Η Ελλάδα θα ξεσηκωθεί ενάντια στην οικονομική ευθανασία

Η Ελλάδα θα ξεσηκωθεί ενάντια στην οικονομική ευθανασία

21 Μαΐου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:394
Μοίρασέ το

Μια ισχυρή ιδιοκτησιακή ελίτ εκμεταλλεύεται το ξέσπασμα της μόλυνσης του Νέου Κορονοϊού 2019, που μπορεί να μην αποτελεί απειλή για την ζωή της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων, αλλά τον ανήγαγαν σε εμβληματικό φόβητρο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που η “Καμπάλ της Παγκοσμιοποίησης” ελέγχει.

Πολιτικοί υπάλληλοι της Καμπάλ βρίσκονται στα ηνία της διακυβέρνησης σε διάφορες χώρες, καλή ώρα όπως στην Ελλάδα.

Παντού, το μοτίβο είναι ίδιο: προαποφασισμένη ευθανασία της οικονομίας ακόμα και αν η θανατηφόρος μόλυνση από τον Νέο Κορονοϊό 2019 πλησιάζει το 0%.

Το κύμα των λαϊκών εξεγέρσεων ενάντια στο προσχηματικό μάντρωμα με την τρομοκράτηση του κορονοϊού συνεχώς διογκώνεται: από την Γερμανία, στην Βραζιλία, από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Χιλή, από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής… σύντομα και στην Ελλάδα.

Η απόφαση ορισμένων πολιτικών ηγετών να πάρουν μέρος στην “παγκόσμια άσκηση” της οργανωμένης ευθανασίας των οικονομιών τους τιμωρείται από τους εξαγριωμένους πολίτες.

 

Μια ισχυρή ιδιοκτησιακή ελίτ εκμεταλλεύεται το ξέσπασμα της μόλυνσης του Νέου Κορονοϊού 2019, που μπορεί να μην αποτελεί απειλή για την ζωή της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων, αλλά τον ανήγαγαν σε εμβληματικό φόβητρο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που η “Καμπάλ της Παγκοσμιοποίησης” ελέγχει.

 

Πολιτικοί υπάλληλοι της Καμπάλ βρίσκονται στα ηνία της διακυβέρνησης σε διάφορες χώρες, καλή ώρα όπως στην Ελλάδα.

 

Παντού, το μοτίβο είναι ίδιο: προαποφασισμένη ευθανασία της οικονομίας ακόμα και αν η θανατηφόρος μόλυνση από τον Νέο Κορονοϊό 2019 πλησιάζει το 0%.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης όπως Γιώργος Παπανδρέου

 

Η περίπτωση της Ελλάδος είναι χαρακτηριστική.

Χώρα που εκχωρήθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου στο σύστημα εξουσίας του Τζωρτζ Σόρος το 2010, κοιμήθηκε με την κουτοπόνηρη αναμονή πως θα έδιωχνε τον Κώστα Καραμανλή και το πρόγραμμά του για περικοπές κρατικών δαπανών και ξύπνησε με τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου να την οδηγεί στον οικονομικό χαμό της με τα ταμεία γεμάτα και την πρόσβαση σε διεθνή δανεισμό ακέραια.

Αν οι πράσινοι και οι λοιποί ΠΑΣΟΚ-άνθρωποι της Ελλάδος γνώριζαν πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα πτωχεύσει την Ελλάδα (αν το γνώριζαν και το πίστευαν) δεν θα τον είχαν ψηφίσει ποτέ. Εδώ, δεν το πίστευσαν ακόμα και όταν ήδη είχε ανακοινωθεί.

 

Από την οικονομική δολοφονία της Ελλάδος το 2010 χαμένοι βγήκαν κατά κύριο λόγο οι υπάλληλοι του δημοσίου και οι νέοι μορφωμένοι άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους διέφυγαν τον βέβαιο χαμό προς το εξωτερικό.

 

Το φάντασμα του Γιώργου Παπανδρέου έκανε την εμφάνισή του με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεξιά και αριστερά, κεφαλαιούχοι και επιχειρηματίες επέμεναν πως είναι ώρα να έρθει ένας “άνθρωπος του χρήματος” και να τελειώνουμε με τα γυφτιλίκια της “Πρώτης Φοράς Αριστερά”.

Οι ίδιοι άνθρωποι που υποστήριξαν με πατριωτική ασυνειδησία την ανάρρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον κυβερνητικό θώκο και δεν έβαλαν πλάτη ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας είναι τώρα τα θύματά του.

 

Πράγματι, οι μεγάλοι χαμένοι της οικονομικής ευθανασίας που επιβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προδομένη και καταχρεωμένη Ελλάδα είναι οι άνθρωποι που έχουν λεφτά, επιχειρήσεις και υπαλλήλους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μεθόδευσε το γενικό κλείσιμο της οικονομίας έτσι στα καλά καθούμενα.

Ούτε και θα επιτρέψει στην οικονομία να επανεκκινήσει στον ορατό ορίζοντα. Η πολιτική εντολή στην οποία πειθαρχεί είναι: τώρα, κατεβάζουμε ρολά και όταν ξανανοίξουμε, η πινακίδα απ΄έξω θα λέει “Νέα Εποχή”.
Μηδενικά αντανακλαστικά και τότε και τώρα.

 

Τον Ιανουάριο του 2010, ο πολύς Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανιζόταν στο πρωτοσέλιδο του απαίσιου “Βήματος” λέγων: “Μην το πολυσυζητάτε πως θα έρθει το ΔΝΤ γιατί θα το πιστέψουμε στο τέλος”.

 

Όταν ήρθε το ΔΝΤ, η Ελλάδα έβλεπε τσόντες με την Τζούλια, που οργανωμένα προωθούνταν από τα μεγάλα κανάλια και το σύστημα της σόου μπιζ: της έκαναν αισθησιακό μασάζ και όταν ξύπνησε της έλειπε το συκώτι.

 

Με το Μνημόνιο, κανείς δεν όρθωσε ανάστημα, ούτε από τον επιχειρηματικό, ούτε από τον κόσμο της συλλογικής εκπροσώπησης: χειροπιαστό τεκμήριο της καρκινοπαθούς εξάρτησης επιχειρηματιών και ακτιβιστών από το ΠΑΣΟΚ και το κράτος του.

 

Τώρα, με την ευθανασία της οικονομίας (και κυρίως της οικονομίας της εστίασης, των υπηρεσιών πρόσωπο με πρόσωπο, των μεταφορών, της κατανάλωσης, του τουρισμού) ουδείς είχε τα αντανακλαστικά να αντιδράσει στην προσωπική και αδιαφανή απόφαση Μητσοτάκη να πυροβολήσει την ελληνική οικονομία στο κεφάλι.

 

Και είναι για να γελάει κανείς για την οικτρή ανημποριά μεγάλων επιχειρηματιών και συλλογικών τους φορέων, καθώς και εκπροσώπων της μισθωτής εργασίας που δεν έχουν ούτε το σχέδιο, ούτε την θέληση να βγουν μπροστά και απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να κινητοποιήσουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενάντια στο αφήγημά του για τον “φονικό κορονοϊό, που αν προλάβουμε και αυτοκτονήσουμε, δεν θα μας σκοτώσει”.

 

 

Πηγή

Προβολές : 394


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα