Ζοφερές προτυπώσεις ενός εφιαλτικού μέλλοντος…  Ο Νεκτάριος Δαπέργολας, προειδοποιεί.

Ζοφερές προτυπώσεις ενός εφιαλτικού μέλλοντος… Ο Νεκτάριος Δαπέργολας, προειδοποιεί.

7 Νοεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:666
Μοίρασέ το

Νεκτάριος Δαπέργολας: “Όποιος λοιπόν ακόμη και τώρα αδυνατεί ή αρνείται να ξυπνήσει, δεν μπορεί παρά να είναι εναλλακτικά δύο μόνο πράγματα: ή βαλτός ή κρετίνος.

Τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει πια.

Και σε κάθε περίπτωση, γίνεται – εκών ή άκων – συνεργός και συνένοχος των εθνομάχων προδοτών που εδώ και τόσα χρόνια γκρέμισαν εν πλήρει συνειδότι τα σύνορα απέναντι στη φρικώδη πλημμυρίδα των βασιβουζούκων ψευτοπροσφύγων και που ακόμη και τώρα χρησιμοποιούν κάθε ύπουλο δυνατό τρόπο (μέχρι και τον εγκλεισμό μας λόγω της ψευτοπανδημίας) για να διασπείρουν και να κατανείμουν αυτή την πλημμυρίδα σε όλη τη Βόρεια (κυρίως) Ελλάδα.”

 

Από τους ελάχιστους αληθινούς και όχι ντεμέκ πατριώτες και πνευματικούς Έλληνες, ο Νεκτάριος Δαπέργολας, πολλά χρόνια προσπαθεί να αφυπνίσει με τα άρθρα του.

Δυστυχώς το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο νεοέλληνας στην πλειοψηφία του, τον εμποδίζει να αποδεχθεί την αλήθεια. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε… ο ραγιαδισμός έχει κτυπήσει ταβάνι.

Στους εφιάλτες έχουν προστεθεί εδώ και χρόνια, οι λαθροεισβολείς, φέρνοντας μαζί τους άγρια ένστικτα και συνείδηση απολίτιστων λαών, όπου ο ισλαμισμός έχει μετατρέψει τους ανθρώπους αυτούς σε στυγνούς δολοφόνους του Χριστιανισμού.

Με την ανεξέλεγκτη και αθρόα εισβολή τους στην Ελλάδα, μέσα από τους σατανικούς σχεδιασμούς των αόρατων μαριονετών που κυβερνούν το ιουδαϊκό μας κράτος και των εγχώριων πιονιών που τα υλοποιούν,  αποτελούν πυρηνική βόμβα που όταν εκραγεί, θα σηματοδοτήσει και τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Ή που θα αντιδράσουμε συλλογικά, ή που θα αφανιστούμε.

Η επιλογή και η ευθύνη δική μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

του Νεκτάριου Δαπέργολα

Διδάκτορος Ιστορίας

 

      Όσα βλέπουμε εσχάτως σε Γαλλία και Αυστρία δεν είναι παρά τα απολύτως αναμενόμενα επίχειρα του ισλαμο-εποικισμού της Ευρώπης, φαινομένου που βρίσκεται σε έξαρση εδώ και πάρα πολύ καιρό – και φυσικά όχι ως απότοκο κάποιων δήθεν προσφυγικών ή οικονομικών αναγκών, αλλά ως ξεκάθαρο αποδομητικό σχέδιο που διενεργούν μεθοδικά οι διεστραμμένοι εγκληματίες της νεοταξικής αθλιότητας και αταξίας.

Όλα όσα γράφουμε δηλαδή και φωνάζουμε εδώ και δεκαετίες αρκετοί άνθρωποι, χαρακτηριζόμενοι φυσικά με αξιοθαύμαστη ευκολία (κι ακόμη πιο χαρακτηριστική χυδαιότητα) ως ρατσιστές, φασίστες, συνωμοσιολόγοι και γραφικοί. Και αυτό βέβαια δεν λέγεται τώρα εν είδει απόπειρας αυτοδικαίωσης (δεν υπάρχει λόγος και κυρίως ούτε χρόνος για τέτοια πράγματα – οι καιροί γαρ ου μενετοί).

 

Απλώς ελπίζω όλα αυτά που βλέπουμε στα δυτικά μας και τα οποία δεν θα εκτονωθούν, αλλά αντιθέτως είναι απολύτως σίγουρο ότι θα ενταθούν, να παραδειγματίσουν και να ξυπνήσουν επιτέλους και εδώ κάποιους. Μήπως και αναλογιστούν τι επέρχεται σύντομα και πάνω στα δικά μας κεφάλια.

      Και προφανώς, όταν λέω «κάποιους», δεν εννοώ τους δωσιλογικούς συρφετούς που παριστάνουν τις ελλαδικές κυβερνήσεις (και τα δήθεν αντιπολιτευτικά τους δεκανίκια και συμπληρώματα). Όλοι αυτοί είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συνεχίσουν το άθλιο έργο του στημένου λαθροεποικισμού της πατρίδας μας και της σταδιακής αντικατάστασης του πληθυσμού της από ένα φρικτό ανεμομάζωμα αγριεμένων και αποκτηνωμένων ορδών. Θα το συνεχίσουν, γιατί αυτή ακριβώς είναι η δουλειά τους και η διατεταγμένη υπηρεσία τους.

      Δεν εννοώ ασφαλώς ούτε τον φερόμενο ως ακαδημαϊκό και δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας, που επίσης θα συνεχίσει τη δική του…ευγενή και υψιπετή δουλειά: εκείνη του απόπατου.

Δια του λόγου το ασφαλές άλλωστε, ήδη από το επόμενο βράδυ της αιματηρής επίθεσης στη Βιέννη πέτυχα σε διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια γνωστό πλεγματικό ελληνομάχο που υποδύεται τον πανεπιστημιακό, να διαπιστώνει με στόμφο ότι «μεμονωμένες ακρότητες που συμβαίνουν είναι ανεπίτρεπτο να μας κάνουν να δαιμονοποιούμε συλλήβδην τους ισλαμιστές» και επίσης γνωστό δημοσιο(ρυπαρο)γράφο σε εμετικά καθησυχαστικό παραλήρημα, επειδή – λέει – «ευτυχώς στις ισλαμικές μεταναστευτικές μάζες που βρίσκονται στην Ελλάδα δεν έχει παρατηρηθεί ιστορικό βίας, εμείς τους φερόμαστε καλά και ειδικά τώρα που τους ανοίξαμε και το τέμενος του Βοτανικού, θα το εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο»!!!

Με το καλημέρα ξεκίνησαν λοιπόν την ελεεινή τους προπαγάνδα όλοι οι ξετσίπωτοι, όλα αυτά τα ξεδιάντροπα γιουσουφάκια του καθεστώτος. Μάλλον για να μην υπάρχει εξ αρχής σε κανέναν η παραμικρή αμφιβολία για το τι ακριβώς θα ακολουθήσει.

      Δεν εννοώ επίσης δυστυχώς ούτε τη διοικούσα Εκκλησία, ούτε τη φερόμενη ως Ελληνική Δικαιοσύνη, ούτε τους άλλους θεσμούς του ελλαδικού προτεκτοράτου, τον ρόλο των οποίων τον έχουμε επίσης ξεκάθαρα εδώ και πολύ καιρό αντιληφθεί και δεν τρέφουμε την παραμικρή ψευδαίσθηση.

      Εννοώ προφανώς τον πολύ κόσμο, που ακόμη παραμένει εγκλωβισμένος στο ελεεινό ψευδαφήγημα των «ταλαίπωρων προσφύγων»: και ο λόγος είναι και για το κομμάτι εκείνο του κόσμου που ακόμη δεν συνήλθε καν από την επήρεια των νεοεποχίτικων σκληρών ναρκωτικών του «αντιρατσισμού» και της «αλληλεγγύης», αλλά και για το υπόλοιπο κομμάτι που έχει ήδη μεν καταλάβει πού οδεύουμε, αλλά ο προβληματισμός και η αγωνία του δεν τολμούν ακόμη να εκδηλωθούν, επισκιαζόμενες πάντα από τη φοβία μήπως και κατονομαστεί από τα καθεστωτικά παπαγαλάκια και τους κατά τόπους λακέδες τους ως ρατσιστικό, ακροδεξιό, δημοκρατικά ελλειμματικό και κοινωνικά ανάλγητο.

      Καιρός λοιπόν επιτέλους για όλους αυτούς «ἀπό τοῦ ὕπνου ἐξεγερθῆναι».

Τα όσα γίνονται στη Δυτική Ευρώπη δεν είναι μεμονωμένα συμβάντα, που απλώς βλέπουμε να συμβαίνουν στις οθόνες μας.

Είναι εναργείς προτυπώσεις του ίδιου του μέλλοντός μας.

Τα σημάδια για το τι φρονούν και τι σκοπούς έχουν όλες αυτές οι ορδές που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας είναι απολύτως ξεκάθαρα, οι προειδοποιήσεις για πολλές δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευμένων τζιχαντιστών ανάμεσά τους είναι επίσης σαφείς (χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως είναι και πολύ υποδεέστερος ο κίνδυνος από τους…ανεκπαίδευτους), πάμπολλες και οι πληροφορίες για τζαμιά και άλλους χώρους (τόσο στη Θράκη όσο και στην υπόλοιπη χώρα) όπου υπάρχουν αποθηκευμένα όπλα.

Δεν θέλει πολύ μυαλό για να κατανοήσει επιτέλους κάποιος για το τι είδους ωρολογιακές βόμβες μιλάμε και πόσο μεγάλο κίνδυνο εκτεταμένου μακελειού εγκυμονούν.

Τόσο μακρινές και χαμένες στα βάθη του χρόνου είναι δηλαδή οι εφιαλτικές εκείνες εικόνες των «φιλήσυχων πολιτών» που, όταν εισέβαλε η Τουρκία στην Κύπρο το ’74, άρχισαν να ξεχύνονται οπλισμένοι μέσα από τα τζαμιά στις πλάτες του στρατού;

Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθεί κανείς σε πόσο πιο τρομακτικά και αιματηρά εκτεταμένη κλίμακα είναι θέμα χρόνου να συμβεί αυτό και στην Ελλάδα;

      Όποιος λοιπόν ακόμη και τώρα αδυνατεί ή αρνείται να ξυπνήσει, δεν μπορεί παρά να είναι εναλλακτικά δύο μόνο πράγματα: ή βαλτός ή κρετίνος.

Τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει πια.

Και σε κάθε περίπτωση, γίνεται – εκών ή άκων – συνεργός και συνένοχος των εθνομάχων προδοτών που εδώ και τόσα χρόνια γκρέμισαν εν πλήρει συνειδότι τα σύνορα απέναντι στη φρικώδη πλημμυρίδα των βασιβουζούκων ψευτοπροσφύγων και που ακόμη και τώρα χρησιμοποιούν κάθε ύπουλο δυνατό τρόπο (μέχρι και τον εγκλεισμό μας λόγω της ψευτοπανδημίας) για να διασπείρουν και να κατανείμουν αυτή την πλημμυρίδα σε όλη τη Βόρεια (κυρίως) Ελλάδα.

     Το επαναλαμβάνω και πάλι: δεν μιλάμε για κάτι μακρινό και θεωρητικό, αλλά για ζοφερές προτυπώσεις του δικού μας μέλλοντος.

Και είναι μέλλον κοντινό και εφιαλτικό. Ειλικρινά, κανένα άλλοθι πλέον σε κανέναν…

 

Προβολές : 666


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα