικής”! Απίστευτες καταγγελίες για επώνυμους ,αλλά και λάδι απο τη Δικαιοσύνη. Εδώ είναι Μπαλκάνια…

ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ… ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;; Προσοχή με το “Γουρούνι της πολιτικής”! Απίστευτες καταγγελίες για επώνυμους ,αλλά και λάδι απο τη Δικαιοσύνη. Εδώ είναι Μπαλκάνια…

22 Ιανουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,319
Μοίρασέ το

Σε μια χώρα που έχει μετατραπεί σε χώρος ταφής ανθρώπινων απορριμμάτων, ουδεμία εντύπωση μου προκαλούν όλα αυτά τα τρομακτικά που καταγράφονται στο παρόν άρθρο του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα.

Όταν σε μια χώρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ή όταν αυτή κυλιέται μέσα σε στοές και σκοτεινούς διαδρόμους, τώρα η χώρα αυτή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.

Είναι γνωστό σε κάθε νοήμονα κάτοικο αυτής της χώρας, πως στο Κοινοβούλιο εισέρχονται μόνον εκβιάσιμοι.

Εάν υπήρχε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κανείς απ’ όλα αυτά τα θρασίμια δεν θα πέρναγε την είσοδο του Κοινοβουλίου που έχει μετατραπεί σε ΚΥΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ.

Δυστυχώς και στον χώρο της “δικαιοσύνης”, η διαστροφή και η διαφθορά έχει κτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟ.

Σε μια φαλλοκρατική κοινωνία, την ευθύνη της οποίας ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, (τα μεν αγόρια λέγοντάς τους να έχουν πολλές γκόμενες για να γίνουν… άντρες, τα δε κορίτσια, να βρουν έναν μαλάκα να τυλίξουν), ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ.

ΑΝ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΧΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΚΑΝ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Όταν η ηρωϊκή Εφέτης Μαρία Μαργαρίτη κατήγγειλε βιασμούς παιδιών στα υπόγεια δικαστικού μεγάρου, ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε στις καταγγελίες της.

ΟΥΤΕ “η δικαιοσύνη” ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΠΕΜΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ…. και βρέθηκαν και κάποια ιστολόγια, να δημοσιεύσουν ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ. Ακόμα και τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ, ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΨΕΥΔΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ. 

Περιμένω την ώρα που η ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, θα μου δώσει το ο.κ. να δημοσιεύσω τις καταγγελίες της.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΣΙΩΠΗΣΑΝ.

Τώρα που η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μίλησε για βιασμό της, άνοιξε ο οχετός ένθεν κακείθεν.

Και τώρα κάποιοι θυμήθηκαν να βγάλουν τους σκελετούς από την ντουλάπα.

ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ, ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

ΤΟ TIMMING ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ.

ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΡΕΜΑΛΕΣ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Υ.Γ.2. Ένας πατέρας, εδώ και χρόνια, καταγγέλλει τον βιασμό του πεντάχρονου παιδιού του από ιερωμένο και του ρίχνουν συνεχώς τα βίντεο…

Υ.Γ.3 ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ, ΓΙΑΤΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ.

 

 

ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ… ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ενας πασίγνωστος δημοσιογράφος μας έστειλε (ιδιωτικά) ένα γραπτό κείμενο και μας  συμβουλεύει να προσέξουμε “γιατί η Μπεκατώρου θα γίνει βουλευτίνα και αυτός που κατήγγειλε ζάμπλουτος απο αγωγές που θα κερδίσει”!

Τον ρωτήσαμε αν έχει ακούσει για παρόμοιες καταγγελίες και μη παραγεγραμμένα εγκλήματα και απάντησε προφορικά ότι “και να υπάρχουν εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Αμερική, δεν έζησες εσυ και δεν έγραψες τις ανατροπές στη Δικαιοσύνη;”

Μας  γύρισε λοιπόν λίγο πισω να θυμηθούμε ορισμένες υποθέσεις καραμπινάτες:

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΩΤΗ:

 

Πριν μερικά χρόνια ένας προϊστάμενος μεγάλης Εισαγγελίας της Αθήνας μας έδειξε φωτογραφίες σκληρού πορνό με μια γυναίκα και δυο άνδρες ,εκ των οποίων ο ένας λίαν επώνυμος και ο άλλος στον κύκλο του.

Μας είπε το πρόβλημα: η γυναίκα, πραγματική καλλονή, ήταν δικαστικός λειτουργός, πρώην δικηγόρος σε πασίγνωστο δικηγορικό γραφείο και την εκβίαζαν με τις φωτογραφίες αυτές.

Στα πλαίσια του εκβιασμού έκανε “σαλάτα” μερικές δικογραφίες και όταν τέθηκε υπό έρευνα και κατάλαβε ότι θα εκδιωχθεί απο το δικαστικό σώμα, έκανε αναφορά στην οποία υποστήριζε ότι ο δικαστικός λειτουργός που έκανε τον ανάλογο έλεγχο για τις υποθέσεις της την στρίμωξε και της είπε “δώσε και σε μένα ό,τι πήραν οι άλλοι στις φωτογραφίες”.

Αποτέλεσμα: η  έρευνα δεν κατέληξε πουθενά ουσιαστικά και έζησαν αυτοί καλά και εμείς …χειρότερα!..

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:

Ακαδημία Αθηνών πριν αρκετά χρόνια.

Μέλος της με γραφείο εκεί έκανε τη ζωή μιας νεαρής υπαλλήλου κόλαση με τις σεξουαλικές υποθέσεις του και ας έτρεμαν τα πόδια του ,λόγω ηλικίας.

Η υπάλληλος αντέδρασε, τα μάθαμε και εμείς και μέσω ημών και πολιτικοί.

Η υπάλληλος παντρεύτηκε όμως στη συνέχεια έναν πολιτικό, εκείνος απέκτησε πολλά πάρε-δώσε με την… Ακαδημία και ευτυχώς που δεν γράψαμε ονόματα, όπως μας έλεγαν, αφού είχε γίνει τότε και επίσημο δικόγραφο, γιατί στο τέλος θα μας άδειαζαν όλοι…

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΡΙΤΗ

Αρσάκειο. Σχηματίζεται δικογραφία με καθηγητή και ανήλικο 14 ετών.

Εδώλιο για κακούργημα.

Κύρια στοιχεία της υπόθεσης η αλληλογραφία μεταξύ καθηγητή και ανήλικου με περιεχόμενο που θα κοκκίνιζαν και τοίχοι.

Το δικαστήιρο αρνείται να βάλει τα στοιχεία στη δικογραφία και “παραμυθιάζει” τους επιστήμονες γονείς ότι “δεν χρειάζονται γιατί τα στοιχεία είναι πολλά μετά έντεκα(11) χρόνια ερευνών σε όλες τις βαθμίδες της Δικαιοισύνης”.

Τα στοιχεία δεν μπαίνουν και το δικαστήριο αθωώνει μετά 11 χρόνια το μέλος του καθηγητικού προσωπικού και στενότατο συγγενή πολιτικού και πασίγνωστου “σεβαστού”ονόματος της Ελληνικής ελίτ διότι “δεν υπήρξε ερωτική σχέση”!!!

Αυτοί οι δικαστικοί(ανακριτές κλπ) που επι  11 χρόνια  ερευνούσαν προφανώς ήταν βλάκες και βρέθηκαν 3 δικαστές και 2 ένορκοι(5-2 η απόφαση) να πουν ότι δεν υπήρξε ερωτική σχέση ,αφού δεν έβαλαν στη δικογραφία την αλληλογραφία “για να μην παραπέσει στη δημοσιότητα”,όπως παραμύθιαζαν τους γονείς!

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η εφημερίδα “Δημοκρατία” έχει αυτό το πρωτοσέλιδο σήμερα.

Μιλήσαμε με δημοσιογράφους της Βόρειας Ελλάδας και κάγχασαν, γιατί είναι υπόθεση πασίγνωστη αυτή. Ονόματα;

Αν ανοίξουν στόματα στο χώρο της πολιτικής και των ΜΜΕ δεν θα μείνει τίποτα όρθιο και δεν αναφερόμαστε στο στόμα της Ελλης Στάη, η οποία διόλου απίθανο να είναι και θύμα τέτοιων επιθέσεων, ως μια καλλονή που ήταν στα νιάτα της.

Ας μην την αποθαρρύνουν…

Από την Στάη θα μάθει κανείς πολύ σοβαρά μυστικά της ελίτ, γιατί εκεί πέρασε την δημοσιογραφική της ζωή, αλλά και την προσωπική της με κάμποσους γάμους και πιθανόν είδε, έπαθε, έμαθε…

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΜΠΤΗ

Ειρήνη Νικολοπούλου. Πασίγνωστη δημοσιογράφος, μορφωμένη, επιτυχίες με τους πιο γνωστούς και διάσημους.

Κατήγγειλε ότι απολύθηκε απο τις εφημερίδες  στο ξεκίνημα της καριέρας της, δυο φορές γιατί της επιτέθηκαν σεξουαλικά και δεν ενέδωσε…

Στο ξεκίνημα της καριέρας της στο βιογραφικό αναφέρεται ότι εργάστηκε στο Συγκρότημα Λαμπράκη το 1983-84 σε ηλικία 24-25 χρόνων.

Αρα;

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΤΗ

Αποκαλύφθηκε στη Γαλλία ότι ο πασίγνωστος καθηγητής και διάσημος πνευματικός άνθρωπος στα ΜΜΕ της χώρας βίαζε αγοράκι διάσημου γάλλου γιατρού και πολιτικού και υπουργού επι χρόνια!!!

Οπως αναφέρεται είναι σκάνδαλο μεγατόνων  και όχι μόνο απασχολεί τη γαλλική κοινή γνώμη ,αλλά επιβεβαιώνεται και απο τον διάσημο πατέρα του παιδιού.

Αφορμή για την αποκάλυψη είναι η δημοσίευση αποσπασμάτων του βιβλίου «La Famiglia Grande» της Καμίλ Κουσνέρ, δικηγόρου και κόρης του Μπερνάρ Κουσνέρ, πρώην υπουργού Υγείας και Εξωτερικών της Γαλλίας και συνιδρυτή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Ο Μπ.Κουσνέρ και η πρώην συζυγός του.Το παιδί τους έπεσε θύμα βιασμού επι χρόνια,από έναν άλλον διάσημο της γαλλικής δημόσιας ζωής και πρωταγωνιστή των ΜΜΕ!

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο πατριός της, επίσης διάσημος Γάλλος πολιτικός επιστήμονας και καθηγητής πανεπιστημίου, πρώην ευρωβουλευτής, Ολιβιέ Ντυαμέλ (Olivier Duhamel) κακοποιούσε σεξουαλικά για τουλάχιστον μία διετία τον δίδυμο αδελφό της, Ζουλιάν.

Ο καταγγελλόμενος  ευρωβουλευτής και καθηγητής…

 

Η Καμίλ και τα αδέλφια της είναι παιδιά του Κουσνέρ και της καθηγήτριας του Δικαίου, Εβελίν Πιζιέ, που πέθανε το 2017, και είχε παντρευτεί τον Ολιβιέ Ντυαμέλ…

Η Καμίλ γράφει: «Θα σου εξηγήσω, εσένα που αγορεύεις στο ραδιόφωνο, εσένα που προσφέρεις τις αναλύσεις σου στους φοιτητές και επαίρεσαι στα τηλεοπτικά πλατό, θα σου εξηγήσω ότι θα μπορούσες, τουλάχιστον, να έχεις ζητήσει συγγνώμη. Θα σου υπενθυμίσω ότι εσύ, αντιθέτως, με απείλησες. Μήνυμα στον τηλεφωνητή μου: “Θα αυτοκτονήσω”. Θα σου εξηγήσω, εσένα που λες ότι είμαστε παιδιά σου, ότι όταν ένας έφηβος λέει ναι σε όποιον τον μεγαλώνει, αυτό είναι αιμομιξία».

Γράφει ότι η μητέρα τους αντέδρασε με άθλιο τρόπο,όταν το έμαθε και προφανώς το βιβλίο γράφεται μετά τον θανατό της για ευνόητους λόγους.

Ο ίδιος ο Κουσνέρ πατέρας του παιδιού έδωσε την συγκατάθεση να γίνει δημοσίευση και ο καταγγελλόμενος δήλωσε ότι “δεν έχει να πει τίποτα και αποσύρεται από την πολιτική,από το Πανεπιστημιο και από τα ΜΜΕ,όπου είχε εκπομπές.

Πάει το μυαλό σας σε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα;

ΥΠΟΘΕΣΗ…Γιατί στην Ελλάδα ,στην οποία οι Ελληνες καταφεύγουν με το παραμικρό στα δικαστήρια και κατηγορούνται ως δικομανείς δεν φέρνουν ,παρά σπάνια,τέτοιες υποθέσεις στη Δικαιοσύνη;

Μα γιατί η Δικαιοσύνη θα κάνει,όπως παραπάνω αναφέρουμε και δεν αναφερόμαστε παρά μόνο σε λίγους δικαστικούς.

Και οι λίγοι δυστυχώς έχουν τον τελευταίο λόγο…

Ηδη ο διάσημος Τάσος Μπουντούρης, κι αυτός ολυμπιονίκης και ιστιοπλόος τάχθηκε στο πλευρό του καταγγελλόμενου και θάβει δημοσίως την Μπεκατώρου…

 

Πηγή

Προβολές : 1,319


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα