Διαψεύδει τα περί φυγής στο εξωτερικό ο δικηγόρος του Δ.Λιγνάδη: «Δεν έχει βγει καν από τα όρια του δήμου Αθηνών»

Διαψεύδει τα περί φυγής στο εξωτερικό ο δικηγόρος του Δ.Λιγνάδη: «Δεν έχει βγει καν από τα όρια του δήμου Αθηνών»

12 Φεβρουαρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:264
Μοίρασέ το

 

Τι είπε για τις αφίσες που έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας

 

 

 

Δεν έχει σημασία αν έφυγε ή όχι από την χώρα… από τη στιγμή που φαίνεται πως δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει και έχει και το θράσος να απειλεί, αυτό αρκεί..

Ένας άνθρωπος με ίχνος συνείδησης, θα είχε αυτοκτονήσει, αφήνοντας πίσω του μόνον ένα… ΣΥΓΝΩΜΗ, από τα θύματά του.

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τόσες επώνυμες και φρικτές καταγγελίες, κι ακόμα να υπάρχει…

Τόσο πολύ σαπίσαμε σαν κοινωνία; 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν να έχει φύγει από τη χώρα ο Δημήτρης Λιγνάδης ο δικηγόρος του. 

Σαφής και με λίγα λόγια, ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας που εκπροσωπεί τον Δημήτρη Λιγνάδη, νωρίς το πρωί απάντησε στη φήμη που κυκλοφορεί από το βράδυ της Πέμπτης περί φυγής του καλλιτέχνη στο εξωτερικό.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο λογαριαμό της στο fb ότι ο κος Λιγνάδης έχει διαφύγει από την χώρα για να γλιτώσει από το αυτόφωρο ενώ μετά από λίγο έγραψε ότι οι πληροφορίες της δεν ισχύουν.

Ο δικηγόρος του,  κοςΓεωργουλέας είπε: «Ο κύριος Λιγνάδης δεν έχει φύγει καν από τα όρια του δήμου Αθηναίων. Προφανώς επικοινώνησα μαζί του το πρωί για επιβεβαίωση, αν και δεν είχα καμία αμφιβολία».

Ερωτήθη μάλιστα για τις αφίσες που φαίνεται ότι κυκλοφορούν από χθες στην Αθήνα.

Η αφίσα αναρτήθηκε σε λογαριασμούς στα social media, χωρίς να αναφέρεται σε ποια σημεία έχουν τοποθετηθεί.

Είναι ένα σκίτσο του Δημήτρη Λιγνάδη, με τη λέξη «σίχαμα» γραμμένη με κόκκινα κεφαλαία γράμματα και από κάτω τη φράση «θα πληρώσεις για όλα».

Δεξιά πάνω ένα κόκκινο αστέρι.

«Δεν τις έχω δει τις αφίσες, αλλά με ενημέρωσαν» είπε ο κύριος Γεωργουλέας.


«Είναι απότοκο του κλίματος από ανώνυμες και στοχευμένες καταγγελίες»
.

Επανέλαβε επίσης τις χθεσινές του δηλώσεις ότι δεν έχει φτάσει σε αυτούς επίσημη καταγγελία ή μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη στο πλαίσιο της έντονης φημολογίας των τελευταίων ημερών που οδήγησε και στην παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο.

 

Πηγή

Προβολές : 264


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα