Δεκάδες χιλιάδες θύματα των «εμβολίων» COVID-19 που υπέστησαν βλάβες στις ΗΠΑ ικετεύουν για βοήθεια ενώ η ιατρική κοινότητα τους γυρίζει την πλάτη

Δεκάδες χιλιάδες θύματα των «εμβολίων» COVID-19 που υπέστησαν βλάβες στις ΗΠΑ ικετεύουν για βοήθεια ενώ η ιατρική κοινότητα τους γυρίζει την πλάτη

10 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:616
Μοίρασέ το

Δραματική έκκληση των θυμάτων των «εμβολίων»-Frankensteinπου το κράτος και η ιατρική «επιστήμη» τους γύρισαν την πλάτη μόλις εκδηλώθηκαν οι αναμενόμενες παρενέργειες των εμβολίων που τα εξανάγκασαν να κάνουν.

Για να μη θιγεί το ανθρωποβόρο μύθευμα ότι «τα εμβόλια είναι απολύτως αποτελεσματικά (!!!) και ασφαλή (!!!)», με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την μαφία της Big Pharma και την διεφθαρμένη κρατική εξουσία που την υπηρετεί.

 

 

 

 

 

 

Αυτό να το έχουν υπόψη και οι ελληνόφωνοι μπολιασμένοι… και αυτοί που σκοπεύουν να μπολιαστούν…

ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΙΧ.

ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

γράφει η Alicia Powe για το Gateway Pundit

Σχόλια από τον Brian Shilhavy για το Health Impact News

Έχουν περάσει πάνω από 6 μήνες στην εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού με τις πειραματικές, εγκεκριμένες από το FDA λήψεις COVID-19, όπου περίπου το ήμισυ του πληθυσμού των ΗΠΑ έχει πλέον λάβει τουλάχιστον μία από αυτές τις ενέσεις, δεκάδες χιλιάδες θύματα αρχίζουν να μιλούν, μετανιώνοντας τις επιλογές τους, και ζητώντας βοήθεια.

Η ιατρική κοινότητα σε γενικές γραμμές τους γύρισε την πλάτη, πράγμα που έχουν κάνει τα τελευταία 40+ χρόνια με ΟΛΟΥΣ τους πληγέντες από εμβόλιο, πριν από τις λήψεις για τον COVID-19, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν παιδιά.

Έτσι, ενώ αυτοί που μιλούσαν στο παρελθόν ήταν κυρίως γονείς παιδιών που είχαν υποστεί βλάβη από εμβόλιο, τους οποίους τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και το ιατρικό σύστημα έχουν απορρίψει συνοπτικά ως «τρελούς», τώρα όσοι μιλούν είναι κυρίως ενήλικες που έχουν καταστρέψει τη ζωή τους από αυτές τις ενέσεις.

Οι ενήλικες υπέρ εμβολίων, προφανώς, δεδομένου ότι επέλεξαν να λάβουν μία από αυτές τις λήψεις, που πολλοί διαφωνούντες ιατροί και επιστήμονες αποκαλούν τώρα «βιολογικά όπλα».

Τουλάχιστον έχουν ακόμα μια φωνή για να μιλήσουν, καθώς χιλιάδες άλλοι είναι τώρα νεκροί μετά από τους εμβολιασμούς, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του CDC .

Εδώ είναι ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από μια ομάδα που αποκαλείται « Vax Longhaulers ».

Αυτό προέρχεται από το κανάλι Bitchute και είναι επίσης στο κανάλι Rumble .

 

Υπάρχει μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook που ονομάζεται » Covid19 Vaccine Victims & Families «. Έχει σχεδόν 30.000 μέλη!

Η Alicia Powe έγραψε ένα άρθρο με πολλές δημοσιεύσεις από αυτήν την ομάδα στο The Gateway Pundit χθες.

Λογοκρισία COVID Θύματα Εμβολίων ζητούν Απαντήσεις σε Ιδιωτική Ομάδα στο Facebook

Από την Alicia Powe
The Gateway Pundit

Καθώς η Big Tech, η κυβέρνηση του Μπάιντεν, το Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι εργοδότες και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης σε όλο το έθνος ενθαρρύνουν το κοινό να υποβληθεί σε εμβολιασμό για τον Covid, ο αριθμός των θυμάτων που έχουν πεθάνει ή έχουν απειλητικές για τη ζωή συνέπειες από τις πειραματικές ενέσεις mRNA συνεχίζει να αυξάνεται.

Εκείνοι που δεν θέλουν να οδηγηθούν στη μαζική δοκιμή φαρμάκων, λένε να «συνεχίσουν», ώστε να μπορέσουμε να «προχωρήσουμε» με ασφάλεια στη ζωή μας.

Παρά την αδιάκοπη προσπάθεια λογοκρισίας κατά της « διστακτικότητας των εμβολίων », χιλιάδες που βιώνουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων καταφεύγουν σε μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook για να ακούσουν τον συναγερμό για την κακή εφαρμογή της ιατρικής.

Στη μία ανάρτηση μετά την άλλη, πάνω από 29.500 μέλη της ομάδας « The COVID 19 Vaccine Victims & Families»  περιγράφουν λεπτομερώς τις τρομερές ανωμαλίες που υπέστησαν στην υγεία τους, όπως εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβοι αίματος, υπερβολική αιμορραγία, πόνος σαν βελόνα στα άκρα τους και παράλυση, μετά τη λήψη των εμβολίων Moderna, Pfizer, Johnson & Johnson και AstraZeneca.

Ανεξάρτητα από τις θλιβερές μαρτυρίες, το Facebook εισάγει μια αποποίηση ευθυνών σε κάθε θέση των μελών της ομάδας για να διασφαλίσει στους χρήστες ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή» και «αποτελεσματικά».

«Τα εμβόλια COVID-19 περνούν πολλές δοκιμές για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα και στη συνέχεια παρακολουθούνται στενά», αναφέρει η ειδοποίηση, επικαλούμενη τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC, ο αριθμός των θανάτων που συνδέονται με εμβόλια αυξήθηκε στα ύψη το 2021 .

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του συστήματος αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών του CDC, περισσότεροι από 1.750 Αμερικανοί πέθαναν από εμβόλια κατά τους πρώτους 3 μήνες του 2021.

Αυτός ο αριθμός είναι τώρα στα  6, 997 .

Οι Αμερικανοί που βιώνουν περίεργες παρενέργειες εξ αιτίας του εμβολίου για τον Covid, δεν έχουν δικαίωμα νομικής προσφυγής σε δικαστήριο των ΗΠΑ. Οι εταιρείες φαρμάκων έχουν πλήρη ασυλία από την ευθύνη για το εάν θα πεθάνετε από τα εμβόλια τους.

Το Φεβρουάριο, ο Γραμματέας Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Alex Azar της εξερχόμενης διοίκησης Τραμπ επικαλέστηκε τον Νόμο για την Ετοιμότητα για το Δημόσιο και την Ετοιμότητα Έκτακτης Ανάγκης, δηλώνοντας τον COVID-19 ως «έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας που απαιτεί προστασία ευθύνης για καλυμμένα αντίμετρα»

Ο νόμος του 2005 διαβεβαιώνει ότι οι εταιρείες  «δεν μπορούν να μηνυθούν για χρηματικές ζημιές στο δικαστήριο»  για τραυματισμούς που σχετίζονται με τη διοίκηση ή τη χρήση προϊόντων για τη θεραπεία ή την προστασία από τον  Covid έως το 2024, εκτός εάν υπάρχει «σκόπιμο παράπτωμα» από την εταιρεία 

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, η οποία παρέχει και εγκρίνει τα προϊόντα των φαρμακευτικών εταιρειών για μαζική διανομή, έχει κυρίαρχη ασυλία για την έγκριση του εμβολίου για επείγουσα χρήση.

«Επίσης, δεν μπορείτε να μηνύσετε την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για έγκριση εμβολίου για επείγουσα χρήση, ούτε μπορείτε να θεωρήσετε υπεύθυνο τον εργοδότη σας εάν εξουσιοδοτήσει τον εμβολιασμό ως προϋπόθεση απασχόλησης», αναφέρει το CNBC .


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγές: Health Impact News και Gateway Pundit (οι σύνδεσμοι για τις πηγές, βρίσκονται στην αρχή του άρθρου)

 

πηγή

Πηγή

Προβολές : 616


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα