Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, παρακαλώ δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, παρακαλώ δείτε το βίντεο που ακολουθεί

26 Ιουνίου, 2021 37 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,390
Μοίρασέ το
Με αυτά που έρχονται πολλοί θα χάσουν το μυαλό τους
Αυτό που έρχεται είναι τόσο άσχημο που πολύ θα χάσουν το μυαλό τους…
Μερικοί θα χάσουν και την πίστη τους.
Διάσημος ανθρωπολόγος συζητά για γεγονότα που πρόκειται να δούμε σύμφωνα με αυτά που έχει πει ο νομπελίστας Luc Montagner

 

Αυτά που θ’ ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, τα είχαμε  προβλέψει και στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αλλά και άλλοι ιστολόγοι που από την πρώτη στιγμή αυτής της κατάστασης που ζει όλη η ανθρωπότητα αλλά και ο ελληνικός λαός και δίναμε αγώνα ενημέρωσης και αφύπνισης.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σώσουμε τους συνανθρώπους μας που έτρεξαν να εμβολιαστούν.

Τώρα, πρέπει να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Το λιγότερο δείγμα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που μπορεί να πράξει ο καθένας από εμάς, είναι να διαδώσει με κάθε τρόπο αυτό το βίντεο.

 

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ… ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ… ΤΟΥ  ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όσοι δεν βλέπετε το βίντεο, πατήστε εδώ


 

DuckDuckGo

Unblock video

DuckDuckGo blocked this Facebook video
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this video, Facebook will know your activity. Learn More
Unblock video

 

 

Πηγή βίντεο

 

Προβολές : 4,390


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα