Για ποιά Ελλάδα, για ποιά Αθήνα μου μιλάτε;;; ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ;;; (βιντεο)

Για ποιά Ελλάδα, για ποιά Αθήνα μου μιλάτε;;; ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ;;; (βιντεο)

17 Αυγούστου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:813
Μοίρασέ το

 

 

Πρέπει να μπεί ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά.

 

Δεν βλέπετε πως γίνεται ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 2025 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ “ΠΟ@ΝΗ” ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ – ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Για ποιά Ελλάδα και για ποιά Αθήνα , μου μιλάτε;;;

ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, Θ’ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΜΑΣΣΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ;

 

Υ.Γ.2. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΜΑΣΣΟΝΙΑ;

 

Υ.Γ.3. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ… ναι… γιατί ΜΠΑΤΣΟΙ είστε και όχι ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ;;;

 

ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ;;;

 

 

Την στιγμή που η Κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα κατά των Πιστών σήμερα, όπου αστυνομικοί βρίσκονται έξω από εκκλησίες για να… τηρηθούν τα μέτρα για την πανδημία, την ώρα που η Ορθοδοξία βρίσκεται σε διωγμό, κάποιοι αποφάσισαν να επιτρέψουν στους Πακιστανούς της Αθήνας να κάνουν πορείες στο κέντρο της Αθήνας.  

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Πακιστανών:  

”Σήμερα το βράδυ (14/08-21), στις επτά η ώρα στην Πλατεία Κοτζιά, ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Πακιστάν.

Οι άνθρωποι που ζουν στην Ελλάδα, βγήκαν από τα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά μας και για να αποτίσουν φόρο τιμής στους μαρτυρικούς ήρωες του Πακιστάν και του Κασμίρ.”

Μάλιστα στη χθεσινή φιέστα για την ανεξαρτησία του Πακιστάν, επίσημος καλεσμένος ήταν ο “Lord” Nazir Ahmed.

“Βρετανός” πολιτικός που έχει αποσυρθεί απο την Βουλή των Λόρδων, κατηγορείται για βιασμούς και αποβλήθηκε απο το Εργατικό Κόμμα

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ).

Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ.

Πρέπει να μπεί ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά. 

 

 

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook video
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this video, Facebook will know your activity. Learn More

 

 

Πηγή

Προβολές : 813


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα