Εκεί, στο ΔΙΚΤΥΟ “ελληνισμού”, μήπως σας πήραν επιτέλους χαμπάρι;;; “ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.”

Εκεί, στο ΔΙΚΤΥΟ “ελληνισμού”, μήπως σας πήραν επιτέλους χαμπάρι;;; “ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.”

2 Αυγούστου, 2021 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,648
Μοίρασέ το

 

Πείτε μου θα σκάσω, γιατί συλλέξατε υπογραφές;

Για ψηφοθηρία;

Για φακέλλωμα;

Γιατί;

 

 

Ο πρ. Πρόεδρος της Αμερικής Αβραάμ Λίνκολν, είχει πει μια μεγάλη αλήθεια:

“Μπορείς να τους ξεγελάς όλους, για λίγο καιρό… λίγους, όλο τον καιρό… αλλά όχι όλους όλο τον καιρό”.

Κύριοι του Δικτύου “ελληνισμού” (εδώ γελάμε, που έχετε το θράσος να μιλάτε για λογαριασμό του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ), σας πήρε πολύς κόσμος χαμπάρι και έκοψε δρόμο κι ακόμα τρέχει…

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ;;;

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ, εννοώ.

ΜΗΠΩΣ …”ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΤΕΣ”;;;

ΜΗΠΩΣ … “ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΣ”;;;

ΜΗΠΩΣ… “ΦΑΚΕΛΩΤΕΣ”;;;

ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΕΒΛΗΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΡΟΣ … ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ … “ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ”;

Ατέλειωτες πολύωρες συζητήσεις, φιλοσοφικές συζητήσεις και στην ουσία, ΜΗΔΕΝ!

Πολύς … “χριστιανισμός”, πολύ “αγαπολογία”, πολύ “φιλοσοφία”, κάποιοι από τους συμμετέχοντες εκλεκτοί, αλλά φοβάμαι πως πάτησαν την πεπονόφλουδα και εκτέθηκαν, και κάποιοι άλλοι, έγιναν “γνωστοί”, εκεί που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους.

Κατάλαβα πως “κάτι δεν πάει καλά”, από τις πρώτες σας εκπομπές…σε κάποια, ζήτησα να παρέμβω… σ’ εκείνη την εκπομπή που είχατε και τον κ. Κασιμάτη… (άλλη περίπτωση κι αυτή… τόσα χρόνια νομικός σύμβουλος του Α. Παπανδρέου, που έβλεπε τι παιζόταν και τι ερχόταν και στα μνημόνια έκανε την εμφάνισή του και τα καταδίκασε… και ορθώς τα καταδίκασε, αλλά…ΑΡΓΗΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ)… για να θέσω το ερώτημα στον μέγα συνταγματολόγο, περί της ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, και ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.

Τότε επιβεβαίωσα πως “κάτι δεν πάει καλά”… κι όπως λέει και ο λαός “κάτι βρωμάει”…

Πολλά ερωτηματα…

Από τη μια  πλευρα ο … “αγαπολόγος” Γιώργος Παύλου, με τους ατέλειωτους φιλοσοφικούς επαναλαμβανόμενους μονολόγους κι από την άλλη “το ροντβάϊλερ” ο Πουλτρουτζίδης, να αποκαλεί “ΜΑΛΑΚΑ” (!!!) τον κορυφαίο παγκοσμίως ιατρό Μπάχντι, και ο Παύλου να μην τον σταματά, αλλά να τον αφήνει να υβρεολογεί  χυδαίως…

Τόλμησε ο αχαρακτήριστος να πιάσει στο στόμα του και τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ.

Κι ύστερα, η … συγκέντρωση υπογραφών, όπως αναφέρει και η ανάρτηση στην οποία συμπεριλαμβάνονται πολλά αρνητικά σχόλια, μεταξύ των οποίων και του κατωτέρω σχολιαστή.

Τι ρόλο παίζετε, κύριοι;;;

ΕΙΣΤΕ ΜΑΣΣΟΝΟΙ;

ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΤΕ,  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,  ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;;;

Κύριοι, μήπως αποτελείτε… “μελανό σημείο” σε δύσκολους καιρούς για τον ελληνικό λαό;;;

Ξέρετε, ο λαός άρχισε να αφυπνίζεται μετά τα δυνατά σοκ και τα χαστούκια που έχει φάει, ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.

Εν αναμονή γραπτής απάντησης στα ερωτήματα που δημόσια θέτω τόσον εγώ, όσον και ο σχολιαστής και δημοσίως γραπτώς θα περιμένω την απάντησή σας.

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ;

ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Τα βίντεο τελικά σας τα κατέβασε η google, ή μήπως τα κατεβάσατε μόνοι σας, γιατί υπήρχε κίνδυνος … μηνύσεων σε βάρος σας;;;

 

 

Ο/Η Εμπαιγμός λέει:

Και να τα τ’ αραπάκια στον Νείλο ποταμοοοο!!!!

Κύριοι του εν λόγω χώρου, ΚΑΦΕ-αναψυκτηρίου ό,τι δηλώνετε πως είστε, τέλος πάντων.

Άρχισαν οι ανακοινώσεις στους αμπόλιαστους νοσηλευτές για μπόλιασμα ή αναστολή εργασίας.

ΈΦΤΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Είχατε 30.000 τουλάχιστον υπογραφές στην διάθεσή σας να κινηθείτε νομικά για την αντισυνταγματικότητα ΤΡΕΙΣ ΟΛΌΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

Τώρα μόνοι συνασπίζονται οι υγειονομικοί για να πολεμήσουν.

ΜΟΝΟΙ με κάποιους δικηγορους που κάνα δυο εξ αυτών ανήκουν στον χώρο σας.

Τώρα αναλαμβανουν βέβαια αλλά ΠΕΛΑΤΕΣ.

Τόσο καιρό με τόσες υπογραφές τι έκαναν;

ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ;

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Και δεν θα χρειάζονταν όλες αυτές οι ατομικές προσφυγές για εναντίωση στην αντισυνταγματικότητα.

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

Αποδείξτε κυριοι που ζητησατε ψήφισμα και συλλογη υπογραφών, εσείς και το κόμμα που θα κατεβει στις εκλογές και φαίνεται στον ιστότοπό σας, οτι είστε ειλικρινείς και τίμιοι.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πείτε μου θα σκάσω, γιατί συλλέξατε υπογραφές;

Για ψηφοθηρία;

Για φακέλλωμα;

Γιατί;

 

ΥΓ επειδή γυαλιζεστε συχνά στις κάμερες και φιλοσοφείτε, τουλάχιστον κάντε κανέναν οδοντιατρικό καθαρισμό, φροντίστε λίγο την στοματική υγιεινή.

Είναι αντιαισθητικό.

Λες και βλέπουμε σε τουρκικη σειρά τον ξάδερφο απ τα Άδανα.

Το πρόσωπο είναι η εικόνα της ψυχής.

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,648


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα