Δεν το κατάφεραν κάποτε και δεν θα το καταφέρουν ούτε και τώρα. Οι “Θερμοπύλες” ΔΕΝ θα “πέσουν”.

Δεν το κατάφεραν κάποτε και δεν θα το καταφέρουν ούτε και τώρα. Οι “Θερμοπύλες” ΔΕΝ θα “πέσουν”.

23 Μαΐου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:193
Μοίρασέ το

 

Η δικτατορία των διεφθαρμένων εξουσιάζει την χώρα…

Αυτό το διευθυντήριο προσπαθεί να δημιουργήσει θέματα εντός της κοινωνίας.

Είναι το ίδιο που έφερε τα μνημόνια.

Που ξεπούλησε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και που επέβαλε την σκληρή καραντίνα. Που διαφημίζει παρακρατικές ομάδες.

Υπάρχει μια κλίκα που δρα σε blogs-sites-twitter-εφημερίδες-Δημόσιες Υπηρεσίες.

Αυτή η κλίκα εκτελεί εντολές του διευθυντηρίου.

 

 

Σ’ αυτή την κλίκα, μήπως να προσθέσουμε και την “δικαιοσύνη”, την “εκκλησία”, τα “σώματα ασφαλείας”, τους “εκπαιδευτικούς”, τους “δημοσιογράφους”, τους “γραικυλοραγιάδες”;;;

Τι απομένει;;;

Ένα 5% ΕΛΛΗΝΕΣ… ΜΕ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υπάρχει ένα σκοτεινό διευθυντήριο εντός της Ελλάδος…

Αυτό το διευθυντήριο προσπαθεί να δημιουργήσει θέματα εντός της κοινωνίας.

Είναι το ίδιο που έφερε τα μνημόνια.

Που ξεπούλησε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και που επέβαλε την σκληρή καραντίνα. Που διαφημίζει παρακρατικές ομάδες.

Αυτό που μιλά για πόλεμο με την Τουρκία.

Αυτό το διευθυντήριο που έσπρωξε τον κόσμο στις παραλίες μέσα από τα ΜΜΕ.

Αυτό που βγάζει τους Ρομά να κάνουν επεισόδια.

Τους αναρχικούς στα Εξάρχεια. Στις πλατείες της χώρας.

Όταν βλέπεις πακιστανούς στα τραίνα, στα λεωφορεία, στις πλατείες, στις διαδηλώσεις της αριστεράς, καταλαβαίνεις ότι κάτι κακό ετοιμάζουν….

Υπάρχει μια κλίκα που δρα σε blogs-sites-twitter-εφημερίδες-Δημόσιες Υπηρεσίες.

Αυτή η κλίκα εκτελεί εντολές του διευθυντηρίου.

Η δικτατορία των διεφθαρμένων εξουσιάζει την χώρα…

Τι έχουμε εδώ;

Τον τρόμο έχουμε..τον απόλυτο τρόμο στους κατεστραμένους/καταχρεωμένους πολίτες.

Είναι αδίστακτοι. Είναι άπληστοι. Έχουν μίσος.

Τους φανατικούς μουσουλμάνους τους χρειάζονται για να αλυσοδέσουν την μνήμη, τον ψυχισμό του κόσμου.

Nα αποστειρώσουν σταδιακά τον ελληνικό λόγο και να αποξενώσουν τον σύγχρονο κόσμο από την πηγή του Πολιτισμού του.

Να πουλήσουν τον τρόμο στις γειτονιές και στα σχολεία.

Βασικός στόχος είναι οι γειτονιές. Τα σχολεία. Oι μικρομεσαίες οικογένειες που τσακίζονται από φόρους, στεναχώριες, ανεργίες αλλά και οι οικογένειες χωρίς παιδιά.

 

Ναι, θα περάσουν ως μόδα το επόμενο διάστημα και τους ανάδοχους γονείς για τα ανήλικα προσφυγάκια… με σκοπό να υπάρξει σταδιακά η ωρίμανση της ήττας του Ελληνισμού στις μικρές ηλικίες..

Ένα ύπουλο σχέδιο για το γενικό ξεπούλημα της χώρας.

Ένα σχέδιο που τους επιτρέπει να ξαλαφρώσουν από τη μεθόδευση των μνημονίων…των δικών τους μνημονίων που οδήγησαν στην αφαίμαξη εκατοντάδων χιλιάδων ζωών.

Ξεσαλώνουν ασύστολα φορώντας το προσωπείο του αριστερού αλληλέγγυου και ανθρωπιστή!

Σε αυτό δεν έχουν αντίπαλο μιας και ο ελληνικός λαός έχει γαλουχηθεί με μαρξιστικές συνήθειες εδώ και δεκαετίες.

Ένας βαθύτατα ιδιότροπος λαός που έχει δασκαλευτεί να αισθάνεται υπερήφανος σε μνημόσυνα, σε πορείες, να ακούει συγκινημένος Πάολα, Ρουβά, Μαχαιρίτσα, Μποφίλου και Θεοδωράκη, να κλαίει για τα αδέσποτα σκυλιά, για τις ομάδες, να γίνεται φλύαρος-καταπιεστικός, να φανατίζεται για τα κόμματα, να αισθάνεται ότι έχει πολλές επιθυμίες ανεκπλήρωτες και να γυρίζει την πλάτη του στην καταστροφική λεηλασία της χώρας εδώ και δεκαετίες…

Ένας τέρμα ανώριμος λαός που ΑΝΕΤΑ αδίστακτοι Τσίπρες μπορούν να τον οδηγήσουν σε εμφυλιακές καταστάσεις….

Σε αυτό το πανούργο σχέδιο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο στρατός της μίζας και των εξοπλιστικών, στρατηγοί εν αποστρατεία και εν ενεργεία, η επίσημη ελλαδική εκκλησία του Ιερώνυμου, το Λιμενικό και φυσικά η αστυνομία του ψευταρά Χρυσοχοΐδη.

Ο στρατός είναι αυτός που έχει αναλάβει με πάθος την μεταφορά των λαθραίων στην επαρχία, η διεφθαρμένη εκκλησία με την βοήθεια των Μ.Κ.Ο ( Ο.Η.Ε) την σίτιση, το Λιμενικό ( στο παρελθόν σχέσεις με την μαφία Στεφανάκου) το πέρασμα από την Τουρκία και η αστυνομία το φακέλωμα πολιτών σε περίπτωση διαμαρτυρίας.

Μια πόλη με λαθραίους εισέρχεται κάθε εβδομάδα στα νησιά του Αιγαίου. Τα λεφτά πολλά. Οι ευκαιρίες μεγάλες. Και οι εκβιασμοί σε δήμους που αρνούνται, απίστευτα χυδαίοι.

Εδώ, έχουμε και το σχέδιο Καλλικράτης του Ραγκούση ( μετά την χρεοκοπία Καραμανλή). Αυτό το σχέδιο που μαζί με τους λάθρο αλλά και με την βοήθεια των παλιών αλλοδαπών, θα φέρει πολλές επαρχιακές πόλεις σε αδιέξοδο, σε αποσύνθεση από την στιγμή που μοιράζονται πόροι μέσω ΕΣΠΑ.

Δεν δέχεσαι τους βιαστές Σομαλούς; Δεν θα πάρεις ΕΣΠΑ.

Νταλίκες τραμπούκων, κλούβες της αστυνομίας, τροχόσπιτα, τουριστικά λεωφορεία, πρατήρια βενζίνης σε ετοιμότητα μέρα νύχτα μαζί με γιατρούς και ακτιβιστές. Ένα κρυφός κόσμος στο καθήκον να αλωνίζει στους αυτοκινητόδρομους. Ενα ανελέητο σφυροκόπημα σε
ολόκληρη τη χώρα.

Η κλίκα του ανάλγητου Μητσοτάκη προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της χώρας. Την μικραίνει. Την ξεπουλά. Την φέρνει σε αδιέξοδα .

Ενοχοποιεί τον λαό, για να περάσει σκοτεινά μέτρα με επαγγελματική προσήλωση.

Mε πυγμή και κυνισμό η κλίκα Μητσοτάκη, θέλει να κάνει την μεγάλη υπέρβαση για χάρη των κληρονομικών γόνων.

Ένα ανάπηρο, μίζερο, ελεγχόμενο έθνος, με μισότρελους επιχειρηματίες-τις «καλοπληρωμένες δουλειές» τις παίρνουν ήδη οι ημέτεροι-που θα ακούγεται μόνο για τα μπάνια στα νησιά του σεξ.

Λιγότερη Ελλάδα με λιγότερη κυριαρχία αρκεί να επιβιώσει το κομματικό κράτος και η παρασιτική ελίτ που διακοσμεί την παρακμή.

Χαμένος χρόνος σε μια ψεύτικη ζωή για όσους θα περιμένουν καλύτερες μέρες…….

—————–

…Η Ελλάδα είναι ο πραγματικός εχθρός τους και όχι το Ισλάμ, όπως επί χρόνια αφήνεται εκ του πονηρού να εννοηθεί…

Το Ισλάμ δεν μπορεί να είναι εχθρός τους, γιατί είναι απολύτως συμβατό με τον βαρβαρισμό …Είναι απολύτως συμβατό τόσο με τον χριστιανισμό τής Δύσης όσο και με τον ιουδαϊσμό …

Η Ελλάδα είναι αυτή που είναι “διαφορετική”, και αυτή είναι ο εχθρός τους.

Οι Σιωνιστές επικεφαλής τής Νέας Τάξης, με όργανά τους τούς συμφεροντολόγους Ούννους και τους ψωριάρηδες κομμουνιστές, χτυπάνε μέχρι θανάτου τον Ελληνισμό, γιατί αυτός αποτελεί βασικό πυλώνα τού ανθρώπινου πολιτισμού.

Για να καταφέρουν τα αρρωστημένα σχέδιά τους, πρέπει να ξεπεράσουν το τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο …Να ξεπεράσουν τον μόνο πολιτισμό, ο οποίος δίνει στον άνθρωπο τη δύναμη να στέκεται στα πόδια του, την ώρα που αυτοί τον θέλουν “γονατισμένο”.

Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να συντρίψουν οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τον ελληνικό πολιτισμό …Οτιδήποτε θυμίζει στον άνθρωπο πόσο όμορφος, έξυπνος και ταλαντούχος είναι …εξαιτίας της θείας καταγωγής του …Αυτός είναι ο πόλεμος των πολιτισμών τον οποίο προανήγγειλε ο Χάντιγκτον.

Θέλουν να επιτεθούν και να κατανικήσουν τον Ελληνισμό. Θέλουν να τον “σβήσουν” από την ιστορία και μαζί μ’ αυτόν και τους σύγχρονους Έλληνες. Θέλουν να “σβήσουν” οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τις αρχές αυτού του μεγάλου πολιτισμού. Βασικός “πυρήνας” της ανθελληνικής προπαγάνδας τους είναι να παρουσιάσουν τον Ελληνισμό σαν μία ακόμα φαντασμένη και αποτυχημένη “Αντουανέτα” τού παρελθόντος…

Δεν το κατάφεραν κάποτε και δεν θα το καταφέρουν ούτε και τώρα.

Οι “Θερμοπύλες” ΔΕΝ θα “πέσουν”.

 

Πηγή

Προβολές : 193


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.