Δικαστής στην Πενσιλβάνια ακύρωσε την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος! – Στον ίδιο δρόμο και η Νεβάδα!

Δικαστής στην Πενσιλβάνια ακύρωσε την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος! – Στον ίδιο δρόμο και η Νεβάδα!

26 Νοεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:491
Μοίρασέ το
 
 
Η δικαστική αυτή νίκη, αν και απέχει ακόμα πολύ για να αντιστραφούν συνολικά τα παναμερικανικά αποτελέσματα που προσωρινά χρήζουν νικητή τον Joseph R. Biden, επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του Ν.Τραμπ ότι υπήρξε ευρεία νοθεία ψήφων που άλλαξε το αποτέλεσμα στις Πολιτείες της Πενσιλβάνια, του Μίσιγκαν, της Τζόρτζια, του Γουισκόνσιν και της Αριζόνα.
 

 
 
 
Η νοθεία, είναι δεδομένη.
 
Αυτό που δεν είναι δεδομένο είναι το αποτέλεσμα των εκλογών.
 
Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Παραμένω παρ’ όλα αυτά, σταθερή στις απόψεις μου, ότι και ο Τράμπ, αποτελεί μέρος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, με πιο … απαλούς όρους διακυβέρνησης.
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ GAVI ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ…
 
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
 
Παρ’ όλα αυτά, δεν θα ήθελα ποτέ να δω στην αμερικανική εξουσία, τον διεστραμμένο ψυχανώμαλο Μπάιντεν.
 

Επιμένει δικαστικά ο Τραμπ για ακύρωση των εκλογών στην Πελσιβάνια | ΑΘΗΝΑ  9,84 

Μια σημαντική εξέλιξη έρχεται από την Πενσιλβανία σε ότι αφορά το νομικό αγώνα του Ν.Τραμπ κατά του εκλογικού αποτελέσματος της 3ης Νοεμβρίου καθώς πολιτειακός δικαστής αμφισβητεί τα αποτελέσματα της Πολιτείας και διέκοψε την επικύρωση τους.

Η δικαστική αυτή νίκη, αν και απέχει ακόμα πολύ για να αντιστραφούν συνολικά τα παναμερικανικά αποτελέσματα που προσωρινά χρήζουν νικητή τον Joseph R. Biden, επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του Ν.Τραμπ ότι υπήρξε ευρεία νοθεία ψήφων που άλλαξε το αποτέλεσμα στις Πολιτείες της Πενσιλβάνια, του Μίσιγκαν, της Τζόρτζια, του Γουισκόνσιν και της Αριζόνα.

Την ίδια στιγμή οι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές στην Πενσιλβανία πραγματοποίησαν μια ακρόαση για τις κατηγορίες νοθείας στις εκλογές.

«Το μόνο που ζητάμε είναι να ακούσετε τα γεγονότα τα οποία παρουσιάζουμε και μετά να τα αξιολογήσετε» είπε ο Rudolph W. Giuliani, ο βασικός δικηγόρος της εκστρατείας Τραμπ και επικεφαλής της νομικής του ομάδας.

Παρουσίασε μάρτυρες οι οποίοι είπαν πως παρά την εργασία τους ως Ρεπουμπλικάνοι παρατηρητές στις εκλογές, εμποδίστηκαν να επιθεωρήσουν τις ταχυδρομικές ψήφους στις πόλεις της Φιλαδέλφειας του Πίτσμπουργκ και αλλού στην Πολιτεία.

Περισσότερες από 670.000 ψήφοι δεν έτυχαν κατάλληλης επιθεώρησης και δεν πρέπει να καταμετρηθούν,

Άλλοι μάρτυρες που πραγματοποίησαν ανάλυση δεδομένων κατήγγειλαν ότι υπήρξε χειραγώγηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η ακρόαση δεν ήταν επίσημη και έλαβε χώρα στο Senate Majority Policy Committee της Πενσιλβάνια στο ξενοδοχείο Wyndham.

Όπως είπε ο γερουσιαστής David Argall, επικεφαλής της Επιτροπής, σκοπός της ακρόασης ήταν να εξετάσει τα δεδομένα. Είπε ότι το γραφείο του έλαβε δεκάδες χιλιάδες τηλέφωνα για παρατυπίες στις εκλογές.

Καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκλογική σκευωρία που έγινε ποτέ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δικαστής στη Νεβάδα προγραμμάτισε ακρόαση για τις 3 Δεκεμβρίου όπου θα επιτραπεί στην νομική ομάδα του Ν.Τραμπ να παρουσιάσει και εκεί τις αποδείξεις της για εκλογική νοθεία, που σημαίνει ότι θα μπορεί να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα και να αποτελέσει η Νεβάδα παράδειγμα και για τις άλλες Πολιτείες.

Το θέμα είναι πως ακόμα κι αν οι Πολιτείες αυτές επιμείνουν στις «μαϊμουδιές» θα έχει αρκετά στοιχεία για να αντιστρέψει το αποτέλεσμα στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Έχει δρόμο ακόμα…

 

Πηγή

Προβολές : 491


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα