Η αξιοποίηση του τρόμου ως πολιτικού εργαλείου. Αυτή είναι η νέα τακτική της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ CIA

Η αξιοποίηση του τρόμου ως πολιτικού εργαλείου. Αυτή είναι η νέα τακτική της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ CIA

18 Σεπτεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:268
Μοίρασέ το

Στην κυβέρνηση έχουν βρει την  «συνταγή», που εν συνεχεία «μαγειρεύουν» τα φιλοκυβερνητικά κανάλια, για να αποσπώνται οι πολίτες από τα καθημερινά προβλήματά που έχει προκαλέσει η οικονομική καταστροφή και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

 

 

 

Διασπύρωντας τον τρόμο η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, με την βοήθεια των δημοσιογραφικών πορνών και την σιωπή των δικαστών, μετά τον Ιανό, θα φέρει και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, βέβαιη πως ένας τρομοκρατημένος λαός, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

Άλλωστε πως να αντιδράσει ένας λαός που οδηγείται στον αργό θάνατο;;;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στην κυβέρνηση έχουν βρει την  «συνταγή», που εν συνεχεία «μαγειρεύουν» τα φιλοκυβερνητικά κανάλια, για να αποσπώνται οι πολίτες από τα καθημερινά προβλήματά που έχει προκαλέσει η οικονομική καταστροφή και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Πρωτεύοντα ρόλο παίζουν και πάλι οι «ειδικοί», μόνο που τώρα σε αυτή την περίπτωση είναι οι μετεωρολόγοι, οι οποίοι μιλάνε για κυκλώνα, καμία σχέση με αυτούς που έχουμε στο μυαλό μας, έχοντας «βαφτίσει» ένα μέτωπο κακοκαιρίας, για το οποίο, αν είναι δυνατόν, εκδόθηκε οδηγία να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι τα σπίτια τους, όσοι ζουν σε ισόγεια και υπόγεια.

Κάνουν συσκέψεις που μεταδίδονται με δραματικό τρόπο και τα κανάλια παίζουν πλάνα από τη Ζάκυνθο και την Ηλεία που έχουν… κύματα στις παραλίες για να μας πουν ότι έρχεται περίπου η «συντέλεια του κόσμου».

Ενώ από μια ψύχραιμη ανάλυση του τι έχουν περιγράψει μετεωρολογικά δίκτυα του εξωτερικού, θα υπάρχει κακοκαιρία, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και μέχρι εκεί. Πάντως, όχι η συντέλεια του κόσμου.

Κι όλα αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι.

 

Το Σάββατο το μεσημέρι θα κάνουμε το λογαριασμό του τρόμου ή του «κατευθυνόμενου τρόμου».

 

Πηγή

Προβολές : 268


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα