Εμφύλιος στη ΝΔ για ΚΥΤ παράνομων μεταναστών Έβρου: Ζητούν την παραίτηση του Ν.Μηταράκη μέσα από το κόμμα

Εμφύλιος στη ΝΔ για ΚΥΤ παράνομων μεταναστών Έβρου: Ζητούν την παραίτηση του Ν.Μηταράκη μέσα από το κόμμα

12 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:328
Μοίρασέ το

 

Την παραίτηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου  Ν.Μηταράκη λόγω της πρόθεσης της κυβέρνησης για την δημιουργία τεράστιου ΚΥΤ στην ελληνοτουρκική μεθόριο ζήτησε η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο, Χρυσή Μπαχαρίδου.

 

Μετά το “έξω πο@στην από τον Έβρο, που φώναζαν οι κάτοικοι του Έβρου, ήρθε και η πρώτη αντίδραση βουλευτή από τον ακριτικό νομό.

Δεν θα εξετάσω τους λόγους της αντίδρασης, που το πιο πιθανό είναι να πρόκειται περί ψηφοθηρίας, αλλά το γεγονός πως μια γυναίκα βουλευτής, αντέδρασε και ζήτησε το αυτονόητο.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ, ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

Να τους ξαναψηφίσετε ρε, μην χάσει η … Βενετιά βελόνι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Το μεταναστευτικό, δεν είναι το βατερλό της Νέας Δικτατορίας.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΡΑΓΙΑ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.

Υ.Γ.2. Πού είπαμε πως βγαίνει βολευτής το “έξω π@ύστη”;;;

Στην Χίο;

Μην και δεν το ξαναψηφίσετε τέτοιο “π@υστη”… συγνώμη  παιντί ήθελα να γράψω, γιατί θα σας βάλω τιμωρία…

 

Υ.Γ.3. Πάρτε και ένα δούλεμα τώρα από το… παιντί…

Τι διάολο… κρίση ταυτότητας έχει;;;

Αυτός δεν φέρεται να είπε στους κατοίκους του Έβρου, πως θα τους πάει άλλους 10.000 λάθρο;;;

 

Υ.Γ.4. Στο τέλος της ανάρτησης, σας έχω κάτι… έτσι για να μην ξεχνάμε…

 

Την παραίτηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου  Ν.Μηταράκη λόγω της πρόθεσης της κυβέρνησης για την δημιουργία τεράστιου ΚΥΤ στην ελληνοτουρκική μεθόριο ζήτησε η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο, Χρυσή Μπαχαρίδου.

Σε επιστολή της σε κείμενο με το σήμα του κόμματος η Χ.Μπαχαρίδου αναφέρει τα εξής:

«Δηλώνω αντίθετη και δεν με εκφράζει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Υπερασπίζομαι από πάντα και για πάντα τον τόπο μου και τους κατοίκους του. Κύριοι των Αθηνών και τοπικοί Βουλευτές σας θυμίζω ότι η πολιτική δεν παράγεται στο κέντρο!!!

Στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας ήμασταν όλοι εμείς που κάνουμε καθημερινό αγώνα να κρατήσουμε την περιοχή μας. Όλοι εμείς μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις ήμασταν πέρσι στην πρώτη γραμμή για να κρατήσουμε τα σύνορα μας.

Η αδιάλλακτη στάση του κ. Μηταράκη και οι ανεπαρκείς χειρισμοί δημιούργησαν αρνητικό κλίμα και θα πρέπει οι βουλευτές του Έβρου να ζητήσουν την παραίτηση του.

Χρυσή Μπαχαρίδου – Πολιτευτής ΝΔ Έβρου».

 

 

Πηγή

Και για να μην ξεχνάμε… 

 

Προβολές : 328


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα