«Βόμβα» από τον Μπάιντεν. Το αριστερό όραμα για τις ΗΠΑ

«Βόμβα» από τον Μπάιντεν. Το αριστερό όραμα για τις ΗΠΑ

18 Νοεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:345
Μοίρασέ το
 

Καλλιόπη Σουφλή

biden
Τι υποσχέθηκε ο διεθνιστής…

Ο διεθνιστής επίδοξος νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε σήμερα ότι θέλει να δημιουργήσει 3 εκατομμύρια «καλά αμειβόμενες» θέσεις εργασίας, ιδίως στους τομείς της τεχνολογίας, των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και της πράσινης ενέργειας!!!

 

Τι ακριβώς θα είναι αυτές οι θέσεις, οι οποίες, αν καταλαβαίνουμε καλά, θα αφορούν την Ατζέντα 2030 και την τεχνητή νοημοσύνη;;;

Θα αφορούν μία ιδιαίτερη τάξη κρατικοδίαιτων υπαλλήλων, η οποία θα αμείβεται πλουσιοπάροχα, προκειμένου να προωθεί τα κρατικά σχέδια σε αυτούς τους τομείς;

«Το σχέδιό μας είναι να δημιουργήσουμε εκατομμύρια καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στην μεταποιητική βιομηχανία, στην κατασκευή αυτοκινήτων, προϊόντων, τεχνολογίας, τις οποίες θα χρειαστούμε στο μέλλον για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο (…) Θα αγοράζουμε αμερικανικά προϊόντα», είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας για την οικονομία από το προπύργιό του στο Γουίλιμινγκτον στο Ντέλαγουερ.

Ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι πλουσιότεροι Αμερικανοί θα πληρώνουν το… «δίκαιο μερίδιο» τους σε φορολογία και ότι σκοπεύει να ορίσει ελάχιστο ωρομίσθιο 15 δολάρια.

Τους επιχειρηματίες τους ρώτησε; Μάλλον αυτοί όμως θα πληρώσουν το αριστερόστροφο όραμα του Βαθέος Κράτους για την «τάξη των κρατικοδίαιτων υπαλλήλων», η οποία αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στην εφαρμογή των παγκόσμιων σχεδίων για τις ΗΠΑ.

 

Πηγή

Προβολές : 345


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα