“Είναι αδίστακτοι! Προχωρούν στην ηλεκτρονική υποδούλωση του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός εάν δεν αντιδράσει το 2021, θα είναι το έτος – ταφόπλακα του ελληνισμού...»

“Είναι αδίστακτοι! Προχωρούν στην ηλεκτρονική υποδούλωση του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός εάν δεν αντιδράσει το 2021, θα είναι το έτος – ταφόπλακα του ελληνισμού...»

2 Νοεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:660
Μοίρασέ το

 

“Ο Μητσοτάκης και η παρέα του έχουν σχέδιο να κάνουν έφοδο και να αρπάξουν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες από τις οποίες μπορούν να κερδίσουν πολλά.

Μετά την μηχανοργάνωση που έχει πετύχει ο Πιερρακάκης και την ηλεκτρονική ταυτότητα που θα υποχρεωθεί να πάρει ο καθένας, ο κάθε Έλληνας θα είναι πλέον ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δούλος!”

 
 
Ο Ελληνικος λαός αν δεν ξεσηκωθεί, αν δεν ρίξει την κυβέρνηση των ναζιστών και των ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ  ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

 

Από γνώστη των καταστάσεων:

«Ο Μητσοτάκης και η παρέα του έχουν σχέδιο να κάνουν έφοδο και να αρπάξουν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες από τις οποίες μπορούν να κερδίσουν πολλά.

Μετά την μηχανοργάνωση που έχει πετύχει ο Πιερρακάκης και την ηλεκτρονική ταυτότητα που θα υποχρεωθεί να πάρει ο καθένας, ο κάθε Έλληνας θα είναι πλέον ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δούλος! 

Μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες θα ξεδιπλώσουν το σχέδιό τους και από εκεί που ως τώρα έδιναν λεφτά, τώρα ήρθε η ώρα για να τα πάρουν πολλαπλάσια κι ολόκληρη την ιδιωτική περιουσία των ελλήνων.

Αυτό που τρέμουν είναι μην προλάβει και τους χαλάσει τα σχέδια ο Ερντογάν!

Γι’ αυτό υποχωρούν διαρκώς…

Τρέμουν μην συμβεί το παραμικρό με τους Τούρκους και η λεηλάτηση της χώρας από την «συμμορία» τους, πάει περίπατο κι οι ίδιοι ψάχνουν πού να κρυφτούν…

Αντιδρούν απέναντι στους Τούρκους (δες Έβρο) στον βαθμό που δεν θέλουν να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός εναντίον τους.

Μετά την φιέστα στον Έβρο “παρέλαση” κάνουν πάλι οι λαθραίοι…

Μην εκπλαγείς, αν δεις τους Τούρκους πάνω σε νησί κι αυτοί να λένε “πάμε σε διαπραγματεύσεις” και να μην κάνουν τίποτα!

Οι στρατιωτικοί δεν ξέρω…

Είναι επηρμένοι αλαζόνες.

Ο ίδιος κι όσοι τον απαρτίζουν είναι κυνικά κολεγιόπαιδα που διψάνε για ισχύ.

Δεν έχουν ιδέα για την κατάσταση της κοινωνίας και ούτε τους νοιάζει… “Δεν μας βλέπουν!”.

Προχωρούν στην ηλεκτρονική υποδούλωση του ελληνικού λαού, με αντίτιμο να λεηλατήσουν τις δημόσιες υπηρεσίες που θα τους αποφέρουν τεράστια κέρδη εις βάρος του λαού μας. 

Είναι αδίστακτοι! 

Ο ελληνικός λαός εάν δεν αντιδράσει το 2021, θα είναι το έτος – ταφόπλακα του ελληνισμού…»

 

topothoumeno.blogspot.com

 

Πηγή

Προβολές : 660


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα