Είμαστε προετοιμασμένοι για το 2025; (βίντεο)

Είμαστε προετοιμασμένοι για το 2025; (βίντεο)

21 Νοεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:680
Μοίρασέ το
 
Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τη ζωή αυτή τη στιγμή στον 21ο αιώνα,ότι τώρα είμαστε ζώα που μπορούν να μας χακάρουν.  (να παρέμβουν σε εμάς νοητικά και σωματικά )
Yuval Noah Harari

 

Ο Yuval Noah Harari είναι ιστορικός, φιλόσοφος και συγγραφέας μπεστ σέλλερ .

Γεννημένος στη Χάιφα του Ισραήλ το 1976, ο Harari έλαβε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2002 και είναι σήμερα λέκτορας στο Τμήμα Ιστορίας του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ.

Τα βιβλία του έχουν πουλήσει 27 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Το 2018 και το 2020, ο Yuval Noah Harari έκανε βασικές ομιλίες για το μέλλον της ανθρωπότητας στο ετήσιο μίτινγκ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Ο Harari συνομιλεί τακτικά για παγκόσμια ζητήματα με αρχηγούς κρατών και είχε δημόσιες συνομιλίες με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μάρκ Ρουτ και με τον Αυστριακό καγκελάριο Σεμπαστιάν Κούρτς.

Συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας, την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ της Γερμανίας, τον πρόεδρο Mauricio Macri της Αργεντινής, τον πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier της Γερμανίας και τον δήμαρχο Ying Yong της Σαγκάης.

Το 2018, ο Yuval παρουσίασε την πρώτη ομιλία TED που έγινε ως ψηφιακό είδωλο (digital avatar) και το 2019, έκανε μια μαγνητοσκοπημένη συζήτηση για την τεχνολογία και το μέλλον της κοινωνίας με τον Mark Zuckerberg, τον CEO του Facebook.

Ο καθηγητής Harari δίνει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο για τα θέματα που αναπτύσσει στα βιβλία και τα άρθρα του και έχει συγγράψει για εκδόσεις όπως ο Guardian, οι Financial Times, οι New York Times, οι Times, ο Economist και το Nature.

Διαθέτει επίσης εθελοντικά τις γνώσεις και το χρόνο του, σε διάφορους οργανισμούς και κοινά .

 

Είμαστε προετοιμασμένοι για το 2025;

Πηγή

Προβολές : 680


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα