Η Γερουσία των ΗΠΑ παραδέχεται τελικά ότι υπάρχουν ηλεκτρονικά όπλα που χτυπούν τα νεύρα των “στοχων”

Η Γερουσία των ΗΠΑ παραδέχεται τελικά ότι υπάρχουν ηλεκτρονικά όπλα που χτυπούν τα νεύρα των “στοχων”

24 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:316
Μοίρασέ το

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση πολλών τέτοιων ατόμων στη λίστα παρακολούθησης τρομοκρατών, ο Stewart συνεχίζει να δηλώνει ότι «Αθώοι άνθρωποι ρίχνονται στη λίστα παρακολούθησης, με βάση ελάχιστα έως τίποτα, χωρίς ειδοποίηση ή προειδοποίηση… χρησιμοποιώντας αυτήν τη νέα μυστική υποκατηγορία « άθικτων » ως θέματα δοκιμών χωρίς συγκατάθεση για όπλα στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος όπως όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας όπως μικροκύματα, κύματα χιλιοστών, κύματα κρίνων, οπλισμένο WiFi… καθώς και αέρια πολεμικής ποιότητας, δηλητήρια… »

us senate finally admits that neuroweapons exist

Απάνθρωπα πειράματα στην Γερμανία του Χίτλερ, με τους διεστραμμένους “επιστήμονες”, να φυγαδεύονται στην Αμερική, για να συνεχίσουν τα νοσηρά τους πειράματα.

Το ποιοί βρίσκονται πίσω από τόση νοσηρότητα, δεν είναι ανάγκη να σας το πω… το αντιλαμβάνεστε όσοι έχετε αντιληφθεί ποιοί αποτελούν την λέπρα της ανθρωπότητας.

Ο Νάομ Τσόμσκι, το λέει καθαρά… “εκατοντάδες εκατομμυριούχοι, ξοδεύουν εκατομμύρια για να ελέγξουν τον ανθρώπινο νου…”.

Τι σατανική σύμπτωση, να είναι όλοι τους της… γνωστής γονιδιακής καταγωγής…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σε μια αντιστροφή του καθιερωμένου σχολιασμού ότι όσοι ισχυρίζονται ότι θυματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικών όπλων είναι τρελοί και παραληρητικοί, η Γερουσία των ΗΠΑ έχει εγκρίνει ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει την πληρωμή σε αξιωματούχους της CIA και του Υπουργείου Εξωτερικών που δέχονται επίθεση από αυτό το όπλο. 

Οι πρόσφατες ειδήσεις αναφέρουν λεπτομερώς αυτές τις επιθέσεις εναντίον διπλωματών των ΗΠΑ στην Κούβα και την Κίνα.

Ονομάστηκε «Το σύνδρομο της Αβάνας», πρόσφατα αναφέρθηκε ότι το προσωπικό της CIA υπέστη επίσης τέτοιες επιθέσεις στην Ευρώπη και την Ασία.

Το νομοσχέδιο της Γερουσίας 1828, το «Βοηθώντας τα αμερικανικά θύματα που πλήττονται από το νόμο νευρολογικών επιθέσεων του 2021, ή το νόμο HAVANA του 2021», επιτρέπει την πληρωμή σε ειδικευμένους υπαλλήλους για εγκεφαλικούς τραυματισμούς που προκαλούνται από τη νευροευαισθησία.

Σε επιστολή προς τους χορηγούς του Bill, οι γερουσιαστές Susan Collins και Jeanne Shaheen, πρώην αναλυτής της NSA Karen Melton-Stewart έθεσαν την ακόλουθη ερώτηση: «Γνωρίζατε ότι στην πραγματικότητα αποκλείετε κατά λάθος ένα μεγάλο και σημαντικό σώμα θυμάτων… που χρειάζονται βοήθεια ΤΩΡΑ; “

Στην επιστολή, με ημερομηνία 2 Ιουνίου και που στάλθηκε επίσης στον Marco Rubio, τον Mark Warner και άλλους, ο Stewart ζητά από τους γερουσιαστές «Παρακαλώ γράψτε μια συνολική νομοθεσία για να σταματήσετε αυτήν τη φρίκη της εκμετάλλευσης αθώων ανθρώπων με όπλα μικροκυμάτων (και άλλα Επιθέσεις DEW Directed Energy)… “

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση πολλών τέτοιων ατόμων στη λίστα παρακολούθησης τρομοκρατών, ο Stewart συνεχίζει να δηλώνει ότι «Αθώοι άνθρωποι ρίχνονται στη λίστα παρακολούθησης, με βάση ελάχιστα έως τίποτα, χωρίς ειδοποίηση ή προειδοποίηση… χρησιμοποιώντας αυτήν τη νέα μυστική υποκατηγορία« άθικτων »ως θέματα δοκιμών χωρίς συγκατάθεση για όπλα στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος όπως όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας όπως μικροκύματα, κύματα χιλιοστών, κύματα κρίνων, οπλισμένο WiFi… καθώς και αέρια πολεμικής ποιότητας, δηλητήρια… »

Σύμφωνα με τη Στιούαρτ, έλαβε απάντηση από το γραφείο της Γερουσιαστή της Μέριλαντ, η οποία ανέφερε ότι υποβλήθηκαν ερωτήσεις στον Πρόεδρο Μπάιντεν σχετικά με αυτό το ζήτημα και την παρότρυνε να συνεχίσει να στέλνει πληροφορίες.

Ο Stewart δήλωσε ότι δεν ελήφθη καμία απάντηση από τους γερουσιαστές Collins, Shaheen, Rubio ή Warner.

Η μη συναινετική τοποθέτηση ατόμων σε προγράμματα πειραματισμού σε ανθρώπους έχει μια μακρά και σκληρή ιστορία στις ΗΠΑ.

Ορισμένα πειράματα έχουν αναγνωριστεί δημοσίως, όπως τα πειράματα Tuskegee, τα οποία επέτρεψαν στους άντρες αφροαμερικάνων να μη θεραπεύονται για σύφιλη προκειμένου να παρατηρήσουν τη «φυσική εξέλιξη της νόσου», καθώς και τη χρήση στρατιωτικού προσωπικού ως υποκείμενα δοκιμών για τοξίνες και βιολογικοί παράγοντες, και πάλι χωρίς συγκατάθεση μετά από ενημέρωση (Βλέπε Edgewood Test Vets για περισσότερες πληροφορίες).

Ωστόσο, οι ΗΠΑ είναι γενικά απεχθές να παραδεχτούν τον βαθμό στον οποίο έχει πειραματιστεί στους πολίτες του χωρίς την προειδοποίηση για συναίνεση.

Οι ακροάσεις Εκκλησίας και Pike της δεκαετίας του 1970 αποκάλυψαν το ίδιο το άκρο των πειραματικών προγραμμάτων που είναι γνωστά ως MKULTRA, τα οποία αφορούσαν τη χρήση ναρκωτικών καθώς και ηλεκτρικής ενέργειας για να προσπαθήσουν να ελέγξουν τη συμπεριφορά, ξανά χωρίς τη συγκατάθεση των εξεταζόμενων θεμάτων.

Το γεγονός ότι ο διευθυντής της CIA Richard Helms, πανικοβλημένος από τις ακροάσεις, διέταξε την καταστροφή των αρχείων MKULTRA, κατέστησε μια ενδελεχή έρευνα για την εμβέλεια και την έκταση του προγράμματος.

Σε αλληλογραφία με αυτόν τον δημοσιογράφο, η Karen Melton-Stewart έγραψε:

Πολλοί άνθρωποι είναι απογοητευμένοι σοβαρά που η νέα νομοθεσία που προωθήθηκε από τους γερουσιαστές Susan Collins (ME) και Jeanne Shaheen (NH)… δεν κατάφερε να προβλέψει ή ακόμη και να αναφέρει τις χιλιάδες αθώους αμερικανούς αμάχους που έχουν επίσης χτυπηθεί με αυτά τα όπλα στις ΗΠΑ για χρόνια…

Προτιμώ να ενθαρρύνω το γεγονός ότι αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν τόσο εξοργισμένοι από τις επιθέσεις που διαμόρφωσαν και ώθησαν μια τέτοια νομοθεσία με εντυπωσιακή ταχύτητα.

«Είναι ένα μικρο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», λέει ο Jack Christiana, ο οποίος είναι ο πρώην νομικός διευθυντής του υπ.δικαιοσύνης και τωρινός νομικός διευθυντής της Targeted America

“Θα είναι ευκολότερο να το αντιμετωπίσουμε τώρα με το Κογκρέσο, επειδή έχουν αναγνωρίσει ότι υπάρχει.”

Το νομοσχέδιο ψήφισε ομόφωνα η Γερουσία στις 7 Ιουνίου και πηγαίνει στο Κοινοβούλιο για έγκριση.

 

Πηγή

Προβολές : 316


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα