Διεθνής ομάδα νομικών μηνύει τον ΠΟΥ, θεωρώντας τα lockdown εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Διεθνής ομάδα νομικών μηνύει τον ΠΟΥ, θεωρώντας τα lockdown εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

26 Οκτωβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:809
Μοίρασέ το

Μια διεθνής ομάδα δικηγόρων κατέθεσε τεράστια αγωγή εναντίον της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που ζητά αποζημίωση για πληθυσμούς που επηρεάζονται αρνητικά από τους υποχρεωτικούς εγκλεισμούς της COVID-19, επικαλούμενος «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

 

 
 
Μήπως σ’ αυτή την αγωγή, πρέπει να ενταχθούμε και όσοι αντιστεκόμαστε σ’ αυτή την Παγκόσμια Απάτη, ως θύματα στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;
 
Μήπως αυτό το ερώτημα, πρέπει να διευρευνηθεί από ομάδα έντιμων νομικών στην Ελλάδα;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΤΣΙΟΔΡΑ,ΣΗΨΑ, ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ …..
 
Λέτε τώρα ο Τράμπ να μην γνωρίζει τίποτε για αυτήν την εξέλιξη ???
 
Δικηγόροι μήνυσαν τον ΠΟΥ για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» λόγω υποχρεωτικών εγκλεισμών για τoν COVID.
 
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΓΗ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ.
 
Μια διεθνής ομάδα δικηγόρων κατέθεσε μια τεράστια αγωγή εναντίον της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που ζητά αποζημίωση για πληθυσμούς που επηρεάζονται αρνητικά από τους υποχρεωτικούς εγκλεισμούς της COVID-19, επικαλούμενος «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».
 
Οι δικηγόροι, με επικεφαλής τον Γερμανό δικηγόρο με έδρα την Καλιφόρνια, Δρ. Reiner Fuellmich, απαιτούν από τον ΠΟΥ να δώσει «πλήρη αποζημίωση για τις απώλειές τους» εάν «έχουν ζημιωθεί» από τα μέτρα εγκλεισμών του κοροναϊού.
 
Ο Δρ Fuellmich εξηγεί την υπόθεση σε ένα μακρύ βίντεο που κυκλοφόρησε στις 3 Οκτωβρίου:
 
«Σύμφωνα με τους κανόνες του αστικού δικαίου, όλοι όσοι έχουν υποστεί ζημιά από αυτές τις προκαταρκτικές δοκιμασίες κλειδώματος έχουν το δικαίωμα να λάβουν πλήρη αποζημίωση για τις απώλειές τους», λέει ο Fuellmich.
 
“Ειδικότερα, υπάρχει υποχρέωση αποζημίωσης, δηλαδή υποχρέωση αποζημίωσης για την απώλεια κερδών που υπέστησαν εταιρείες και αυτοαπασχολούμενοι ως αποτέλεσμα του κλειδώματος και των άλλων μέτρων.”
 
Η ομάδα του Fuellmich υποστηρίζει ότι οι δοκιμές PCR, όπως προωθούνται από την ΠΟΥ και πολλούς αξιωματούχους δημόσιας υγείας, ευθύνονται για τους υποχρεωτικούς εγκλεισμούς.
 
Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του ΠΟΥ, ο Γερμανός ιολόγος Christian Drosten και ο Lothar Wieler του Γερμανικού Robert Koch-Institut (περίπου ισοδύναμοι με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ), οι δοκιμές PCR «δεν δίνουν καμία ένδειξη λοίμωξης με ιό, πόσο μάλλον μια μόλυνση με SARS-CoV-2 », είπε ο Fuellmich.
 
«Όχι μόνο οι δοκιμές PCR δεν εγκρίνονται ρητώς για διαγνωστικούς σκοπούς, όπως σημειώνεται σωστά σε φυλλάδια που συνοδεύουν αυτές τις δοκιμές, και όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο εφευρέτης του τεστ PCR, Kary Mullis» , συνέχισε.
 
“Αντ ‘αυτού, είναι απλώς ανίκανες να διαγνώσουν οποιαδήποτε ασθένεια.”
 
«Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των Drosten, Wieler και WHO, που έχουν κάνει από την ανακήρυξη της πανδημίας, ένα θετικό αποτέλεσμα δοκιμής PCR δεν σημαίνει ότι υπάρχει λοίμωξη», τόνισε ο Fuellmich.
 
“Εάν κάποιος βγεί θετικός, δεν σημαίνει ότι έχει μολυνθεί με τίποτα, πόσο μάλλον με έναν μεταδοτικό ιό SARS-CoV-2.”
 
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Fuellmich αναφέρθηκε σε μια δημοσίευση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) που ανέφερε ότι «Η ανίχνευση ιικού RNA μπορεί να μην υποδηλώνει την παρουσία μολυσματικού ιού ή να υποδηλώνει, ότι ο 2019-nCoV είναι ο αιτιολογικός παράγοντας για τα κλινικά συμπτώματα. “
 
«Τα επιχρίσματα PCR λαμβάνουν μία ή δύο αλληλουχίες ενός μορίου που είναι αόρατο στο ανθρώπινο μάτι και ως εκ τούτου πρέπει να ενισχυθούν σε πολλούς κύκλους για να γίνει ορατό», εξήγησε ο δικηγόρος.
 
“Ολα τα αποτελέσματα πάνω από 35 κύκλους – όπως ανέφεραν οι The New York Times και άλλοι – θεωρούνται εντελώς αναξιόπιστα και επιστημονικά αδικαιολόγητα.”
 
Στην πραγματικότητα , η δοκιμή PCR που χρησιμοποιήθηκε για τη διάγνωση της COVID-19 αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από τον Drosten, σύμφωνα με το LifeSite News .
 
Αυτές οι διαγνωστικές δοκιμές, όπως είπε ο Fuellmich, «ορίζονται σε 45 κύκλους. Μπορεί αυτό να οφείλεται στην επιθυμία να παράγουν όσο το δυνατόν περισσότερα θετικά αποτελέσματα και να παράσχει έτσι τη βάση για την εσφαλμένη υπόθεση ότι έχει εντοπιστεί μεγάλος αριθμός λοιμώξεων; “
 
«Το τεστ δεν μπορεί να διακρίνει ανενεργή και αναπαραγωγική ύλη» , συνέχισε.
 
«Αυτό σημαίνει ότι ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να συμβεί επειδή το τεστ ανιχνεύει π.χ. ένα κομμάτι συντριμμιών, ένα κομμάτι ενός μορίου, το οποίο μπορεί να μην σηματοδοτεί τίποτα άλλο από το ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου που δοκιμάστηκε κέρδισε μια μάχη με το κοινό κρυολόγημα στο παρελθόν. “
 
Ακόμη και ο Drosten είχε αναγνωρίσει αυτό το πρόβλημα το 2014 , ο Fuellmich υποστήριξε, όταν ο ιολόγος είπε στο πλαίσιο του MERS, μια άλλη ιογενή αναπνευστική ασθένεια, «Εάν, για παράδειγμα, ΈΝΑ τέτοιο παθογόνο τρέχει πάνω από τον ρινικό βλεννογόνο μιας νοσοκόμας για περίπου μια μέρα χωρίς αρρωσταίνει ή να παρατηρείται οτιδήποτε άλλο, τότε είναι ξαφνικά μια υπόθεση MERS. “
 
Ο Fuellmich συνοψίζει: «Εν ολίγοις: Αυτή η δοκιμή δεν μπορεί να εντοπίσει καμία μόλυνση, σε αντίθεση με όλες τις ψευδείς αξιώσεις που δηλώνουν ότι μπορεί.
 
«Μια μόλυνση, η λεγόμενη καυτή λοίμωξη, απαιτεί ο ιός, ή μάλλον: ένα θραύσμα ενός μορίου που μπορεί να είναι ένας ιός, να μην βρίσκεται μόνο κάπου, π.χ. στο λαιμό ενός ατόμου χωρίς να προκαλέσει βλάβη (αυτό θα ήταν μια λοίμωξη από κρύο). “
 
«Αντίθετα, μια καυτή λοίμωξη απαιτεί ο ιός να διεισδύσει στα κύτταρα, να αναπαράγεται εκεί και να προκαλεί συμπτώματα όπως πονοκεφάλους ή πονόλαιμο.
 
«Μόνο τότε ένα άτομο μολύνεται πραγματικά με την έννοια μιας καυτής μόλυνσης, γιατί μόνο τότε είναι ένα άτομο μεταδοτικό, δηλαδή: μπορεί να μολύνει άλλους.
 
«Μέχρι τότε, ο ιός είναι εντελώς ακίνδυνος τόσο για τον οικοδεσπότη όσο και για όλους τους άλλους ανθρώπους με τους οποίους έρχεται σε επαφή ο οικοδεσπότης».
 
Ενώ οι αγωγές κατηγορίας δεν αποτελούν επιλογή στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, ο Fuellmich και οι συνάδελφοί του θέλουν να προσφύγουν σε δικαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά, όπου αυτός ο ειδικός τύπος αγωγής αποτελεί τακτικό μέρος της νομικής πρακτικής.
 
Σε αυτή την αγωγή κατηγορίας για δράση μπορεί στη συνέχεια να συμμετάσχουν “όλα τα εμπλεκόμενα μέρη παγκοσμίως”.
 
«Μέσω ενός διεθνούς δικτύου δικηγόρων που μεγαλώνει με τη μέρα, η γερμανική ομάδα δικηγόρων παρέχει σε όλους τους συναδέλφους τους σε όλες τις άλλες χώρες – δωρεάν – όλες τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων γνωμοδοτήσεων εμπειρογνωμόνων και μαρτυριών εμπειρογνωμόνων που δείχνουν ότι τα PCR τεστ δεν μπορούν να ανιχνεύσουν λοιμώξεις », ανακοίνωσε.
 
Ο Fuellmich είπε ότι έγινε δεκτός στο κοινο στη Γερμανία και στην Καλιφόρνια για 26 χρόνια, ως επί το πλείστον σε δικαστικές διαμάχες «ενάντια σε δόλιες εταιρείες όπως η Deutsche Bank, πρώην μια από τις μεγαλύτερες και πιο σεβαστές τράπεζες στον κόσμο, σήμερα μια από τις πιο τοξικές εγκληματίες οργανώσεις στον κόσμο. “
 
Επίσης μήνυσε τη Volkswagen. «Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο σεβαστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο, σήμερα διαβόητος για την τεράστια απάτη ντίζελ».
 
 
Prantsidis Chris

 

Πηγή

Προβολές : 809


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα