Ενημέρωση προς αναγνώστες ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και... κακόβουλους επιτιθέμενους. Με λύγισαν για λίγο, αλλά ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΚΗΣΑΝ.

Ενημέρωση προς αναγνώστες ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και... κακόβουλους επιτιθέμενους. Με λύγισαν για λίγο, αλλά ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΚΗΣΑΝ.

18 Ιανουαρίου, 2021 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:592
Μοίρασέ το

 

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και των σελίδων μου στο f.b., στο v.k. και στο mewe,

Σχετικά για τις κακόβουλες επιθέσεις που γίνονται όλο αυτό το διάστημα στο ιστολόγιό μου, λίγα λόγια ενημέρωσης προς εσάς  και προς τους … κακοβύλως επιτιθέμενους…

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που υποστήκατε ως αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και των σελίδων μου στα άλλα διαδικτυακά μέσα, όλες αυτές τις μέρες.

Σας ευχαριστώ και για την εκτίμησή σας και για την εμπιστοσύνη, αλλά και για την υπομονή σας.

Το θέμα λύνεται με γρήγορους ρυθμούς και θα επανέλθω στην παλαιότερη κατάσταση, πριν από τις κακόβουλες επιθέσεις.

Όσο για τους επιτιθέμενους, ας κάνουν λίγη υπομονή… πριν δουν το κρέμασμά τους στα μανταλάκια, γιατί… ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΧΝΗ.

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, έκανε “καλή δουλειά”, παραδίδοντας στα αφεντικά του την … Κερκόπορτα του ιστολογίου μου, αλλά ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.

Ακολουθούν σημαντικές επισημάνσεις, από έναν εκ των τεχνικών μου, τον οποίον ευχαριστώ πολύ για τις πολυήμερες μάχες που δίνει και όχι μόνον, ώστε να ξαναλειτουργήσει το ιστολόγιο, αλλά και να “συλλάβει” τους κακόβουλους επιτιθέμενους. 

Και για να αντιληφθείτε το μέγεθος των κακόβουλων επιθέσεων, θα σταθώ στην επίθεση 10.800.000 κακόβουλων λογισμικών εναντίον των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, σε διάστημα μόνον δυο ωρών!!!!!!!!!!!!!

Προχωρώ… με λύγισαν για λίγο, αλλά ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΚΗΣΑΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο, λίγες μέρες πριν, μου έλεγε μεταξύ άλλων:

“Έχεις τον αριθμό του Θεού κι ΑΥΤΟΣ σε προστατεύει”

 

Σύντομη τεχνική ανακοίνωση.

 

Για τον καθησυχασμό των αναγνωστών μας, το μήνυμα προβλήματος με την ασφάλεια που βλέπουν την τελευταία ώρα στον πλοηγητή τους, δεν θα πρέπει να τους ανησυχεί καθώς έχει προκληθεί από εμάς και την υπηρεσία προστασίας νέφους, καθώς έγινε μία αναβάθμιση στα πιστοποιητικά ασφαλείας.

Είναι φυσιολογική διαδικασία στην συγκεκριμένη αναβάθμιση και δεν έχει να κάνει με επίθεση αυτή την φορά.

Το θέμα σταδιακά  με την ασφάλεια που (βλέπουν) – ΕΙΔΑΝ την τελευταία ώρα ΕΧΕΙ ΗΔΗ αποκατασταθεί αυτοματοποιημένα .

Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ακόμη μια φορά, ότι το ιστολόγιο ήταν κάτω από διάφορες επιθέσεις και κυρίως κάτω από ξαφνικές διανεμημένες επιθέσεις άρνησης πρόσβασης το τελευταίο διάστημα .

Από την Κυριακή προχωρήσαμε σε ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση σε ταχύτητα και ασφάλεια, ώστε ελπίζουμε να μην ξαναπέσουμε για τους ίδιους λόγους για μέρες, παρά μόνο για λίγα λεπτά ή ώρες στην χειρότερη περίπτωση.

Η εργασία βελτιώσεων σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται.

Θα ακολουθήσει στο μέλλον εκτενέστερη ανάλυση, αλλά θα θέλαμε να σας δώσουμε τώρα μία ιδέα για την μεγαλύτερη καταγεγραμμένη επίθεση που σχημάτισε στα γραφήματα μια ωραία γνωστή πυραμίδα, σήμα κατατεθέν των γνωστών – αγνώστων, την περασμένη εβδομάδα… όπου σε λίγες ώρες μέσα στην νύχτα, ένας αριθμός “επισκεπτών” από όλο τον κόσμο, όσος ο ..πληθυσμός της Ελλάδας, μέσα σε λίγες ώρες, και περισσότερος συνολικά για λίγες μέρες, ήθελε να “δει” την ιστοσελίδα..

 

Για την τεχνική ομάδα υποστήριξης,

Τεχνικός επιπέδου 3.

 

 

Προβολές : 592


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα