ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!! ΚΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!! ΚΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

11 Μαρτίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:920
Μοίρασέ το
Σπύρος Καμπιώτης: “Δεν είναι δυνατόν να έχει μετατραπεί η χώρα σε ένα τεράστιο ΝΤΑΧΑΟΥ.

Δεν είναι δυνατόν “γιατροί” και “νοσηλευτικό” προσωπικό, να λειτουργούν με κώδικες Κόζα Νόστρα.”

Κι όμως, είναι δυνατόν, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ… ΚΩΜΑ…
Και θα συνεχίσει να είναι δυνατόν και να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όσο ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ.
Αυτά που καταγγέλλονται ότι συμβαίνουν και έρχονται στην επιφάνεια με αδιάσειστα ντοκουμέντα στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, ξεπερνάει και την πιο άρρωστη φαντασία.
Έχουν καταγγελθεί ονομαστικά τα …ΘΡΙΑΣΙΟ, ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ, ΛΑΙΚΟ, ΝΙΚΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΟ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΑΤ, ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΑΤΡΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, και άλλα ..όσα νοσοκομεία ακόμα.
Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα κτηνώδη γεγονότα.
-Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν σε όλα τα νοσοκομεία ταυτόχρονα.
-Δεν είναι δυνατόν να μην ενημερώνεται ούτε ο ασθενής ούτε οι συγγενείς για την κατάσταση της υγείας του πάσχοντα.
-Δεν είναι δυνατόν να σε χώνουν σε μολυσμένους θαλάμους με ασθενείς ΚΟΒΙΝΤ, όταν έχει αποδειχθεί κατ΄επανάληψη πως δεν πάσχεις από αυτή την ασθένεια.
-Δεν είναι δυνατόν να απαγορεύουν κάθε επικοινωνία με συγγενείς ή κοντινά σου πρόσωπα.
-Δεν είναι δυνατόν, όταν αντιδράς και δεν δέχεσαι αυτά που θέλουν οι ¨γιατροί¨, να σε δένουν στο κρεβάτι, να σηκώνουν τα κάγκελα του κρεβατιού για να μη μπορείς να κατέβεις, …να σε κλειδώνουν στο θάλαμο για να μη μπορείς να έρθεις σε επαφή με κανένα και έτσι να έχουν την ησυχία τους μέχρι να έρθει η ¨σειρά¨ σου.
-Δεν είναι δυνατόν να σου στερούν το νερό και το φαγητό.
-Δεν είναι δυνατόν χωρίς την συγκατάθεσή σου ή την συγκατάθεση των οικείων σου να σε διασωληνώνουν όταν η αναπνοή σου βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα και ο κορεσμός οξυγόνου είναι στο 96 τοις %.
-Δεν είναι δυνατόν να σε χώνουν –με το έτσι θέλω και έτσι γουστάρω- στην εντατική ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟ.
-Δεν είναι δυνατόν να σου λένε, όταν σε μπουντρουμιάσουν είτε οι ¨γιατροί¨ είτε το ¨νοσηλευτικό¨ προσωπικό, … «ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου να ¨φύγεις¨».
-Δεν είναι δυνατόν να σου τρυπάνε την τραχεία και αφού ¨ταξιδέψεις¨, να σε τσουβαλιάσουν μέσα σε πλαστικές σακούλες, πετώντας σε και να λένε ότι ¨πήγες από Κόβιντ¨.
-Δεν είναι δυνατόν παράλληλα με το τρύπημα της τραχείας και αφού σε έχουν ¨ταξιδέψει¨ κατόπιν ο ιατροδικαστής να ανακαλύπτει πως υπάρχουν και ¨ανεξήγητες¨ εκχυμώσεις στο μάτι που σημαίνει πως δέχτηκες –πιθανόν γιατί αντιδρούσες- βίαιη συμπεριφορά που σου προκάλεσε αυτή την εκχύμωση.
-Δεν είναι δυνατόν να έχει μετατραπεί η χώρα σε ένα τεράστιο ΝΤΑΧΑΟΥ.
-Δεν είναι δυνατόν ¨γιατροί¨ και ¨νοσηλευτικό¨ προσωπικό, να λειτουργούν με κώδικες Κόζα Νόστρα.
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, όταν υπάρχουν τέτοια ΚΑΚΟΠΟΙΑ και ΦΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ αποδεδειγμένα.
-Δεν είναι δυνατόν ΟΛΟΙ στο ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ να έχουν βγάλει τον ΣΚΑΣΜΟ και να είναι απλώς …Τετάρτη.
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. …μάλλον ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

 

Πηγή

Προβολές : 920


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα