Βρε, ΟΛΟΙ ΜΙΑ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ”... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... Από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, ως το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, ως τον ΣΥΡΙΖΑ και ως τον Μητσοτάκη, ένας Μπένος δρόμος...

Βρε, ΟΛΟΙ ΜΙΑ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ”... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... Από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, ως το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, ως τον ΣΥΡΙΖΑ και ως τον Μητσοτάκη, ένας Μπένος δρόμος...

10 Αυγούστου, 2021 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:678
Μοίρασέ το

 

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Ο (πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ) Στ. Μπένος επικεφαλής της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Εύβοιας…

 

Από το ΠΑΣΟΚ της Μελίνας του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στο ΠΑΣΟΚ της εβραίας Διαμαντοπούλου του ΣΗΜΙΤΗ, μετά παρασκηνιακός “αόρατος” υπουργός στην Κονιόρδου του ΣΥΡΙΖΑ με τα μασσονικά νεοταξίτικα σύμβολα, και τώρα επικεφαλής της … “ανασυγκροτησης” της Εύβοιας.

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΜΕ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ)… και στο βάθος φαίνεται να έρχεται και ο Βελό… 

ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ρίξτε μια ματιά και εδώ, να δείτε πόσο… καλό παιδί είναι ο Μπένος…γι αυτό και τον αγαπούν όλα τα κόμματα… 

ΚΑΗΜΕΝΗ – ΚΑΜΜΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑ…

 

Υ.Γ.2. Η Καλαμάτα, έχει πολλούς οβριούς με ελληνοποιηθέντα ονόματα και πολλά… φραγκόσυκα…

Επικεφαλής της ειδικής επιτροπής ανασυγκρότησης για τη Βόρεια Εύβοια ορίζεται όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ο (πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επί κυβέρνησης του Κ. Σημίτη) Σταύρος Μπένος.  

«Επέλεξα να συστήσω μια ειδική επιτροπή ανασυγκρότησης, οικονομικής ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας, που θα σχεδιάσει όχι την επόμενη, αλλά την μεθεπόμενη μέρα. Και πρότεινα -και με χαρά απεδέχθη- επικεφαλής αυτής της επιτροπής να είναι ο Σταύρος Μπένος» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι ο κ. Μπένος είναι «ένας πολιτικός που ως Δήμαρχος είχε συνδεθεί με την αναμόρφωση της Καλαμάτας, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς το 1986.

Ως Υπουργός Εσωτερικών καθιέρωσε το θεσμό των ΚΕΠ, αλλά πάνω από όλα ως ενεργός πολίτης έχει αποδείξει την ευαισθησία του, εργαζόμενος για την προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτιστικού περιβάλλοντος, ειδικά την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων μας. Έχει την πείρα και το όραμα για να πετύχει αυτό που θέλουμε».

Πηγή

Προβολές : 678


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα