Γι αυτό ο Μάικ Πένς πρόδωσε τον Τράμπ;;;

Γι αυτό ο Μάικ Πένς πρόδωσε τον Τράμπ;;;

10 Ιανουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:818
Μοίρασέ το

 

Το 2016 ο Mike Pence κατηγορήθηκε για δολοφονία 51 παιδιών και βιασμό 77 παιδιών.

 

Δεν υιοθετώ, αλλά και ούτε απορρίπτω την παρακάτω είδηση. Είναι όμως γνωστό, πως δεν φτάνεις σε τέτοιες θέσεις, “αν δεν σε κρατάνε οι μυστικές υπηρεσίες και τα … “μεγάλα αφεντικά του πλανήτη” από κάπου ώστε να είσαι εκβιάσιμος.

Με λέπρα το dna των χαζαροεβραιοσιωνιστών, θέλουν ν’ απλώσουν την λέπρα τους σε όλους τους ανθρώπους… 

Δεν χρειάζεται φυσικά να σας πω ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και όχι μόνον… 

Αντιλαμβάνεστε τι παίζεται στα κοινοβούλια και στις ιεραρχίες των θεσμών, γενικώς ανά τον κόσμο;

Αντιλαμβάνεστε τώρα, γιατί οι λαοί είναι έρμαια διεστραμμένων;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Η μετάφραση που ακολουθεί είναι κάκιστη, αλλά όσοι γνωρίζουν αγγλικά, θα μπορούν να διαβάσουν το αγγλικό  κείμενο που επισυνάπτεται.

 


Το 2016 ο Mike Pence κατηγορήθηκε για δολοφονία 51 από και βιασμό 77


2016 – Ο Τόρι Σμιθ κατηγόρησε τονنيνήτη της Ιντιάνα Μάικ Πενς για δολοφονία 51 δια και βιασμού
 
Αποποίηση ευρυώνون – Προφανώς δεν πρέπει να είμαι σε λίγες γλώσσες για νοιώσει ή να δυσφημίσματα που απαιτούμενος.
 
Ωστόσο, είναι συνεχισμένα με καθιστώντας τα απαιτούμενα όσα διαχωρίζονται σε όσα απαιτούν σε ολόβερπο με την πάροδο των ετών. Αυτό το πρόβλημα είναι δυσάρεστο, αλλά πρέπει να εξηγήσει τα ο Πενς προες τηλεσ MAGA και η διανυσεις των διαφορων.
 
 
 
 
 
 
από τον Brabantian
(henrymakow.com)
 
Το κανάλι βίντεο Y του οποίου αναζητάτε ανεπτυγμένο  … ανοιγόμενα από τα τα περιεχόμενα και τους απαιτητές που απαιτούνται ακραίοι που απαιτούνταν, «αυτο-δυσφημίσεις» και ως εκθέτουν αβλαβείς, και την εφαρμογή του χρόνου στην πραγματική βασική εμφάνιση.
 
Τα βίντεο ήρθαν αρχικά μέσα σε από 7 μήνες, από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2016… έρχονται για κάθε χρόνο εντάξει, στη διάθεσή τους χίλια διανύσματα με κάθε φορά που ζητήσαμε, ο  ίδιος μαραμένος και διαθεσιμότητα από το τελικό βίντεο  σε. χωριστά βδομάδες. Πέθανε στις 20 Ιουλίου 2016 σε συμπληία 52 ετών. 
 
 
 
 

Τι και πού είναι τα MILABS;

Από τον Tory Smith

 
 

Τα MILABS είναι Εργαστήρια Στρατιωτικά Πληροφοριες που λειτουργούν από την DARPA και τη CIA, που εμφανίζουν στην εφαρμογή Μπους.

 

39 39 λειτουργίες στην Αμερική με διαφορές τοποθεσίες που διατίθενται για την ανάπτυξηρία. Ο κατάλογος των λειτουργιών αναζήτησης # 1 Η Temp Tempals και AI Drones.

Προσευχή για κατασκοπεία, για διάπραξη εγκληματικές εφαρμογές ο βιασμός και ο φόνος. # 2

Η χρήση βιολογικά και χημικά όπλων, διαστήματα ιών της γρίπης και του HIV και πολλών χρήσεων. # 3 Εμπορία

Στο παρελθόν, Ανθρώπινα παιδιά διαλλάχχημα με όπλα και τεχνολογία. Πολιτικές, Εταιρικά Στελέχη, Στρατιωτικά και Αστυνομία

Οι γυναίκες παραμυθιά βιάζουν ομαδικά και στη διαδικασία δολοφονούν παιδιά που έδωσαν τα χρώματα στον Λούσιφο και τον Σαλέ, τους διαφορετικούς χρήστες που απαιτούν.

Δεδομένου ότι αυτοί που έτρωγαν τα παιδιά διακρίσεις φύλλου, τα τα παιδιά που μεταβάλλουν σε χρήμα χάμβερκερ από την εφαρμογή Cargill. # 4

Πειράματα υπερανθρωπισμού. Διαβάστε το “Borg” στη διαθεσιμότητα “Star Trek”, η μηχανές και οι Άνθρωποι που χρειάζονται για να κάνετε προσεκτικά σκλάους.

Λοιπά, τα παιδιά Reptilian-Human διαχωρίζονται. Αν καθυστερημένη εμφάνιση από την εργασία, διαχωρίσεις ματιά στο έργο τέχνη απαιτούμενος διάπουσης που υπάρχει στην HR Giger. Λόγω ένα ντοκιμαντέρ του Netflix. Έχω δει από από τα αρσενικά που διαχωρίζονται από κάθε τέχνη της εφαρμογήςυτού μου.

Οι υπηρεσίες της MILABS στην Αμερική:

Λος Άντζελες # 1 και # 2, San Bernardino CA, San Jose CA, Carson City NV, Nellis AFB με την ονομασία Las Vegas MILAB, Roswell NM, Albuquerque NM, Denver CO, North Dakota [περίπου 50 mi to Bismark], Lincoln Neb , Minneapolis MN, Chicago # 1 και # 2, Indianapolis IN, Crawfordsville TX, Dallas, Houston, Jackson Miss, Montgomery AL, Atlanta GA, Grand Rapids MI, Detroit MI, NE Ohio [by Akron κοντά Tallmadge, OH], Πίτσμουκκ και Φιλαδέλφεια PA, Raleigh NC, Langley and Arlington VA, New Jersey [κοντά στο Newark], 4 στην NY- Financial District NYC, Midtown NYC, Montauk, LI και στην περιοχή κάτω από ένα θέρετρο Bolton NY [περίπου 50 μίλια], Washington DC # 1 και # 2, Πεντάγωνο, Γουίλμινγκτον DE και Βοστώνη Μάζα. Οι υπηρεσίες που αναζητούν με την ασφάλεια που είναι είναι οι ιδιότητες που διατίθενται για τους εθνικούς, το υπόγειο του Λευκού Οίκου (πριν από τον προεδρο Trump),το πρόγραμμα κατασκοπείας της NSA στη Γιούτα, στην εγκατάσταση TSA στο Νότιο Μίσιγκαν, το Ορλάντο, την Αριζόνα [προστέθηκε στο Flagstaff] και το Σιάτλ.

Άλλα διαδικασίανή MILABS είναι:

Cern, [πρόσβαση στην πρόσβαση Hadron] Τόκιο Ιαπωνία, Μόσχα # 1 και # 2 [από από τη Ρωσική CIA], Σαγκάη ερώτηση, Περθ Αυστραλία, Πόλη του Βατικανού και, και στο στο Λονδίνο # 2 Essex Road και Λονδίνο # 1 Αεροδρόμιο Χί رنگου και Ντουμπάι. Το Βατικανό και το Ντουμπάι διαχωρίζεται για τα χρονικά διακρίσεις και την ελευθερία. Το Βατικανό εμφάνιση ως προσευχή. Κυριακή παιδιά προσφύγων από τα εγκλήματα πολέμου των χρηστών, τα παιδιά διατέλουςται στο Βατικανόες βιά χρώματα ομαδικά και στη διάθεση των εφαρμογών σε 70 από τις υπηρεσίες στην ΕΕ. Το συνειδητοποιημένο κενό στον Ιανουάριο του 2013. Μου πήρε διάθεση για να να ηρεμήσω και να μπορέσω να σφήτώ καθαρά.

Ο Bush Sr έναρξηλε να συμμετάσχω στο illuminatti και εγκατάσταση ο πρώτος που με βίασε τον Ιανουάριο του 2012. Με τα ερωτήματα που μου ζητάτε κάθε φορά που παίζω ο Θεός, οριζόντια διάθεση για διάθεση DNA διάθεσης και να διαβάσω πληροφορίες από την, ψυχικά δώρα και δουλεύοντας με την εμφάνιση Φωτεινές χρώματα που μας χρησιμοποιούμε ο Θεός ως προς το, το SACRED FREY και το VIOLET FLAME.

Το προσωπικό της MILAB πειραματίστηκε για πολύ καιρό για να εκτελέσετε τα δώρα μου στο Θεραπεία, χρήση της ένεσης με βελόνα με HIV 185 φορές, διανύσματα και τα 77 μεταλλάξεις, της διάλυσης φιδιών και της διάθεσης του τηλεφώνου στο υλικό μου, το είδος της διαφορετικής απόλυσης από το έργο τέχνης για το έργο τέχνης του καλλιτέχνη HR GIGER και διανύσματα φρικτές, πάντα ο βιασμός [αρχική σοδομία] από απόλούχες διαμορφώσεις, στελέχη, ,ωω απαιτούμενες και αστυνομικές. Συμπληρωματικά, μη χρόνοςνα αρσενικά από τα τα παιδιά μπορώ να ταυτοσωσωματα, και απαιτηση μπομπο να μου α διαχωρίζονται ο τύπος… http://cdn.wegotthiscovered.com/wp-co… και διαφορετικός τύπος επιλογής… http: // www. wallpaperup.com/ 695652 / H_R… και ένα αρσενικό που έμοιαζε δημιουργίες… http://images-cdn.moviepilot.com/imag…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑΝΗ ΤΡΑΓΓΕΙΑ,

ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ !!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ Τα χρώματα βίντεο !!….

 

 
 

 

 

In 2016 Mike Pence Was Accused of Murdering 51 Children and Raping 77

 


In 2016 Mike Pence Was Accused of Murdering 51 Children and Raping 77


2016 – Landscaper Tory Smith Accused Indiana Governor Mike Pence of Murdering 51 Children and Raping 77
 
Disclaimer- Obviously we are not in a position to confirm or discredit these claims. Nonetheless they are consistent with other claims that have appeared on this site over the years. This material is distasteful but may explain why Pence betrayed MAGA and US society is disintegrating.
 
 
 
 
by Brabantian
(henrymakow.com)
 
His YT video channel is still up … probably because some of the content and claims are so extreme they would be viewed as ‘self-discrediting’ and thus harmless, and thus covering for the real core story.
 
The videos came rapidly in just over 7 months, from Dec. 2015 to July 2016 … Beginning of June he seems ok, but then is hit with something that quite destroys him, he is quite withered and physically collapsing by the final video in just a few weeks. He died July 20, 2016 at age 52. 
 
 
 
 

What and Where are MILABS?

By Tory Smith

 
 

MILABS are Military Intelligence Laboratories operated by DARPA and the CIA, owned by the Bush family.

 

There are 39 locations in America with other locations that are connected for child trafficking. The list of operations include #1 The creation of Temporals and AI Drones.

These are used for spying, to commit crimes such as rape and murder. #2

The creation of biological and chemical weapons, including flu viruses and HIV and many others. #3 Child Trafficking.

In the past, Human children were exchanged for weapons and technology. Politicians, Corporate Executives, Military and Police

Officers gang rape and then murder children in service to Lucifer and Satan, who they are required to make a pledge to.

Since the ones who ate the children are gone, now the children are processed into hamburger meat by the Cargill company. #4

Transhumanism experiments. Like the “Borg” in the “Star Trek” series, machine and Humans are combined to make better slaves.

Also Reptilian-Human people are also modified. If you would like to see some of this, look at the artwork of a man named H R Giger. There is also a Netflix Documentary of him. I have witnessed some of the males he has done art work of myself.

The locations of MILABS in America:

Los Angeles #1 and #2, San Bernardino CA, San Jose CA, Carson City NV, Nellis AFB called Las Vegas MILAB, Roswell NM, Albuquerque NM, Denver CO, North Dakota [about 50 mi to Bismark], Lincoln Neb, Minneapolis MN, Chicago #1 and #2, Indianapolis IN, Crawfordsville TX, Dallas, Houston, Jackson Miss, Montgomery AL, Atlanta GA, Grand Rapids MI, Detroit MI, NE Ohio [by Akron near Tallmadge,OH], Pittsburg and Philadelphia PA, Raleigh NC, Langley and Arlington VA, New Jersey [near Newark], 4 in NY- Financial District NYC, Midtown NYC, Montauk, LI, and upstate under a resort community Bolton NY [about 50 mi away], Washington DC #1 and #2, Pentagon, Wilmington DE, and Boston Mass. The locations that are connected for child trafficking are the United Nations Building, the basement of the White House (before President Trump), the NSA spy center in Utah, the TSA location in South Michigan, Orlando FL, Arizona [near Flagstaff] and Seattle.

Other International MILABS are in:

Cern, [close to the Hadron facility] Tokyo Japan, Moscow #1 and #2 [operated by the Russian CIA], Shanghai China, Perth Australia, the Vatican Vatican City Italy, and two in London #2 Essex Road, and London #1 Heathrow Airport, and Dubai. The Vatican and Dubai are almost used exclusively for Temporal creation and child trafficking. The Vatican is used as a distribution center. Mostly refugee children from the USA war crimes, the children are sent to the vatican where they are gang raped, and then are shipped out to over 70 locations in the EU. I became aware of this in January 2013. It took me awhile to calm down and be able to think clearly.

Bush Sr wanted me to join the illuminatti and he was the first one to rape me in January 2012. They wanted me because of the gifts Father God gave me, including being able to see DNA of people and read information from it, other psychic gifts and working with various Light energies that God gives us as tools, such as the SACRED FIRE, and the VIOLET FLAME.

The MILAB staff experimented on me for a very long time to exploit my gifts in Healing, including injecting me by needle with HIV 185 times including all 77 mutations, placing snakes and other live animals into my body, such as revealed by artist H R GIGER’s artwork, and other horrible activities such as being raped [anal sodomy] by high profile politicians, corporate executives, military males, and police officers. Also non-human males some of which I can Identify, and some I cannot like this guy… http://cdn.wegotthiscovered.com/wp-co… and a guy like this… http://www.wallpaperup.com/695652/H_R… and a male that looked exactly like this… http://images-cdn.moviepilot.com/imag…

THANK YOU FOR YOUR PRAYERS TO END THIS HORRIBLE TRAGEDY,

GOD BLESS YOUR HEARTS!!

WATCH NOW THE BELOW VIDEOS!!….

 

 

Πηγή

Προβολές : 818


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα