Δίκασαν τον Λοβέρδο Στελακάτο Χρήστο, σε δίκη παρωδία, καταπατώντας συνταγματικά δικαιώματα!!!!!!!!!

Δίκασαν τον Λοβέρδο Στελακάτο Χρήστο, σε δίκη παρωδία, καταπατώντας συνταγματικά δικαιώματα!!!!!!!!!

14 Οκτωβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:983
Μοίρασέ το
 
 
“Οι δικαστες σημερα δεν δικασαν εμενα αλλα την κοινωνια, τα παιδια μας και τα παιδια τους”

 
 
Και οι κρίνοντες κρίνονται, και ήδη είναι εκπεσόντες στην συνείδηση του ελληνικού λαού.
 
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΗΠΤΩΣ, ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, “ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ”.
 
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Επειδή καλή είναι η λεκτική συμπαράσταση, αλλά αυτό το ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ, ενημερώνω για τον τραπεζικό του λογαριασμό και όποιος θέλει, ας συμμετάσχει, όπως και όσο μπορεί.
 
 
Πριν απο λιγο στο δικαστικο μεγαρο Ηγουμενιτσας δεχτηκα 9 μηνες φυλακιση με αναστολη σε μια δικη παρωδια οπου καταπατηθηκαν συνταγματικα δικαιωματα.
Μολις καθαρογραφει η αποφαση θα τη δημοσιευσω στα ματια της κοινωνιας
Μετα την αθωωση μου στην αγωγη της ανδρομεδας με τους τονους καρκινου φορμολης και οχι μονο οπου πιαστηκε να παρανομει εγκληματικα, η δικαιοσυνη προσπαθει να μοιρασει τις εντυπωσεις.
 
Μια προβα εγινε σημερα για το δικαστηριο μου οπου 20 Νοεμβρη η εταιρια ζητα 27 χρονια φυλακη
 
Επισης εγινε εφεση ενω εκτος απο εξοδα μετακινησης και δικηγορους πληρωσα και τα δικαστικα εξοδα 200 ευρω
 
Κανενας φοβος απεναντι σε φυλακες φιμωσης
 
Οι δικαστες σημερα δεν δικασαν εμενα αλλα την κοινωνια,τα παιδια μας και τα παιδια τους
 
Αναλυτικη ενημερωση θα γινει το βραδυ.
 
Επισης αυριο θα ανέβει νεο φωτογραφικο υλικο για να δει ο κοσμος τι τον ταιζουν οι πολυεθνικες και να καταλαβουν οι δολοφονοι φυσης και κοινωνιας πως η γνωση, η αξιοπρεπεια και η ελευθερια του λογου δεν φυλακιζονται
 
Αναλυτικη ενημερωση θα γινει το βραδυ οπου θα γυρισω στην οικια μου στο Αιγιο.
 
Ενα μεγαλο ευχαριστω μεσα απο τη ψυχη μου σε ολους οσους στηριζουν τον αγωνα αυτον και στους δικηγορους μου για την μαχη που δοθηκε

 

Πηγή

Προβολές : 983


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα