Εμένα αυτό, γιατί μου βρωμάει... επερχόμενο στρατιωτικό νόμο;;;

Εμένα αυτό, γιατί μου βρωμάει... επερχόμενο στρατιωτικό νόμο;;;

17 Μαρτίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:847
Μοίρασέ το

Ξέσπασμα αστυνομικών κατά κυβέρνησης: «Δεν θέλουμε να κόβουμε κορωνο-πρόστιμα – Μας αναγκάζουν ανάλογα με τα κρούσματα!»

«Μας πετούν πέτρες μέχρι και μαθητές»!

“Μάγκες”, είναι αργά για δάκρυα και έμμεσες “συγνώμες’, όταν ένα χρόνο τώρα, λέγατε πως “εκτελούμε εντολές”

Είστε από τους πρώτους που ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ.

Και επειδή ξέρω πως πολλοί από εσάς διαβάζετε ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, διαβάζατε και ότι έγραφε ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ο Δικηγόρος Δημήτρης Δασκαλάκης και πολλοί άλλοι, που έλεγαν πως ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Όσο για τα … κλαψουρίσματα, εμένα, γιατί το βρώμικο μυαλό μου πάει στον επερχόμενο… ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ;;;

Γιατί τα βλέπω… “ανάποδα” τα πράγματα;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σε καταγγελίες εναντίον της κυβέρνησης προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) Θεόδωρος Τσαϊρίδης ο οποίος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα συναδέλφου του από την Κέρκυρα, λέγοντας ουσιαστικά πως η κυβέρνηση αναγκάζει τους αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα κορωνοϊού, ενώ όπως αποκαλύπτει η πίεση αυξάνεται όταν ανεβαίνουν τα κρούσματα.

«Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών έχουν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα. Έχουμε μπει στο στόχαστρο με την υπογραφή κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Ξεκάθαρα. Οι τελευταίες ομιλίες στη Βουλή και των δύο πολιτικών αρχηγών μάς έβαλαν στο στόχαστρο. ‘Ψεκάζετε συνταξιούχους’ λέει ο ένας, ‘ψεκάζετε πεντάχρονα παιδιά και μανάδες’ απαντά ο άλλος. Ποιος τα ψεκάζει και για ποιον λόγο;»

Τα γκαζάκια σε σπίτια αστυνομικών, κατά τις βραδινές ώρες, έχουν ανησυχήσει την Ένωσή τους, η οποία καταγγέλλει ότι «αυτοί που πετάνε γκαζάκια σε σπίτια συναδέλφων μας ξέρουν τις διευθύνσεις, αξιοποιώντας ακόμη και… παραγγελίες ντιλίβερι»!

Κατά την εκτίμηση του προέδρου της ΕΑΥΘ, «έτσι όπως το πάνε, θα συμβούν και άλλα περιστατικά. Η κοινωνία έχει κουραστεί. Την προηγούμενη Παρασκευή, στο Πανόραμα, μαθητές 17 και 18 χρονών πέταξαν πέτρες εναντίον αστυνομικών, προκαλώντας φθορές και σε ένα περιπολικό.

Το Σάββατο, στην Περαία, αστυνομικοί δέχθηκαν αποδοκιμασίες από πολίτες.

Δεν είναι Αστυνομία αυτό το πράγμα…

Να κυνηγάμε ποιος φορά μάσκα και ποιος όχι.

Να μας απαλλάξουν απ’ αυτό, για να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει να κάνει η Αστυνομία».

Και το ξέσπασμα συνεχίζεται: «Εδώ και έναν χρόνο, μας βλέπουν οι πολίτες και στρίβουν στον δρόμο για να μην τους βάλουμε πρόστιμο. Είναι η δουλειά μας εμάς να κυνηγάμε τις μάσκες, να κυνηγάμε εάν έχει στείλει μήνυμα η γιαγιά ή ο παππούς ή εάν το σούπερ μάρκετ όπου πάει είναι ένα ή δύο χιλιόμετρα ή αν πρέπει κάποιος να πάει να πάρει τους γονείς του από κάπου που έκανε σεισμό, να τον ελέγχω εγώ στα διόδια για το αν πρέπει να πάει ή όχι;

Είναι αυτός ο ρόλος της Αστυνομίας; Μας ζητούν να φέρνουμε πρόστιμα. Υπάρχουν υπηρεσίες, αστυνομικά τμήματα, που έχουν ζητήσει από τους αστυνομικούς να κόβουν συγκεκριμένο αριθμό προστίμων, ανάλογα με την αύξηση των κρουσμάτων»!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης καταλήγει:

«Να υπάρξει άμεση απεμπλοκή της Αστυνομίας από τους ελέγχους Covid.

Δεν είναι ο ρόλος της Αστυνομίας αυτός του μπαμπούλα.

Να καθόμαστε στις στάσεις να δούμε αν φοράνε μάσκες ή έξω από καταστήματα για να δούμε αν τηρούν τις αποστάσεις».

 

Πηγή

Προβολές : 847


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα