Γλυκά Νερά: Αλήθεια κύριοι της κυβέρνησης; Στη γυναικεία πτέρυγα ο δολοφόνος της Καρολάιν; (Και μια φωτογραφία, που λέει πολλά...)

Γλυκά Νερά: Αλήθεια κύριοι της κυβέρνησης; Στη γυναικεία πτέρυγα ο δολοφόνος της Καρολάιν; (Και μια φωτογραφία, που λέει πολλά...)

22 Ιουνίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,184
Μοίρασέ το

 

Μαζί με Φουρθιώτη και Κουτσολιούτσο;

Μαζί με κρατούμενους που δεν έχουν καταδικαστεί για βίαια αδικήματα όπως ο Φουρθιώτης και ο Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli Follie θα μπει ο συζυγοκτόνος της Καρολάιν… Αυτή είναι η δικαιοσύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη;

 

 

 

 

 

Τόσον αυτή όσον και η παρακάτω ανάρτηση τις οποίες ένωσα, θα πρέπει να μας προβληματίσουν.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;

Μήπως για να μην αναφερθεί στα πρόσωπα “υπεράνω υποψίας” που μετέφερε και συμμετείχαν στο… child grooming;;;

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ TRAFFICING…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

*Του Παναγιώτη Φάκου

Κάτι που ξέραμε ότι έγινε γνωστό… Ότι προφυλακιστέος κρίθηκε ο καθ’ όμολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την μαραθώνια απολογία του σήμερα στον ανακριτή. Αυτό όμως που δεν ξέραμε ήταν σε ποια πτέρυγα του Κορυδαλλού θα μπει.

Προς έκπληξη όλων μας διαβάζουμε ότι ο φονιάς που έδωσε άδικα τέλος στη ζωή της Καρολάιν θα οδηγηθεί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού!

Ο 33χρονος πιλότος που δολοφόνησε την 20χρονη μητέρα μπροστά στα μάτια του παιδιού τους θα βρει μπροστά του πάλι ευνοϊκές συνθήκες κάτι που άλλοι δολοφόνοι – «τέρατα» δεν τις βρήκαν.

Από την πρώτη στιγμή ήταν ολοφάνερο ότι ο δράστης έχει στόχο να «σπάσει» τα ισόβια προτάσσοντας το «ενδιαφέρον» του για το παιδί του και όπως φαίνεται το πετυχαίνει μέχρι τώρα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αμέσως μετά το άκουσμα της απόφασης οδηγήθηκε με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στις φυλακές Κορυδαλλού.

Θα κρατηθεί στην ΣΤ’ Πτέρυγα μαζί με κρατούμενους που δεν έχουν καταδικαστεί για βίαια περιστατικά, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα και η ασφάλεια του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κρατηθεί στο ίδιο κελί μαζί με άλλα τρία άτομα, καταδικασμένα για υποθέσεις ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος.

Υπενθυμίζεται ότι στην ΣΤ Πτέρυγα κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο κ. Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli Follie.

«Μπράβο» στην Ελληνική δικαιοσύνη και στους άριστους της ΝΔ τι να πω είστε όλοι άξιοι της μοίρας σας!

 

Πηγή

 

Μητέρα Καρολάιν: «Έχασα το παιδί μου, αν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή»

«Η ιδιότητα του πατέρα είναι λόγος πρόωρης αποφυλάκισης»

 

 

 

Όλα θα αποδειχθούν, από τον τρόπο που αποφασίσει “η δικαιοσύνη”…

Ήδη πήραμε μια πρώτη γεύση από τον χώρο της προφυλάκισής του δολοφόνου.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ “δικαιοσύνη”;;;

Μην ξεχνάμε και τις … φιλίες Μητσοτάκη με ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ…

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το ζήτημα της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών των δύο εισαγγελέων Ανηλίκων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία με τους κοινωνικούς λειτουργούς και στη συνέχει θα παρθεί η απόφαση για το πού θα πάει η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Μετά θα ακολουθηθεί δεύτερη διαδικασία και αφορά το δικαστήριο που θα συνεδριάσει για το πού θα πάει οριστικά η επιμέλεια του παιδιού.

 

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Καρολάιν

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, μίλησε στο Mega για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Έκανε λόγο για «μεγάλη υποκριτική δεινότητα» του δολοφόνου. «Δημιούργησε πολλές πληγές ιδιαίτερα στη μητέρα αυτή», τόνισε.

«Ενημέρωσα την Εισαγγελέα Ανηλίκων για την κατάσταση που βρίσκεται η μητέρα της Καρολάιν, για το σπίτι που διαμένουν και την επιθυμία τους να μεγαλώσουν το παιδί. “Έχασα το παιδί μου, αν χάσω και το εγγόνι που θα είναι η χαριστική βολή” μου είπε η ίδια».

«Οι σχέσεις των γιαγιάδων είναι καλές. Να το σταθμίσουν, ξέρουν καλύτερα εκείνες. Φαντάζομαι αν υπάρχει συμφωνία αλληλοεκτίμησης και σεβασμού ότι και η Εισαγγελέας δεν θα διαφωνήσει», τόνισε.

«Η δίκη είναι σε άλλο κλίμα, το θέμα παιδί είναι σε πολύ διαφορετικό κλίμα. Δεν υπάρχει ίχνος διάθεσης για αντιδικία για το παιδί», ξεκαθάρισε.

 

«Η ιδιότητα του πατέρα είναι λόγος πρόωρης αποφυλάκισης»

«Αυτός ο άνθρωπος όσο θα παραμένει μέσα, ένας λόγος πρόωρης απόλυσής του θα μπορεί να είναι ότι θέλει να φροντίζει το παιδί γιατί θα έχει κρατήσει τη γονική μέριμνα.

Αυτό που αλλάζει με το νέο οικογενειακό δίκαιο είναι ότι υπάρχουν κάποια νομικά παραθυράκια τα οποία προφανώς θα κάνει χρήση ο καθομολογία δολοφόνος γιατί μπορεί να επικαλεστεί ότι δεν έχει οριστική καταδίκη για οικογενειακή βία», ανέφερε μιλώντας στο Mega η κυρία Φανή Γιωτάκη, δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Οικογενειακό Δίκαιο.

Το κλειδί, όπως θα αποδειχθεί τις επόμενες μέρες, είναι η γονική μέριμνα. Αν ο καθ’ ομολογία δολοφόνος καταφέρει να την διατηρήσει, πιθανότατα θα καταφέρει να παίρνει άδειες μετά την καταδίκη του ή ακόμη και να αποφυλακιστεί πρόωρα.

«Φυσικά και θα το χρησιμοποιήσει ο δικηγόρος του αυτό. Είναι μια διάταξη που μπορεί να πατήσει πάνω και να έχει ένα παραθυράκι για να κρατήσει τη γονική μέριμνα. Μα το έχει πει ήδη. Το έχει δηλώσει και ο συνήγορός του, ότι εξακολουθεί να είναι πατέρας. Δεν μπορεί να χάσει την ιδιότητα του πατέρα», πρόσθεσε.

 

Πηγή

 

Δείτε και την φωτογραφία που έστειλε στην σελίδα μου, ο ιερέας Απόστολος Γάτσιας και τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Apostel Gatsias

Ἄστα Κορίτσι μου, ἀμέτρῃτοι λέμε. Μί τήν κουσιά νά τσ’ κῷβς, (θεσσαλιστί, ὅπερ ἔδει δεῖξε. Ἔτσι τό νοιώθω, κανονικά θέλει ἄλφα γιῷτα, ἔ;) ποιητικῇ ἀδείᾳ πού λέγαμε παλῃά, +Ἀπ!

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,184


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα