Εθνικά-τραπεζικά εγκλήματα, κουμπάροι Υπουργών, πλαστά πτυχία, σκανδαλώδεις δικαστικές αποφάσεις και η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Εθνικά-τραπεζικά εγκλήματα, κουμπάροι Υπουργών, πλαστά πτυχία, σκανδαλώδεις δικαστικές αποφάσεις και η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων

15 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:328
Μοίρασέ το

 

Ο Σύλλογος εργαζομένων στην ΕΘΝΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ καταγγέλλει εθνικό τραπεζικό έγκλημα.

Μαζί της όχι ένας ή δυο, αλλά καμιά σαρανταριά βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ) με ερώτηση στη Βουλή καταγγέλλουν το ξεπούλημα και την δημιουργεί όχι άριστης επιχείρησης, αλλά μονοπωλίου και μάλιστα όχι με χρήματα εισαγόμενα, αλλά με χρήματα κρατικά, δηλαδή δάνειο απο Τράπεζες.

 

ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
Αλήθεια, σε τι διαφέρουν οι ΜΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;
ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Αφορμή για αυτή την μικρή έρευνα-ρεπορτάζ:

  1. Οι άριστοι που υποσχέθηκε ότι θα βάλει στην κυβέρνηση για άριστα αποτελέσματα ο κ.Μητσοτάκης.

2. Η παρέμβαση της Ενωσης Δικαστών και εισαγγελέων ,η οποία ζητά(και σωστά)να αφεθούν ήσυχοι οι δικαστές και να μην προγράφονται, ώστε να αποδώσουν σωστά (σ.σ.και άριστα προσθέτουμε εμείς) Δικαιοσύνη.

3. Η εμφάνιση πολιτικών σε υποθέσεις που αφορούν αρίστους-μαϊμού, αλλά και κρατικό-κοινοτικό χρήμα και η συμπεριφορά ορισμένων δικαστικών λειτουργών σε τέτοιες ακριβώς υποθέσεις.

Με τη σειρά:

Α. Ακόμα και ο ανηψιός του Χαρίλαου Φλωράκη πέρασε την ωραία ζωή του όχι σε κάποια χώρα υπαρκτού σοσιαλιστικού παραδείσου,αλλά στη Γαλλία της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ.

Τώρα σε προφανώς ώριμη ηλικία δίνει συμβουλές με κείμενά του μέσα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Αλαφούζου.

Οταν δεν γράφει εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου, δικαιολογώντας την επιλογή Κυριακού Μητσοτάκη, επιτίθεται στον Αλ.Τσίπρα, γιατί σε αντίθεση με τα σχέδια Φλωράκη, ούτε ήθελε, ούτε βοήθησε τα αριστεία και τους αρίστους.

Θυμίζουμε(για τον ανηψιό και τα αριστεία του) ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι καθηγητής (Νομικής)του Πανεπιστημίου της Αθήνας(από το οποίο απλώς περάσαμε και τελειώσαμε η σημερινή πρόεδρος Α.Σακελλαροπούλου και μερικές δεκάδες χιλιάδες ακόμα…) με βαρύ επιστημονικό βιογραφικό.

Β. Ο Υπουργός της σημερινής κυβέρνησης Α.Πατέλης έφτασε στο άλλο άκρο.

Χλεύασε τα διδακτορικά και είπε ότι τα παίρνουν τεμπέλκδες που αντι να δουλεύουν παραγωγικά σπουδάζουν για διδακτορικό 3-5 χρόνια.

Ο Υπουργός αυτός ( θα έπρεπε να) ξέρει ότι ο πρωθυπουργός του ήταν πριν μερικά χρόνια Υπουργός Μεταρρύθμισης.

Και ξεκίνησε τότε μια έρευνα για το ποιοί έχουν πραγματικά πτυχία και είναι πραγματικά άριστοι καί όχι πτυχία-μαϊμού και είναι άριστοι-μαϊμού.

Δεν το ξέρει γιατί τότε πιθανόν εργαζόταν άριστα κάπου μεταξύ της Γκόλντμαν Σάκς και επιχειρήσεων του επιχειρηματία Πόλσον.

Η Γκόλντμαν είναι αυτή που έφτιαξε τα στοιχεία-μαϊμού με τα οποία η Ελλάδα παρουσιάστηκε ως δήθεν άριστη και μπήκε στην ΟΝΕ με όρους καταστροφικούς για τη μεσσαία και φτωχή τάξη,της οποίας οι οικονομίες μηδενίστηκαν σχεδόν.

Για πιθανή δωροδοκία κυβερνητικών παραγόντων εκείνης της εποχής ,με αφορμή καταγγελίες και απο ΗΠΑ άρχισε έρευνα ο γνωστός Εισαγγελέας κ.Αγγελής.

Ας τον ρωτήσουν όλοι οι προαναφερόμενοι τι απέγινε η έρευνα αυτή…

Ο Πόλσον αγόρασε την κρατική και συντηρούμενη με ευρωπαϊκό-κρατικό χρήμα Τράπεζα Πειραιώς.

Τότε λοιπόν βρέθηκαν όχι μόνο μέχρι την πρωθυπουργική αυλή “άριστοι”και “άριστες” με πτυχία μαϊμού,αλλά και δήθεν πανεπιστήμια στην Ιταλία και κάποια πραγματικά στην Κύπρο που μοίραζαν πτυχία σε …εργαζόμενους μακριά και σε γόνους πολτικών και σε “επώνυμους” χωρίς να έχουν πραγματικές σπουδές.

Θα δείτε στο τέλος σχετικά ερωτήματα ενός ενεργού πολίτη συγκεκριμένα για τον Υπουργό κ.Πατέλη και τον Πρωθυπουργό και φυσικά αρμόδιους Υπουργούς.

Θα αντιληφθείτε ότι κάθε άλλο παρά αρίστους παράγει (και)η σημερινή κυβέρνηση και θα αξιολογήσετε τα παραμύθια περί των αρίστων που θα επανέφεραν τη χώρα στην κανονικότητα.

Τα ερωτήματα λοιπόν και προς την κ.Κεραμέως και προν τον ΔΟΑΤΑΠ:

“Σε έκθεση των επιθεωρητών δημοσίας διοίκησης, που εκκρεμεί στη δικαιοσύνη περιγράφεται ένα σκάνδαλο αναγνώρισης πτυχίων πανεπιστημίου της Ιταλίας.

                Συγκεκριμένα, πιστοποιητικά σπουδών ιταλικού πανεπιστημίου, έχουν αναγνωριστεί ως ισότιμα πτυχία μεταπτυχιακών σπουδών ελληνικών πανεπιστήμιων.

                Όταν το ίδιο πανεπιστήμιο της Ιταλίας βεβαιώνει ότι πρόκειται για πιστοποιητικά παρακολούθησης μαθήματων.

ΕΡΩΤΗΣΗ

α Ποιός είναι ο αριθμός αυτών των μεταπτυχιακών πτυχίων ;

β Ποιά περίοδο έχουν αναγνωριστεί ;

γ εξακολουθούν σήμερα να ισχύουν ;

δ η αναγνώριση τους μετά το πόρισμα ανακλήθηκε ;

ε ένα τέτοιο πτυχίο έχει αναγνωριστεί το φθινόπωρο του 2019 σε μια υπάλληλο του ΔΟΑΤΑΠ ;

ζ Ποιοί υπάλληλοι του ΔΟΑΤΑΠ ευθύνονται για το σκάνδαλο ;

η έχουν επιβληθεί κυρώσεις ;

Ο ΕΡΩΤΩΝ –ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ”

Η Ενωση δικαστών και Εισαγγελέων παρενέβη με αφορμή το πρόβλημα συνεπιμέλειας παιδιών σε περιπτώσεις(πολλές…) διαζυγίων.

Και γράφει στην ανακοίνωσή της ότι δεν πρέπει να γίνονται επιθέσεις σε δικαστές και να τους προγράφουν δημόσια για αποφάσεις που εξέδωσαν καθώς εκείνοι δεν μπορούν να απαντήσουν και να υπερασπιστούν τις αποφάσεις τους.

Ο θόρυβος δημιουργείται απο “μπαμπάδες” που αποκλείονται απο την συν-επιμέλεια γιατί τα μικρά παιδιά τα επιμελούνται οι μητέρες.

Εν πολλοίς ο θόρυβος είναι τεχνητός και τον κάνουν ορισμένα δικηγορικά γραφεία για να βάλουν απο τα παράθυρα “μουσουλμανικά” δικαιώματα σε ισχυρούς “μπαμπάδες”.

Να έχουν δηλαδή επίσημα συζυγο, ανεπίσημα φιλενάδα την ασκουμένη ή συνεργάτιδα του γραφείου,ανεπίσημα και κάποια άλλη και όταν η συζυγος τους χωρίσει να την εκβιάζουν με τα χρήματα και τα παιδιά.

Συνήθως οι δικαστές σωστά αποφασίζουν εκτός εξαιρέσεων και άρα ας δουν τις εξαιρέσεις και όχι τον τεχνητό θόρυβο. Π.χ.τι συν-επιμέλεια θα έχει ένας “μπαμπάς” με ποινικό μητρώο και συμμετοχή σε εγκληματική δραστηριότητα ή ένας μπαμπάς με ..χαρέμι;

Υπάρχει φυσικά και η άλλη πλευρά: Στις 4 Ιουνίου 2021 κάθεται στο εδώλιο στα Γιάννενα,μία δικαστίνα με βαρύτατο κατηγορητήριο.

Σε υπόθεση διαζυγίου και επιμέλειας παιδιών κλπ συνήψε δεσμό με τον επιστήμονα συζυγο και τσάκισε στην κυριολεξία την σύζυγο και μητέρα.

Καραμπινάτο κατηγορητήριο.

Η δικαστίνα υπηρετεί και σήμερα κανονικά και περιμένουμε να δούμε αν αμετάκλητα θα καταδικαστεί και ως τότε τι θα κάνει…

Δικαστές την παρέπεμψαν και αποδεικνύουν ότι υπάρχουν δικαστές για όλους,χωρίς με αυτό να προεξοφλούμε την ενοχή της,αν και το κατηγορητήριο βγάζει μάτια!!!

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει επικεφαλής τον κ.Μεγάλου.Και χειρίζεται το κακούργημα της αρπαγής κρατικών χρημάτων από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ με τη μορφή δανείων.

Πήγε να συγκαλυφθεί δικαστικά ,αλλά η δημοσιότητα απέτρεψε την συγκάλυψη.

Εφτιαξαν ειδικό νόμο,έκοψαν-έραψαν και πάλι είναι τόσα πολλά τα λεφτά(μισό δις!!!)που δικαστές δυσκολέυονται να θάψουν την δικογραφία.

Οταν τα δάνεια απο την Αγροτική έφτασαν στην Πειραιώς και ο κ.Μεγάλου έγινε Διοικητής είχαν την λαμπρή ιδέα να εμφανίσουν με επίσημο τρόπο την σύζυγο του κ.Μεγάλου,την κ.Γεωργακοπούλου να προσγειώνεται στη…Νέα Δημοκρατία και να εμφανίζει δημόσια πολιτική δραστηριότητα.

Στο Κόμμα που ελέγχεται από την Τράπεζα και είναι υπόδικο!!!

Καταπίνεται χωρίς κριτική αυτή η δημοσιότητα;Μπορέι να μην γίνει έρευνα για την διαχείριση της Τράπεζας στα κρατικά-κοινοτικά της χρήματα;

Εάν παρακολουθήσει κανείς την δημοσιότητα θα βρει έναν κουμπάρο σημερινού Υπουργού σε φωτογραφίες με τον Υπουργό και διάφορους άλλους επίσης υπουργούς της σημερινής και παλαιότερων κυβερνήσεων.

Θα βρει σημειώσεις ελεγκτών ότι τεράστια ποσά του εν λόγω βγήκαν και στο εξωτερικό.

Θα βρει ότι ο εν λογω ρύθμισε με την Τράπεζα Πειραιώς δάνιά με …ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ εταιρεία του.

Θα βγεί δικαστική απόφαση(4578…)στην οποία οι δικαστές γράφουν ότι δεν γνώριζε η τράπεζα ότι είχε πτωχεύσει ο κουμπάρος υπουργού και φίλος υπουργών.

Εάν πάει στη δικογραφία θα βρεί έγγραφα του κουμπάρου στα οποία γράφει ότι σε συνεργασία με την Τράπεζα ρύθμισε το δάνειο στην…ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ εταιρεία και ήξερε καλά η Τράπεζα με ποιό νομικό πρόσωπο έκανε συναλλαγή εκατομμυρίων ευρώ.

Υστερα θα βρεί ότι επι ΣΥΡΙΖΑ οι δικαστές δικαίωσαν την Τράπεζα και υποχρέωσαν τον κουμπάρο και φίλο σημερινών υπουργών να δώσει στην Τράπεζα εκατομμύρια ευρώ.

Η υπόθεση πήγε στο Εφετείο ακριβώς λίγο πριν βγει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία στην οποία προσγειώθηκε και η συζυγος του Διοικητή της Τράπεζας Πειραιώς ως πολιτικό στέλεχος,άσχετο με την Τράπεζα του συζύγου της.

Δηλαδή η υπόθεση δικάστηκε τον Φλεβάρη του 2019.Πολύ κρίσιμη για το κρατικό-κοινοτικό χρήμα.Πολύ κρίσιμη για τον κουμπάρο και φίλο Υπουργών , πασίγνωστο Ελληνα επιχειρηματία.

Αν και πάμε τρίτο χρόνο απόφαση ΔΕΝ βγήκε ακόμα!!!

Θα πει κανείς αργούν αυτές οι αστικού τύπου υποθέσεις…Αμ δε…

Μια άλλη πλευρά της ίδιας υπόθεσης εκδικάστηκε σε άλλο δικαστήριο τον Γενάρη του 2021.Η απόφαση βγήκε σε λιγότερο από 80 …ημέρες!Αυτή ήταν καλή(χωρίς χρήματα όμως…) για τον κουμπάρο-φίλο Υπουργών και για την Τράπεζα.

Πως γίνεται και καθυστερεί αυτή η απόφαση τόσα χρόνια με πρωταγωνιστές -αντιδίκους μια Τράπεζα κρατική με κρατικό-κοινοτικό χρήμα και έναν κουμπάρο-φίλο Υπουργών και αντικείμενο εκατομμύρια;

Μήπως δεν είναι αντίδικοι πια και ας πάνε στο καλό τα παλιοεκατομμύρια αν δεν βρεθεί κανένας ιδιώτης να του φάει η τράπεζα για να ισοφαρίσει την χασούρα από τον κουμπάρο-φίλο;

Ακόμα και η αναίρεση(που θέλει αρετή και τόλμη) για την τρομερή υπόθεση του ναρκόπλοιου ΝΟΟΡ 1έγινε πολύ πιο γρήγορα…

Κρατικό χρήμα είναι και αυτό της Εθνικής Τράπεζας.

Και αυτό απο την κοινότητα προέρχεται και ελέγχεται.

Ο Σύλλογος εργαζομένων στην ΕΘΝΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ καταγγέλλει εθνικό τραπεζικό έγκλημα.

Μαζί της όχι ένας ή δυο, αλλά καμιά σαρανταριά βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ) με ερώτηση στη Βουλή καταγγέλλουν το ξεπούλημα και την δημιουργεί όχι άριστης επιχείρησης,αλλά μονοπωλίου και μάλιστα όχι με χρήματα εισαγόμενα,αλλά με χρήματα κρατικά,δηλαδή δάνειο απο Τράπεζες.

Μια επιχείρηση (ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑλΙΣΤΙΚΗ) με κέρδη κάπου 100 εκατομ το χρόνο ξεπουλιέται για 234 εκατομμύρια.

Δηλαδή ο αγοραστής στον τόκο να βάλει τα κέρδη βγάζει το ποσό της αγοράς και του μένουν και από την πρώτη ημέρα στην τσέπη χρήματα.

Υποτίθεται ότι εξυγιαίνεται η οικονομία,όταν πουλάει κανείς παθητικές επιχειρήσεις.

Αλλα με κερδοφόρες τι σόϊ εξυγίανση είναι;

Και αν ο αγοραστής απολύσει και κάμποσους,όπως γίνεται τώρα σε μια άλλη ασφαλιστική τράπεζας που πουλήθηκε γίνεται εξυγίανση η ζημιά στην οικονομία;

 

Πηγή

Προβολές : 328


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα