«ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι μάρτυρες του Ιεχωβά από τον εμβολιασμό;»;;;

«ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι μάρτυρες του Ιεχωβά από τον εμβολιασμό;»;;;

9 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:816
Μοίρασέ το

Ο Πρωθυπουργός τηρεί την προεκλογική του υπόσχεση ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό.

Γι αυτό και δεν «καίγεται» για τον εμβολιασμό των «επενδυτών».

Εκτός από τους «επενδυτές» εξαιρούνται από τον εκβιασμό προς εμβολιασμό και οι μάρτυρες του Ιεχωβά, οι γνωστοί ως Ιεχωβάδες.

 

 

 

 

 

 

Πού θα πάει, θα έρθει η ώρα για όλους…

Στην κρισάρα του Θεού, θα πέσουν όλοι, αργά ή γρήγορα.
Και τα ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΑΓΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ … “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”.
Απ’ αυτήν την κρισάρα θα περάσουν και όλοι οι δικαστικοί και όλοι οι δημοσιοκάφροι και όσοι συνεργάζονται με τον ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΠΣΤΡΔ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΜΠΟΛΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

Γράφει ο  Χρήστος Μαντζιάρης
Κατακερματίζουν την κοινωνία με χίλιες δυό αφορμές. Όσο πιο πολύ είναι κατακερματισμένη κοινωνία τόσο πιο δύσκολο είναι να διεκδικήσει ακόμη και τα αυτονόητα.

Το «διαίρει και βασίλευε δημοκρατικά», βρίσκει την τέλεια εφαρμογή στον ληθαργούντα λαό εδώ και πολλά χρόνια, απλά τώρα το φαινόμενο αυτό βρίσκεται σε έξαρση ανάλογη των καταστάσεων που ζούμε.

Ο πρωθυπουργεύων, τυπικός και άξιος διάδοχος της δυναστείας των Μητσοτακοβενιζέλων, προσπαθεί να ολοκληρώσει το ημιτελές το έργο των προγόνων του.

Στερούμενος ουσιαστικών ικανοτήτων αλλά πολλαπλώς υποστηριζόμενος από ιδίων αντιλήψεων για τον ελληνισμό υποστηρικτάς, προχωρά στο ανθελληνικό έργο του ονειρευόμενος ένα νέο ’22 για την Ελλάδα.

Αυτός και όλη η πολιτικώς παρδαλή, πολύχρωμη, συμμορία γνωστή και ως κόμματα του Συνταγματικού τόξου, αποτελούν στην ουσία το ίδιο και το αυτό πολιτικό σώμα, που καταπατά το Σύνταγμα στο οποίο υποτίθεται ότι στηρίζεται.

Ως πρωτεύον ζήτημα, προς το παρόν, είναι ο εμβολιασμός των Ελλήνων.

Ο εμβολιασμός που γίνεται αφού υπογράψουν οι ίδιοι οι εμβολιαζόμενοι ότι αποδέχονται τις συνέπειές του.
Θα πει κάποιος, το ίδιο ισχύει και στις εκλογές.
Ψηφίζεις και δέχεσαι αδιαμαρτύρητα κατόπιν τις συνέπειες.
Με μια όμως σημαντική διαφορά.
Με τις εκλογές οι ευθύνες αποδίδονται συλλογικά, π.χ. λένε ότι, εμείς τους ψηφίσαμε.
Με τον εμβολιασμό η ευθύνη είναι ατομική, π.χ. εσύ υπέγραψες και δέχθηκες να εμβολιασθείς.

Αλλά ως γνωστόν, στην δημοκρατία πάντα εσύ φταις και ποτέ η εξουσία.

Η Κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική του «μαστιγίου και καρότου», αλλά μαστίγιο και καρότο χρησιμοποιεί ο ονηλάτης για τον όνο του, δηλαδή ο γαϊδουριάρης για τον γάϊδαρό του προκειμένου να τον εξαναγκάσει σε κάτι.

Αντίστοιχα, με «προνόμια» και «απαγορεύσεις» εκβιάζουν έμμεσα τους Έλληνες.
Ο Πρωθυπουργός τηρεί την προεκλογική του υπόσχεση ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό.
Γι αυτό και δεν «καίγεται» για τον εμβολιασμό των «επενδυτών».

Εκτός από τους «επενδυτές» εξαιρούνται από τον εκβιασμό προς εμβολιασμό και οι μάρτυρες του Ιεχωβά, οι γνωστοί ως Ιεχωβάδες.

Γι αυτούς προέχει η πίστη έναντι της δημοσίου υγείας;

Τα ΜΜΕ που διαλαλούν ότι εργάζονται για την ενημέρωσή μας γιατί δεν δίνουν λόγο σε κάποιον υπεύθυνο των μαρτύρων του Ιεχωβά για να μας εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει;
Ακούσατε ποτέ από τα ΜΜΕ να κάνουν συστάσεις ο Πρωθυπουργεύων και οι ειδικοί του, σε χοτζάδες και ραβίνους, όπως κάνουν με τους ορθοδόξους επισκόπους;
Που είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση;
Γιατί για τους Ορθοδόξους Έλληνες καταπατούν το Σύνταγμα και για τους Ιεχωβάδες τηρούν τον Νόμο;

Θέλουν μόνο το καλό των Ελλήνων και όχι των υπολοίπων, ή το ανάποδο;

Κάποιοι μάρτυρες του Ιεχωβά ισχυρίζονται ότι αυτοί εξαιρούνται από την υποχρέωση του εμβολιασμού. Ας μας πουν οι ειδικοί.

Θ’ απολυθεί κάποιος μάρτυς του Ιεχωβά από την εργασία του αν δεν κάνει το εμβόλιο;
Θα κλείσει η επιχείρησή του, που συνήθως είναι αρτοποιείον;
Θα κινδυνεύσει με απόλυση από την εργασία του;
Θα του απαγορευθεί το ταξίδι του;

Και για να μην αναφέρονται όλες οι «απειλές» της Κυβερνήσεως για τους Έλληνες, ισχύουν για τους μάρτυρες του Ιεχωβά όλα όσα απειλητικά ακούγονται για τους Έλληνες;

Δεν ισχύουν οι έμμεσοι εξαναγκασμοί προς εμβολιασμό γι τους αυτούς, διότι προστατεύονται από τον Νόμο περί θρησκευτικής συνειδήσεως.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων, να το λέμε αυτό, διότι προστατεύουν την πίστη τους.

Από την άλλη, τι να πει κανείς για κάποιους επισκόπους της Ορθοδοξίας. Ότι είναι χειρότεροι από Ιεχωβάδες;

Ότι ο μπαρμπα-Ιερώνυμος αποδεικνύεται ολίγιστος σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα και είναι απολύτως υπεύθυνος για την πορεία και κατάληξη πολλών Ορθοδόξων ιερέων και πολιτών;
Αυτοί, κάποιοι Επίσκοποι, ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά να μην ξεχνούν ότι είναι υπεύθυνοι απέναντι στον Χριστό για τις πράξεις τους και θα κριθούν αναλόγως και θα λάβουν τον δίκαιο μισθό τους.
Μπορεί να κρύβονται τώρα από τους ανθρώπους, όσοι κρύβονται, αλλά δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε από τον Χριστό, ούτε από τον εαυτό τους.

Τα εμβόλια, ως γνωστόν, περιέχουν ύλες από εκτρωθέντα έμβρυα. Δεν αποτελεί αυτό θέμα θρησκευτικής συνείδησης για κάποιους ιερωμένους;

Οι μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν τελικά την θρησκευτική ηγεσία που τους αξίζει, όπως και οι Ορθόδοξοι Έλληνες. Τα γεγονότα αυτό μας δείχνουν.

 

Πηγή

Προβολές : 816


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα