ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!! ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !!!  ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 “ΒΙΑΣΤΕΣ” ΜΑΣ !!! ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!! ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !!! ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 “ΒΙΑΣΤΕΣ” ΜΑΣ !!! ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ !!!

2 Ιουλίου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,340
Μοίρασέ το
 

Νίκος Αντωνιάδης: “ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ. ΤΙΘΕΜΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΝΟΜΟΥ 4682 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. (Α) ΚΑΙ (Β) & ΠΑΡ. 6 !!!

ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!”

Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, κάνει δημόσια έκκληση και ζητεί την συστράτευση και την αξιοποίηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, κατά του επαίσχυντου νόμου 4682/2020, που έθαψαν όλα τα ΜΜΕ.

Πρόκληση και πρόσκληση για κάθε δικηγόρο που σέβεται το Λειτούργημά του…

Πρόκληση και πρόσκληση για κάθε ιατρό που σέβεται το Λειτούργημά του…

Η ανταπόκριση στην προσωπική σελίδα του κ. Νίκου Αντωνιάδη, είναι τεράστια…

Ο συγκεκριμένος νόμος,ΠΟΥ  ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ… ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΡΝΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

Το τι θα περιέχουν τα εμβόλια που στοχεύουν να μας κάνουν, είναι … ΜΥΣΤΙΚΟ.

Είναι όμως πολλοί αυτοί που έχουν αφυπνιστεί, που ερευνούν και αντιλαμβάνονται πως ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.

Και αφήνω για  επόμενη ανάρτησή μου, το χειρότερο όλων, που θα επιφέρουν τα εμβόλια… ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ DNA ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… άλλωστε είναι θέματα που τα ανέδειξα στο προηγούμενο κατηργημένο δυστυχώς ιστολόγιό μου…

Εύχομαι να βρεθούν και δικηγόροι και ιατροί που θα συμπαρασταθούν στον αγώνα του κ. Νίκου Αντωνιάδη…

Και επιτέλους, ας ξυπνήσουμε όλοι… πρόκειται για τις ζωές μας, για τις ζωές των παιδιών μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!! ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !!!

ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 “ΒΙΑΣΤΕΣ” ΜΑΣ !!! ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ !!!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ !!!!!! ΤΩΡΑ !!!!!!

ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ. ΤΙΘΕΜΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΝΟΜΟΥ 4682 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. (Α) ΚΑΙ (Β) & ΠΑΡ. 6 !!!

ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. !!!

ΕΡΙΞΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 4675/2020 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ (ΚΚΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥ “ΠΑΡΩΝ”) ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682 (…7 ΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑ), ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!

Η ΕΝΟΧΗ ΤΩΝ 300, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ, Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ” ΑΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ !!!

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΚΟΥΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 !!!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ !!!!!!

ΚΑΙ Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ “ΘΗΣΑΥΡΟΣ” ΣΤΟΝ 4682. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΩ ΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ !!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ !!! :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ !!! ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ !! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ !!!

Ποιοι 300 ; Ποια ΜΜΕ ; Ποιος Τσιόδρας ;;

ΕΓΩ !!! Κι εγώ συνήργησα !!! Γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι επτά μόλις νόμους μετά (4675 – 4682) και μόλις 24 ημέρες μετά (11.3.2020 – 3.4.2020), οι 300 εκπρόσωποί μας στη Βουλή υπέγραψαν τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό μας, τις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ιατρικές πράξεις, την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ φαρμακευτική αγωγή μας, την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ νοσηλεία μας: ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΑΣ !!!

Έπεσα “με τα μούτρα” στον νόμο 4675/2020. Και ανέβασα το κείμενο για τον νόμο αυτό και τις προβλέψεις του για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Πέφτοντας ΚΑΙ ΕΓΩ στην παγίδα των 300, των ΜΜΕ και του Σωτήρη Τσιόδρα !

Είμαι γνώστης της πολυνομίας στην ελληνική νομική πραγματικότητα. Έχω δει νόμους και διατάξεις που ρυθμίζουν την ίδια κατάσταση. Με ίδιες ή διαφορετικές και αλληλοαντικρουόμενες διατάξεις.

Αλλά υπήρχε πάντα ένας κοινός παρανομαστής σ’ αυτήν την πολυνομία: Η σημαντική χρονική απόσταση μεταξύ των νομοθετημάτων αυτών. Νόμων, υπουργικών αποφάσεων, πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, προεδρικών διαταγμάτων, εγκυκλίων.

Δεν είχε πάει ο νους μου ότι για το ίδιο πράγμα, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, και όχι μόνο, 24 μόλις ημέρες μετά, η Βουλή είχε ψηφίσει δεύτερο στη σειρά νόμο, επτά νούμερα μετά!!

Τα μάτια μου τα άνοιξε ο καλός μου φίλος Ανδρέας Μπαρδάκης, πρόεδρος των ΑμεΑ. Με τον οποίο συνεργάζομαι πλέον, και χιλιάδες ΑμεΑ μαζί, για να σπάσουμε το απόστημα της τεράστιας διαφθοράς των ΚΕΠΑ και των υγειονομικών κρίσεών τους, το πεδίο αυτό δηλαδή εκβιασμών, κατακρεούργησης των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων τους, το πεδίο της διαφθοράς, του χρηματισμού, της δωροδοκίας και δωροληψίας. Του σιχαμένου και ρατσιστικού κράτους.

Είχα και εγώ συμμετάσχει στη δημόσια πρόσκλησή του να ψηφίσουμε εάν συμφωνούμε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας.

Κατέγραψα την αυτονόητη απάντησή μου, παρατηρώντας αυτό που αρχικά μου φάνηκε ως εκ παραδρομής “λάθος” του κ. Μπαρδάκη: Μας ρωτούσε αν συμφωνούμε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό του νόμου 4682 και όχι του 4675. Σκέφτηκα αμέσως να του τηλεφωνήσω για να το “διορθώσει”. Οι ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις μου με παρέσυραν και το αμέλησα.

Ώσπου χθες, με ένα σχολιό του, μου άνοιξε τα μάτια. Ένα σχόλιο στο οποίο επέμενε στο “λάθος”. Και τότε αποφάσισα να το ψάξω στο διαδίκτυο. “Δεν μπορεί να επιμένει έτσι”, σκέφτηκα. Έψαξα στο νομικό site “nomos” και σε όλο το διαδίκτυο, στη μηχανή αναζήτησης της google.

Και τινάχθηκα σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα!!!

Γιατί ο κ. Μπαρδάκης δεν είχε κάνει ΚΑΝΕΝΑ λάθος!

Γιατί πράγματι υπήρχε ΚΑΙ ο νόμος 4682. Και όχι μόνο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας. Και για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις σε όλους μας. Και για την υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή. Και για την ακούσια νοσηλεία όλων των Ελλήνων.

Και διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ δημοσίευμα που να σχολιάζει αυτόν τον νόμο. Ψυχρά-ξερά το κείμενο του νόμου, χωρίς κανένα σχόλιο για την πυρηνική βόμβα που κουβαλάει ο νόμος αυτός!! Κανένα site των γνωστών μεγάλων ΜΜΕ. Ούτε και των μικρών. Τα πρώτα επειδή έχουν πάρει εντολή. Τα δεύτερα επειδή δεν το πήραν είδηση. Μόνο τα sites που απλά ενημερώνουν για την έκδοση νόμων και άλλων νομοθετημάτων και απλά παραθέτουν τα κείμενά τους. Χωρίς σχολιασμό.

Και τι διάβασα στο έκτρωμα αυτό;;;

Είναι ο νόμος με τον οποίο οι 300 κύρωσαν τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που άλλαξαν για πάντα τη ζωή μας. Τις πράξεις με τις οποίες επιβλήθηκε μεταξύ άλλων και το lock down. Και η αναστολή λειτουργίας σχολείων, εμπορικών καταστημάτων, επιχειρήσεων. Και η απαγόρευση κυκλοφορίας. Που κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και έστειλαν στην ανεργία χιλιάδες Έλληνες, ρίχνοντας την “χαριστική βολή” στους διαλυμένους από τα μνημόνια Έλληνες. Τη χαριστική βολή στο Σύνταγμα και στη Δημοκρατία μας.

Δηλαδή, α) της από 25.2.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» (Α΄ 42), β) της από 11.3.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (A΄ 55) και γ) της από 14.3.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Α΄ 64) και άλλες διατάξεις.

Με τα άρθρα 1, 2 και 3 αντίστοιχα, του φριχτού αυτού νόμου.

Με τον οποίο οι 300 κύρωσαν, με το άρθρο 1, τη φριχτή πράξη νομοθετικού περιεχομένου της 11.3.2020. Αυτή με την οποία βιάζεται ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Και μαζί το Σύνταγμά του. Και η Δημοκρατία μας η ίδια.

Όλοι υπερψήφισαν το έκτρωμα. Και το ΜέΡΑ25! Ναι, αυτοί που έχουν ανέβει στα κάγκελα για τα δικαιωμάτά μας! Οι ανθρωπιστές! Πλην των βουλευτών του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης. Οι οποίοι όμως ΔΕΝ τον καταψήφισαν! Δήλωσαν “παρών”. ΣΥΝΕΡΓΩΝΤΑΣ στο έγκλημα!! Είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!! Δεν τους απαλάσσει το “παρών”! Χειρότερους τους κάνει!

Το έγκλημα διαπράχθηκε με την κύρωση, με το άρθρο 1, της πράξης της 11.3.2020.

ΠΡΙΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Ο ΠΑΓΚΟΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ !!! Άρα επιβλήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση η έκδοση της πράξης και η εν συνεχεία κύρωσή της από τους 300. Εξού και η πλήρης σύμπνοια των 300 στα εγκλήματα σε βάρος μας.

Ο νόμος 4675 προέβλεπε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό “ομάδων πληθυσμών”, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της Επιτροπής των Εμπειρογνωμώνων. Δηλαδή, του κ. Τσιόδρα και της παρέας του. Και είναι αυτό που εγώ είδα, και με αυτό επιτέθηκα στον κ. Τσιόδρα στην πρώτη υπενθύμιση για την απάντηση που αυτός ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι θα λάβω από την επιτροπή (δηλαδή ΚΑΙ από αυτόν) στην εξώδικη πρόσκλησή μου, με αντικείμενο την παραδοχή του Π.Ο.Υ. ότι ο νέος κορωνοϊός (Covid-19) ΔΕΝ μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς. Η βασιμότητα της οποίας παραδοχής, όπως απέδειξα και στο δεύτερο έγγραφό μου προς τον κ. Τσιόδρα, έχει στην πράξη πλήρως ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ. Επειδή εάν ήταν αλλιώς, σε αμέτρητες περιπτώσεις θα έπρεπε να είχαν αρρωστήσει ή πεθάνει χιλιάδες άνθρωποι.

Και του επιτέθηκα, επειδή μας έλεγε ότι είναι “στο χέρι” μας εάν θα εμβολιαστούμε, και να μην ακούμε αυτούς που μας λένε ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός. Εν γνώσει του ότι είχε ψηφιστεί και ίσχυε ΉΔΗ ο νόμος 4675/2020 της 11.3.2020. Τα πράγματα ήταν όμως πολύ χειρότερα! Δεν είχε ψηφιστεί μόνο ο 4675. Αλλά και ο 4682, που είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. Και στην πλάνη αυτή συνήργησα κι εγώ, ρίχνοντας τον προβολέα στον 4675, “αποσιωπώντας” τον 4782. Σας ζητώ συγγνώμη! κ. Μπαρδάκη, σας ευχαριστώ πολύ! Ώστε είναι η ώρα να αποκαλυφθεί το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Αυτό που ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. Οι ένοχοι και οι συνεργοί τους.

Η πράξη της ντροπής έχει 5 άρθρα. Στο ΠΡΩΤΟ κρύβεται το έγκλημα. Στην παράγραφο 1. Και στις περιπτώσεις (α) και (β).

Και κρύβονται και δύο ΛΕΞΕΙΣ “ΚΛΕΙΔΙΑ”:

“Κορωνοϊός” και “Covid-19”: Θα καταλάβετε γρήγορα τι εννοώ.

Αλλά και ένας “θησαυρός”. Στην παράγραφο 5. Για την αξιοποίηση του οποίου απευθύνω δημόσιο προσκλητήριο σε όλους τους έντιμους συναδέλφους μου και τους έντιμους επιστήμονες της ιατρικής κοινότητας, να συστρατευτούμε, να συνεργαστούμε και να τινάξουμε μαζί το έκτρωμα στον αέρα. Και τους διοικητικούς δικαστές μας των Πρωτοδικείων της χώρας μας. Να αναλάβουν την ιστορική ευθύνη και να σώσουν τον ελληνικό λαό.

Στην παράγραφο 6 κρύβεται η Βουλή – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!! Η φυλάκιση όλων των Ελλήνων που ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ!!

Πάμε:

Τι διαβάζουμε στην αρχή: “Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, έχοντας υπόψη του … την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από την εμφάνιση και διάδοση ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ…”:

Προσέξτε!!!!!

“Κορωνοϊού” !!! Όχι “Covid-19” !!!! Ούτε ΤΟΥ κορωνοϊού. Κορωνοϊού, σκέτο!

Όλων των κορωνοϊών, δηλαδή !!!! Χωρίς διάκριση !!!!

Ώστε να είναι έτοιμοι να μας εμβολιάσουν όλους, είτε πρόκειται για Covid-19 (τον ΝΕΟ κορωνοϊό, όπως διευκρίνισε στην απάντησή του προς εμένα ο κ. Τσιόδρας), είτε πρόκειται για οποιονδήποτε άλλον κορωνοϊό !!! Ώστε αν παραδεχθούν στο τέλος ότι, ναι, έχετε δίκιο, το τεστ βρίσκει κάποιον θετικό όχι μόνο στον Covid-19, όπως ΦΩΝΑΖΩ στον κ. Τσιόδρα, αλλά σε όλους τους κορωνοϊούς, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ !!!

Ή αν αποδειχθεί το φιάσκο του Covid-19, να μας “φέρουν” καινούργιο κορωνοϊό!! Καθώς ήδη διαβάζω και για καινούργιο ιό, λέει, που πάλι στην Κίνα ανακαλύφθηκε… Και ετοιμάζονται. Μας ετοιμάζουν. Ώστε να έχουν έτοιμο το νομικό πλαίσιο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝ ΝΕΟ, ΝΕΟΤΕΡΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (όπως θέλετε ονομάστε τους) ΚΟΡΩΝΟΪΟ !!!

Τον Covid-20, 21, 22… Γιατί ο Covid θα “βελτιώνεται” με νέες εκδόσεις, όπως τα I-Phones…

Και ΟΧΙ ΜΟΝΟ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας!!! Αλλά και για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ !!! Και για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ !!! Και για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ !!! Εξισώνοντας την ακούσια νοσηλεία που ισχύει για τις περιπτώσεις ΨΥΧΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ (όταν ο ασθενής είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του ή άλλον), με τους ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ (όταν θα είμαστε επικίνδυνοι για τον εαυτό μας ή άλλους!!!).

Και αν θεωρείτε ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά ή έχω βγάλει αυθαίρετα συμπεράσματα, πάμε να δούμε αν είναι έτσι; Δεν χρειάζεται να είστε ΟΥΤΕ νομικοί ΟΥΤΕ γιατροί, για να καταλάβετε το ΕΓΚΛΗΜΑ που ΚΥΡΩΘΗΚΕ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ από τους 300 εκπροσώπους σας στη Βουλή των Ελλήνων:

“Αποφασίζουμε:

ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΟ:

Μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου

1. Προς τον σκοπό της αποφυγής κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης κορωνοϊού που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλονται μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης της νόσου.

2. Τα μέτρα αυτά συνίστανται:

(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση, εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο,
(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου” !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ έχουν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ οι 300 να ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ;;; Χρειάζεται ανάλυση; Χρειάζεται εξήγηση ;;; Αρκεί να γνωρίζετε Ελληνικά: Θα μας ΒΙΑΣΟΥΝ: Υποχρεωτικός εμβολιασμός, υποχρεωτικός κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος, υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και υποχρεωτική νοσηλεία !!!

Αρκεί να υπάρχουν ΥΠΟΝΟΙΕΣ !!!!! Αρκεί να προερχόμαστε από “ΚΟΚΚΙΝΕΣ” ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ή να είμαστε σ’ αυτές) !!! ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ !!!

Και γιατί σας λέω ότι ΜΠΟΡΟΥΝ, και έχουν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ γι αυτό, να το κάνουν για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ ; Μπορεί να σκεφτείτε, και έτσι θα βγούνε να πούνε οι βιαστές μας, οι τρομοκράτες μας, οι βιαστές της αλήθειας, οι βιαστές του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, τα έμμισθα “παπαγαλάκια” τους, και οι μισθοφόροι αστυφύλακες του διαδικτύου: Ότι ο νόμος ΕΝΝΟΕΙ τον Covid-19:

ΟΧΙ !!!!!!

Διαβάστε γιατί!!! :

Όλα αυτά που αποφάσισαν να μας κάνουν θα γίνονται, σύμφωνα με το άρθρο 3, “από ιατρικό, νοσηλευτικό ή υγειονομικό προσωπικό σε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Ή ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:

Σε “στρατόπεδα συγκεντώσεως” !!!

Οι περιπτώσεις (α) και (β) είναι το απόλυτο έγκλημα των υποχρεωτικών εμβολιασμών, ιατρικών πράξεων, νοσηλειών και φαρμακευτικών αγωγών. Ο απόλυτη κυριαρχία των φαρμακευτικών εταιρειών. Οι οποίες έχουν χρηματοδοτήσει τις έρευνες του κ. Τσιόδρα και του κ. Σύψα ήδη με 1,5 εκατομμύριο ευρώ το τρέχον έτος!!

Οι περιπτώσεις (γ), (δ), (ε), (στ), (ζ), (η) και (θ), προβλέπουν αυτά που έχουν ήδη επιβληθεί, από την αναστολή λειτουργίας σχολείων, επιχειρήσεων, κινηματογράφων, θεάτρων κ.λπ, μέχρι την απαγόρευση κυκλοφορίας και το lock down.

Και πάμε να δούμε τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία επιβολής των μέτρων όλων των περιπτώσεων (α) έως (θ), για να καταλάβετε ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ προβλέπονται και έχουν αποφασιστεί από τους 300 για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ COVID-19:

Πάμε ανάποδα: Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, (γ) έως (θ), προβλέπεται ότι:

“4. Τα μέτρα της παραγράφου 3 του παρόντος επιβάλλονται και εξειδικεύονται ανά περίπτωση, δυνάμει απόφασης:

β) του Υπουργού Υγείας και των κατά περίπτωση συναρμόδιων Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τα μέτρα των περιπτώσεων (γ) και (δ) μετά από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19,

γ) του Υπουργού Υγείας για το μέτρο της περίπτωσης (ε) μετά από εισήγηση του ΕΟΔΥ, στην περίπτωση της επιβολής προσωρινού περιορισμού μεμονωμένων προσώπων, ή μετά από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID19 σε κάθε άλλη περίπτωση

δ) των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας για την επιβολή του μέτρου της περίπτωσης (στ) μετά από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

ε) των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Εσωτερικών και των κατά περίπτωση συναρμόδιων Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μετά από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID19, για την επιβολή των μέτρων των περιπτώσεων (ζ) και (η),

στ) των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Εσωτερικών, μετά από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, για την επιβολή των μέτρων της περίπτωσης (θ)”

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ ;;;

Ο COVID-19 !!!!!

Και πάμε να δούμε ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ για τις περιπτώσεις (α) και (β), των υποχρεωτικών εμβολιασμών, ιατρικών πράξεων, νοσηλειών και φαρμακευτικών αγωγών:

“α) του Υπουργού Υγείας για τα μέτρα των περιπτώσεων (α) και (β) μετά από γνώμη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)” !!!!!!!!!!!!!

Μετά από γνώμη του ΕΟΔΥ, σκέτο !!!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛEΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ COVID-19 !!!!!!!!!!!!!

Εδώ είναι για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!

Για τους ΠΑΛΙΟΥΣ, τον ΝΕΟ (Covid-19), και τους ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!

Σε πλήρη συμφωνία με την ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ στην αρχή του νόμου σε ΚΟΡΩΝΟΪΟ.

Όχι ΣΤΟΝ κορωνοϊό!!! Όχι στον COVID-19!!!

Σε …ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!! ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!!!

Προσέξτε: Δεν μιλάμε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για ασθένειες παλιές που επανεμφανίστηκαν, για ασθένειες, τα εμβόλια για τις οποίες έχουν έστω δοκιμαστεί και θα μπορούσε να πει κανείς να πει ότι ΠΡΕΠΕΙ να τα κάνουμε, εμείς και τα παιδιά μας. Γιατί εγώ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ αντίθετος σε ΚΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

Μιλάμε για τους κορωνοϊούς, μιλάμε για τον Covid-19, μιλάμε για τον Covid…-20, 21, 22, 23… Γι αυτούς είναι η “πρεμούρα” τους!!!

Και για τον χειρότερο Covid: Τον Covid-300, που υπάρχει ήδη. Αυτόν που έχει ξεφύγει από το εργαστήριο της Βουλής…

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 6:

“Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη” !!!

ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, εάν δεν συμμορφωθούμε. Εάν ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ στον ΒΙΑΣΜΟ ΜΑΣ !!!

Τι κάνουμε;;;

ΑΚΟΥΣΤΕ:

-Σας είχα αναφέρει το παράδειγμα των ίδιων προβλεπόμενων ποινικών κυρώσεων (μέχρι πέρσι) για όσους επί δεκαετίες ΔΕΝ ψήφιζαν. Μπορείς να φυλακίσεις το 30, το 35 ή το 40% της αποχής;;; ΌΧΙ !!! Και εδώ ΔΕΝ είναι ούτε 30, ούτε 35 ούτε 40!!! Είμαστε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ !!! Είμαστε η πλειοψηφία !!!

-ΟΜΩΣ:

Ανέφερα στην αρχή για τον κρυμμένο “θησαυρό” που κρύβεται στην παράγραφο 5. Ποιος είναι αυτός ο θησαυρός;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

“Κάθε πρόσωπο που θίγεται από τα μέτρα του παρόντος άρθρου έχει δικαίωμα να υποβάλει ενώπιον του Προέδρου του Διοικητικού Πρωτοδικείου της περιφέρειας, όπου λαμβάνεται το μέτρο, αντιρρήσεις κατά του μέτρου.

Η εκδίκαση των αντιρρήσεων γίνεται με ή χωρίς την παρουσία του αντιλέγοντος, εφόσον αυτός τελεί υπό περιορισμό, ο οποίος μπορεί να εκπροσωπείται από δικηγόρο ή άλλο πρόσωπο. Ο Πρόεδρος αποφαίνεται αμετάκλητα. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται ανάλογα οι διατάξεις του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας”

Ξέρετε τι λέει αυτή η παράγραφος;

Ότι όποιος θίγεται από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την υποχρεωτική ιατρική πράξη, την υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και την υποχρεωτική νοσηλεία, μπορεί να προσφύγει σε Πρόεδρο του Διοικητικού Πρωτοδικείου, εγώ π.χ. της Αθήνας, και αυτός να αποφασίσει ότι όλα αυτά ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ !!!!!! ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ !!

Φυσικά, η πρόβλεψη αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ !!

Θα επιχειρηθεί μέσω αυτής της διαδικασίας να “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ” το ΕΓΚΛΗΜΑ. Με τη ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!

Ώστε εδώ ΑΠΑΙΤΩ τη ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! :

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ:

Δημιουργώ πλατφόρμα υπογραφών. Να ενωθούμε όλοι, να υπογράψουμε όλοι:

Για να επιδώσουμε στον Πρόεδρο της Βουλής ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ απο ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ προς τους 300:

-ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 §§ 2 ΠΕΡ. (Α) & (Β) & 6 του ΝΟΜΟΥ 4682/2020 !!!

-ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 26 ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ !!!

Και μετά να ΦΥΓΟΥΝΕ !!!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!

Ενωμένοι ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας !!

Το οφείλουμε στα παιδιά μας !!

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,340


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα