ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ (ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ) ΣΧΕΔΙΟ

ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ (ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ) ΣΧΕΔΙΟ

11 Δεκεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,324
Μοίρασέ το

Αναλογεί σε όλους μας ανεξαρτήτως ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης καθώς είμαστε η τελευταία γενιά ανθρώπων που έχει το δικαίωμα και την ικανότητα να αντισταθεί και να επαναστατήσει σε αυτή τη βλασφημία κατά της Θείας Δημιουργίας.

Αν δεν το κάνουμε αυτό τώρα, μετά από εμάς θα υπάρχουν μόνο υπάκουα ρομπότς.

 

Χαιρετώ όλα τα υπερνοήμονα φωτεινά αδέρφια μου.

Παρακάτω δεν θα ασχοληθώ με το αν δεν υπάρχει όντως ένας μεταλλαγμένος ιός γρίπης ή αν υπάρχει, σε τι βαθμό είναι θανατηφόρος που να αποκαλείται πανδημία όλο αυτό.

Δεν θα ασχοληθώ με το αν οι καραντίνες είναι μέτρο προστασίας ή ένας παράνομος κατ’ οίκον περιορισμός και μια κατά προέκταση καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας.

Δεν θα ασχοληθώ με το ότι κάποιοι φορούν μάσκες κι αν αυτό είναι ζωτικής σημασίας ή άκρως επικίνδυνο για την υγεία τους.

Δεν θα ασχοληθώ όχι γιατί δεν έχουν σημασία όλα αυτά, αλλά γιατί αν έχετε ακόμη σώας τας φρένας και δεν δέχεστε αδιύλιστα ό,τι αντιπληροφόρηση σάς προωθούν τα χειραγωγούμενα μέσα εξαπάτησης, κι ερευνήσετε την αλήθεια, θα «ενώσετε τις κουκίδες» και θα βρείτε μόνοι σας τις απαντήσεις σας.


Όλοι έχετε στην κατοχή σας με μορφή κινητού τηλεφώνου ανά πάσα στιγμή σχεδόν άμεση σύνδεση στον παγκόσμιο ιστό και μπορείτε να κάνετε τις έρευνες σας για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Θα σας καθοδηγήσω όμως εκεί που οδεύει όλο αυτό και για πιο λόγο συμβαίνει, δηλαδή θα σας πάω στα επόμενα βήματα λίγο παρακάτω μέσα από τις προσωπικές μου έρευνες.

Είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά που προανέφερα όχι όμως ως μέτρα προστασίας για εμάς αλλά ως μέτρα αξιολόγησης για «αυτούς» της απάθειας, της υποταγής και της ανεκτικότητας μας σε όλα όσα σχεδιάζουν εις βάρος της ανθρωπότητας.

Όλα αυτά είναι ένα εμφανέστατο παγκόσμιο τέστ αξιολόγησης της ανθρώπινης υποτακτικής ηλιθιότητας, εθελοντικής άγνοιας και συνειδητής απάθειας που τόσα εκατοντάδες χρόνια επιβάλουν και υποβάλουν σε εμάς με κάθε σύστημα. Είτε αυτό είναι κοινωνικό, πολιτικό, επιστημονικό, εκπαιδευτικό, θρησκευτικό κλπ.

  Τόσα χρόνια μας αποβλάκωναν με ποικίλους τρόπους και τώρα που τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για «αυτούς» σε ακραίο βαθμό δίνουμε εξετάσεις ως πλανήτης, κι αν είμαστε αρκετά πειθήνιες μαριονέτες θα τους επιτρέψουμε μέσω της ελεύθερης βούλησης να μας περάσουν στο επόμενο στάδιο.

Στο παρελθόν έχουν δαπανηθεί αμέτρητα χρηματικά ποσά για να παραμείνουμε τοξινωμένα ανόητοι κι εσκεμμένως αποπροσανατολισμένοι όπως επίσης έχουν δολοφονηθεί κι αμέτρητοι ηρωικοί συνάνθρωποι μας που αποκάλυψαν την αλήθεια ή για να τους αποτρέψουν να την αποκαλύψουν. Αλλά αυτό είναι μια άλλη τεράστια ιστορία, που αν και έχει μεγάλη σχέση με όσα σας αναφέρω, δε θα επικεντρωθώ όμως εκεί.

   Μόλις περάσουμε το τεστ υποτακτικής ηλιθιότητας, οι περισσότεροι με άριστα, θα προωθήσουν το επόμενο στάδιο του καταναγκαστικού εμβολιασμού όλων μας, το οποίο δεν είναι το τελικό. Δε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προωθηθεί αυτό το επόμενο στάδιο διότι έχει διαφημιστεί παντού ο τρόμος και ήδη υπάρχουν πολλά ζόμπι που έχουν κάνει το εμβόλιο στην Αγγλία και σε άλλα κράτη παρά το γεγονός ότι ήταν ακόμη σε πλήρως πειραματικό στάδιο, ενώ υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο αμέτρητοι ακόμη ριζικά καμένοι εγκεφαλικά που σχεδόν εκλιπαρούν να εμβολιαστούν.

Επειδή όμως όλα αυτά μπορούν να αξιολογηθούν ως απλές προσωπικές απόψεις και για κάποιους ίσως δεν έχουν καμία απολύτως βαρύτητα, θα περάσουμε με απλά λόγια σε ονόματα, γεγονότα, καταστάσεις και επιστημονικές αποδείξεις που έχω βρει σε προσωπικές μου έρευνες που ίσως γίνουν κατανοητά.

Αν και θα είμαι πολύ σύντομος και όσο απλούστερος γίνεται, δεν έχω την απατηλή απαίτηση να γίνουν κατανοητά τα παρακάτω από όλους διότι η συντριπτική πλειοψηφία ων συνανθρώπων μας έχει απωλέσει τον κριτικό στοχασμό και την εσωτερική διάκριση και προτιμούν να υπακούν σε οτιδήποτε τους διατάζουν αμφιβόλου ηθικής και ψυχικής υγείας άτομα, παρά να ασκήσουν τη λογική και την ηθική τους κάνοντας το σωστό ανεξάρτητα τι τους διατάζουν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων ανθρώπων παρομοιάζεται καλύτερα με τρομοκρατημένα πιόνια που λίγο-πολύ θυμίζουν όρθια πρόβατα τα οποία νιώθουν χαμένα χωρίς το άβουλο κοπάδι, τον τσοπάνη να τα εκμεταλλεύεται και φυσικά τα τσοπανόσκυλα να τους κρατούν δέσμιους και «ασφαλείς».

  Είναι πλέον πασιφανές πως η άγνοια γεννά τον φόβο ο οποίος μπλοκάρει τον υγιή τρόπο σκέψης και δράσης. Η λογική και η ηθική κοντεύουν να εξανεμιστούν στην παρουσία της απειλής ενός απλού προστίμου ή φυλάκισης από συνανθρώπους μας που ατιμάζουν την ίδια τους την ύπαρξη και είναι πρόθυμοι να παραδώσουν κάθε μορφή ελευθερίας τους ώστε να παραμείνουν ασφαλείς σε ένα αδιέξοδο και άκρως τυραννικό σύστημα που ορίζουν άτομα τα οποία αποδεδειγμένα δε είναι άξια καμίας εμπιστοσύνης.

  Αν ρωτήσετε τον οποιονδήποτε στο δρόμο αν εμπιστεύονται τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης πάνω από το 90% θα ας πουν, όχι.

Κι όμως ενώ μπορούν να κάνουν προσωπική έρευνα μένουν απαθείς και λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες και εντολές που αφορούν άμεσα τις ζωές τους μόνο από αυτούς που δεν εμπιστεύονται. Δηλαδή τις κυβερνητικές δηλώσεις κι εντολές που προωθούν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Ακραία αντίφαση που ξεπερνά το παράλογο και περνά σε αχαρτογράφητες περιοχές της μαζικής παράνοιας.

Αρκετά όμως με τις προσωπικές μου απόψεις κι ας περάσουμε σε στοιχεία…

 

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ

Όπως φαίνεται στον ορίζοντα οι υποχρεωτικοί μαζικοί εμβολιασμοί είναι πιθανόν το επόμενο στάδιο αυτής της Πλανητικής εκκαθάρισης και υποδούλωσης που έχει σχεδιάσει το σκότος. Δεν είναι ο στόχος αλλά ένα από τα μέσα για να επιτύχουν τους στόχους τους.


Ο RF Kennedy Jr πρόσφατα ανέφερε πως η φαρμακοβιομηχανία έχει ογδόντα εμβόλια κατά όλων των κορωνοϊών σε ανάπτυξη αλλά ο Bill Gates κι ο Anthony Fauci προωθούν επίμονα το εμβόλιο της εταιρείας Moderna το οποίο βρίσκεται στο τρίτο στάδιο δοκιμών.

Πριν όμως εξηγήσουμε τι είναι αυτό το εμβόλιο και τι κάνει ας δούμε πολύ γρήγορα ποιοί είναι αυτοί και ποιά είναι αυτή η εταιρεία.

Η Moderna ήταν μια γερμανική φαρμακευτική εταιρεία με το όνομα IG Farben και ήταν αυτή που παρήγαγε μαζικά το κυανιούχο φυτοφάρμακο αέριο Zyklon-Β το οποίο πουλούσε στους Ναζί για να εκτελούν μαζικά τους αιχμαλώτους τους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως σε θαλάμους αερίων.

Μην σας σοκάρει αυτό, καθώς δεν είναι η μόνη μεγάλη ναζιστική εταιρεία που σήμερα συνεχίζει το έργο των Ναζί με το ίδιο ή άλλο όνομα, διότι υπάρχουν κι άλλες και εν αγνοία μας τις στηρίζουμε οικονομικά εμείς, όπως Siemens, Bayer, BASF, Hoechst (Aventis) κλπ.

https://el.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B

Μόλις τελείωσε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος και η Γερμανία φαινομενικά «ηττήθηκε» η IG Farben διαλύθηκε σε άλλες μικρότερες εταιρείες ενώ σε μια από αυτές τα περιουσιακά της στοιχεία αγοράστηκαν μισοτιμής πολύ αργότερα από έναν Ούγγρο Ναζιστή που αργότερα απέκτησε και αμερικανική υπηκοότητα.

Αυτός είναι ο George Sorros.

O “κύριος” αυτός μετονόμασε την πρώην εταιρεία της IG Farben σε Moderna.

O πρωταρχικός διευθύνων σύμβουλος της Moderna ήταν ο Anthony Fauci ο οποίος ήταν συγκάτοικος με τον Bill Gates την ίδια ακριβώς εποχή που ο Gates σχεδίασε το «τσιπάκι» RFID (Radio-Frequency Identification) με αριθμό πατέντας US2006257852.

Πρωταρχικός μεγαλομέτοχος της Moderna πριν πεθάνει ήταν ο Jeffrey Epstein.

Ναι, αυτός που συνελήφθη και «αυτοκτόνησε» λόγω του νησιού-κολαστηρίου που διέθετε όπου διάσημα άτομα όπως ο Bill Gates οι Clinton, οι Obama και ένα σωρό άλλοι διάσημοι πρεζάκηδες παιδόφιλοι καλικάντζαροι περνούσαν τις ώρες τους βασανίζοντας και εκτελώντας αβοήθητες νεαρές γυναίκες, μικρά παιδιά και νήπια για να μαστουρώνουν με το αδρενοχρώμιο που εξήγαγαν από τα θύματα τους μέσα από σατανιστικές τελετές, σεξουαλικές διαστροφές και άλλα ανεκδιήγητα ακραία εγκλήματα που κάνουν την ιδέα της θρησκευτικής κόλασης να μοιάζει με μια βόλτα στην ηλιόλουστη εξοχή.

 

Είναι πλέον πασίγνωστο σε όσους ερευνούν το διαδίκτυο ότι η πραγματική “επιδημία” που κρύβεται πίσω από τη βιολογική επίθεση του COVID-19 ονομάζεται παιδοφιλία και αδρενοχρώμιο στην οποία εμπλέκονται χιλιάδες διάσημα άτομα σε όλους τους κλάδους της κοινωνίας.

Μεταξύ των οποίων βασιλικές οικογένειες, πολιτικοί, διασημότητες, δημοσιογράφοι σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και ηθοποιοί του Χόλυγουντ.

 

Το αίμα βασανισμένων μικρών παιδιών είναι τόσο διαδεδομένο ειδικά στο Χόλυγουντ που χρησιμοποιείται ως “χρηματικό” μέσο, ανέφερε ο αποκλεισμένος εδώ και χρόνια από το χώρο αυτόν ηθοποιός και σκηνοθέτης Μελ Γκίμπσον…καθώς και άλλοι.

 

  Ο εξακριβωμένα παιδόφιλος Epstein εξ αιτίας των μετοχών του στην Moderna κατάφερε και έφτιαξε την τεράστια περιουσία του και έτσι δημιούργησε τις σχέσεις του με όλους αυτούς τους πλούσιους, διάσημους και ισχυρούς που αργότερα εκβίαζε.

Η μητέρα του Gates είναι η Mary Maxwell, και η ξαδέλφη του, Ghislaine Noelle Marion Maxwell, είναι κόρη του Robert Maxwell ενός Ορθόδοξου Εβραίου ο οποίος ήταν μέλος του Βρετανικού κοινοβουλίου, χειριστής των μέσων ενημέρωσης, αποδεδειγμένα απατεώνας και πράκτορας της Mossad ο οποίος ευτυχώς ψόφησε ή τον «ψόφησαν».


Η κόρη του, Ghislaine Maxwell με δηλωμένο επάγγελμα κοσμική – επιχειρηματίας και με τρεις υπηκοότητες, Βρετανική, Γαλλική και Αμερικανική, είναι αυτή που συνελήφθη πρόσφατα καθώς ήταν η κεντρική διακινήτρια / προμηθεύτρια ανήλικων σεξουαλικών σκλάβων / θυμάτων στο νησί του Epstein με στόχο να εκβιάζει πολιτικούς και διάσημα άτομα κυρίως από το Hollywood με βίντεο που κατέγραφε κρυφά ή φανερά όταν αυτά τα άτομα επισκέπτονταν το κολαστήριο για να «διασκεδάσουν».

Αυτή είναι μια παλιά και γνωστή τακτική και διαδικασία του σκότους από την εποχή που ανακαλύφθηκαν τα ηλεκτρονικά μέσα καταγραφής, όπου πλούσιοι και ισχυροί «παγιδεύονται» σε εθελοντικές ανωμαλίες από κάποιους που τους κρατούν μετά δέσμιους για πάντα μέσα από τα αδιάψευστα στοιχεία που κρατούν εις βάρος τους. Είναι ο βασικός τρόπος μετά την άμεση απειλή για τη ζωή τους και την παράλληλη δωροδοκία για να τους χειραγωγούν απόλυτα και δια παντώς.

Ο Bill Gates έχει από μικρή ηλικία ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον Αρχιραββίνο Schneerson ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Chabad Lubavitch ενός εσχατολογικού Εβραϊκού Ορθόδοξου κινήματος / λατρείας (cult) που φανατικά υποστηρίζει “Το Τέλος του Κόσμου” και θεωρείται το πιο ισχυρό στο Ισραήλ.

Και πως να μην είναι όταν έχει βασικό χρηματοδότη τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates ο οποίος ασπάζεται τις ιδέες αυτού του δόγματος και υποστηρίζει ανοιχτά τη μείωση του πληθυσμού κατά 10 – 15% μέσω εμβολιασμών που ο ίδιος προωθεί ως «ειδικός».

Εδώ θα ήθελα να τονιστεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακριβώς τα ίδια “διπλώματα” όσον αφορά την υγεια με τον Bill Gates που τον καθιστούν “ειδικό” σε τέτοια θέματα…δηλαδή κανένα.  

 

 Παράλληλα ο Bill Gates και η «γυναίκα» του Melinda Gates από το 2010 έχουν ξεκινήσει μέσω του ιδρύματος τους (Gates Foundation) χρηματοδοτήσεις και συνδυασμένες έρευνες με την εταιρεία Monsanto που προωθεί όλα τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, σπόρους και τρόφιμα μαζί με την εταιρεία τροφίμων Cargill, με τη δημόσια πρόφαση / δικαιολογία της καταπολέμησης της παγκόσμιας πείνας. 

  Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός πως αυτοί που επιθυμούν την εξόντωση μας μέσω μείωσης του πληθυσμού παράλληλα προωθούν γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα για να μην πεινάμε.

 Ας μην ξεχνάμε πως η Monsanto σε συνεργασία με την Bayer με την επωνυμία MOBAY δημιούργησαν και πούλησαν στους Αμερικανούς 20 εκατομμύρια γαλόνια αποφυλλωτικού και ζιζανιοκτόνου με την ονομασία Agent Orange με τα οποία οι Αμερικάνοι ψέκασαν το Νότιο Βιετνάμ κατά την περίοδο του πολέμου τους εκεί.

Εξ αιτίας αυτών των γενετικά τροποποιημένων χημικών γεννιούνται ακόμη και σήμερα παιδιά με ακραίες γενετικές ανωμαλίες, ενήλικοι έχουν σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας και πεθαίνουν ραγδαία από καρκίνους.


Η Monsanto συνεχίζει ακόμη τη δηλητηρίαση μας με το αδιάψευστα πλέον καρκινογόνο Round up Ready GMO/Glyphosate καθώς και το βαμβάκι BT το οποίο οδήγησε εκατομμύρια αγρότες σε πτώχευση και περίπου 300.000 από αυτούς σε αυτοκτονίες.

https://www.theguardian.com/global-development/gallery/2014/may/05/india-cotton-suicides-farmer-deaths-gm-seeds

Όπως έχετε αντιληφθεί μέχρι εδώ, αυτοί που παρουσιάζουν ότι νοιάζονται για την παγκόσμια υγεία είναι παράλληλα αυτοί που υποστηρίζουν έμπρακτα και ολοφάνερα την εξόντωση μας.

Ένα θέατρο παραλόγου που ευτυχώς όλο και περισσότεροι παρατηρούν.

Η ιστορία όμως με αυτούς και τα προϊόντα τους πάει ακόμη βαθύτερα σε σημείο που θα εκπλαγείτε σε μεγάλο βαθμό.

Ο COVID-19 ΚΑΙ ΟΙ PCR ΔΟΚΙΜΕΣ

 

Μέσω των Rapid Tests (Ταχύτατων Δοκιμών) επονομαζόμενων ως PCR που κάνουν σε τμήματα του πληθυσμού αναζητούν μια συγκεκριμένη αλληλουχία βάσεων DNA, η οποία είναι η εξής:

 C-T-C-C-C-T-T-T-G-T-T-G-T-G-T-T-G-T

Αν κάποιος έχει αυτή τη συγκεκριμένη αλληλουχία, χαρακτηρίζεται ως θετικός στον SARS-2. Παρεμπιπτόντως ο συγκεκριμένος ιός που ανήκει στην οικογένεια των κορωνοϊών έχει λάβει την ονομασία COVID-19, όπως προωθούν παντού οι «ειδικοί», ο οποίος είναι τα αρχικά των λέξεων Covert Operation Virus Identification 2019.

  Δηλαδή, για όσους δεν ομιλούν και την αγγλική διάλεκτο, μεταφράζεται ως Μυστική Επιχείρηση Ταυτοποίησης (μέσω) Ιού 2019.

Με λίγα λόγια και ξεκάθαρα, η συγκεκριμένη «μυστική» επιχείρηση έχει ως στόχο να ταυτοποιήσει παγκοσμίως τους ανθρώπους μέσω ενός ιού της γρίπης που προκαλεί πολύ ισχυρές πνευμονοπάθειες, από όσα μέχρι τώρα γνωρίζουμε.

Θα μπορούσε ο ιός αυτός να είναι φονικός;

Πολύ δύσκολα, αφού είναι παρόμοιος με τμήμα του ανθρωπίνου DNA (ο κορωνοϊός είναι RNA ιός), επομένως ο ανθρώπινος οργανισμός τον αναγνωρίζει ως κάτι οικείο και όχι ως κάτι ξένο. Εξ ου και το γεγονός, ότι το 99% των κρουσμάτων είναι ασυμπτωματικά.

Όσοι άνθρωποι έχουν νοσήσει από τον ιό, εκτός του σημαντικού παράγοντα ότι είναι άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες υψηλού κινδύνου (καρκινοπαθείς, διαβητικοί, με χρόνια αυτοάνοσα και μη νοσήματα κλπ), έχουν πιθανότατα μια από τις παραλλαγές της προαναφερθείσης αλληλουχίας βάσεων, επομένως ο οργανισμός τους αναγνωρίζει τον ιό ως κάτι ξένο, με αποτέλεσμα να νοσούν.

Αυτός είναι κι ο κύριος λόγος για τον οποίο εκτός των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων με πεσμένο ανοσοποιητικό, είχαμε και μια μικρή μερίδα νέων -φαινομενικά- υγιών ανθρώπων που νόσησαν και κάποιοι από αυτούς έχασαν τη ζωή τους.

Ακόμη κι αυτό το μικρό ποσοστό νοσούντων και θανάτων έχει εσκεμμένα διογκωθεί από τα κατευθυνόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης τα οποία εξυπηρετούν περισσότερο πολιτικές σκοπιμότητες παρά ενημερώνουν.

 Όλοι οι επιστήμονες, τα συστημικά πιόνια αλλά και οι ελεύθερα σκεπτόμενοι, συμφωνούν στο γεγονός ότι δεν είναι ο ιός που σκοτώνει αλλά η αντίδραση του οργανισμού ο οποίος αν τον ταυτοποιήσει ως ξένο σώμα υπερενεργοποιείται και παράγει υπερβολικά αντισώματα για να τον καταπολεμήσουν.

Αυτή η παραπάνω αλληλουχία που αναζητούν τα τέστς, υπάρχει ούτως ή άλλως στο χρωμόσωμα 8 κάθε ανθρώπινου οργανισμού με κάποιες μικρές παραλλαγές που ποικίλουν στον κάθε άνθρωπο. Αλλά η βάση είναι ακριβώς η ίδια.

Κάποιοι συνάνθρωποι μας ανακαλύπτοντας αυτό έβγαλαν πολύ βιαστικά το συμπέρασμα πως, εφόσον το συγκεκριμένο τέστ PCR ανιχνεύει μια αλληλουχία βάσεων DNA που έτσι ή αλλιώς υπάρχει στο ανθρώπινο γονιδίωμα ως τμήμα του DNA μας, τότε ο ιός που μας παρουσιάζουν δεν υφίσταται και πρόκειται περί απάτης.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.

Ο συγκεκριμένος εργαστηριακά τεχνητός ιός γρίπης που τον κατέταξαν στην οικογένεια των κορωνοϊών, υπάρχει και είναι ένα πολύ έξυπνα σχεδιασμένο κατασκεύασμα κάποιων νοσηρών εγκεφάλων πιθανότατα στη Wuhan της Κίνας.

Και λέω πιθανότατα, διότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε η «φημολογία» ότι είχε προπαραχθεί σε εργαστήριο του Καναδά και από εκεί τον διέσπειρε πράκτορας της αμερικανικής κλίκας στην Κίνα.

Αυτό βέβαια αν κι έχει παρουσιαστεί ευρέως ως εκδοχή στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, ωστόσο δεν έχει αποδειχτεί, γι’ αυτό ας την τοποθετήσουμε σε μια παρένθεση με ερωτηματικό κι ας περάσουμε πάλι στις αδιαμφισβήτητες επιστημονικές αποδείξεις που αφορούν τον ιό.

Το χρωμόσωμα 8 περιλαμβάνει γονίδια που σχετίζονται:

  1. Με την ανθρώπινη νοημοσύνη. (η περιοχή του χρωμοσώματος 8 μήκους 15 μεγαβάσεων έχει υψηλή μετάλλαξη και θεωρείται ότι αποτελεί ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου και του χιμπατζή).
  2. Με την αντίσταση του ανθρώπινου οργανισμού στον καρκίνο.

Δηλαδή, όσοι επιζήσουν, θα μετατραπούν σε ηλίθιους χειραγωγήσιμους σκλάβους με μια γονιδιακή τάση για καρκινοπάθειες.

Αν αυτό δεν σας σκιαγραφεί την δημόσια δηλωμένη πρόθεση μείωσης πληθυσμού που επιδιώκει ο Bill Gates και τα πιόνια του, τότε σταματήστε να διαβάζετε παρακάτω διότι το άρθρο δεν απευθύνεται σε εσάς.

 

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


   Τα εμβόλια που έχουν δημιουργήσει όλοι αυτοί οι «φιλάνθρωποι» έχει αποδειχτεί από χιλιάδες επιστημονικές έρευνες πως περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και βαρέα μέταλλα που συν τοις άλλοις προκαλούν και αυτισμό. 

Ειδικά στα νήπια είναι απόλυτα καταστροφικό και παρ’ όλες τις κραυγές λογικής παγκοσμίως από αμέτρητους επιστήμονες με έρευνες που το υποστηρίζουν, οι επαγγελματίες συνταγογράφοι -γιατί δεν είναι ιατροί εφόσον δεν θεραπεύουν οι ίδιοι- συνεχίζουν να επιβάλουν σε κάθε νέο ανθρώπινο πλάσμα που έχει την ατυχία να επιλέξει αυτή τη Γήινη ενσάρκωση.

 

 

Τα λένε ξεδιάντροπα και οι ίδιοι. (στο 2:00 λεπτό αναφέρει πως υπάρχουν παρενέργειες εφόσον παίρνουν γενετικά τροποιημένους οργανισμούς και τους “σουτάρουν” με εμβόλια στα χέρια μικρών παιδιών.)

 

  Το συγκεκριμένο όμως εμβόλιο που προωθεί με λύσσα ο Bill Gates κι ο Anthony Fauci για τον υπαρκτό ή ανύπαρκτο COVID-19 περιέχει κάτι μοναδικό και αποσκοπεί σε κάτι που θα ακουστεί αδιανόητο για πολλούς…που δεν γνωρίζουν, γιατί οι ίδιοι δε θέλησαν να ερευνήσουν.

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά για να είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τις πληροφορίες και να τις κατανοήσετε άμεσα.

Φυσικά δεν είμαι ούτε ιατρός αλλά ούτε γενετιστής αλλά θα σας μεταφέρω αδιάψευστες πληροφορίες που συνέλεξα από αυτούς τους πραγματικά ειδικούς όσο πιό απλά γίνεται.

   Βασικά έχουμε τον γενετικό μας κώδικα ο οποίος είναι εγκλωβισμένος σε αυτόν τον διπλό έλικα τον οποίο αποκαλούμε DNA.

Για να είμαστε πιο ακριβείς έχουμε 12 ζεύγη έλικες αλλά θεωρούνται «σκουπίδια» διότι ακόμη οι επιστήμονες μας δεν έχουν καταλάβει ότι αυτά τα «σκουπίδια» λειτουργούν σε μια διαφορετική συχνότητα και σε ένα άλλο επίπεδο, που δεν μπορούν να δουν και κατά προέκταση να ερευνήσουν.

Αλλά ας ασχοληθούμε με όσα έχουν αποδειχτεί και γνωρίζουμε.

Όλες οι πληροφορίες της ύπαρξης του καθένα από εμάς βρίσκονται εκεί, στους δύο έλικες. Τα πάντα που μας αφορούν προσωπικά, σε βιολογικό και πνευματικό επίπεδο.

Υπάρχει ένας άλλος παράγοντας / συστατικό που βοηθά να επαναγραφεί αυτό το DNA που τον αποκαλούμε RNA.

Αν κάνετε μια απλή έρευνα, οι περισσότεροι «απλοί» άνθρωποι ως αμαθείς ή ημιμαθείς θεωρούν – με απλά λόγια- ότι οι ιοί είναι κάτι σαν μικρόβια ή μια εξωγενής μορφή μόλυνσης που αν «κολλήσεις», δηλαδή εισβάλουν μέσα σου, αρρώστησες και χωρίς φάρμακα πέθανες.

Αυτό που δεν γνωρίζει η πλειοψηφία είναι πως οι ιοί είναι θραύσματα του γενετικού κώδικα DNA και RNA.

Αυτά τα θραύσματα περνούν πίσω στο κύτταρο ενσωματώνονται στη δομή του DNA και ξαναγράφουν κάποια τμήματα του DNA με στόχο να μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον μας και να είμαστε σε θέση να διευθετούμε περιβαλλοντολογικές προκλήσεις.

Οι ιοί ζούν μέσα μας, κι αν δεν υπήρχαν δε θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε στον πλανήτη.

Σε γενετικό επίπεδο είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους της μέχρι τώρα εξέλιξης μας.

Εδώ τώρα έρχεται το εμβόλιο RNA για τον ιό που ετοίμασε για εμάς ο Bill Gates.

Το εμβόλιο RNA είναι εφικτό όταν έχεις τη γενετική ακολουθία του ιού και γνωρίζεις ποιος γενετικός κώδικας και για ποιές πρωτεΐνες.

https://www.phgfoundation.org/briefing/rna-vaccines

Ποτέ στην ανθρώπινη γνωστή μας ιστορία δεν έχει δημιουργηθεί ένα εμβόλιο RNA το οποίο να έχει χρησιμοποιηθεί στον άνθρωπο που να παράκαμψε όλες τις δοκιμές κι έρευνες σε ζώα, μεταπηδώντας κατευθείαν στον άνθρωπο και μάλιστα με τέτοια αδικαιολόγητη ταχύτητα και ένα τέτοιο μαζικό επίπεδο που προτείνουν.

Αυτό από μόνο του ως στοιχείο αξίζει ισχυρής αμφιβολίας για τους σκοπούς τους διότι είναι μια παντελώς ανορθόδοξη επιστημονική διαδικασία που δεν έχει συμβεί ξανά.

  Δηλαδή, με λίγα λόγια θέλουν να μετατραπούμε ταυτοχρόνως σε ένα πλανήτη πειραματόζωων έρμαια στα χέρια πρακτόρων του σκότους, διεστραμμένων κυβερνώντων και χειραγωγούμενων επιστημόνων οι οποίοι φυσικά δεν θα λάβουν μέρος στο πείραμα αυτό οι ίδιοι ως πειραματόζωα αλλά ως παρατηρητές και ερευνητές. Θα καθοδηγούν τις διαδικασίες και θα παρατηρούν εκ του ασφαλούς την καταστροφική πτώση μας ως είδος.

Αυτό το εμβόλιο RNA θα συνεργαστεί με το DNA μας -όπως προανέφερα- και θα μετατρέψει το σύστημα μας σε κάτι άλλο από ανθρώπινο, κάτι το οποίο είναι άκρως καταστρεπτικό διότι δεν έχει επιστροφή και δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις.

Με αυτό το εμβόλιο θα ξαναγράψουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και θα αρχίσει να αναπαράγεται με αλυσιδωτές κυρίαρχες αντιδράσεις σε βαθμό που θα αλλάξουν το DNA μας στο σημείο όπου δεν θα είμαστε άνθρωποι πλέον και αυτό θα περάσει στις επόμενες γενιές, αν υπάρξουν αυτές.

Επίσης, τα εμβόλια RNA που έχουν παρουσιάσει με πολύ ύποπτη ταχύτητα και πρόθεση εφόσον δεν έχουν δοκιμαστεί ούτε καν σε ζώα, και επιμένουν εκβιαστικά να κάνουν σε μαζικό επίπεδο, προκαλούν την ανοσολογική απόκριση του οργανισμού κάτι που ενέχει τους εξής κινδύνους:

  1. Να δημιουργήσουν αυτοάνοσα νοσήματα ή να σκοτώσουν, εφόσον ενεργοποιούν την ανοσολογική απόκριση του οργανισμού, όπως υποστηρίζουν όλοι οι ειδικοί επιστήμονες.
  2. Να ωθήσουν τον οργανισμό να παράγει αντισώματα τα οποία δε θα δρουν μόνο εναντίον του ιού αλλά και εναντίον του χρωμοσώματος 8 στο οποίο μοιάζει ο ιός και να το καταστρέφουν.

Και στις δύο περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι δραματικά καθώς στην πρώτη, ο εμβολιασμένος θα αποκτήσει αυτοάνοσο νόσημα ή θα πεθάνει από την αντίδραση, ενώ στη δεύτερη θα αποκτήσει σταδιακά την χαμηλή νοημοσύνη του χιμπατζή με μια μηδαμινή αντίσταση σε κάθε μορφής καρκίνο.

 
Τα σημειώνουμε όλα αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού μας με έντονη υπογράμμιση και πάμε παρακάτω.

ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

     Τώρα ολοκληρώνεται η παρουσίαση όλου του πλάνου καθώς περνάμε στο χώρο της επιστημονικής πραγματικότητας, που για πολλούς θα θεωρηθεί αδιανόητη.

Βάσει διεθνών κανονισμών και νόμων κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταχωρήσει ως προσωπική του πατέντα και να έχει δικαιώματα πάνω σε κάτι που υπάρχει ήδη στη φύση ή δημιουργεί αποκλειστικά η φύση.

Δηλαδή δεν μπορεί κανένας να έχει αποκλειστικά δικαιώματα για παράδειγμα στις ντομάτες ή σε ένα είδος ψαριού ή σε ένα τύπο γρασιδιού κατοχυρώνοντας τα ως δικά του με καταχωρημένη πατέντα διότι υπήρχαν στη φύση ανεξάρτητα αν έχουν πιθανόν μεταλλαχτεί από την ίδια μέσα από τους αιώνες.

Σημαντική σημείωση…Είναι τελείως διαφορετική η έννοια της μετάλλαξης με την έννοια της γενετικής τροποποίησης.

Αν κάποιος «μπολιάσει» μια μανταρινιά με διαφορετικά εσπεριδοειδή και κάθε κλαρί βγάζει κι ένα άλλο είδος εσπεριδοειδών αυτό είναι μια τεχνητή μετάλλαξη. Φυσικές μεταλλάξεις κάνει και έκανε η φύση διαρκώς εδώ και εκατομμύρια χρόνια, όπως και ο άνθρωπος έκανε και κάνει τεχνητές.

Αν κάποιος όμως πάρει το γονιδίωμα της πατάτας και του περάσει γονίδιο από σκορπιό σε εργαστήριο ώστε να έχει για παράδειγμα μεγαλύτερη αντοχή στα φυτοφάρμακα αυτή είναι μια γενετική μετάλλαξη και παρ’ όλο που πιθανόν να μοιάζει εξωτερικά η πατάτα αυτή με μια άλλη φυσιολογική, γονιδιακά ουδεμία σχέση έχουν.

Επίσης δε είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι επιπτώσεις θα έχει η κατανάλωση αυτής της γενετικά τροποποιημένης πατάτας ή άλλων παρόμοιων εργαστηριακών κατασκευασμάτων σε γονιδιακό επίπεδο για τον άνθρωπο σε βάθος χρόνου.

   Τα φυσικά προϊόντα και οι φυσικές ή τεχνητές μεταλλάξεις δεν μπορούν να πατενταριστούν από κάποιο άτομο ως ιδιοκτησία.

Μπορεί να βλέπουμε κάποια είδη στη φύση που είναι διαφορετικά ακόμη και μέσα από την ίδια ακριβώς οικογένεια αλλά δεν θα ακούσετε ποτέ να έχει ένας άνθρωπος ή μια εταιρική οντότητα τα αποκλειστικά δικαιώματα π.χ. των ελιών από την Άμφισσα και κάποιος άλλος των ελιών από την Καλαμάτα.

Βλέπουμε συνήθως περιοχές ή χώρες που ευδοκιμούν ή έχουν μεταλλαχθεί κάποια προϊόντα οι οποίες έχουν τα «δικαιώματα», δηλαδή περισσότερο ως μια ονομασία προέλευσης που τα χαρακτηρίζει και ταυτοποιεί.


  Όταν όμως ένας άνθρωπος ή μια εταιρική οντότητα δημιουργήσει κάτι μέσα από γενετική τροποποίηση, του ανήκει και κατοχυρώνει την ανάλογη πατέντα επίσημα.

Όπως για παράδειγμα η σατανική Monsanto όπου έχει πατεντάρει όλους τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους της και θεωρούνται νόμιμα ιδιοκτησία της. Μόνο αυτή τους παράγει, τους ελέγχει και έχει το μονοπωλιακό δικαίωμα πάνω τους.

   Ερχόμαστε τώρα στο σημείο που κάποιος επιτρέπει να εμβολιαστεί με ένα τροποποιημένο RNA και συνεπώς παύει σε γενετικό επίπεδο να είναι άνθρωπος διότι έχει γενετικά τροποποιηθεί, δεν είναι φυσικό δημιούργημα καθώς έχει παρέμβει στη φύση του.

Αυτός ο άνθρωπος βάσει διεθνούς νόμου, έχει παραδώσει πλήρως την ύπαρξη του στην εταιρεία και τους διευθύνοντες αυτήν που δημιούργησαν αυτό το εμβόλιο και κατά προέκταση αυτόν τον νέο «άνθρωπο» και θεωρείται επίσημα περιουσιακό στοιχείο αυτής της εταιρείας.

Ναι…πολύ καλά διαβάσατε.

Όποιος λάβει οποιαδήποτε γενετική τροποποίηση γίνεται αυτομάτως ιδιοκτησία κάποιου άλλου ή άλλων και επαφίεται στις ορέξεις, τα γούστα ή την ατζέντα αυτών των άλλων το τι μέλλει γενέσθαι με αυτή την ιδιοκτησία.

Μιλάμε πλέον για απεριόριστη χρήση ή κατάχρηση της εκάστοτε ιδιοκτησίας από τον εκάστοτε «κατασκευαστή» της.

Εδώ, όσον αφορά τη χρήση ή την κατάχρηση, αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει ελεύθερη στα λασπώδη λιβάδια της ανωμαλίας αυτών που έχουν μηχανευτεί όλο αυτό.

Αυτό δεν αποτελεί, όπως είναι της μόδας τελευταία και παπαγαλίζουν κάποιοι, μια θεωρία συνομωσίας, καθώς το αναφέρουν κι οι ίδιοι ανοιχτά ότι το εμβόλιο της Μοderna για τον υπαρκτό ή ανύπαρκτο COVID-19, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ RNA.

https://www.modernatx.com/modernas-work-potential-vaccine-against-covid-19

Κάντε έρευνα και διαψεύστε με….Προσκαλώ και προκαλώ τους πάντες.

Μέσα από την ελεύθερη βούληση μας θα τους ανήκουμε νόμιμα και θα έχουν οποιαδήποτε άμεση ισχύ πάνω μας όποτε θέλουν και για όσο θέλουν.

Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη ή δε θέλουν να καταλάβουν αναφέρομαι στην απόλυτη εθελοντική σκλαβιά που θα περνάει κιόλας από γενιά σε γενιά σε πλανητικό επίπεδο.

Δηλαδή η υποτακτική ηλιθιότητα μας που θα μας καταστήσει γενετικά τροποποιημένη ιδιοκτησία κάποιων θα έχει άμεση επίπτωση και στους απογόνους μας.

Αν θα είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε ποτέ απογόνους.

ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

Αυτός είναι ένας από τους στόχους τους και συνεχίζουμε, διότι έχει και συνέχεια.

 

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

 

Θα μου πείτε… «Τι γίνεται;…Που θα πάει όλο αυτό ρε φίλε;»

Κουράγιο…τελειώνουμε.

  Το 2010 η στρατιωτική υπηρεσία του Πεντάγωνου, DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) δηλαδή η Υπηρεσία Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων των ΗΠΑ εστιάστηκε στα εμβόλια DNA και RNA και δημιούργησαν ένα συνθετικό εμβόλιο που μπορεί να περάσει στον άνθρωπο με μικρο-βελόνες μέσω της επιδερμίδας.

Είναι υπό τη μορφή αυτοκόλλητου (patch), δεν το αισθάνεται κανένας και υπόσχεται -όπως αναφέρουν οι ίδιοι- να ενισχύσει και να ανατρέψει τους ανθρώπους σε γενετικό επίπεδο.


Αυτό ξεκίνησε ακριβώς την ίδια χρονιά που ο Bill Gates άρχισε να χρηματοδοτεί αυτή την έρευνα με τα εμβόλια RNA.

   Το 2012 η DARPA ανακοίνωσε την επιτυχημένη διεπαφή ανθρώπινου εγκεφάλου και μηχανής, δηλαδή το σχηματισμό κοινών νευρώνων του ανθρώπινου εγκεφάλου με την Τεχνητή Νοημοσύνη, όπου παρουσιάζεται η ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της σκέψης και μόνο, ή να αλληλοεπιρρεάζονται εξ αποστάσεως.

Δηλαδή, αν έχετε ένα «εξυπνο σπίτι» (smart home) όπου όλα λειτουργούν μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης θα μπορείτε να στέλνετε με τη σκέψη σας μέσω WI-FI την εντολή π.χ. να κλείσουν τα μηχανικά παράθυρα του σπιτιού σας ή να λειτουργήσει το κλιματιστικό σας πριν πάτε στο σπίτι σας.

Αυτό βέβαια είναι αμφίδρομο καθώς και το «έξυπνο σπίτι» σας θα μπορεί να σας στέλνει μηνύματα ή να σας δίνει εντολές με τον ίδιο τρόπο, ή ακόμη και να σας χειραγωγεί εξ αποστάσεως απόλυτα όποιος χειρίζεται αυτή την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ένα άλλο πρόγραμμα της DARPA που εμφανίστηκε την ίδια χρονική περίοδο ονομάζεται Next Gen Non Surgical Nano Technology M3 Program που περιλαμβάνει μη επεμβατική ή ελάχιστα επεμβατική διεπαφή ανθρώπινου εγκεφάλου και υπολογιστή μέσω του RNA για να επιτύχουν ακραία χειραγώγηση στους ανθρώπους εξ αποστάσεως μέσω δικτύου Τεχνητής Νοημοσύνης.

https://www.darpa.mil/program/maximum-mobility-and-manipulation

  Δηλαδή, μας ανακοινώνουν επίσημα ότι εδώ και χρόνια δαπανούνται δισεκατομμύρια δολάρια φορολογούμενων σε κρατικές έρευνες από στρατιωτικούς φορείς και ιδιωτικές εταιρείες για την ρομποτοποίηση μας μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης, την υποδούλωση μας και την αμετάκλητη γενετική μας τροποποίηση με εμβόλια RNA.

Είναι υποχρεωμένοι να μας ανακοινώνουν τι θα μας κάνουν ώστε αν δεν αντιδράσουμε είμαστε σύμφωνοι με αυτό και θεωρούμαστε συναυτουργά εθελοντικά θύματα.

Είναι το βασικότερο σκοτεινό πρωτόκολλο χειραγώγησης και εκμετάλλευσης που βασίζεται στη ελεύθερη βούληση γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως χωρίς αυτή τη συγκατάθεσή μας δίνεται αυτόματα το δικαίωμα σε εξωγενείς παράγοντες να επέμβουν δυναμικά και να το εμποδίσουν.

Δεν ξέρω αν είστε θρησκευόμενος χριστιανός και θεωρείτε ότι η Αποκάλυψη του Ιωάννη υλοποιείται στις μέρες μας, ή αν δεν τα πιστεύετε αυτά και θεωρείτε πως ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις, αλλά είναι ξεκάθαρο σε όλους όσους έχουν ακόμη υγιή νόηση πως όλα αυτά δεν είναι απλές συμπτώσεις αλλά σκοτεινές διεργασίες που στόχο έχουν την πλήρη υποδούλωση μας και εξαφάνισή μας.

Πάντως αν υπάρχει όντως ένας Αντίχριστος ο Bill Gates  ταιριάζει άψογα, ή αν δε υπάρχει, σίγουρα προσπαθεί να ταιριάξει ως ένας σύμφωνα με τις εσχατολογικές δοξασίες που υποστηρίζει.


 Αναλογεί σε όλους μας ανεξαρτήτως ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης καθώς είμαστε η τελευταία γενιά ανθρώπων που έχει το δικαίωμα και την ικανότητα να αντισταθεί και να επαναστατήσει σε αυτή τη βλασφημία κατά της Θείας Δημιουργίας.

Αν δεν το κάνουμε αυτό τώρα, μετά από εμάς θα υπάρχουν μόνο υπάκουα ρομπότς.

Όπως είπε κάποτε κι ο Έντμουντ Μπερκ, ο Ιρλανδός πολιτικός ηγέτης και εξέχων ρήτορας, συγγραφέας:

«ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ..»

 

Πηγή

Προβολές : 1,324


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα