Εφιαλτικό σενάριο έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Εφιαλτικό σενάριο έρχεται στο φως της δημοσιότητας

19 Ιουλίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:823
Μοίρασέ το

Ετοιμάζουν πόλεις-φυλακές για όσους αρνούνται να εμβολιαστούν;

Όποιος εκπλήσσεται, θα είναι τουλάχιστον αφελής.

Τα νέα ΓΚΟΥΛΑΓΚ είναι πραγματικότητα και θα εφαρμοστούν παγκοσμίως.

Άλλωστε οι παντοκράτορες, τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

Όσο για την Ελλάδα, μήπως παίζει το παρακάτω σενάριο;;;

Μήπως οι Μητσοτάκης – Μηταράκης, βιάζονται να κάνουν τις δομές όχι για τους λάθρο, τους οποίους θ’ αφήσουν άπαντες ελεύθεροι, αλλά για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;;;

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ … ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΟΚΟΡΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι επιλογής μου

Ένα ακόμη εφιαλτικό σενάριο έρχεται στο φως της δημοσιότητας στη νέα εποχή του COVID που ζει ο πλανήτης.

Πρόκειται για την δημιουργία ειδικών πόλεων-φυλακών στις οποίες θα οδηγούνται εκεί όσοι αρνούνται να δεχθούν να εμβολιαστούν εν μέσω της συνολικής παράνοιας που έχει πλήξει τον πλανήτη αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Δύσκολο να το πιστέψει κάποιος ότι μπορεί να φτάσουμε μέχρι εκεί; Όχι και τόσο, εάν σκεφτεί κανείς ότι ήδη η κυβέρνηση μελετά τον αποκλεισμό των μη εμβολιασμένων από τα καταστήματα λιανικής πώλησης! Ποιος θα το περίμενε αυτό πριν από κάποιο καιρό;

Η δημιουργία των  «πόλεων επιμόρφωσης» η οποία δρομολογείται σε Βρετανία, Καναδά και Αυστραλία (αναφέρεται ότι έχει εγκριθεί η κατασκευή έξι τέτοιων εγκαταστάσεων μόνο στη Βρετανία) ουσιαστικά των φυλακών τη νέας εποχής, θα αφορά όχι ποινικούς εγκληματίες αλλά όσους αμφισβητούν τη νέα τάξη υγείας (ΝΤΥ) και μάλιστα όπως αναφέρει ο Alex Jones στην εκπομπή του μια τέτοια κατασκευάζεται ήδη στην Βρετανία.

Αυτή θα αποτελείται από «αίθουσες» και «εργαστήρια» επιμόρφωσης και το ερώτημα που διατυπώνεται είναι για ποιους προορίζονται αυτές οι εγκαταστάσεις.

Οι εγκαταστάσεις ονομάζονται «κέντρα κοινωνικής απομόνωσης για τον COVID-19» CICCOVID) και εάν οι πληροφορίες ευσταθούν τότε πρόκειται για στρατόπεδα συγκέντρωσης όσων δεν θέλουν να ενταχθούν στην ΝΤΥ.

Πρόκειται για γιγάντιες εγκαταστάσεις στις οποίες θα οδηγηθούν οι μη εμβολιασμένοι προκειμένου να επιμορφωθούν και να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία μόλις η περίοδος αυτή ολοκληρωθεί, αφού πιθανότατα έχουν εμβολιαστεί πρώτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται σενάρια για τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης σε ότι αφορά τον κορωνοϊό. Βέβαια και να εξωραΐσουν την κατάσταση  όσοι θα οδηγηθούν εκεί, δεν θα αναφέρονται ως «φυλακισμένοι» αλλά ως «κάτοικοι».

Έτσι το σύνθημα πολλών κυβερνήσεων «μείνετε ενημερωμένοι για τον κορωνοϊό», δεν είναι απλά μια συμβουλή αλλά πρόκειται να υλοποιηθεί στην πράξη με τον πιο ολοκληρωτικό τρόπο.

Είναι σαν λένε: «Εάν δεν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι θα σας ενημερώσουμε εμείς θέλετε δεν θέλετε.»

Σε άρθρο του pronews.gr από τον Οκτώβριο του 2020 γινόταν η πρώτη νύξη για την δημιουργία τέτοιων κέντρων. Τότε βέβαια είχαμε αναφέρει ότι  αυτά θα αφορούσαν φορείς του COVID προκειμένου να διαχωριστούν από την υπόλοιπη κοινωνία για να μην τη μολύνουν.

Αλλά αυτά τα δεδομένα υπήρχαν  τότε. Στην πραγματικότητα ο σχεδιασμός μπορεί να ήταν άλλος.

 

 

Πηγή

Προβολές : 823


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα