Β. Κρητικός: Έρχεται κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση με το νέο πτωχευτικό κώδικα

Β. Κρητικός: Έρχεται κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση με το νέο πτωχευτικό κώδικα

20 Οκτωβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:387
Μοίρασέ το

Μέχρι το τέλος του 2022 έχει συμφωνηθεί να γίνουν 122.000 πλειστηριασμοί.

Μήπως να θυμίσω τι έλεγε ο Τσίπρας προεκλογικά για τους πλειστηριασμούς;;;

ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ.

Μήπως να θυμίσω τι έλεγε το …. “καμάρι” της Ντόρας, προεκλογικά;

ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ…

Μόνο που ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ…

Γι αυτό και δεν λυπάμαι κανέναν απ’ αυτούς που ψήφισαν αυτά τα ΚΤΗΝΗ.

Και να θυμίσω τι έλεγε “η πολιτική πατσαβούρα της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.”

Όταν πάνω από τις ζωές σας βάζετε τα κομματα, αυτά και χειρότερα θα παθαίνετε.

Έχω δώσει πλειστάκις τα βίντεο με τον Σπύρο Παγιάτη, που χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, αγωνίζεται με ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, και ενημερώνει τους δανειολήπτες τι να πράξουν, ενώ πολλές φορές έχει πάει και ο ίδιος ως μάρτυρας υπεράσπισης των δανειοληπτών.

Κάποιοι τρέχουν σε κάτι … υπερβατικές ομαδούλες που έχουν πλουτίσει με απάτες, ότι θα σώσουν τους δανειολήπτες…

Το μόνο που έχω να προτείνω στους δανειολήπτες που βλέπουν τα σπίτια τους να χάνονται είναι, να προσέξουν πολύ τι δικηγόρους βάζουν να τους υπερασπιστούν.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Συνεχίζεται και σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση για το νέο πτωχευτικό κώδικα με σκληρές πρόνοιες για τους δανειολήπτες.

«Το σήμερα δεν θα έχει καμία σχέση με το αύριο για μισό εκατομμύριο νοικοκυριά και 2,5 εκατομμύρια Έλληνες» επισημαίνει στον 98.4 ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Προστασίας Καταναλωτών Δανειοληπτών Βαγγέλης Κρητικός.

Στις προβλέψεις του πτωχευτικού κώδικα, που η Ελλάδα δεν μπορεί να απορρίψει, η εκκαθάριση των χρεών των μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων, των μικρομεσαίων, η δυνατότητα των Τραπεζών και των Funds να υποβάλλουν τα αιτήματα πτώχευσης, η αυστηροποίηση των όρων εξωδικαστικού συμβιβασμού, η απώλεια προστασίας της πρώτης κατοικίας, η απώλεια λοιπών περιουσιακών στοιχείων και μισθών.

Εκφράζει το φόβο της κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης και προσθέτει πως μέχρι το τέλος του 2022 έχει συμφωνηθεί να γίνουν 122.000 πλειστηριασμοί.

 

 

 

Προβολές : 387


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα