Δούλοι του καθεστώτος ακούστε ΚΑΛΑ: “ΔΗΛΩΝΩ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ σε κάθε παράνομη και παρανοϊκή απόφαση της κυβέρνησης και των ειδικών. Πράξτε κατά συνείδηση. Το αν η ΑΤΟΜΙΚΗ ανυπακοή θα γίνει και ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ εξαρτάται από ΕΣΑΣ.”

Δούλοι του καθεστώτος ακούστε ΚΑΛΑ: “ΔΗΛΩΝΩ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ σε κάθε παράνομη και παρανοϊκή απόφαση της κυβέρνησης και των ειδικών. Πράξτε κατά συνείδηση. Το αν η ΑΤΟΜΙΚΗ ανυπακοή θα γίνει και ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ εξαρτάται από ΕΣΑΣ.”

7 Ιουνίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:772
Μοίρασέ το

 

 

-ΑΡΝΟΥΜΑΙ να υποβληθώ σε τεστ

-ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δεχτώ την αντισυνταγματική απαγόρευση μετακίνησης

-ΑΡΝΟΥΜΑΙ να φορέσω μάσκα, είναι ιατρική πράξη και ΔΕΝ συναινώ.

-ΑΡΝΟΥΜΑΙ να κάνω το εμβόλιο εάν αυτό παράνομα καταστεί υποχρεωτικό.

 

Λατρεύω τους νέους ανθρώπους που έχουν την ικανότητα κριτικής σκέψης και αντίστασης.

Δεκατέσσερις μήνες, προσπαθούμε κάποιοι να ξυπνήσουμε τα πρόβατα.

Μέχρι εδώ ήταν… τώρα δίπλα μας, θέλουμε ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. “Δεν είναι δείγμα υγείας, να είσαι καλά προσαρμοσμένος σε μια βαθιά άρρωστη κοινωνία” (JIDDY KRISHNAMURTI)

 

Υ.Γ.2. Πάνο Ντάβαρη, συνυπογράφω κάθε σου λέξη.

 

 

 

Αυτά που θα γράψω απευθύνονται στα λοβοτομημένα φοβικά ανθρωπάκια που λειτουργούν ως ανάχωμα και χρήσιμοι ηλίθιοι των εντολοδόχων σκουπιδιών που έχουμε για “κυβέρνηση”.
Ούτε εμείς ξέραμε πολλά όταν ξεκινούσε όλη αυτή η γελοιότητα εγώ πχ έχω σπουδάσει οικονομικά, μάθαμε όμως και σας αποδείξαμε πως ότι πιστεύετε είναι μπαρούφες με στατιστικές, με άρθρα, με απόψεις σοβαρών επιστημόνων ακομμάτιστων και σίγουρα όχι έμμισθων υπαλλήλων της κυβέρνησης.
Δεν είχαμε καμία ανάγκη να ψάξουμε και να συνεχίζουμε να ψάχνουμε την αλήθεια αλλά εξαρχής κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτή την ιστορία.
Εσείς όμως είστε κλινικές περιπτώσεις και δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ούτε τα προφανή, είτε λόγω έλλειψης αντιληπτικής ικανότητας και κριτικής σκέψης είτε λόγω επικών διαστάσεων ψυχολογικής χειραγώγησης από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα και τους ειδικούς (άσχετους).
Κάποιοι από εσάς δεν έχουν καν το θάρρος να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος και συνεχίζουν να αναπαράγουν τις ίδιες μπουρδολογίες που πλέον είναι εξοργιστικές.
Η παράνοια του κόσμου αντί να μειώνεται αυξάνεται και είναι να απορεί κανείς ένα χρόνο μετά ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει τίποτε; Είπαμε η πλύση εγκεφάλου πέτυχε άλλωστε την προετοίμαζαν χρόνια.
Επειδή όμως ορισμένοι αρχίζετε να ξεφεύγετε εκτός ορίων και να γίνεστε επικίνδυνοι και ενοχλητικοί προς τους άλλους ανθρώπους πιστεύοντας στο μυαλό σας ότι έχετε δίκιο και κατέχετε γνώση πάμε για μία τελευταία φορά για να τελειώνουμε μαζί σας, έτσι και αλλιώς χαμένη υπόθεση είστε.
Δούλοι του καθεστώτος ακούστε ΚΑΛΑ:
-ΑΡΝΟΥΜΑΙ να υποβληθώ σε τεστ αν τεθεί ως προαπαιτούμενο για να συνεχίσω να εργάζομαι, είμαι κατοχυρωμένος νομικά διότι ΕΙΝΑΙ ιατρική πράξη και ΔΕΝ συναινώ.
ΚΑΤΟΧΥΡΏΝΟΜΑΙ από τα εξής: από τον ΚΙΔ, από το Σύνταγμα, από διεθνή καταστατικά και διεθνείς συμβάσεις (Κώδικας Νυρεμβέργης, Οικουμ. διακήρυξη δικαιωμάτων ανθρώπου 1948, ΕΣΔΑ Ρώμη 1950, Ελσίνκι 1964, Διεθνή συμφωνία Ο.Η.Ε. 1997, Οικουμ. διακήρυξη UNESCO για βιοηθική και ανθρώπινα δικαιώματα 2005, καταστατικό δικαστηρίου Χάγης).
Το κυριότερο, έχω σώας τας φρένας σε αντίθεση με εσάς που αισθάνεστε άρρωστοι αλλά η αρρώστια που έχετε είναι μέσα στο κεφάλι σας. Εντάξει ζωντανοί νεκροί;
-ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δεχτώ την αντισυνταγματική απαγόρευση μετακίνησης με οποιοδήποτε τρόπο αυτή παρουσιάζεται.
Το σύνταγμα της χώρας μου λέει ότι μπορώ να πάω ΟΠΟΥ θέλω και ΟΠΟΤΕ θέλω μέσα στη χώρα μου και αυτό δεν καταλύεται ούτε εν καιρώ ΠΟΛΕΜΟΥ άλλωστε η ΕΛΕΥΘΕΡΗ μετακίνηση ανήκει στον σκλήρο πυρήνα των δικαιωμάτων.
Εντάξει καραντινομάχοι;
-ΑΡΝΟΥΜΑΙ να φορέσω μάσκα, είναι ιατρική πράξη και ΔΕΝ συναινώ.
Πάλι, είμαι κατοχυρωμένος από τον ΚΙΔ, από το Σύνταγμα, από διεθνή καταστατικά και διεθνείς συμβάσεις (Κώδικας Νυρεμβέργης, Οικουμ. διακήρυξη δικαιωμάτων ανθρώπου 1948, ΕΣΔΑ Ρώμη 1950, Ελσίνκι 1964, Διεθνή συμφωνία Ο.Η.Ε. 1997, Οικουμ. διακήρυξη UNESCO για βιοηθική και ανθρώπινα δικαιώματα 2005, καταστατικό δικαστηρίου Χάγης).
ΔΕΝ θα καταστρέψω την υγεία μου και είναι δικαίωμα μου να ΑΝΑΠΝΕΩ ελεύθερα.
Εντάξει μασκοφόροι κλόουν;
-ΑΡΝΟΥΜΑΙ να κάνω το εμβόλιο εάν αυτό παράνομα καταστεί υποχρεωτικό.
Είμαι ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ νομικά από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ και τις προαναφερθείσες διεθνείς συμβάσεις και συμφωνίες.
ΚΑΝΕΙΣ δεν θα με αναγκάσει να κάνω κάτι που ΔΕΝ θέλω και αν το προσπαθήσει εκβιαστικά θα ασκήσω τα ΝΟΜΙΜΑ δικαιώματα μου και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΕΧΩ κριτική σκέψη και λογική και ΔΕΝ θέλω να εμβολιαστώ διότι πολύ απλά ποτέ δεν με απασχολούσε να κάνω εμβόλια για ιούς που στο χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα θα με ανάγκαζαν να πάρω μία ήπια αντιβίωση και μία παρακεταμόλη χωρίς να απουσιάζω από την εργασία μου και να διακόψω τις υπόλοιπες δραστηριότητες μου, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα όπως αποδεικνύεται βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επικίνδυνο και πειραματικό εμβόλιο το οποίο σκοταδιστικά επιβάλλεται σιγά σιγά στην ανθρωπότητα.
Εντάξει εμβολιομάχοι υγειονομικοί και μη;
Τέλος,
-ΔΗΛΩΝΩ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ σε κάθε παράνομη και παρανοϊκή απόφαση της κυβέρνησης και των ειδικών.
Πράξτε κατά συνείδηση. Το αν η ΑΤΟΜΙΚΗ ανυπακοή θα γίνει και ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ εξαρτάται από ΕΣΑΣ.

 

Πηγή

Προβολές : 772


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα