Επιστήμονας, ξεδιπλώνει την ΦΡΙΚΗ της προπαγάνδας στον εγκέφαλο  και της διατροφής στον ανθρώπινο οργανισμό. Οκτώ λεπτά συγκλονιστικών αποκαλύψεων. (βίντεο)

Επιστήμονας, ξεδιπλώνει την ΦΡΙΚΗ της προπαγάνδας στον εγκέφαλο και της διατροφής στον ανθρώπινο οργανισμό. Οκτώ λεπτά συγκλονιστικών αποκαλύψεων. (βίντεο)

17 Σεπτεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:765
Μοίρασέ το

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο κ. Μουρούτης και στην ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ MONSANTO, η οποία έχει καταστρέψει την διατροφή των ανθρώπων σ’ ολόκληρο τον πλανήτη.

Μόνο φρίκη μπορούν να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις ενός επιστήμονα  του κ. Μουρούτη, για την καταστροφή που υφίσταται ο ανθρώπινος ο εγκέφαλος ακόμα και μέσα σε 15′ αρνητικών μηνυμάτων, με όσα προσπαθούν να περάσουν οι δημοσιογραφικές πόρνες στην προπαγάνδα τους με τον κορονοϊό και όχι μόνον.

 

Σκεφθείτε λοιπόν, τι καταστροφή προκαλείται στον εγκέφαλο αυτών που ξημεροβραδιάζονται μπροστά σε μια τηλεόραση, ιδίως αυτούς τους μήνες με την προπαγάνδα τρομοκρατίας του κορονοϊού…

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο κ. Μουρούτης και στην ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ MONSANTO, η οποία έχει καταστρέψει την διατροφή των ανθρώπων σ’ ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Η αναφορά του στο εμβόλιο της MONSANTO, που προωθεί τα καρκινικά κύτταρα στο ζωικό βασίλειο (αγελάδες), με ότι αυτό σημαίνει όταν αυτό “σκάσει” στο DNA, μέσα από το γάλα που καταναλώνουν οι κοινωνίες…

 

ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Το δε κρέας, είναι το  μεγαλύτερο χημικό καρκινογόνο.

Δείτε το βίντεο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή I Stand with ellas

 

Προβολές : 765


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα