Εκεί που η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν είναι σαν την “ΤΥΦΛΗ ελληνική δικαιοσύνη”. Τριμελές Εφετείο Περού: «Ο COVID-19 είναι δημιούργημα του Μ.Γκέιτς και του Τζ.Σόρος – Αυτοί τον κατασκεύασαν»

Εκεί που η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν είναι σαν την “ΤΥΦΛΗ ελληνική δικαιοσύνη”. Τριμελές Εφετείο Περού: «Ο COVID-19 είναι δημιούργημα του Μ.Γκέιτς και του Τζ.Σόρος – Αυτοί τον κατασκεύασαν»

16 Ιανουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:319
Μοίρασέ το

Σύμφωνα με τους δικαστές του Εφετείου Tito Gallegos, Luis Leguía και Tony Changaray, οι δημιουργοί του COVID-19 θα εξακολουθούν να δρουν και να τον χρησιμοποιούν σε απόλυτη μυστικότητα μέσω των εταιρειών τους, ανά τον κόσμο.

Διαβάζουν οι … “έλληνες δικαστές και εισαγγελείς”;;;

Μαθήματα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ οφείλουν να πάρουν οι “έλληνες” δικαστές και εισαγγελείς, από τους συναδέλφους τους στο Περού, γιατί ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.

ΟΙ ΠΕΡΟΥΑΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ.

“κύριοι” δικαστές και εισαγγελείς, ναι… εσείς που το παίζετε πως ασκείτε “δικαιοσύνη”… σ’ εσάς τα λέω…

Σ’ εσάς που ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗ ΑΡΓΥΡΩΣ ΤΕΓΟΥΤΖΙΚ, από τον επίσημο ιστότοπό σας και αποδείξατε πως ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΝΗΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Σ’ εσάς τα λέω, γιατί θα έρθει η ώρα της ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Και πιστέψτε με, θα είναι ανελέητες… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Υπάρχουν δικαστές και εισαγγελείς έντιμοι… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.

Ο COVID-19 έχει την «υπογραφή» των ελίτ και δισεκατομμυριούχων όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος και οι Ροκφέλερ!

Αυτό περιέχεται σε απόφαση δικαστηρίου του Περού, απόφαση που προήλθε από την εκδίκαση ενός διαδικαστικού θέματος.

Το περουβιανό δικαστήριο, μέσα από την απόφασή του κατηγόρησε τους Γκέιτς και Σόρος ότι «κατασκεύασαν» αυτή την επιδημία. 

Σύμφωνα με το Εφετείο κακουργημάτων της Chincha και Pisco, ο COVID-19 είναι  ένα δημιούργημα «εγκληματικών ελίτ» που απλώνονται σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τους δικαστές του Εφετείου Tito Gallegos, Luis Leguía και Tony Changaray, οι δημιουργοί του COVID-19 θα εξακολουθούν να δρουν και να τον χρησιμοποιούν σε απόλυτη μυστικότητα μέσω των εταιρειών τους, ανά τον κόσμο.

Το περουβιανό Εφετείο κατέληξε σε αυτή την απόφαση ύστερα από την αίτηση ενός κατηγορουμένου ο οποίος ζήτησε αποζημίωση για τον υπερβολικό χρόνο κράτησής του πριν να γίνει η δίκη, καθυστέρηση για την οποία ως υπεύθυνη θεωρήθηκε η πανδημία.

 

Έτσι οι τρεις δικαστές κατέληξαν στην απόφαση ότι οι «δημιουργοί της επιδημίας είναι και οι δημιουργοί της ΝΤΠ και άτομα όπως ο Γκέιτς, Σόρος και Ροκφέλερ.

 
 

 

 

 

 

 

Πηγή

 

Να υπενθυμίσω ότι το άρθρο της Ειρηνοδίκη ΑΡΓΥΡΩΣ ΤΕΓΟΥΤΖΙΚ, πρωτοδημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και σε εκατοντάδες ιστολόγια, μεταξύ των οποίων και τα ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ.INFO. (εδώ)

Και… “οι κύριοι” δικαστές και εισαγγελείς, της κατέβασαν το άρθρο…!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΞΕΦΤΙΛΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 319


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα