Εφευρέτης Εμβολίου mRNA : Κινδυνεύω να δολοφονηθώ γιατί μιλάω ενάντια στα πειραματικά εμβόλια COVID

Εφευρέτης Εμβολίου mRNA : Κινδυνεύω να δολοφονηθώ γιατί μιλάω ενάντια στα πειραματικά εμβόλια COVID

20 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:561
Μοίρασέ το

 

 

Οι ανησυχίες του Μαλόουν δεν είναι αδικαιολόγητες.

Αρκετοί επιστήμονες και άτομα που συνδέονται με την έρευνα ή τον ακτιβισμό για το COVID-19 έχουν δολοφονηθεί ή πεθάνει μυστηριωδώς τον τελευταίο χρόνο.

 

 

 

 

Κι εγώ αναρωτιέμαι: Όταν έβγαζε ένα τέτοιο ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, δεν γνώριζε ότι θα γινόταν το παιχνίδι των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΗ;;;

Γιατί θα πρέπει να τον λυπηθούμε αν τον καθαρίσουν, τώρα που δεν τον χρειάζονται;;;

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιείται σήμερα στα εμβόλια COVID-19 λέει ότι του είπαν ότι μπορεί να δολοφονηθεί επειδή αμφισβήτησε την ηθική της έναρξης της κυκλοφορίας ενός πειραματικού εμβολίου χωρίς ενημέρωση του κοινού για τους πιθανούς κινδύνους.

Ο κλινικός επιστήμονας και ερευνητής δρ Ρόμπερτ Μαλόουν έκανε την ανησυχητική παραδοχή στο Twitter την Κυριακή, υποστηρίζοντας ότι ένας “έμπειρος δημοσιογράφος” του είπε ότι κινδυνεύει η ζωή του επειδή μίλησε δημόσια για τους κινδύνους που συνεπάγεται η λήψη του εμβολίου mRNA.

“Ελπίζω λοιπόν ότι πρόκειται για υπερβολή και υπερβολική αντίδραση, αλλά χθες το βράδυ ένας έμπειρος δημοσιογράφος μου είπε ότι πρέπει να πάρω ασφάλεια επειδή κινδυνεύω να δολοφονηθώ”, έγραψε ο Μαλόουν.

“Δεν ξέρω πώς να αρχίσω καν να το σκέφτομαι αυτό. Είμαι απλά ένας άνθρωπος της μεσαίας τάξης. Ασφάλεια;!!!;!;;”

Οι χρήστες στο Twitter υποστήριξαν την ιδέα να πληρώνουν για προστασία, αλλά ο Μαλόουν παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την ιδιωτική ασφάλεια.

Οι ανησυχίες του Μαλόουν δεν είναι αδικαιολόγητες.

Αρκετοί επιστήμονες και άτομα που συνδέονται με την έρευνα ή τον ακτιβισμό για το COVID-19 έχουν δολοφονηθεί ή πεθάνει μυστηριωδώς τον τελευταίο χρόνο.

Ο Malone άρχισε να γίνεται πρωτοσέλιδο αφού μίλησε σε εκπομπές όπως η “Tucker Carlson Tonight” για να προειδοποιήσει για τις προσπάθειες εξαναγκαστικού εμβολιασμού από τις κυβερνήσεις, ειδικά όταν έχουν καταγραφεί ανεπιθύμητες ενέργειες από την πειραματική γονιδιακή θεραπεία mRNA.

“Ενας από τους προβληματισμούς μου είναι ότι η κυβέρνηση δεν είναι διαφανής μαζί μας σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί οι κίνδυνοι. Και έτσι, είμαι της γνώμης ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν αν θα δεχθούν εμβόλια ή όχι, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για πειραματικά εμβόλια”, δήλωσε ο Δρ Μαλόουν στον Τάκερ Κάρλσον τον περασμένο μήνα, σημειώνοντας ότι τα εμβόλια βρίσκονται υπό έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης και δεν έχουν ακόμη εγκριθεί επίσημα από τον FDA.

“Πρόκειται για ένα θεμελιώδες δικαίωμα που έχει σχέση με τη δεοντολογία της κλινικής έρευνας”, δήλωσε. “Και έτσι, η ανησυχία μου είναι ότι γνωρίζω ότι υπάρχουν κίνδυνοι. Αλλά δεν έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα και τα δεδομένα δεν έχουν καταγραφεί αρκετά αυστηρά ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε με ακρίβεια αυτούς τους κινδύνους. Και ως εκ τούτου… δεν έχουμε πραγματικά τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να λάβουμε μια λογική απόφαση”.

Ο Malone αποτελεί μια ιδιαίτερα μοναδική απειλή για το εμμονικό ιατρικό κατεστημένο του COVID και τη Μεγάλη Φαρμακευτική, επειδή είναι ένας νηφάλιος και έγκριτος επιστήμονας και, ως εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, διαθέτει απαράμιλλη τεχνογνωσία επί του θέματος.

 

Πηγή: Infowars

 

Πηγή

Προβολές : 561


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα