Εκατοντάδες ΕΙΔΙΚΟΙ επιστήμονες/επαγγελματίες υγείας απ’ όλο τον κόσμο, ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στην μαζική ψύχωση COVID-19

Εκατοντάδες ΕΙΔΙΚΟΙ επιστήμονες/επαγγελματίες υγείας απ’ όλο τον κόσμο, ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στην μαζική ψύχωση COVID-19

18 Σεπτεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:396
Μοίρασέ το

 

Η συλλογικότητα εξετάζει την πραγματική επικινδυνότητα του ιού, την παραποίηση των στοιχείων, τον ρόλο του ΠΟΥ, τις επιπτώσεις του εγκλεισμού ή της χρήσης μάσκας, και συγκεκριμένα, ζητά από τις κυβερνήσεις “να άρουν τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις των πολιτών”.

 

Μας έστειλαν το παρακάτω και το αναδημοσιεύουμε.

Τα συμπεράσματα και η κριτική δικά σας.

Μια συλλογικότητα επαγγελματιών υγείας έδωσε στη δημοσιότητα στις 28/8/20 ένα «Μήνυμα διεθνούς συναγερμού» απευθυνόμενο στις κυβερνήσεις και στους πολίτες ολόκληρου του κόσμου.

 

Μεταξύ αυτών που υπογράφουν συγκαταλέγονται γιατροί αρκετών χωρών και πολλοί καθηγητές Ιατρικής, εκ των οποίων ο μικροβιολόγος και ειδικός στις λοιμώδεις και τροπικές νόσους, Martin Haditsh.

Η συλλογικότητα εξετάζει την πραγματική επικινδυνότητα του ιού, την παραποίηση των στοιχείων, τον ρόλο του ΠΟΥ, τις επιπτώσεις του εγκλεισμού ή της χρήσης μάσκας, και συγκεκριμένα, ζητά από τις κυβερνήσεις “να άρουν τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις των πολιτών”.

Μπορείτε εδώ να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο στα Αγγλικά και στα Γαλλικά.

Καλούνται  όσοι επαγγελματίες υγείας επιθυμούν, να συμμετάσχουν στη συλλογική κίνηση “Ενωμένοι Επαγγελματίες Υγείας”, να στείλουν μήνυμα με τα στοιχεία τους (όνομα, επαγγελματική ιδιότητα, χώρα) στο μέηλ: [email protected]

Ακολουθεί μετάφραση του πλήρους κειμένου της επιστολής, από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.

Εμείς, επαγγελματίες της Υγείας από διάφορες χώρες του κόσμου:

1. Λέμε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ όλα αυτά τα τρελά και δυσανάλογα μέτρα που ελήφθησαν από την αρχή της μάχης κατά του SARS-CoV-2 (καραντίνα, σταμάτημα της οικονομίας και της εκπαίδευσης, κοινωνική αποστασιοποίηση, μάσκες για όλους, κλπ) γιατί αυτά είναι εντελώς αδικαιολόγητα, δεν βασίζονται σε καμιά επιστημονική απόδειξη και παραβιάζουν τις βασικές αρχές της Ιατρικής. Αντίθετα υποστηρίζουμε βεβαίως λογικά μέτρα, όπως τις οδηγίες πλυσίματος χεριών, το να φτερνιστεί ή να βήξει κανείς στον αγκώνα του, τη χρήση χαρτομάντηλου μιας χρήσης κλπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη μ’ έναν νέο ιό: γνώρισε τον H2N2 το 1957, τον H3N2 το 1968,τον SARS-CoV το 2003, τον H5N1 το 2004, τον H1N1 το 2009, τον MERS-CoV το 2012 και αντιμετωπίζει όλα τα χρόνια τον ιό της εποχικής γρίπης. Ωστόσο, κανένα από τα μέτρα που ελήφθησαν για τον SARS-CoV-2 δεν πάρθηκε γι’ αυτούς τους ιούς.

Μας λένε:

«Αλλά ο SARS-CoV-2 είναι πολύ μεταδοτικός»

κι απαντάμε:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Αυτός ο ισχυρισμός απορρίφθηκε επίσης από τους ειδήμονες διεθνούς εγνωσμένου κύρους (1). Μια απλή σύγκριση με τους άλλους ιούς φανερώνει ότι η μεταδοτικότητα του του SARS-CoV-2 είναι μέτρια (2, 3). Αρρώστιες όπως η ιλαρά μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ πιο μεταδοτικές. Για παράδειγμα, ένα άτομο με ιλαρά μπορεί να μολύνει ως και 20 άτομα, ενώ ένα άτομο μολυσμένο από αυτόν τον κορωνοϊό δεν μολύνει παρά 2 ή 3, ήτοι: 10 φορές λιγότερους από ό,τι η ιλαρά.

 

«Αλλά, αυτός είναι ένας νέος ιός»
κι απαντάμε:
ο H1N1 κι οι άλλοι ιοί που αναφέραμε ήταν επίσης νέοι ιοί. Ωστόσο: δεν θέσαμε σε καραντίνα τις χώρες, δεν μπλοκάραμε την παγκόσμια οικονομία, δεν παραλύσαμε το εκπαιδευτικό σύστημα, δεν κάναμε κοινωνική αποστασιοποίηση και δεν είπαμε στα υγιή άτομα να φορούν μάσκες. Επιπλέον, κάποιοι ειδικοί λένε ότι είναι πιθανό αυτός ο ιός να κυκλοφορούσε ήδη από πριν, χωρίς να το έχουμε αντιληφθεί (4).

 

«Αλλά, δεν έχουμε εμβόλιο»
κι απαντάμε:
στην αρχή του H1N1 δεν είχαμε επίσης εμβόλιο, όπως στην εποχή του SARS-CoV. Ωστόσο: δεν θέσαμε σε lockdown τις χώρες, δεν μπλοκάραμε την παγκόσμια οικονομία, δεν παραλύσαμε το εκπαιδευτικό σύστημα, δεν κάναμε κοινωνική αποστασιοποίηση και δεν είπαμε στα υγιή άτομα να φορούν μάσκες.

 

«Αλλά αυτός ο ιός είναι πολύ πιο θανατηφόρος»
κι απαντάμε:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Συγκρίνοντας απλώς με τη γρίπη και λαμβάνοντας υπόψιν την περίοδο μεταξύ 1ης Νοεμβρίου και 31ης Μαρτίου, είχαμε παγκόσμια (όταν λήφθηκαν αυτά τα μέτρα) 860.000 κρούσματα και 40.000 θανάτους, τη στιγμή που η γριπη κατά το ίδιο διάστημα 5 μηνών προσβάλλει, κατά μέσο όρο, 420 εκατ. ανθρώπους και σκοτώνει 270.000. Επιπλέον, το ποσοστό θνησιμότητας που ανακοίνωσε ο ΠΟΥ (3,4%) υπερεκτιμήθηκε κατά πολύ και απορρίφθηκε εξαρχής από κορυφαίους ειδικούς επιδημιολόγους (5). Όμως, ακόμη και αν δεχτούμε αυτό το ποσοστό θνησιμότητας, διαπιστώνουμε ότι αυτός ο κορονωϊός είναι τρεις φορές λιγότερο θανατηφόρος από αυτόν του 2003 (10%) και 10 φορές λιγότερο θανατηφόρος από αυτόν του 2012 (35%).

 

«Αλλά ο COVID-19 είναι μια σοβαρή ασθένεια»
κι απαντάμε:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Ο SARS-CoV-2 είναι ένας ήπιος ιός για τον γενικό πληθυσμό, γιατί δίνει κατά το 85% ήπιες μορφές, το 99% των μολυσμένων υποκειμένων θεραπεύονται, δεν αποτελεί έναν κίνδυνο για τις έγκυες γυναίκες όσο και για τα παιδιά (αντίθετα με τη γρίπη), εξαπλώνεται λιγότερο γρήγορα απ’ ό,τι η γρίπη (6) και το 90% των ατόμων που πέθαναν είναι ηλικιωμένοι (που οφείλουν βεβαίως να προστατεύονται όπως και οι άλλες ευπαθείς ομάδες). Γι’ αυτό ειδήμονες χαρακτήρισαν «ντελίριο» την διατύπωση ότι είναι μια σοβαρή ασθένεια και δήλωσαν στις 19 Aυγούστου τρέχοντος, ότι «δεν είναι χειρότερη από τη γρίπη» (7).

 

«Αλλά, υπάρχουν άτομα ασυμπτωματικά»
κι απαντάμε:
στη γρίπη επίσης, το 77% των μολυσμένων υποκειμένων είναι ασυμπτωματικά και μπορούν επίσης να μεταδώσουν τον ιό (8). Ωστόσο: δεν λέμε κάθε χρόνο στους υγιείς να φέρουν μάσκες και να τηρούν κοινωνική αποστασιοποίηση παρά το ότι η γρίπη μολύνει 1 δις άτομα και σκοτώνει 650.000.

 

«Αλλά αυτός ο ιός προκαλεί κορεσμό στα νοσοκομεία»
κι απαντάμε:
Αυτό είναι ΛΑΘΟΣ. Ο κορεσμός δεν αφορά παρά κάποια νοσοκομεία, αλλά κάνουμε τον κόσμο να πιστεύει ότι όλο το νοσοκομειακό σύστημα κορέσθηκε ή ότι ο κορεσμός είναι επικείμενος, ενώ υπάρχουν χιλιάδες νοσοκομεία σε κάποιες χώρες. Είναι λογικό κι αληθινό να αποδίδουμε, για παράδειγμα, σε 1000 ή 2000 νοσοκομεία μια κατάσταση που επηρεάζει μόνο 4 ή 5 νοσοκομεία; Δεν είναι παράξενο που κάποια νοσοκομεία έφτασαν να είναι υπερπλήρη, επειδή ήταν επίκεντρα της επιδημίας (όπως στη Λομβαρδία της Ιταλίας, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ). Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε πολλές χώρες τα νοσοκομεία έρχονταν σε κατάσταση κορεσμού (όπως και οι ΜΕΘ) και σε προηγούμενες επιδημίες γρίπης (9), και τότε ακόμα μιλούσαμε για “τσουνάμι” ασθενών στα νοσοκομεία, για “κορεσμένα νοσοκομεία”, για τέντες που στήνονταν στον εξωτερικό χώρο των νοσοκομείων, για “εμπόλεμες ζώνες”, για “νοσοκομεία που καταρρέουν” και για “καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης”. Παρόλα αυτά, δεν βάλαμε σε καραντίνα ολόκληρες χώρες, δεν σταματήσαμε την παγκόσμια οικονομία, δεν παραλύσαμε το εκπαιδευτικό σύστημα, δεν εφαρμόσαμε κοινωνική αποστασιοποίηση και δεν είπαμε στους υγιείς ανθρώπους να φορούν μάσκες. 

2. Λέμε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αυτά τα τρελά μέτρα επίσης λόγω των καταστροφικών τους συνεπειών, που έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται: αυτοκτονίες αγχωμένων ανθρώπων όπως έχουν αναφερθεί στην Κίνα, ανάπτυξη ψυχιατρικών παθολογιών, παράλυση της εκπαιδευτικής πορείας των μαθητών και φοιτητών, αρνητικές επιπτώσεις και κίνδυνοι στα ζώα, παραμέληση άλλων ασθενειών (ιδιαίτερα των χρόνιων) και αύξηση της θνησιμότητας τους, αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, οικονομικές απώλειες, ανεργία, σοβαρή οικονομική κρίση (λίγοι γνωρίζουν ότι η οικονομική κρίση του 2007 – 2008 προκάλεσε τουλάχιστον 13.000 αυτοκτονίες στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική) σοβαρές συνέπειες στη γεωργία, αποσταθεροποίηση των χωρών και της κοινωνικής ειρήνης και κίνδυνος έναρξης πολέμων. Άρθρο (5) δημοσιευμένο στο European Journal of Clinical Investigation κατήγγειλε, από την αρχή, τις βλάβες από τα ακραία μέτρα που δεν βασίζονται σε δεδομένα, την υπερβολή στην ενημέρωση για τους πραγματικούς κινδύνους από τον ιό και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων (ακόμα και από μεγάλα έντυπα). Κάποιοι μάλιστα συνέκριναν αυτήν την πανδημία με τη γρίπη του 1918, κάτι που αποτελεί ΨΕΜΑ και χειραγώγηση, αφού εκείνη είχε σκοτώσει 50 εκατ. ανθρώπους και δεν έχει καμία σχέση με τον αριθμό των νεκρών αυτού του κορωνοϊού. 

3. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την υποχρέωση εφαρμογών ιχνηλάτησης επαφών, όπως γίνεται σε κάποιες χώρες, γιατί ο SARS-CoV-2 είναι ένας ήπιος ιός που δεν δικαιολογεί αυτό το μέτρο. Επίσης σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες και ασχέτως της σοβαρότητας μιας πανδημίας (μέτρια, σοβαρή, πολύ σοβαρή) η ιχνηλάτηση των επαφών δεν συνίσταται. Εφαρμόζουμε ιχνηλάτηση επαφών στις επιδημίες γρίπης; Κι όμως, ο ιός της γρίπης προσβάλλει πολύ περισσότερους ανθρώπους και θέτει πολύ περισσότερο κόσμο σε κίνδυνο απ’ ό,τι αυτός ο κορωνοϊός.

4. Λέμε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τη λογοκρισία εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών υγείας για να τους εμποδίσετε να πουν την αλήθεια (10) (ειδικά σε χώρες που ισχυρίζονται ότι είναι δημοκρατικές).

5. Συμμεριζόμαστε τις απόψεις των ειδικών που καταγγέλλουν τη συμπερίληψη των ανιχνευτικών τεστ στην καταμέτρηση των κρουσμάτων, ακόμα και όταν τα άτομα είναι καλά στην υγεία τους και ασυμπτωματικά. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια υπερεκτίμηση του αριθμού των κρουσμάτων. Πρέπει να θυμηθούμε ότι ο ορισμός (11) του “κρούσματος” στην επιδημιολογία είναι “η εμφάνιση πολλών πιθανών αποτελεσμάτων: ασθένειες, επιπλοκές, συνέπειες, θάνατος”. Στην λεγόμενη επιτήρηση συνδρόμων, ορίζεται ως κρούσμα η εμφάνιση μη ειδικών περιστατικών, όπως η ομαδοποίηση συμπτωμάτων ή λόγων που οδηγούν στην αναζήτηση ιατρικής φροντίδας, οι νοσηλείες, οι κλήσεις στις υπηρεσίες επειγόντων. Επομένως, λέμε: πρέπει να διαχωρίσουμε τα ανιχνευτικά τεστ από τα κρούσματα και να πάψουμε να τα συγχέουμε.

6. Συμμεριζόμαστε τη γνώμη εμπειρογνωμόνων που καταγγέλλουν το γεγονός ότι δεν γίνεται διάκριση μεταξύ ατόμων που έχουν πεθάνει από τον ιό και ατόμων που έχουν πεθάνει με τον ιό (με συννοσηρότητα), το γεγονός ότι η αιτία θανάτου αποδίδεται στο SARS-CoV-2 χωρίς τεστ ή αυτοψία και ότι οι γιατροί πιέζονται να φέρουν το COVID-19 ως αιτία θανάτου, ακόμα κι αν ο ασθενής πέθανε από κάτι άλλο.

Αυτό οδηγεί σε υπερεκτίμηση του αριθμού των θανάτων και αποτελεί σκανδαλώδη χειραγώγηση των αριθμών, διότι κατά τη διάρκεια επιδημιών εποχικής γρίπης, για παράδειγμα, δεν λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο.

Ειδικά από τη στιγμή που το 20% των ασθενών με COVID είναι μολυσμένοι επίσης και με άλλους ιούς του αναπνευστικού (12).

Μετά από επανεκτίμηση, μόνο το 12% των πιστοποιητικών θανάτου σε μια ευρωπαϊκή χώρα (13) έδειξε ως άμεση αιτία τον κορωνοϊό.

Σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, οι καθηγητές Yoon Loke και Carl Heneghan αποκάλυψαν ότι ένας ασθενής που είχε βρεθεί θετικός, αλλά είχε επιτυχή θεραπεία και πήρε εξιτήριο, μετρούνταν παρόλα αυτά ως θύμα COVID, ακόμα κι αν ο θάνατός του προήλθε από καρδιακή προσβολή ή τον είχε χτυπήσει λεωφορείο, τρεις μήνες αργότερα.

Ο διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων μιας χώρας της Βόρειας Αμερικής παραδέχτηκε στις 31 Ιουλίου ότι πράγματι υπήρχε ισχυρό οικονομικό κίνητρο για τα νοσοκομεία, προκειμένου να διογκώνουν τους αριθμούς θανάτων από κορωνοϊό. 

7. Συμμεριζόμαστε τη γνώμη ειδικών που έχουν προειδοποιήσει κατά της σχεδόν συστηματικής διασωλήνωσης ορισμένων ασθενών, λόγω του τρελού φόβου του ιού. Τα πρωτόκολλα πρέπει να αλλάξουν, επειδή έχουν οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό θανάτων (14).

8. Λέμε ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνει μια επανεξέταση της αναλυτικής και κλινικής αξίας των τεστ που κυκλοφορούν στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων και των ιολογικών τεστ. 

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται πολλά τεστ, μεγάλο μέρος των οποίων δεν έχει αξιολογηθεί ως προς τις επιδόσεις του (πχ αναλυτική εξειδίκευση, ειδικά για τους 4 εποχιακούς κορωνοϊούς).

Αυτό είναι πολύ σοβαρό, γιατί εκτός από τα ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα, στη βιβλιογραφία αναφέρεται ανησυχητικός αριθμός ψευδώς θετικών, με αποτέλεσμα να υπερεκτιμάται ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων.

Σύμφωνα με καθηγητή της μικροβιολογίας, το ποσοστό των ψευδώς θετικών μπορεί να φτάνει και στο 20%. Κάποια από τα επιστημονικά άρθρα που αναφέρονται σ’ αυτά τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα, έχουν λογοκριθεί (15).

Οπότε, λέμε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τα υποχρεωτικά ανιχνευτικά τεστ, λόγω της αναξιοπιστίας τους και της έλλειψης τεκμηρίωσης των επιδόσεών τους, αλλά και επειδή τίποτα σ’ αυτόν τον κορωνοϊό (που είναι ένας ήπιος ιός με χαμηλή θνησιμότητα) δεν τα δικαιολογεί. 

Όπως έχουμε πει: η γρίπη μολύνει 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους κάθε χρόνο (30 φορές περισσότερους από το SARS-CoV-2) και ωστόσο δεν απαιτείται κανένα τεστ για να ταξιδέψουμε.

9. Λέμε στους πολίτες: μην φοβάστε αυτός ο ιός είναι ήπιος εκτός κι αν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες. Αν οι τηλεοπτικά κανάλια κάνουν το ίδιο για τη γρίπη, τα νούμερα [που θα μεταδίδουν] θα είναι πολύ μεγαλύτερα από του κορωνοϊού!

 

Η τηλεόραση θα μεταδίδει, κατά μέσο όρο, κάθε μέρα,3 εκατ. κρούσματα και 2.000 θανάτους από γρίπη. Και για τη φυματίωση, η τηλεόραση θα μεταδίδει κάθε μέρα, μέσο όρο, 30.000 κρούσματα και 5.000 θανάτους. 

Στην πραγματικότητα ο ιός της γρίπης μολύνει ετησίως 1 δις άτομα και σκοτώνει 650,000 και η φυματίωση μολύνει ετησίως 10,4 εκατομμύρια και σκοτώνει 1,8 εκατομμύρια άτομα. Επιπλέον, στην TV σας μιλούν για κρούσματα, ενώ πρόκειται για θετικούς στα ανιχνευτικά τεστ κι όχι για κρούσματα. 

 

Το επιστημονικό άρθρο “SARS-CoV-2: fear versus data” που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό International Journal of Antimicrobial Agents, απέδειξε ότι ο κίνδυνος από τον ιό έχει υπερεκτιμηθεί και ότι ο φόβος μπορεί να είναι πιο επικίνδυνος από τον ίδιο τον ιό. 

 

10. Λέμε στους πολίτες: το πλύσιμο των χεριών είναι ένα αντανακλαστικό που πρέπει να έχουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, είτε υπάρχει ο κορωνοϊός είτε όχι, επειδή είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο υγιεινής. Όμως, η χρήση μάσκας όταν δεν είστε άρρωστοι και η άσκηση κοινωνικής απόστασης δεν αποτελούν μέρος της υγιεινής ή της διατήρησης της δημόσιας υγείας, είναι τρέλα. 

Το να φοράτε μάσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει πολλές παρενέργειες στην υγεία σας (16) και τη μετατρέπει σε φωλιά μικροβίων.

“Ο ιός μπορεί να συγκεντρωθεί στη μάσκα και όταν την βγάλεις ο ιός μπορεί να μεταφερθεί στα χέρια σου και έτσι να εξαπλωθεί”, δήλωσε ο δρ Anders Tegnell, επιδημιολόγος. Όταν ρωτήθηκε εάν οι άνθρωποι θέτουν τον εαυτό τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο φορώντας μάσκες, η Δρ Jenny Harries απάντησε: “Λόγω αυτών των προβλημάτων χειρισμού [της μάσκας], οι άνθρωποι μπορούν να θέσουν τον εαυτό τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο.” 

Ακόμα και οι οδοντίατροι, πρόσφατα, προειδοποίησαν για τις σοβαρές επιπτώσεις στη στοματική υγεία, επειδή βλέπουν ότι η πολύωρη χρήση της μάσκας οδηγεί σε ασθένειες, όπως η τερηδόνα, περιοδοντικές ασθένειες ή σοβαρή δυσοσμία της αναπνοής.

“Βλέπουμε περισσότερες φλεγμονές σε περισσότερους ανθρώπους, περισσότερες κουφάλες δοντιών και ασθένειες των ούλων… Βλέπουμε φλεγμονές στα ούλα ανθρώπων που ήταν πάντα υγιείς και κουφάλες στα δόντια ανθρώπων που δεν είχαν ποτέ πριν…

Περίπου το 50% των ασθενών μας έχει επηρεαστεί από αυτά”, λέει ο οδοντίατρος, δρ. Rob Ramondi.

“Όταν φορούν τη μάσκα, οι άνθρωποι τείνουν να αναπνέουν από το στόμα αντί από τη μύτη… Η αναπνοή από το στόμα προκαλεί ξηροστομία, που οδηγεί στη μείωση της έκκρισης σάλιου και το σάλιο είναι αυτό που πολεμά τα βακτήρια και καθαρίζει τα δόντια…

Έρχονται ασθενείς και μας λένε, “μυρίζει άσχημα η αναπνοή μου, χρειάζομαι καθαρισμό δοντιών. Αλλά η δυσοσμία της αναπνοής σημαίνει είτε ότι ήδη έχεις περιοδοντική ασθένεια είτε ότι έχεις πολλά βακτήρια στη γλώσσα εξαιτίας της ξηροστομίας…

Οι ασθένειες των ούλων (περιοδοντικές ασθένειες) τελικά οδηγούν σε εγκεφαλικά και αυξημένο κίνδυνο καρδιακών προσβολών”, λέει ο οδοντίατρος, δρ. Marc Sclafani. Επιπλέον, πολλοί δυσφορούν με τις μάσκες, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το στόμα και η μύτη δεν είναι φτιαγμένα για να φράσσονται. Αυτό που φοράτε είναι μια μάσκα, προφανώς, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα φίμωτρο της ελευθερίας σας. Ειδικά από τη στιγμή που, όπως λένε αρκετοί ειδικοί, συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή Yoram Lass, η επιδημία έχει τελειώσει στις περισσότερες χώρες και εκείνοι που σας λένε το αντίθετο είναι ΨΕΥΤΕΣ.

Λέγοντας σας ότι η επιδημία δεν έχει τελειώσει, επισείωντας την απειλή ενός 2ου κύματος (το οποίο δεν βασίζεται σε κανένα αποδεικτικό στοιχείο), ζητώντας σας να φορέσετε μάσκα και να τηρήσετε κοινωνικές αποστάσεις, ο στόχος είναι, στην πραγματικότητα, η παράταση του φόβου έως ότου φτιαχτεί ένα εμβόλιο, ώστε να γίνει πιο αποδεκτό από εσάς.

 

11. Λέμε στις αεροπορικές εταιρείες: αρκετές επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει συσχέτιση της υπερβολικής υγιεινής με την ανάπτυξη ασθενειών, όπως αλλεργιών, αυτοάνοσων νοσημάτων, φλεγμονών και κάποιών τύπων καρκίνου. Αυτό είναι που στην ιατρική ονομάζεται: η υγιεινιστική υπόθεση.

Γι’ αυτό, σταματήστε τις απολυμάνσεις και βγάλτε τις μάσκες και τις γελοίες προστατευτικές στολές των εργαζομένων σας, που έχουμε δει στα ΜΜΕ (17).

Αυτό είναι τρέλα. Επίσης, τα αεροδρόμια πρέπει να σταματήσουν τις θερμομετρήσεις και τις καραντίνες. Ο SARS-CoV-2 δεν είναι η μαύρη χολέρα. Και εσείς, όπως και οι πολίτες, χειραγωγηθήκατε.

 

12. Λέμε στις κυβερνήσεις: άρετε όλους τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις για τους πολίτες (κατάσταση έκτακτης ανάγκης, υποχρεωτική χρήση μάσκας, κοινωνική απόσταση κ.λπ.) επειδή είναι ανόητοι και καθαρά δικτατορικοί και δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική ή την υγιεινή ή την διατήρηση της δημόσιας υγείας. Δεν υπάρχει επιστημονικός ή ιατρικός λόγος για τους μη άρρωστους πολίτες να φορούν μάσκα (5).

Ο Δρ Pascal Sacré, αναισθησιολόγος και ιατρός επειγόντων, είπε: «Το να αναγκάζουμε τον καθένα να τις φοράει συνεχώς [τις μάσκες], ενώ η επιδημία εξαφανίζεται, είναι επιστημονική και ιατρική παρέκκλιση». Ο καθηγητής Didier Raoult λέει: «Η απόφαση περί περιορισμού, όπως η απόφαση χρήσης μασκών… δεν βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα…».

Οι δρ. Lisa Brosseau και Margaret Sietsema, ειδικοί στην προστασία του αναπνευστικού, λένε: “Δεν συνιστούμε να απαιτείται από το γενικό κοινό, που δεν έχει συμπτώματα παρόμοια με της ασθένειας COVID-19 να φορούν συστηματικά υφασμάτινες ή χειρουργικές μάσκες, γιατί δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα ότι είναι αποτελεσματικές στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του SARS-COV-2…”

Ο καθηγητής Maël Lemoine διευκρίνισε επίσης ότι η αλλαγή στα λεχθέντα για τις μάσκες είναι: «πολιτική, όχι επιστημονική».

Σε ορισμένες ασιατικές χώρες, οι άνθρωποι φορούν μάσκες όλο το χρόνο (μεταξύ άλλων για να προστατευθούν από τη ρύπανση). Μήπως αυτή η εκτεταμένη χρήση μάσκας σε αυτές τις χώρες τους εμπόδισε να έχουν επιδημίες κορωνοϊού;

Μήπως αυτή η ευρεία χρήση μάσκας σε αυτές τις χώρες τους εμποδίζει να έχουν επιδημίες της γρίπης ή άλλων αναπνευστικών ιών κάθε χρόνο; Η απάντηση είναι φυσικά: όχι.

Από την άλλη, με τα 8 εκατ. τόννους πλαστικού που απορρίπτονται κάθε χρόνο στους ωκεανούς, οι μάσκες και τα γάντια προσθέτουν επιπλέον κινδυνο και αποτελούν ρύπανση που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την υγεία μας και για την πανίδα.

Στην Ιταλία, αν μόλις το 1% των μασκών που χρησιμοποιούνται αυτό το διάστημα πεταχτεί, 10 εκατ. μάσκες θα καταλήγουν στον ωκεανό κάθε μήνα (18). Επιπλεόν, οι χειρουργικές μάσκες έχουν διάρκεια ζωής 450 χρόνων!

 

Συνεπώς, λέμε στις κυβερνήσεις: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αυτά τα παράνομα και επικίνδυνα μέτρα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

13. Λέμε στην αστυνομία: οι πολίτες σας χρωστάνε πολλά επειδή είστε οι εγγυητές της ασφάλειάς και του σεβασμού του νόμου και της τάξης καθημερινά.

Όμως, η τήρηση του νόμου δεν σημαίνει τυφλή υποταγή σε άδικες εντολές.

Ήταν αυτό το λάθος που οδήγησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στο θάνατο 50 εκατομμυρίων ανθρώπων. Σας λέμε λοιπόν: επιβάλετε το νόμο, αλλά όχι την αδικία και τη δικτατορία, αρνηθείτε να επιβάλετε αυτά τα μέτρα, αρνηθείτε να επιτίθεστε φραστικά στους συμπολίτες σας (όταν δεν φορούν μάσκα για παράδειγμα), μην τους χτυπάτε, μην τους φυλακίζετε.

Μην γίνεστε τα όργανα της δικτατορίας. Σταθείτε στο πλευρό των πολιτών και ακολουθήστε το ωραίο παράδειγμα Αμερικανών αστυνομικών, που υποστήριξαν τους πολίτες γονατίζοντας μαζί τους.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτά τα μέτρα δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική, την υγιεινή ή τη διατήρηση της δημόσιας υγείας, είναι δικτατορία και τρέλα.

14. Λέμε στους πολίτες: πρέπει να σεβόμαστε τον νόμο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τυφλή υποταγή στην τρέλα, την αδικία ή στη δικτατορία.

Αυτή η τυφλή υποταγή των πολιτών σε άδικους νόμους οδήγησε στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με 50.000.000 νεκρούς. 

Γεννηθήκατε ελεύθεροι και οφείλετε να ζήσετε ελεύθεροι: μην φοβάστε και, αν δεν είστε άρρωστοι: βγάλτε τις μάσκες, βγείτε από το σπίτι σας όπως εσείς επιθυμείτε και χωρίς κοινωνικές αποστάσεις, αλλά να το κάνετε ειρηνικά και χωρίς βία.

Οι καθηγητές Carl Heneghan και Tom Jefferson, επιδημιολόγοι με μεγάλη πείρα στην ιατρική βάσει τεκμηρίων, λένε: «Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τον καταστροφικό κανόνα των δύο μέτρων. Κακής ποιότητας έρευνα χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει μια πολιτική με τεράστιες συνέπειες για όλους μας.»

15. Λέμε ότι πρέπει να γίνει μια πλήρης μεταρρύθμιση του Π.Ο.Υ.Οι επιτυχίες του ΠΟΥ είναι αναμφισβήτητες: εκατομμύρια ζωές έχουν σωθεί χάρη στα προγράμματα εμβολιασμού για την ευλογιά και η κατανάλωση καπνού έχει μειωθεί παγκοσμίως.

Αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα με τον ΠΟΥ είναι ότι για αρκετά χρόνια χρηματοδοτείται κατά 80% από εταιρείες (ειδικά από φαρμακευτικές εταιρείες) και από ιδιώτες χορηγούς (συμπεριλαμβανομένου ενός γνωστού ιδρύματος) και έχουν συμβεί πολλά σκάνδαλα: 

  • ψευδής συναγερμός σχετικά με το H1N1 υπό την πίεση φαρμακευτικών λόμπι, 
  • ενοχλητικός εφησυχασμός απέναντι στη γλυφοσάτη, την οποία ο ΠΟΥ είχε κηρύξει ασφαλή παρά τα θύματα του ζιζανιοκτόνου, 
  • τύφλωση στις συνέπειες της ρύπανσης που οφείλεται στις εταιρείες πετρελαίου στην Αφρική, 
  • υποβάθμιση του κόστους σε ανθρώπινες ζωές πυρηνικών καταστροφών από το Τσερνομπίλ έως τη Φουκουσίμα και των καταστροφών από τη χρήση πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου στο Ιράκ ή στα Βαλκάνια, 
  • μη αναγνώριση της Αρτεμισίας για τη θεραπεία της ελονοσίας, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ιατρική βασισμένη σε δεδομένα (evidence-based medicine). 

Η ανεξαρτησία του οργανισμού υποβαθμίζεται τόσο από την επίδραση των βιομηχανικών λόμπι – ιδίως των φαρμακευτικών – όσο και από τα συμφέροντα των κρατών μελών του, ιδίως της Κίνας.

Ο πρόεδρος μιας χώρας είπε, “Νομίζω ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του επειδή έχουν γίνει εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Κίνας”.

Αυτό το ίδρυμα της Γενεύης, το οποίο είχε υποτιμήσει την απειλή του Έμπολα (περισσότεροι από έντεκα χιλιάδες νεκροί) κατηγορείται επίσης ότι παραμελεί τις τροπικές ασθένειες, υπέρ των αγορών.

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2016 “WHO in the clutches of lobyists” (19) μας δίνει μια πραγματική ακτινογραφία του ΠΟΥ: μιας αδύναμης δομής, η οποία υπόκειται σε πολλαπλές συγκρούσεις συμφερόντων.

Αυτή η έρευνα έδειξε πόσο τα ιδιωτικά συμφέροντα κυριαρχούν σε θέματα δημόσιας υγείας στον ΠΟΥ. 

Το γεγονός ότι τα ποσά που τον χρηματοδοτούν προέρχονται κυρίως από ένα άτομο και ότι έχουν διεισδύσει σ’ αυτόν τα λόμπι, δεν είναι αποδεκτό.

Πρόσφατα, ο ΠΟΥ απαξιώθηκε ακόμη περισσότερο, όταν έπεσε στην παγίδα του σκανδάλου με το άρθρο στο Lancet, όταν ακόμα κι ένας απλός φοιτητής μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν μια έρευνα – απάτη. 

Την εποχή της γρίπης Η1Ν1: ο δρ. Wolfgang Wodarg, επικεφαλής της Επιτροπής Υγείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, άσκησε κριτική για την επιροή της φαρμακοβιομηχανίας στους επιστήμονες και τους αξιωματούχους του ΠΟΥ, λέγοντας ότι αυτό έχει οδηγήσει σε μια κατάσταση όπου “χωρίς λόγο, εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι εκτέθηκαν στους κινδύνους ελειπώς δοκιμασμένων εμβολίων” και ότι ένα στέλεχος του ιού της γρίπης ήταν “απείρως λιγότερο επιβλαβές” από όλες τις προηγούμενες επιδημίες γρίπης (20)

Είχε απόλυτο δίκιο, επειδή αργότερα το εμβόλιο προκάλεσε ναρκοληψία 1.500 σε 1.500 άτομα, εκ των οποίων το 80% παιδιά. Επίσης, κατηγόρησε τον ΠΟΥ ότι διέσπειρε τον φόβο μιας “ψευδούς πανδημίας”, που την χαρακτήρισε ως “ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα” και ζήτησε να διενεργηθεί έρευνα. 

Στην πραγματικότητα, τα κριτήρια για την ανακήρυξη μιας πανδημίας (όπως η σοβαρότητά της) έχουν τροποποιηθεί από τον ΠΟΥ, υπό την πίεση των φαρμακευτικών λόμπι, ούτως ώστε να πωλούν τα εμβόλια στις διάφορες χώρες του κόσμου.

Σύμφωνα με μια αναφορά (21) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, σχετικά με τον τρόπο χειρισμού της πανδημίας γρίπης Η1Ν1 (και από τον ΠΟΥ): υπήρξε “σπατάλη τεράστιων ποσών δημοσίου χρήματος και επίσης αδικαιολόγητοι φόβοι για τους κινδύνους υγείας…

Σοβαρές ελλείψεις διαπιστώθηκαν σχετικά με τη διαφάνεια στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων για την πανδημία, οι οποίες προκάλεσαν ανησυχίες για πιθανή επιροή της φαρμακευτικής βιομηχανίας σε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πανδημία.

Οφείλουμε να φοβόμαστε ότι αυτή η έλλειψη διαφάνειας και λογοδοσίας θα οδηγήσει σε πτώση της εμπιστοσύνης στις συμβουλές που δίδονται από τους μεγάλους θεσμούς δημόσιας υγείας.”

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα, με ακριβώς τους ίδιους πρωταγωνιστές και την ίδια εκστρατεία φόβου.

Ο πρώην διευθυντής του τμήματος δημόσιας υγείας του ΠΟΥ αποκάλυψε σε μια έρευνα (TrustWHO) ότι την εποχή του Η1Ν1 κανένας μέσα στον ΠΟΥ δεν φοβόταν και κανένας από όσους γνώριζε μέσα στον ΠΟΥ δεν είχε ο ίδιος εμβολιαστεί, ανάμεσά τους και ο τότε Γενικός Διευθυντής, ο Κινέζος  Margaret Chan (22).

Παρότι ήταν κορυφαίο στέλεχος στον ΠΟΥ, τον είχαν εξαιρέσει, όπως και τους περισσότερους από τους συναδέλφους του, από μία σύνάντηση του Γενικού Διευθυντή με τις φαρμακευτικές εταιρείες, και ο λόγος ήταν ότι ήταν “μια ιδιωτική συνάντηση”…

16. Λέμε ότι πρέπει να ξεκινήσει μια έρευνα και ότι ορισμένοι αξιωματούχοι του ΠΟΥ πρέπει να ανακριθούν, ιδίως εκείνοι που προώθησαν διεθνώς το lockdown, το οποίο είναι μια αίρεση από ιατρικής άποψης και απάτη που παραπλάνησε τον κόσμο.

Όντως, στις 25 Φεβρουαρίου 2020, ο επικεφαλής της κοινής αποστολής ΠΟΥ – Κίνας, επαίνεσε τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας που ακολούθησε το Πεκίνο (23).

Είπε ότι η Κίνα είχε επιτυχία χρησιμοποιώντας “παλαιάς μόδας” εργαλεία, τόνισε ότι “ο κόσμος πρέπει να διδαχθεί από την Κίνα” και να εμπνευστεί από αυτήν.

Είπε επίσης ότι και ο ίδιος “αν είχε COVID-19 θα ήθελε να τον φροντίσουν στην Κίνα”!

Μια άλλη φορά πάλι, είχε επαινέσει την Κίνα, χαρακτηρίζοντάς την “πολύ ανοιχτή” και “με μεγάλη διαφάνεια”.

Ποιος μπορεί να πιστέψει αυτές τις δηλώσεις; Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αν είχε COVID-19 θα ήθελε να τον φροντίσουν στην Κίνα; Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο κόσμος θα πρέπει να εμπνευστεί από την Κίνα και ότι ο έλεγχος μιας επιδημίας θα πρέπει να γίνεται με “παλαιάς μόδας μεθόδους”;

Είναι αξιοθαύμαστο ότι έκανε όλον τον κόσμο να πιστέψει αυτά που είπε.

Επειδή, δυστυχώς, μετά από αυτές τις δηλώσεις και μετά από μια έκθεση στην οποία ήταν επόπτης, (όπου βλέπουμε ότι οι μέθοδοι της Κίνας ήταν “ευέλικτες και φιλόδοξες”) οι χώρες ανά τον κόσμο άρχισαν να λαμβάνουν δυσανάλογα μέτρα και ακολούθησαν τυφλά τις συστάσεις του ΠΟΥ, θέτοντας σε εγκλεισμό τους κατοίκους τους.

Ο φόβος και η ψύχωση κυριάρχησαν, παρουσιάζοντας τον SARS-COV-2 ως έναν πολύ επικίνδυνο ιό, με τεράστια θνησιμότητα, κάτι που δεν ισχύει.

Ευτυχώς, μια συνέντευξή του έδειξε εν μέρει την αλήθεια και τις συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ ΠΟΥ και Κίνας, όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε για την θέση της Ταϊβάν στον ΠΟΥ (η οποία είναι σε σύγκρουση με την Κίνα) και κατά πόσον ο ΠΟΥ θα εξέταζε την ένταξη της Ταϊβάν: προσποιήθηκε ότι δεν άκουσε την ερώτηση και όταν ρωτήθηκε και πάλι, τερμάτισε τη βιντεοκλήση! (Το βίντεο αυτό έχει πάνω από 8 εκατ. προβολές) (25).

Αυτός επίσης, στα τέλη Φεβρουαρίου, είπε: “Υπάρχει μόνο ένα φάρμακο αυτή τη στιγμή που πιστεύουμε ότι είναι αποτελεσματικό και αυτό είναι το remdesvir”. Πώς μπορεί να το λέει αυτό, όταν ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα; Και γιατί το είπε;

Μέλη του Καναδικού Κοινοβουλίου (26) έχουν εκδώσει υποχρεωτικό ένταλμα γι’ αυτόν, όταν επανειλημμένα αρνήθηκε να καταθέσει στην επιτροπή της Βουλής των Κοινοτήτων.

Ακόμα, ο επικεφαλής των Καναδών Συντηρητικών έχει εκφράσει αμφιβολίες για την ακρίβεια των στοιχείων του ΠΟΥ για τον COVID-19.

Πράγματι, το να λέμε ότι η Κίνα έχει μειώσει τον αριθμό των κρουσμάτων ή ότι χειρίστηκε καλά την επιδημία και έχει αμβλύνει την καμπύλη χάρις στο lockdown, είναι καθαρό ψέμα και δεν βασίζεται σε κανένα στοιχείο, γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τον αριθμό των κρουσμάτων ή των νεκρών στην Κίνα αν δεν είχε κάνει lockdown.

Επίσης, μερικούς μήνες αργότερα, ο κόσμος ανακάλυψε ότι οι αριθμοί των κρουσμάτων και των νεκρών δεν ήταν καν πραγματικοί!

Πρόσφατα, τρείς Αφρικανικές χώρες απέλασαν αξιωματούχους του ΠΟΥ, επειδή, σύμφωνα με κάποιες χώρες, παραποίησαν τους αριθμούς των κρουσμάτων COVID-19, διογκώνοντάς τους.
Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις καραντίνες, την παγκόσμια ψύχωση και τον τρόμο, όταν βλέπουν: 

  • τους ανθρώπους να τρέχουν στα σούπερ μάρκετ, 
  • να τσακώνονται για τα ζυμαρικά ή το χαρτί τουαλέτας, 
  • τις αποστάσεις του 1 μέτρου, θαρρείς και έχουμε πανούκλα, 
  • τους ανθρώπους να κλείνονται σαν τα ζώα στα κλουβιά, 
  • τους δρόμους να απολυμαίνονται, 
  • την αστυνομία να χτυπά πολίτες, 
  • τα drones και τα ελικόπτερα να κινητοποιούνται, 
  • τον κόσμο να βγαίνει έξω με γραπτές άδειες, 
  • τους ανθρώπους να φορούν μάσκα παρότι η επιδημία έχει λήξει και οι ίδιοι δεν είναι άρρωστοι, 

δεν αποκλείεται να γελούν με την ευκολία με την οποία έχουν χειραγωγήσει ολόκληρες χώρες και μάλιστα, ίσως να τους αποκαλούν ακόμα και πρόβατα.Η τρέλα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που σε κάποιες χώρες:

  • οι παραλίες απολυμαίνονται με χλωρίνη
  • οι πυροσβέστες με μουστάκια και μούσια αποκλείονται από την εργασία τους
  • διαχωριστικά από πλέξιγκλας έχουν εγκατασταθεί παντού (ακόμα και σε σχολικές τάξεις) θαρρείς κι έχουμε πανούκλα
  • σταμάτησε ένα τρένο επειδή ένας επιβάτης δεν φορούσε μάσκα
  • σε οικογένειες έχει απαγορευτεί να δουν τους νεκρούς τους (θαρρείς κι ο ιός θα πηδήξει από το πτώμα και θα τους δαγκώσει
  • έχουν δοθεί πρόστιμα σε 70χρονες γυναίκες που βγήκαν να πετάξουν τα σκουπίδια τους
  • κέρματα και χαρτονομίσματα από ξένες χώρες έχουν “απομονωθεί”!

 

Πώς είναι δυνατόν οι χώρες να δέχονται να μπαίνουν σε τέτοια κατάσταση τρέλας, ηλιθιότητας και δικτατορίας; 

 

Ειδικά αυτές που αυτοαποκαλούνται δημοκρατικές. Όλα αυτά, για έναν ιό που κατά 85% προκαλεί ήπιας μορφής ασθένεια και που το 99% όσων προσβάλλονται αναρρώνουν.

Ο ΠΟΥ παρακίνησε τον κόσμο να αντιγράψει την αντιμετώπιση της Κίνας στον COVID-19 και το πέτυχε: κάθε χώρα στον κόσμο, ακολουθώντας τυφλά τον ΠΟΥ, έχει γίνει πιστό αντίγραφο της Κίνας. Μερικές μόνο χώρες αρνήθηκαν να μιμηθούν τη βλακεία των υπολοίπων, όπως η Σουηδία και η Λευκορωσία και πρέπει να τις συγχαρούμε.

Ο Πρόεδρος μιας Ευρωπαϊκής χώρας είχε δίκιο όταν είπε: “είναι απλώς μια ψύχωση, πολύ πιο επικίνδυνη από τον ίδιο τον ιό”.Παγκοσμίου φήμης ειδικοί κρίνουν τον παγκόσμιο συναγερμό ως “δυσανάλογο”.

Ο καθηγητής Jean-Francois Toussaint είπε: “Μου φαίνεται ότι ο ΠΟΥ έχει πολύ μεγάλη ευθύνη στο ότι δεν μπόρεσε να θέσει προτεραιότητες, επαναλαμβάνοντας ακούραστα ότι αυτή είναι μια απειλή για την ανθρωπότητα” (Journal Intermational de Medecine, June 13, 2020).

 

17. Λέμε ότι πρέπει να σταματήσουμε ν’ ακολουθούμε τυφλά τον ΠΟΥ, επειδή δεν είναι μια εταιρία σοφών και κάθε άλλο παρά ανεξάρτητος είναι, όπως είδαμε.

Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο αποφασισαν να κάνουν 11 εμβόλια υποχρεωτικά, ένας πρώην υπουργός υγείας (27) Ευρωπαϊκής χώρας είπε:

“Ήταν μια απόφαση για τη δημόσια υγεία, η οποία ανταποκρίνεται στον παγκόσμιο στόχο του ΠΟΥ, που απαιτεί σήμερα από όλες τις χώρες του κόσμου να εμβολιάσουν το 95% των παιδιών τους με τα αναγκαία εμβόλια”.

Συνιστούμε επίσης στις κυβερνήσεις να επιλέγουν προσεκτικά τους ειδικούς που τους συμβουλεύουν και να αποφεύγουν όσους έχουν δεσμούς με φαρμακευτικές εταιρείες.

Ένας διαπρεπής καθηγητής λοιμωξιολογίας έκανε το εξής σχόλιο για κάποιους ειδικούς μιας Ευρωπαϊκής χώρας: “Ένα εξέχον μέλος της Επικοινωνιακής Επιτροπής Ασθενειών του Ύπατου Συμβουλίου έλαβε 90.741 ευρώ από τη φαρμακευτική βιομηχανία, μέρος των οποίων ήταν 16.563 ευρώ από [το φαρμακευτικό εργαστήριο που παράγει μόριο ανταγωνιστικό της υδροξυχλωροκίνης].

Παρόλα αυτά, ήταν αυτό το Ύπατο Συμβούλιο που έβγαλε την περίφημη απόφαση απαγόρευσης της χορήγησης της υδροξυχλωροκίνης, εκτός από τους ετοιμοθάνατους…

Δεν βλέπω σ’ αυτήν την απόφαση, ούτε ίχνος διαδικασίας χειρισμού της σύγκρουσης συμφερόντων… Όταν σε ένα μέλος υπάρχει σοβαρή σύγκρουση συμφερόντων, αυτό το μέλος πρέπει να αποχωρήσει από τη συνάντηση και να μη συμμετέχει στις συζητήσεις ή στη συγγραφή των αποφάσεων…

Παρόλα αυτά, στο τέλος αυτής της απόφασης, δεν υπάρχει καμία αναφορά στις συγκρούσεις συμφερόντων ή στο αριθμό των μελών με τέτοιους περιορισμούς, που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Αυτή είναι μια σοβαρή παραβίαση των κανόνων.”

Ένας πρώην εκδότης του New England Journal of Medicine είπε: “Το ιατρικό επάγγελμα έχει εξαγοραστεί από τη φαρμακευτική βιομηχανία, όχι μόνο σ’ ό,τι αφορά στην ιατρική πρακτική, αλλά και σε ό,τι αφορά στη διδασκαλία και την έρευνα. Τα ακαδημαϊκά ιδρύματα αυτής της χώρας επιτρέπουν στον εαυτό τους να γίνονται πληρωμένοι πράκτορες της φαρμακοβιομηχανίας. Πιστεύω ότι είναι ντροπή.” (28) Αυτό, φυσικά, δεν πρέπει να γενικεύεται για όλους.

 

18. Λέμε στις κυβερνήσεις: μην ακολουθείτε πλέον – στις επιδημίες – τα μαθηματικά μοντέλα που είναι εικονικά, δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα και τα οποία έχουν οδηγήσει τον κόσμο επανειλημμένα σε παραπλάνηση και χρησίμευσαν ως δικαιολογία για τρελές πολιτικές lockdown.

Πράγματι, ένα ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο που έχει ισχυρούς δεσμούς με τον ΠΟΥ είχε πει ότι:

  • 50.000 Βρετανοί θα πέθαιναν από την ασθένεια των τρελών αγελάδων, ενώ στο τέλος μόνο 177 πέθαναν.
  • Η γρίπη των πτηνών θα σκότωνε 200 ​​εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ μόνο 282 πέθαναν.
  • Η γρίπη H1N1 θα σκότωνε 65.000 Βρετανούς, ενώ μόνο 457 πέθαναν (29). Τα ποσοστά θνησιμότητας ήταν επίσης υπερβολικά, η γρίπη Η1Ν1 τελικά ήταν πολύ πιο ήπια από το αναμενόμενο και αυτό έκανε πολλούς να εκφράζουν κατηγορίες για τα σημαντικά χρηματικά ποσά, τον χρόνο και τους πόρους που αναλώθηκαν για την αντιμετώπισή της. Εκείνη την εποχή, ο Τύπος ανακάλυψε ότι ο πρύτανης του πανεπιστημίου (30) που συμβούλευε τον ΠΟΥ και τις κυβερνήσεις, λάμβανε μισθό 116.000 λιρών τον χρόνο από κατασκευαστή εμβολίου της γρίπης των χοίρων.

Και σήμερα, βασίζονται στο ίδιο ελαττωματικό μοντέλο, που αναπτύχθηκε για τον προγραμματισμό πανδημικής γρίπης, και έδωσαν τις αστρολογικές προβλέψεις τους για το COVID-19.

Είπαν ότι 500.000 θα πεθάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, 2,2 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, 70.000 στη Σουηδία και μεταξύ 300.000 και 500.000 στη Γαλλία (31)!

 

Ποιος μπορεί να πιστέψει αυτούς τους τρελούς αριθμούς; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καθηγητής Didier Raoult χαρακτηρίζει αυτά τα μοντέλα ως: «σύγχρονη μορφή μαντείων».

Ο καθηγητής John Ashton επίσης αποδοκίμασε αυτές τις αστρολογικές προβλέψεις και το γεγονός ότι έχουν μια κάποια θρησκευτική θέση.

Επιπλέον, ο Τύπος ανακάλυψε ότι εκείνος που, σ’ αυτό το πανεπιστήμιο, παρότρυνε τις κυβερνήσεις να εφαρμόσουν καραντίνες, δεν σέβεται καν αυτό που προτείνει (32).

Και εδώ, θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα σε αρκετά στελέχη αυτού του πανεπιστημίου.

Ο καθηγητής Jean-Francois Toussaint είπε για το lockdown: “Πρέπει να αποτρέψουμε τις κυβερνήσεις να πάρουν ξανά μια τέτοια απόφαση.

Ειδικά από τη στιγμή που η εργαλειοποίηση της πανδημίας, με τα γενικευμένα lockdown της μισής ανθρωπότητας, οδήγησε μόνο στην ενίσχυση των αυταρχικών καθεστώτων και σταμάτησε προσπάθειες για την αποτροπή θανατηφόρων ασθενειών. Στη Γαλλία, τα μοντέλα που υπολόγιζαν ότι σώθηκαν 60.000 ζωές ήταν καθαρά προϊόν φαντασίας.” Το διάσημο διεθνές σύνθημα: «Μείνετε στο σπίτι, σώστε ζωές» ήταν απλώς ένα ψέμα. Αντίθετα, το lockdown σκότωσε πολλούς ανθρώπους.

 

19.ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ τον υποχρεωτικό εμβολιασμο, και ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ το υποχρεωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, για τους παρακάτω λόγους:

Το εμβόλιο δεν είναι απαραίτητο επειδή 

  • το 85% των μορφών [της ίωσης] είναι ήπιες, το 99% των μολυσμένων ατόμων αναρρώνουν και τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες δεν διατρέχουν κίνδυνο. Επιπλέον, μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι ήδη προστατευμένο από το SARS-CoV-2 χάρη στη διασταυρούμενη ανοσία που αποκτήθηκε με εποχιακούς κορωνοιούς (33). Το να λέμε ότι δεν είμαστε σίγουροι είναι ΨΕΜΑ και το να σπέρνοται αμφιβολίες για τη διάρκεια ή την αποτελεσματικότητα αυτής της προστασίας είναι χειραγώγηση, με σκοπό την προστασία του επιχειρηματικού σχεδίου του εμβολίου.
  • Είναι ένας ιός RNA, επομένως περισσότερο ευνοεί τις μεταλλάξεις και το εμβόλιο μπορεί να είναι αναποτελεσματικό. 
  • Οι δοκιμές εμβολίων πραγματοποιούνται βιαστικά (34) και κάποιοι ζητούν επιτάχυνση των διαδικασιών των δοκιμών, χωρίς να γίνουν δοκιμές σε ζώα, κάτι που είναι επικίνδυνο. Οι δοκιμές εμβολίων χωρίς να αφιερωθεί χρόνος για την πλήρη κατανόηση των κινδύνων ασφάλειας, μπορεί να προκαλέσουν αδικαιολόγητα προβλήματα στη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και στο μέλλον.
  • Προηγούμενες δοκιμές εμβολίου για κορωνοϊούς είναι ανησυχητικές (34): το 2004, ένα από τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν κατά του SARS προκάλεσε ηπατίτιδα σε ζώα στα οποία είχε δοκιμαστεί. Ένα άλλο εμβόλιο στη φάση δοκιμής είχε προκαλέσει σοβαρή πνευμονική βλάβη σε πειραματόζωα, καθιστώντας τα πιο ευαίσθητα σε μελλοντικές μολύνσεις. Δεκαετίες πριν, τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν κατά ενός άλλου κορωνοϊού, του ιού μολυσματικής περιτονίτιδας των αιλουροειδών, αύξησαν τον κίνδυνο ανάπτυξης της ασθένεια που προκαλείται από τον ιό. Παρόμοια φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί σε μελέτες σε ζώα για άλλους ιούς, συμπεριλαμβανομένου του κορωνοϊού που προκαλεί SARS.
  • Ορισμένα εμβόλια δοκιμάζονται από εταιρείες που δεν έχουν εμπειρία στην κατασκευή και εμπορία εμβολίων και που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες στην ιατρική για τις οποίες δεν γνωρίζουμε ούτε τα οφέλη ούτε τους κινδύνους για την υγεία.
  • Η αναζήτηση οικονομικού κέρδους πολλών φαρμακευτικών εταιρειών εις βάρος της υγείας των πληθυσμών (χωρίς να γενικεύουμε φυσικά). Ο επικεφαλής μιας φαρμακευτικής εταιρείας είπε στους μετόχους της κατά τη διάρκεια της γρίπης H1N1: “Αυτό το εμβόλιο θα είναι μια σημαντική ευκαιρία όσον αφορά τα έσοδα. Είναι μια καλή ώθηση για εμάς, για τον κύκλο εργασιών και για τις ταμειακές εισροές.” (27) Ο πρώην Υπουργός Υγείας μιας ευρωπαϊκής χώρας δήλωσε στις 23 Μαΐου 2020: “Όταν υπάρχει επιδημία όπως το COVID, βλέπουμε θνησιμότητα αν είμαστε γιατροί… ή βλέπουμε πόνο. Και υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν δολάρια… υπάρχουν μεγάλα εργαστήρια που λένε: τώρα είναι η ώρα να κερδίσετε δισεκατομμύρια.” (35) Στις 16 Ιουνίου 2020, ο καθηγητής Christian Perronne, ειδικός λοιμωξιολόγος είπε στο Sud Radio σχετικά με το εμβόλιο κορωνοϊού: “Δεν το χρειαζόμαστε… Όλα αυτά είναι μια καθαρά εμπορική ιστορία”. Ο ιστότοπος του περιοδικού Nexus δημοσίευσε στις 07 Αυγούστου τη γνώμη του γιατρού Pierre Cave, ο οποίος είπε: «Η επιδημία έχει τελειώσει στη Γαλλία… ως γιατρός, δεν διστάζω να προβλέψω τις αποφάσεις της κυβέρνησης: Δεν πρέπει να αρνούνται μόνο αυτά τα εμβόλια [κατά του COVID-19], αλλά να καταγγείλουν και να καταδικάσουν την καθαρά εμπορική προσέγγιση και τον απόλυτο κυνισμό που καθοδήγησε την παραγωγή τους.»

 

Εξωφρενικές παραβιάσεις της δεοντολογίας σε πολλές κλινικές δοκιμές:

  • Δεδομένου ότι οι δυτικές χώρες δεν τους επιτρέπουν να παραβιάζουν τις αρχές δεοντολογίας, πολλές φαρμακευτικές εταιρείες διεξάγουν τις κλινικές δοκιμές φαρμάκων και εμβολίων σε αναπτυσσόμενες ή φτωχές χώρες, όπου διεξάγονται πειράματα σε άτομα χωρίς να έχουν την παραμικρή γνώση και χωρίς τη συγκατάθεσή τους.
  •  
  • Η έκθεση (36) που γράφτηκε από την Irene Schipper (ενημερωτικό έγγραφο SOMO σχετικά με την ηθική σε κλινικές δοκιμές) έδειξε συγκλονιστικές και πολύ σοβαρές ηθικές παραβιάσεις. Σε μια κλινική δοκιμή, για παράδειγμα, Αφρικανές γυναίκες μολύνθηκαν από τον ιό HIV και στη συνέχεια αρρώστησαν με AIDS. Αυτή η κλινική δοκιμή χρηματοδοτήθηκε από ένα γνωστό ίδρυμα καθώς και ένα εργαστήριο. Σε ορισμένες χώρες, αυτές οι σκανδαλώδεις κλινικές δοκιμές διεξήχθησαν με τη συνενοχή των τοπικών αρχών σε ένα πλαίσιο σύγκρουσης συμφερόντων. 
  • Σε μια φαρμακευτική εταιρεία, την AstraZeneca, έχει χορηγηθεί προστασία από μελλοντικές ευθύνες για τα προϊόντα της που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του COVID-19, σε περίπτωση βλαβερών παρενεργειών, από τις περισσότερες χώρες που έχουν συνάψει συμφωνίες για την προμήθεια του εμβολίου. Με άλλα λόγια, είναι τα κράτη και όχι η AstraZeneca που θα αποζημιώσουν τα θύματα, δηλαδή με χρήματα των πολιτών! Σχετικά μ’ αυτό, λέμε στους πολίτες: διαμαρτυρηθείτε ΜΑΖΙΚΑ ενάντια σ’ αυτές τις σκανδαλώδεις, ντροπιαστικές και βαθύτατα άδικες συμφωνίες, μέχρις ότου να ακυρωθούν. Πρέπει να αρνηθείτε αυτή την ΑΝΕΥΘΥΝΗ χρήση των χρημάτων σας. Ακόμα και οι Βέλγοι ειδικοί έχουν σοκαριστεί από αυτήν τη συμφωνία.

Τα σκάνδαλα επικίνδυνων ή ακόμη και θανατηφόρων εμβολίων που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας και θα αναφέρουμε δύο παραδείγματα (φυσικά, δεν είμαστε αντι-εμβολιαστές, κάτι που φέρνει σε αμφισβήτηση τις ανακαλύψεις του Edward Jenner). 

 

  • Το σκάνδαλο εμβολίου H1N1: είχε δοκιμαστεί σε μικρό αριθμό ανθρώπων και παρόλα αυτά, κυκλοφόρησε ως ασφαλές το 2009. Αλλά, ένα χρόνο αργότερα, ανησυχίες εκφράστηκαν στη Φινλανδία και τη Σουηδία σχετικά με πιθανή συσχέτιση μεταξύ της ναρκοληψίας και του εμβολίου. Μια επακόλουθη μελέτη στατιστικής ομάδας στη Φινλανδία ανέφερε 13 φορές υψηλότερο κίνδυνο ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό σε παιδιά και νέους ηλικίας 4 έως 19 ετών, που κυρίως εμφανίστηκαν εντός τριών μηνών από τον εμβολιασμό και σχεδόν όλα εντός έξι μηνών. Μόνο το 2013 μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal επιβεβαίωσε αυτά τα αποτελέσματα και για τη Μεγάλη Βρετανία (37). Συνολικά, αυτό το επικίνδυνο εμβόλιο προκάλεσε 1.500 περιπτώσεις ναρκοληψίας μόνο στην Ευρώπη και το 80% των θυμάτων είναι παιδιά. Μερικά από τα εμβολιασμένα ιατρικά στελέχη του NHS έπαθαν επίσης ναρκοληψία. Η ναρκοληψία είναι μια χρόνια, ανίατη νευρολογική νόσος, όπου τους ασθενείς τους παίρνει ο ύπνος ανεξέλεγκτα, υποφέρουν από ξαφνικές υπνηλίες που διαρκούν μερικά λεπτά και μπορεί να συμβούν οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (ημερήσιος ύπνος) και επίσης υποφέρουν από εντυπωσιακές επιθέσεις καταπληξίας (ξαφνική, προσωρινή μυϊκή αδυναμία ή απώλεια του μυϊκού ελέγχου που προκαλείται από ένα έντονο συναίσθημα, όπως το γέλιο, ο θυμός ή η έκπληξη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αδυναμία στα γόνατα, αδυναμία στην άρθρωση του λόγου, ή ακόμα και πτώση για μερικά δευτερόλεπτα.) Ο Peter Todd, δικηγόρος που εκπροσώπησε πολλούς από τους ενάγοντες, είπε στους Sunday Times: «Δεν έχει ξαναγίνει… Τα θύματα αυτού του εμβολίου έχουν μια ανίατη ασθένεια για όλη τους τη ζωή και θα χρειαστούν πολλά φάρμακα.» Μεταξύ των θυμάτων: Ο Josh Hadfield (8 χρονών) ο οποίος είναι σε αντιναρκοληπτική αγωγή αξίας 15.000 λιρών τον χρόνο για να μπορεί να παραμένει ξύπνιος στο σχολείο. “Αν τον κάνεις να γελάσει, καταρρέει. Έχει ασθενή μνήμη. Δεν υπάρχει θεραπεία. Λέει ότι εύχεται να μην είχε γεννηθεί. Νιώθω φοβερές ενοχές που επέτρεψα να εμβολιαστεί”, λέει η μητέρα του (38). Οι οικογένειες πέρασαν φοβερή δοκιμασία επί 7 χρόνια για να κερδίσουν την υπόθεση στο δικαστήριο. Και αντί να τους αποζημιώσουν τα φαρμακευτικά εργαστήρια, το έκανε το κράτος (38, 39), δηλαδή με χρήματα των πολιτών!
  •  
  • Το σκάνδαλο του θανατηφόρου εμβολίου για τον δάγκειο πυρετό σε χώρα της Ασίας (40) το 2018: Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα Persida Acosta, 500 παιδιά πέθαναν εξαιτίας του εμβολίου και αρκετές χιλιάδες αρρώστησαν. Κάποια παιδιά χρειάζονταν επέμβαση για να λάβουν αίμα μετά από σοβαρές αιμορραγίες. Οι περισσότερες οικογένειες δεν μπορούν να πληρώσουν γι’ αυτές τις επεμβάσεις. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι ευθύνες είναι μοιρασμένες ανάμεσα στο εργαστήριο που πούλησε το “επικίνδυνο εμβόλιο” και την κυβέρνηση που οργάνωσε μια “μαζική και χωρίς διακρίσεις” εκστρατεία εμβολιασμών, με ελεεινές συνθήκες. Ο δρ. Erwin Erfe, ο οποίος εργάστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα, πραγματοποιούσε δύο με τρεις αυτοψίες παιδιών την εβδομάδα, πάντα με τα ίδια αποτελέσματα: “εσωτερικές αιμορραγίες, ειδικά στον εγκέφαλο και τους πνεύμονες… και πρησμένα όργανα”. Αυτό το εμβόλιο όμως ήταν πολλά υποσχόμενο ως θρίαμβος για τον πλανήτη. Το 2015, το εργαστήριο επιβεβαίωσε πανηγυρικά την διάθεση στην αγορά ενός επαναστατικού εμβολίου για τον δάγκειο πυρετό. Ήταν παγκόσμια πρωτιά, αποτέλεσμα 20χρονης έρευνας και επένδυσης 1,5 δις ευρώ. Από την αρχή όμως, ακούστηκαν κάποιες φωνές στην επιστημονική κοινότητα. Ο δρ. Antonio Dans προσπάθησε να προειδοποιήσει για τα μη πειστικά αποτελέσματα των πρώτων κλινικών δοκιμών. Στις ΗΠΑ, ο καθηγητής Scott Halstead, παγκοσμίου φήμης ειδικός για την ασθένεια, έστειλε ακόμα και βίντεο το οποίο μεταδόθηκε στη Γερουσία, για να τους πείσει να σταματήσουν το πρόγραμμα των εμβολιασμών. Πρώην υπουργός υγείας της χώρας κατηγορήθηκε γι’ αυτό το σκάνδαλο. “Είναι το δέλεαρ του κέρδους που σκότωσε αυτά τα παιδιά”, είπε ο εισαγγελέας Persida Acosta.

 

20. Λέμε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ όλα τα τρελά δυσανάλογα δικτατορικά (και βέβαια όχι υγειονομικά) μέτρα, γιατί εξαιτίας τους έχουμε καθημερινές τραγωδίες. Μια έφηβη αυτοκτόνησε στη Μ. Βρετανία επειδή γι’ αυτήν το  lockdown κράτησε 300 χρόνια (41). Μια έγκυος μαρτύρησε κυριολεκτικά για να γεννήσει στη Γαλλία (42) 

Ενός εφήβου το σαγόνι έφυγε από τη θέση του και χρειάζεται χειρουργείο, μετά από επίθεση που δέχτηκε από ένα ζευγάρι, όταν τους ζήτησε να φορέσουν μάσκες.

Μια νοσοκόμα επίσης δέχτηκε επίθεση στη Γαλλία και ένας οδηγός λεωφορείου πέθανε λόγω του παράνομου μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. 60,000 καρκινοπαθείς κινδυνεύουν να πεθάνουν στην Αγγλία λόγω των διαγνωστικών καθυστερήσεων και της αργοπορίας θεραπείας σύμφωνα με τον καθηγητή Karol Sikora, 12,000 άτομα στον κόσμο κινδυνεύουν καθημερινά να πεθαίνουν καθημερινά από την πείνα (σύμφωνα με την Oxfam), ο αριθμός των καρδιακών ανακοπών διπλασιάστηκε σε κάποιες χώρες (43),εταιρίες χρεοκοπούν, 305 εκατ. θέσεις εργασίας χάθηκαν – πλήττοντας κυρίως γυναίκες και νέους- σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Εργασίας. Ένας άνθρωπος πέθανε λόγω της μάσκας στις ΗΠΑ κλπ. Ακόμα και τα πουλιά υποφέρουν από αυτά τα επικίνδυνα μέτρα, παγιδεύονται και σκοτώνονται εξαιτίας των [πεταμένων] μασκών: “[ο γλάρος] παραπατούσε κι έπεφτε καθώς ο κακομοίρης είχε μια μάσκα μπερδεμένη στα πόδια του…

Ήταν ολοφάνερο ότι η μάσκα ήταν εκεί καιρό και τα λαστιχάκια της είχαν σφίξει τα πόδια του, που είχαν πρηστεί και πονούσαν… Φοβάμαι ότι αυτός ο γλάρος θα είναι το πρώτο από πολλά θύματα, τώρα που οι μάσκες είναι κανόνας”, είπαν εργαζόμενοι στη Βασιλική Ένωση για την Αποτροπή Κακοποίησης των Ζώων στο BBC, τον Ιούλιο 2020. Το πουλί υπέφερε αυτό το βάσανο για μια εβδομάδα!

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι η αρχική αιτία της τραγωδίας του Τζορτζ Φλόιντ ήταν το lockdown: Αν δεν είχε γίνει lockdown, δεν θα είχε χάσει τη δουλειά του, θα ήταν στη δουλειά του στις 25 Μαΐου, δεν θα είχε δολοφονηθεί, οι βανδαλισμοί και οι φωτιές, όπως και οι συγκρούσεις με την αστυνομία δεν θα είχαν συμβεί, το χάος στις ΗΠΑ θα είχε αποφαυχθεί και ο Τζορτζ Φλόιντ θα ήταν ακόμη ζωντανός.

21. Λέμε στις κυβερνήσεις: ΟΛΑ πρέπει να επανέλθουν αμέσως στο κανονικό (συμπεριλαμβανομένου του επανανοίγματος των νοσοκομειακών υπηρεσιών, των αεροπορικών μεταφορών, της οικονομίας, των σχολείων και των πανεπιστημίων) και αυτή η παγκόσμια ομηρία πρέπει να σταματήσει επειδή γνωρίζετε, με βάση τα στοιχεία, ότι εσείς και οι πολίτες έχετε πέσει θύματα της μεγαλύτερης απάτης στον τομέα της υγείας του 21ου αιώνα. 

Ο καθηγητής Carl Heneghan δήλωσε στις 23 Αυγούστου ότι είναι αβάσιμος ο φόβος που εμποδίζει τις χώρες να επανέλθουν στην κανονικότητα, σύμφωνα με την Express. Οι καθηγητές Karina Reiss και Sucharit Bhakdi εξέδωσαν τον Ιούνιο βιβλίο με τίτλο: “Κορωνοϊός: ψευδής συναγερμός;” (45)

O δήμαρχος μια ευρωπαϊκής πόλης δήλωσε: «το κλίμα που έχει εξαπλωθεί γι’ αυτό [το θέμα του κορωνοϊού] είναι ιδιαίτερα βαρύ και γίνεται ύποπτο».

Ο γιατρός Olivier Chailley έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο: «Ο ιός το φόβου ή πώς όλος ο κόσμος τρελάθηκε».

 

Ο Καθηγητής Sucharit Bhakdi (που επίσης έγραψε επιστολή στην Angela Merkel) είπε σε σχέση με τα μέτρα που ελήφθησαν συμπεριλαμβανομένης της καραντίνας: «μέτρα αλλόκοτα, τρελά και πολύ επικίνδυνα…μια τρομακτική επίπτωση στην παγκόσμια οικονομία… αυτοκαταστροφή και μαζική αυτοκτονία…».

Μια διεθνής κι ανεξάρτητη έρευνα πρέπει ν΄ανοίξει κι οι υπεύθυνοι πρέπει να δικαστούν.

 

22. Λέμε στους πολίτες: για να σας κρατήσουν στο “κοπάδι”, μπορεί κάποιοι να προσπαθήσουν να μας δυσφημίσουν με κάθε τρόπο. Για παράδειγμα, κατηγορώντας μας ως συνωμοσιολόγους κλπ. Μην τους ακούτε, είναι ΨΕΥΤΕΣ, γιατί οι πληροφορίες που σας δίνουμε είναι: ιατρικές, επιστημονικές και τεκμηριωμένες.

 

23. Λέμε στους πολίτες: Αυτή η επιστολή δεν πρέπει να σας στρέψει στη βία έναντι του οποιουδήποτε. Αντιδράστε ειρηνικά. Και αν κάποιος επαγγελματίας υγείας που υπογράψει αυτήν την επιστολή δεχθεί επίθεση ή συκοφαντία ή απειλή ή δίωξη: υποστηρίξτε τον ΜΑΖΙΚΑ. Αγαπητοί πολίτες: πολλοί επιστήμονες, διακεκριμμένοι επαγγελματίες στην ιατρική και τα επαγγέλματα υγείας σε όλον τον κόσμο, καταγγέλλουν αυτό που συμβαίνει, και είναι καιρός κι εσείς να ξυπνήσετε! Αν δεν μιλήσετε, νέα δικτατορικά μέτρα “Made in China” θα επιβληθούν. Αυτό πρέπει να το ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ. Σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτά τα μέτρα δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική ή την υγιεινή ή την προστασία της δημόσιας υγείας, είναι δικτατορία και τρέλα. Ο δρ. Agnes Tegnell είπε: “Ο κόσμος έχει τρελαθεί” με τα lockdown του κορωνοϊού, τα οποία “χτυπούν κατά πρόσωπο ό,τι γνωρίζουμε σχετικά με τον χειρισμό πανδημιών από ιούς”.

 

24.Προσκαλούμε τους επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο να είναι δυνατοί και θαρραλέοι και να κάνουν το καθήκον τους να πουν την αλήθεια, να ενωθούν μαζικά στη συλλογικότητα: United Health Professionals και να υπογράψουν αυτήν την επιστολή στέλνοντας τις ακόλουθες 4 πληροφορίες: όνομα, επώνυμο, επάγγελμα και χώρα προς «United Health Professionnals» στη διεύθυνση [email protected]
covidinfos.net 28/8/20

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
(Δείτε εδώ τη λίστα όλων των επιστημόνων/επαγγελματιών υγείας που υπογράφουν την επιστολή)

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
1. BFMTV (YouTube Channel). Pr Didier Raoult: “La contagiosité du coronavirusn’est pas extrême”. 30 April 2020.
2. Jeffrey K Aronson, Jon Brassey, Kamal R Mahtani. “When will it be over?”: Anintroduction to viral reproduction numbers, R0 and Re. CEBM. 14 April 2020.
3. Tristan Gaudiaut. Quelle est la contagiosité du coronavirus ?. Statista. 4 May2020.
4. IHU Méditerranée-Infection (YouTube Channel). Coronavirus Chinois : Quelleplace dans l’histoire des épidémies?. 29 January 2020.
5. Ioannidis, J.P.A. (2020), Coronavirus disease 2019: The harms ofexaggerated information and non‐evidence‐based measures. Eur J ClinInvest, 50: e13222. doi:10.1111/eci.13222
6. WHO. Q&A: Influenza and COVID-19 – similarities and differences. 17 March2020.
7. IHU Méditerranée-Infection (YouTube Channel). Où en est le débat surl’Hydroxychloroquine ?. 5 May 2020.-CNEWS. Replay-l’interview du Professeur Didier Raoult. 19 August 2020.
8. Hayward AC, Fragaszy EB, Bermingham A, et al. Comparative communityburden and severity of seasonal and pandemic influenza: results of the FluWatch cohort study. Lancet Respir Med. 2014;2(6):445‐454.doi:10.1016/S2213-2600(14)70034-7
9. Helen Branswell . A severe flu season is stretching hospitals thin. That isa very bad omen. STAT. 15 January 2018.-Amanda Macmillan. Hospitals Overwhelmed by Flu Patients AreTreating Them in Tents. TIME. 18 January 2018.-Amanda Ferguson. Surgeries postponed due to severe flu casesoverwhelming Toronto ICU. Citynews. 13 february 2018.-Laura Donnelly. Hospital admissions for flu triple and 111 phonelineoverwhelmed by deepening NHS crisis. The Telegraph. 4 January 2018.-Soumya Karlamangla. California hospitals face a ‘war zone’ of flu patients —and are setting up tents to treat them. Los Angeles Times. 16 January 2018.-Simona Ravizza. Milano, terapie intensive al collasso per l’influenza:già 48 malati gravi molte operazioni rinviate. corriere della sera. 10January 2018.-Chelsea Wade. Hospital Overrun By Flu Cases Having To Turn Them Away.CBS DFW. 8 January 2018.-Denis Campbell. NHS winter crisis: extra beds created by 52% of UKhospitals. The Guardian. 2 December 2019.-R. Salamanca. Temas Relacionados. La gripe colapsa los hospitales demedia España. El Mundo. 1 December 2017.
10. Veronica Morley. YouTube issues statement on removal of controversial videointerview with Bakersfield doctors. 23ABC. 27 April 2020.
11. Pascal Astagneau, Thierry Ancelle. Surveillance épidémiologique: Principes,méthodes et applications en santé publique. Medecine Sciences Publications.2011.
12. Kim, D., Quinn, J., Pinsky, B., Shah, N. H., & Brown, I. (2020). Rates of Co-infection Between SARS-CoV-2 and Other Respiratory Pathogens. JAMA,e206266. Advance online publication. https://doi.org/10.1001/jama.2020.6266-Malcolm Kendrick. I’ve signed death certificates during Covid-19. Here’s whyyou can’t trust any of the statistics on the number of victims. RT. 28 May 2020.-Dr John Lee. The way ‘Covid deaths’ are being counted is a national scandal.The spectator. 30 May 2020.-Fox News. Feds classifying all coronavirus patient deaths as ‘COVID-19’deaths, regardless of cause. New Tork Post. 7 April 2020.-German Network for Evidence-based Medicine. COVID-19 – Where is theEvidence?. 20 March 2020.
13. Sarah Newey. Why have so many coronavirus patients died in Italy?. TheTelegraph. 23 March 2020.
14. The New York Times (YouTube Channel). Doctors Face Troubling Question:Are They Treating Coronavirus Correctly? | NYT News. 14 April 2020.-Martin Gould. EXCLUSIVE: ‘It’s a horror movie.’ Nurse working oncoronavirus frontline in New York claims the city is ‘murdering’ COVID-19patients by putting them on ventilators and causing trauma to the lungs.Dailymail. 27 April 2020.-Gattinoni L, Chiumello D, Caironi P, et al. COVID-19 pneumonia: differentrespiratory treatments for different phenotypes?. Intensive Care Med.2020;46(6):1099-1102. doi:10.1007/s00134-020-06033-2-Matt Strauss. The underground doctors’ movement questioning the use ofventilators. The Spectator. 2 May 2020.-Chris Kitching. Life-saving’ ventilators are destroying coronavirus patients’ lungs, doctorsays. Mirror. 18 April 2020.
15. Li Y, Yao L, Li J, et al. Stability issues of RT-PCR testing of SARS-CoV-2 forhospitalized patients clinically diagnosed with COVID-19. J Med Virol.2020;92(7):903‐908. doi:10.1002/jmv.25786.-Zhuang GH, Shen MW, Zeng LX, et al. [WITHDRAWN: Potential false-positive rate among the ‘asymptomatic infected individuals’ in close contacts ofCOVID-19 patients]. Zhonghua liu Xing Bing xue za zhi = ZhonghuaLiuxingbingxue Zazhi. 2020 Mar;41(4):485-488. DOI:10.3760/cma.j.cn112338-20200221-00144.-Woloshin S, Patel N, Kesselheim AS. False Negative Tests for SARS-CoV-2Infection – Challenges and Implications [published online ahead of print, 2020Jun 5]. N Engl J Med. 2020;10.1056/NEJMp2015897.doi:10.1056/NEJMp2015897.-Samuel Lovett. ‘A huge boost’: Coronavirus patients feared to have beenreinfected had returned false positives, says South Korea. Independant. 30April 2020.-Patrick DM, Petric M, Skowronski DM, et al. An Outbreak of HumanCoronavirus OC43 Infection and Serological Cross-reactivity with SARSCoronavirus. Can J Infect Dis Med Microbiol. 2006;17(6):330‐336.doi:10.1155/2006/152612.
16. Russell Blaylock. Blaylock: Face Masks Pose Serious Risks To The Healthy.Technocracy. 11 May 2020.
17. BFMTV (YouTube Channel). Des tenues anti-Covid dans l’avion. 4 June2020.
18. Brut (brut.media.fr). Covid-19: des masques et gants jetés dans la naturepartout dans le monde. 29 May 2020.
19. Juttat Pinzler, Tatjana Mischke. L’OMS: dans les griffes des lobbyistes ?. arte.2016.
20. F. William Engdahl. European Parliament to Investigate WHO and “Pandemic”Scandal. healthcare-in-europe.com. 26 January 2010.-Michael Fumento. Why The WHO Faked A Pandemic. Forbes. 05 February2010.
21. Paul Flynn. The handling of the H1N1 pandemic: more transparencyneeded. Parliamentary Assembly of the Council of Europe. 07 June 2010.
22. Lilian Franck, Thomas Schlottmann. TrustWHO. Journeyman Pictures. 2018.
23. Global News (YouTube Channel). Coronavirus outbreak: WHO expert sayscountries must shift mindset to virus preparedness | FULL. 25 February 2020.-CGTN (YouTube Channel). If I had COVID-19, I want to be treated in China,says WHO official. 27 February 2020.
24. China Daily (YouTube Channel). WHO expert: China has taught us lessons.10 March 2020.
25. Hong Kong World City (Twitter account: @HKWORLDCITY). 28 March 2020,12:40 PM.-Formosa TV English News (YouTube Channel). Senior WHO official dodgesquestions about Taiwan’s WHO membership; praises China. 30 March 2020.
26. La Presse canadienne. Des députés fédéraux citent un expert de l’OMS BruceAylward à comparaître. L’actualité. 30 April 2020.
27. Cellule de crise / Histoire Secrète (YouTube Channel). Pandémies: la traqueplanétaire –intégrale. 31 January 2018.
28. Moynihan Ray. Who pays for the pizza? Redefining the relationships betweendoctors and drug companies. 1: Entanglement BMJ 2003; 326 :1189
29. Steerpike. Six questions that Neil Ferguson should be asked. The Spectator.16 April 2020.
30. David Derbyshire. Government virus expert paid £116k by swine flu vaccine.Daily Mail Online. 27 July 2009.
31. Imperial College COVID-19 Response Team. Report 9: Impact of non-pharmaceutical interventions (NPIs) to reduce COVID-19 mortality andhealthcare demand. 16 March 2020.-Aurélie Haroche. Quand les politiques confondent modélisationsmathématiques et astrologie. JIM (Journal International de Médecine). 25 April2020.-Jean-François Toussaint, Andy Marc. Sortir d’un confinement aveugle. LaRecherche. 22 April 2020.-Tom Jefferson and Carl Heneghan. Modelling the models. CEBM (Centre forEvidence-Based Medicine). 3 April 2020.
32. Anna Mikhailova, Christopher Hope, Michael Gillard and Louisa Wells.Exclusive: Government scientist Neil Ferguson resigns after breakinglockdown rules to meet his married lover. The Telegraph. 5 May 2020.
33. Grifoni A, Weiskopf D, Ramirez SI, et al. Targets of T Cell Responses toSARS-CoV-2 Coronavirus in Humans with COVID-19 Disease and UnexposedIndividuals [published online ahead of print, 2020 May 20]. Cell. 2020;S0092-8674(20)30610-3. doi:10.1016/j.cell.2020.05.015.-Mateus J, Grifoni A, Tarke A, et al. Selective and cross-reactive SARS-CoV-2T cell epitopes in unexposed humans. Science. 2020;eabd3871.doi:10.1126/science.abd3871.
34. Jiang S. Don’t rush to deploy COVID-19 vaccines and drugs without sufficientsafety guarantees. Nature. 2020;579(7799):321. doi:10.1038/d41586-020-00751-9.-Céline Deluzarche. Coronavirus: les dangers d’un vaccin élaboré à la hâte.Futura. 19 March 2020.-Louise Beda-Akichi. Et si on n’arrivait jamais à trouver de vaccin contre leCovid-19?. Slate. 26 May 2020.
35. BFMTV.”Vivre avec…” – Samedi 23 mai 2020. 23 May 2020
36. Irene Schipper. SOMO briefing paper on ethics in clinical trials. 01 February2008.-Jean-Philippe Chippaux. Le Monde Diplomatique. L’Afrique, cobaye de BigPharma. June 2005.
37. Miller Elizabeth, Andrews Nick, Stellitano Lesley, Stowe Julia, Winstone AnneMarie, Shneerson John et al. Risk of narcolepsy in children and young peoplereceiving AS03 adjuvanted pandemic A/H1N1 2009 influenza vaccine:retrospective analysis BMJ 2013; 346 :f794
38. Tom Porter. Brain-Damaged UK Victims of Swine Flu Vaccine to Get £60Million Compensation. International Business Times. 2 March 2014.
39. DAZ.online. Schweden zahlt Entschädigung für Narkolepsie-Kranke nachImpfung. 13 May 2016.
40. Carol Isoux. Dengue : Sanofi au cœur d’une affaire de vaccin mortel auxPhilippines. L’OBS. 27 November 2018.
41. Eugene Henderson and Lorraine King. Parents warned after teen took her own life ‘because lockdown felt like 300 years’. Mirror. 22 April 2020.
42. Laure. Accouchement en temps de Covid: «J’ai traversé seulequatorze heures de contractions. C’est criminel». L’OBS. 13 May 2020.
43. Marijon, Eloi et al. “Out-of-hospital cardiac arrest during the COVID-19pandemic in Paris, France: a population-based, observational study.” TheLancet. Public Health, 27 May. 2020, doi:10.1016/S2468-2667(20)30117-1-Baldi E et al. Out-of-hospital cardiac arrest during the Covid-19 outbreak inItaly. N Engl J Med 2020 Apr 29; [e-pub]https://doi.org/10.1056/NEJMc2010418
44. Jessie Gomez. Lincoln Park driver ‘passed out’ due to N95 mask, crashedcar, police say. Daily Record. 25 April 2020.
45. Karina Reiss, Sucharit Bhakdi. Corona Fehlalarm? Zahlen, Daten undHintergründe. Goldegg. June 2020.https://www.amazon.de/Corona-Fehlalarm-Daten-Fakten-Hintergründe/dp/3990601911-Olivier Chailley. Le virus de la peur ou comment le monde entier est devenufou. Bookelis. April 2020.https://www.bookelis.com/sciences-humaines/40471-Le-virus-de-la-peur.html 

 

Πηγή: covidinfos.netμέσω: dimpenews.comεπιμέλεια κειμένου: Μαντάτα (με βάση το πλήρες κείμενο της επιστολής στα Αγγλικά)

 

 

Πηγή

Προβολές : 396


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα