Β.Πούτιν προς Δύση: «Προσπαθήσατε να δολοφονήσετε τον Α.Λουκασένκο – Ξεπεράσατε κάθε όριο»

Β.Πούτιν προς Δύση: «Προσπαθήσατε να δολοφονήσετε τον Α.Λουκασένκο – Ξεπεράσατε κάθε όριο»

21 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:239
Μοίρασέ το

 

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Μπορείς να πεις ό,τι θες για τις πολιτικές του Λουκασένκο, αλλά να οργανώσεις να δολοφονήσεις αυτόν και τους κορυφαίους αξιωματούχους, ξεπερνάει κάθε όριο».

 

 

 

Όλα δείχνουν πως βαδίζουμε σε εφιαλτικές μέρες για όλη την ανθρωπότητα.

Πλέον όλοι μας παρακολουθούμε τα γεγονότα, με κομμένη την ανάσα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Επίθεση στη Δύση εξαπέλυσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν για την οργάνωση πραξικοπήματος στη Λευκορωσία, το οποίο προέβλεπε τη δολοφονία του ηγέτη της Αλεξάντερ Λουκασένκο. 

Συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος ξεκίνησε λέγοντας πως  «Οργάνωσαν πραξικόπημα στη Λευκορωσία και τη δολοφονία Λουκασένκο και δεν μιλάει κανείς. Η Δύση δεν το έχει καταδικάσει» 

«Μπορείς να πεις ό,τι θες για τις πολιτικές του Λουκασένκο, αλλά να οργανώσεις να δολοφονήσεις αυτόν και τους κορυφαίους αξιωματούχους, ξεπερνάει κάθε όριο».

«Ο Γιανουκόβιτς παραλίγο να τον σκοτώσουν και εκδιώχθηκε μετά από πραξικόπημα. Πήγαν να διώξουν τον Λουκασένκο με πραξικόπημα, δείτε τις ομολογίες των οργανωτών του πραξικοπήματος, ήθελαν να καταλάβουν το Μινσκ, οργάνων ταυτόχρονα διαδικτυακή επίθεση», πρόσθεσε.

«Τι θα γινόταν αν το πραξικόπημα συνέβαινε στη Λευκορωσία, πόσοι άνθρωποι θα υπέφεραν, τι θα συνέβαινε στη Λευκορωσία; Κανείς δεν σκέφτηκε την Ουκρανία και τους πολίτες της»

«Δεν θέλουμε να “κάψουμε γέφυρες” αλλά αν κάποιοι εκλάβουν τις καλές μας προθέσεις για αδυναμία, να ξέρουν ότι η απάντηση της Ρωσίας θα είναι ασύμμετρη, ταχεία και σκληρή.Έχουμε υπομονή αλλά ελπίζουμε να μην περάσει κανείς τις κόκκινες γραμμές μας, τις οποίες θα θέσουμε μόνοι μας», κατέληξε. 

Αύριο, 22 Απριλίου θα υπάρξει συνάντηση Βλάντιμιρ Πούτιν και Αλεξάντερ Λουκασένκο με άγνωστη ατζέντα, με πολλούς να αναφέρουν πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις για περαιτέρω ενσωμάτωση της Λευκορωσίας στην Ρωσία.

 

Πηγή

Προβολές : 239


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα