Βυθίζεται στο χάος η Αθήνα: Κουκουλοφόροι έκαναν μπλόκα στο Ζωγράφου και ζητούσαν ταυτότητες από πολίτες!

Βυθίζεται στο χάος η Αθήνα: Κουκουλοφόροι έκαναν μπλόκα στο Ζωγράφου και ζητούσαν ταυτότητες από πολίτες!

2 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:273
Μοίρασέ το

Ξεφεύγει η κατάσταση στην Αθήνα

Με πρόφαση την επιθετικότητα των κουκουλοφόρων, οι αστυνομικοί ετοιμάζουν ακόμα σκληρότερα μέσα αστυνόμευσης, με τους πολίτες να βρίσκονται στην μέση και να υφίστανται τις συνέπειες.

Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, έκανα μια ανάρτηση, με τίτλο “ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ;;;…” εδώ

Σήμερα, η παρούσα ανάρτηση, έρχεται να επιβεβαιώσει τους φόβους μου.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση μια επερχόμενη ΕΚΡΗΞΗ ΒΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ.

Να είστε προετοιμασμένοι… γιατί με την κυβέρνηση που έχουμε και  τα εβραιοσιωνιστικά σκουπίδια στο ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΒΙΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ.

Και μην ξεχνάτε… ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ και … “ΚΡΑΤΟΣ”, είναι ίδιο και το αυτό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Στο χάος βυθίζεται η Αθήνα εξαιτίας τους λάθους χειρισμούς της κυβέρνησης σε αρκετές θέματα, με τελευταίο αυτό του Δημήτρη Κουφοντίνα

Περίπου 100 κουκουλοφόροι στο Ζωγράφου σταματούσαν το βράδυ της Δευτέρας πολίτες και τους ζητούσαν ταυτότητες, ώστε να αποδείξουν πως δεν είναι αστυνομικοί, κάτι που δείχνει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει. 

Όπως αναφέρουν οι καταγγελίες το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Ούλοφ Πάλμε, σε μία περιοχή που πριν από δύο ημέρες άτομα είχαν ρίξει μολότοφ σε βάρος περιπολικού.

Κατά τον πρόεδρο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα, τα άτομα ζητούσαν ταυτότητες, ψάχνοντας για αστυνομικούς με πολιτικά.

Μαρτυρίες για ανάλογα «μπλόκα» υπήρξαν και στην πλατεία Ταπητουργείου στον Βύρωνα.

Στο σημείο κλήθηκαν διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Οι αστυνομικοί παρατάχθηκαν έξω από την εστία και είχαν λάβει εντολή να επέμβουν σε περίπτωση που διαπίστωναν παρόμοια ενέργεια, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Ο μεγαλύτερο αριθμός των κουκουλοφόρων, μετά την εμφάνιση της αστυνομίας στο σημείο, επέστρεψε στο εσωτερικό της εστίας, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν επί της Ούλωφ Πάλμε για 40 περίπου λεπτά και στην συνέχεια αποχώρησαν.

Με πρόφαση την επιθετικότητα των κουκουλοφόρων, οι αστυνομικοί ετοιμάζουν ακόμα σκληρότερα μέσα αστυνόμευσης, με τους πολίτες να βρίσκονται στην μέση και να υφίστανται τις συνέπειες.

 

 

Πηγή

Προβολές : 273


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα